Αυτός θα είναι ο νέος Διοικητής του Αγίου Όρους...Η επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη με τη σύμφωνη γνώμη των Αμερικανών!

Αυτός θα είναι ο νέος Διοικητής του Αγίου Όρους...Η επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη με τη σύμφωνη γνώμη των Αμερικανών!

18 Απριλίου, 2023 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:830
Μοίρασέ το

 

 

Αποκάλυψη: Ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Λευτέρης Οικονόμου, στη θέση του «Ρωσόφιλου» μεγαλοεφοπλιστή Θανάση Μαρτίνου που παραιτήθηκε (αποπέμφθηκε;)!

Ο Λ. Οικονόμου (καλές σχέσεις με τον Εφραίμ) που αφήνει μεγάλο κενό στην ΕΛΑΣ με την αποχώρηση του, θεωρείται ο άνθρωπος που θα βάλει σε μια τάξη το ανεξέλεγκτο του Αγίου Όρους!

 

Ο Μαρτίνος, έκανε νιτερέσσο με τους Ρώσους… ο Οικονόμου, με τους Αμερικάνους…

Αμφότεροι τα είχαν καλά με τον ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΕΦΡΑΙΜ…που τα έχει καλά και με τον Πούτιν, και με την ΜΙ6, και με την CIA…

Δηλαδή, ο Εφραίμ, τι ακριβώς είναι; Ηγούμενος, ή διπλός, τριπλός, τετραπλός, πενταπλός πράκτωρας ξένων δυνάμεων;;;

Κι αυτό το λένε “εκκλησία”, Περιβόλι της Παναγιάς  και “Άγιον Όρος”;;;

Πες μου τώρα τι δεν καταλαβαίνεις…;;;

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

 

Υ.Γ. Τι γονιδιακής καταγωγής είπαμε πως είναι ο Μαρτίνος, γατόνια μου;;;

Αποκάλυψη: Ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Λευτέρης Οικονόμου, θα είναι ο νέος Διοικητής του Αγίου Όρους στη θέση του «Ρωσόφιλου» μεγαλοεφοπλιστή Θανάση Μαρτίνου που παραιτήθηκε (αποπέμφθηκε;)! Η επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη με τη σύμφωνη γνώμη των Αμερικανών!

Ο κύβος ερρίφθη! Ο επιτυχημένος νυν υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Λευτέρης Οικονόμου θα είναι ο νέος Διοικητής του Αγίου Όρους στη θέση του παραιτηθέντος και αποχωρήσαντος Ρωσόφιλου μεγαλοεφοπλιστή Θανάση Μαρτίνου, γνωστού για τις σχέσεις του τόσο με τον ΣΥΡΙΖΑ (ενοικίαση βίλας στο Σούνιο στον πρώην πρωθυπουργό), όσο και με την Νέα Δημοκρατία (η κόρη του εν ενεργεία βουλευτής του κόμματος στο υπόλοιπο Αττικής)!

Όπως αποκάλυψε το Radar ο γνωστός μεγαλοεφοπλιστής υπέβαλε προ ημερών την παραίτηση του, για λόγους υγείας όπως επικαλείται, αν και η πραγματικότητα είναι πως υπήρξαν πολύ ισχυρές πιέσεις στην ελληνική κυβέρνηση από τους συμμάχους, κυρίως τον Αμερικανικό παράγοντα, που θεωρούσε τον μεγαλοεφοπλιστή ως άνθρωπο που έκανε και συνεχίζει να κάνει δουλειές με τους Ρώσους, μεταφέροντας ρωσικά και άλλα προϊόντα από και προς τα ρωσικά λιμάνια!

Αλλά και άλλες πολλές αγοραπωλησίες προϊόντων και καραβιών, που αφήνουν πολύ περισσότερα κέρδη από αυτά των ήδη αυξημένων ναύλων!

Οι Αμερικανοί «κατηγορούσαν» τον Θανάση Μαρτίνο τόσο για τις σχέσεις με τον ρωσικό παράγοντα η οποία είχε οικοδομηθεί εδώ και χρόνια, αλλά και γιατί άφησε το Άγιον Όρος ανεξέλεγκτο να διακινούνται Ρώσοι κατάσκοποι και λοιπά κακοποιά στοιχεία που ως δήθεν μοναχοί, με πλαστά διαβατήρια κινούνταν ελεύθεροι στην μοναστική Πολιτεία!

Ο απόλυτα επιτυχημένος υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Λευτέρης Οικονόμου, όπως σήμερα αποκαλύπτει το Radar, αποτελεί την επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη για την κρίσιμη και καθοριστική στις εποχές που διανύουμε, εν μέσω πολεμικής σύρραξης Ρωσίας – Ουκρανίας, θέση του Διοικητή του Αγίου Όρους!

Ο κύριος Οικονόμου, με τεράστια προσφορά στην πολιτεία αλλά και την ελληνική αστυνομία, θεωρείται ως ο πλέον κατάλληλος για να βάλει σε μια τάξη το μπάχαλο και το ανεξέλεγκτο του Αγίου Όρους!

Και φέρεται να διαθέτει την σύμφωνη γνώμη και την συγκατάθεση του Αμερικανικού παράγοντα, η οποία έχει μεγάλη βαρύτητα, ιδίως στις μέρες μας!

Παράλληλα ο Λευτέρης Οικονόμου, φέρεται να έχει πολύ καλές σχέσεις με τον ηγούμενο Εφραίμ της Μονής Βατοπαιδίου, γεγονός που έχει μια σημασία λόγω των σχέσεων του Μοναχού τόσο με τον ρωσικό παράγοντα, όσον και με τον Ρωσοπόντιο ολιγάρχη Ιβάν Σαββίδη, το δεξί χέρι του οποίου Αρτούρ Νταβιτιάν οι αμερικανικές (και ευρωπαϊκές) αρχές απαίτησαν την απομάκρυνση του από το ΔΣ και τη γενική διεύθυνση επενδύσεων του Λιμένα Θεσσαλονίκης (ΟΛΠ), όπερ και εγένετο!

 

 

Πηγή

Προβολές : 830


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα