Αυτός κι αν είναι ... ΑΧΤΑΡΜΑΣ...

Αυτός κι αν είναι ... ΑΧΤΑΡΜΑΣ...

3 Μαΐου, 2023 9 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:557
Μοίρασέ το

 

Μεθοδεύεται, υπό τις ευλογίες επιχειρηματικών κύκλων, Δεξιά – Ακροδεξιά πανστρατιά στην οποία θα ηγείται ο Ν. Νικολόπουλος και θα μετέχουν Κασιδιάρης, Εμφιετζόγλου, Μπογδάνος, Λατινοπούλου και όσοι δεν μπουν στη Βουλή στις 2 Μαΐου!

Η συνένωση των κομμένων και των διεσπαρμένων της πέραν της ΝΔ Δεξιάς αποσκοπεί στις 2 Ιουλίου να ανατρέψει τον χάρτη των ισορροπιών όσον αφορά πρόσωπα και κόμματα στο παζάρι των κυβερνήσεων συνεργασίας!

ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ… ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΕΛΙΑ…

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ…

Αντί σχολίου, θα παραθέσω ένα απόσπασμα από μια ανάρτηση… και θα καταλάβετε…

“Οπως οι κατσαρίδες που επιζούν ακόμη και σε πυρηνικό όλεθρο, έτσι κι αυτός καταφέρνει να διασφαλίζει μια θέση ανάμεσα στους 300 της Βουλής, όποιες και αν είναι οι συνθήκες. Ενα διαχρονικό κρεσέντο λαϊκισμού κρατά σε κάθε κάλπη ζωντανές τις φιλοδοξίες του και του επιτρέπει πλέον να εμφανίζεται ως στυλοβάτης και της κυβέρνησης Τσίπρα…

Είναι επίσης παράδοξο, αλλά το πολιτικό όχημα του Νικολόπουλου – στραπατσαρισμένο, σκουριασμένο και βουτηγμένο στη λάσπη – αν και από χρόνια δείχνει πως είναι προς απόσυρση καταφέρνει να φθάνει σε κάποιον προορισμό νωρίτερα και από φρέσκα μοντέλα.

Στην πορεία του στη ΝΔ υπήρξε άνθρωπος σχεδόν όλων των προέδρων: στο ξεκίνημα, το 1989, μητσοτακικός, έπειτα καραμανλικός και προς το τέλος σαμαρικός. Αλλά κανένας από τους προέδρους δεν σκέφθηκε να τον αξιοποιήσει στο κυβερνητικό σχήμα, ίσως επειδή δεν χρειαζόταν μεγάλη διορατικότητα για να καταλήξουν πως έπρεπε να τον κρατούν στα μετόπισθεν.” (από εδώ…)

Τα συμπεράσματα, δικά σας…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Μεθοδεύεται, υπό τις ευλογίες επιχειρηματικών κύκλων, Δεξιά - Ακροδεξιά πανστρατιά

Μου λένε ότι, καλά πληροφορημένες πηγές με γνώση εκ των έσω, υπό τις ευλογίες πολύ ισχυρών επιχειρηματικών παραγόντων, μεθοδεύεται η συνένωση των διεσπαρμένων (και κομμένων από τον Άρειο Πάγο) δυνάμεων της πέραν της ΝΔ Δεξιάς, σε μια ενιαία πολιτική κίνηση που θα διεκδικήσει ρόλο και υψηλά ποσοστά στις εκλογές της 2ας Ιουλίου!

Όπως αναφέρουν πολιτικοί κύκλοι που γνωρίζουν τις κινήσεις σε διαδρόμους και …πεζοδρόμια, την ώρα τούτη φέρεται να υπάρχει μια παρασκηνιακή κινητικότητα που αποσκοπεί να συνενώσει τα κομμένα κόμματα των Κασιδιάρη, Εμφιετζόγλου, Μπογδάνου, Λατινοπούλου αλλά και πολλών άλλων κομματικών οντοτήτων που δεν θα μπουν στη Βουλή στις εκλογές της 21ης Μαΐου, υπό τον Νίκο Νικολόπουλο, πρόεδρο των Χριστιανοδημοκρατών και παλαιό στέλεχος της ΝΔ, με ισχυρό καταγγελτικό λόγο!

Οι συγκεκριμένοι επιχειρηματικοί κύκλοι, σε συνδυασμό με ΜΜΕ που θα υποστηρίξουν έναν τέτοιο συνασπισμό λαϊκής και πατριωτικής Δεξιάς με την Άκρα Δεξιά, εκτιμούν ότι μια τέτοια Δεξιά πανστρατιά στις δεύτερες εκλογές θα αποσπούσε ένα σημαντικό ποσοστό ψηφοφόρων, που σε κάθε περίπτωση θα στερούσε από την ΝΔ την αυτοδυναμία και θα άλλαζε τους συσχετισμούς δυνάμεων στο παζάρι των μετεκλογικών κυβερνήσεων συνεργασίας, τόσο ως προς τα πρόσωπα, όσο και ως προς τα κόμματα…

 

 

Πηγή

Προβολές : 557


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα