Αυτός ο άνθρωπος θα βρει το δίκιο του, ή θα διασυρθεί για μια ακόμα φορά η Ελλάδα στην Ευρώπη;;;

Αυτός ο άνθρωπος θα βρει το δίκιο του, ή θα διασυρθεί για μια ακόμα φορά η Ελλάδα στην Ευρώπη;;;

11 Δεκεμβρίου, 2023 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:460
Μοίρασέ το

 

Ο πρ. πράκτορας της ΕΥΠ Μανώλης Χατζησάββας, ζητεί δικαίωση από τον πρόεδρο της Βουλής, τον υπουργό Δικαιοσύνης την Πρόεδρο και την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

Μανώλης Χατζησάββας: Ή εσφαλμένα με έχετε καταζητούμενο πρόσωπο ή σωστά με ενέταξαν στην Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών (ΕΥΠ) με κατασκοπευτική δράση στην Τουρκία. Δεν μπορεί και στις δύο περιπτώσεις η κυβέρνηση της Ελλάδας να έχει ενεργήσει σύννομα.”

 

Οι παλιοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, θα θυμούνται τις εκατοντάδες αναρτήσεις που είχα κάνει με αποδεικτικά στοιχεία, από τον πρώην πράκτορα της ΕΥΠ, Μανώλη Χατζησάββα…

Ο Μανώλης Χατζησάββας, έφερε όλες τις υποθέσεις που του είχαν ανατεθεί από τη δράση του στην Τουρκία, ως υπερασπιστής των ελληνικών συμφερόντων, σε πέρας, με πολλή μεγάλη επιτυχία…

Έκανε όμως “δυο βασικά λάθη”: Το πρώτο, να δημοσιοποιήσει τις ΕΘΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ” που ανακάλυψε κατά τη διάρκεια των υπηρεσιακών του επιχειρήσεων…

Το δεύτερο, να θεωρήσει πως τη δική του αγάπη προς την Πατρίδα Ελλάδα, την συμμερίζονταν και οι … πΩλητικοί…

Και αυτά τα λάθη πληρώνει τα τελευταία δέκα χρόνια…

Κάτοικος και υπήκοος και της Δανίας, είναι … καταζητούμενος από την εγκληματική οργάνωση που κυβερνά την Ελλάδα δεκαετίες αν όχι εκατονταετίες…

Οι αρμόδιες υπηρεσίες της Δανίας, με τα στοιχεία που τους έχει καταθέσει, ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟ…ΑΛΛΑ ΑΘΩΟ!!!

Χρόνια τώρα, προσπαθεί να βρει το δίκιο του με εκατοντάδε επιστολές προς πολιτικούς και δικαστές…

Από τα στοιχεία που βρίσκονται στο αρχείο των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, παραθέτω και την κατωτέρω φωτογραφία στην οποία εκφράζει την απογοήτευσή του στον τότε πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα…

Δυστυχώς δεν είναι ο μόνος Έλλην που έχει προδοθεί…

Γεμάτες οι ιστορικές σελίδες, με προδοσίες ΗΡΩΩΝ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΚΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ…

Στο πλαίσιο των ενημερώσεών του ο κ. Χατζησάββας, ενημερώνει τον πρόεδρο του ΚΥΝΟβουλίου, τον υπουργό Δικαιοσύνης, την Πρόεδρο και την Αντιπρόεδρο του Αρείου Πάγου, για την υπόθεσή του…

Επειδή όμως δεν έχει εμπιστοσύνη – και ορθώς δεν έχει – στην πολιτική και δικαστική εξουσία, ενημερώνει και την αρμόδια υπηρεσία στην Ευρωπαϊκή Ένωση…

Αυτό το πολιτικό και δικαστικό σύστημα, μας οδηγεί σε πλήρη ΑΦΑΝΙΣΜΟ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ – ΑΙΤΗΜΑ.

 

 

Δανία, Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2023

 

Κύριε Πρόεδρε της Βουλής των Ελλήνων Κωνσταντίνε Τασούλα, κύριε υπουργέ Δικαιοσύνης Γιώργο Φλωρίδη, κα. Πρόεδρος Αρείου Πάγου Ιωάννα Κλάπα-Χριστοδουλέα και κα. Εισαγγελέα Αρείου Πάγου Γεωργία Ευθ. Αδειλίνη.

 

Με γνώμονα τα κριτήρια του Ευρωπαϊκού Συμβούλιου της Κοπεγχάγης το 1993 με τα οποία η Ελλάδα δεσμεύεται.

 

Όπως έχω ενημερώσει τους προκατόχους σας, χωρίς αποτέλεσμα, με τον ίδιο τρόπο απευθύνομαι και σε εσάς και ζητώ να λάβω απάντηση διότι είναι άδικο, ανήθικο πρωτίστως παράνομο να ισχύουν και τα δύο.

 

Δηλαδή, ή εσφαλμένα με έχετε καταζητούμενο πρόσωπο ή σωστά με ενέταξαν στην Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών (ΕΥΠ) με κατασκοπευτική δράση στην Τουρκία, δεν μπορεί και στις δύο περιπτώσεις η κυβέρνηση της Ελλάδας να έχει ενεργήσει σύννομα.

 

Κατ’ επανάληψη καταθέτω τα απόλυτα αληθινά και αδιάψευστα στοιχεία, τα οποία έχουν ως εξής:

  1. Έχω στρατολογηθεί από την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών (ΕΥΠ).
  2. Η εκπαίδευση μου έλαβε χώρα στην Ελλάδα παρότι την ίδια χρονική στιγμή ήμουνα Καταζητούμενος, το Ελληνικό Υπουργείου Δικαιοσύνης ζητούσε από τις Αρχές του Βασιλείου της Δανίας την έκδοση μου.
  3. Η εκπαίδευση μου έλαβε χώρα και εξειδικευμένα όχι μόνο στην νήσο ΚΩ από προσωπικό της ΕΥΠ, Αθήνας και Ρόδου,
  4. Χειριστής μου υπήρξε μόνο ο Διοικητής Κλιμακίου Ρόδου.
  5. Έχω προσφέρει στην ΕΥΠ κατ’ επέκταση στην Ελλάδα-Ε.Ε. με πλήθος πληροφοριών αποτέλεσμα κατασκοπείας στην Τουρκία, με κατασκοπευτικές δράσεις κατά της Τουρκίας, έχουν αποδώσει τα μέγιστα σε συλλήψεις κατασκόπων, διακινητών, αποτροπές έκνομων δράσεων σε βάρος της Ελλάδος και της Ε.Ε. Εκθέσεις μου μάλιστα έχουν γίνει και θέμα παρουσίασης σε ετήσια συνέδρια της ΕΥΠ το 2014/2015, ειδικότερα της Έκθεσης μου αναφορικά με την Αιολική Ενέργεια, πλήρη χαρτογράφησης των έργων ΑΠΕ και τα συμφέροντα αυτών στην Τουρκία, αντικείμενο στο οποία έχω εξειδικευμένες γνώσεις και πείρα.
  6. Βρίσκομαι και διαμένω στην ίδια ταχυδρομική διεύθυνση που με άφησαν τελευταία φορά η ΕΥΠ στην επικράτειας του Βασιλείου της Δανίας τον Αύγουστο του 2014.
  7. Στην ίδια ταχυδρομική διεύθυνση της επικράτειας του Βασιλείου της Δανίας η ΕΥΠ μου απέστειλε εξοπλισμούς και ηλεκτρονικά προγράμματα.
  8. Είναι η ίδια ταχυδρομική διεύθυνση επικράτειας του Βασιλείου της Δανίας που είναι εγκατεστημένα το τηλέφωνο (αριθμός)  και το internet (IP) με το οποίο έχουν γίνει εκατοντάδες τηλεφωνικές και ηλεκτρονικές επικοινωνίες με την ΕΥΠ.
  9. Από τα ίδια μέσα, τηλέφωνο (αριθμός)  και το Internet (IP)  έλαβαν χώρα με την χρήση τους και οι επίμαχες επικοινωνίες με υπουργούς της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝ.ΕΛ. όπως α) ο τ. Υπουργός Εθνική Άμυνας Πάνος Καμμένος β) ο τ. υφυπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος κ.α. κυβερνητική αξιωματούχοι.
  10. Ευρισκόμενος στην επικράτεια του Βασιλείου της Δανίας έλαβα και εκτέλεσα εντολές από την διοίκηση της ΕΥΠ για την προάσπιση των συμφερόντων της Ελλάδος και κατ’ επέκταση της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
  11. ΑΡΝΗΘΗΚΑ να υπακούσω τις εντολές του διοικητή της ΕΥΠ όταν μου ζητήθηκε να προβώ σε κατασκοπεία σε βάρος Δανού Πολίτη στην επικράτεια του Βασιλείου της Δανίας σχετικά με υπόθεση τρομοκρατίας στην Ελλάδα.
  12. ΑΡΝΗΘΗΚΑ να συμφωνήσω να συνεργαστώ, να παραλάβω ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ το οποίο θα παρήγαγε η ΕΥΠ για την οικοδόμηση της ταυτότητας και του προφίλ μου και θα το παρελάμβανα στην Δανία.
  13. ΑΡΝΗΘΗΚΑ για τους ίδιους λόγους την παραλαβή προσφερόμενου από την ΕΥΠ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΗΝΩΜΕΝΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ το οποίο θα παρήγαγε η ΕΥΠ για την οικοδόμηση της ταυτότητας και του προφίλ μου και θα το παρελάμβανα στην Δανία.
  14. ΑΡΝΗΘΗΚΑ να συμφωνήσω, να παραλάβω εκ νέου ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ με τα στοιχεία του αδελφού μου το οποίο θα παρήγαγε η ΕΥΠ για την οικοδόμηση της ταυτότητας και του προφίλ μου και θα το παρελάμβανα στην Δανία για να επιστρέψω στην Τουρκία. 
  15. Δεν υπήρξα ούτε είμαι άνθρωπος της τουρκικής ΜΙΤ και αδίκως με κατηγόρησε ο τ. υπουργός άμυνας Πάνος Καμμένος επειδή αποκάλυψα και ενημέρωσα την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου σχετικά με την απόπειρα εξαπάτησης και την χρήση πλαστών εγγράφων που έκανε χρήση στην Βουλή των Ελλήνων για την σκανδαλώδη και παράνομη υπόθεση σχετικά με την πώληση πολεμικού υλικού στην Σ. Αραβία.
  16. ΑΡΝΗΘΗΚΑ να συνεργαστώ, όπως μου πρότεινε ο π. Εισαγγελέας Αρείου Πάγου κ. Ισίδωρος Ντογιάκος, να εξυπηρετήσω τα συμφέροντα της ΕΥΠ και των πολιτικών προσώπων των Ελληνικών κυβερνήσεων διαχωρίζοντας τις υποθέσεις μου δηλαδή της προσφοράς μου στην Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών με αυτή την οποία αδίκως διώκομαι σχετικά με την υπόθεση της Αιολικό Πάρκο Ρόδου Α.Ε. αποκρύπτοντας τα εγκλήματα που αφορούν τους αξιωματούχους των Ελληνικών Κυβερνήσεων προκειμένου να θεραπευθεί η υπόθεσης μου σε αντάλλαγμα

 

Για το αληθές των όσων σας καταθέτω,

Σας δίνω το δικαίωμα παραιτούμενος από κάθε μέσο να προσβάλω με ένδικα μέσα τον οποιοδήποτε έλεγχο προσωπικών δεδομένων μου, προκειμένου να  εκλεχθούν ηλεκτρονικά όλα τα τηλέφωνα μου, και ηλεκτρονικά μέσα που διαθέτω ακόμα και αυτά που μου έχει προμηθεύσει η ΕΥΠ.

Το ίδιο απαιτώ να ζητηθεί και από όλους τους παραπάνω εμπλεκόμενους, ειδικότερα τον συκοφάντη-εγκληματία τ. Υπουργό Εθνικής Αμυνας Πάνος Καμμένος, και τους αξιωματούχους και Διοικητές της ΕΥΠ τουλάχιστον των προσώπων επι των κυβερνήσεων ΝΔ-ΠΑΣΟΚ κ. Θεόδωρος (Θόδωρος) Δραβίλλας και ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ Ιωάννης Ρουμπάτης, και του Εισαγγελέα Αρείου Πάγου Ισίδωρου Ντογιάκου, κ.α. που θα σας κατονομάσω εν ευθέτω χρόνω.

 

Στην διάθεση σας κατόπιν συμφωνίας με τον δικηγόρο μου Mr. Tyge Trier το πλήθος αποδεικτικών στοιχείων εις χείρας μου, συμπεριλαμβανομένων ηλεκτρονικών επ/νιών, τηλεφωνικών συνδιαλέξεων κ.α. μέσων, μεταξύ αυτών και των τηλεφωνικών συνομιλιών καταγραφών συμπεριλαμβάνεται και αυτή με τον Εισαγγελέα Αρείου Πάγου Ισίδωρου Ντογιάκου διάρκειας περίπου 11 λεπτών κ.α.

 

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ

ΣΑΣ ΖΗΤΩ

ΝΑ επιληφθείτε της κατ’ επανάληψη καταγγελίας μου και

ΝΑ προβείτε στις δέουσες νόμιμες ενέργειες.

 

Διατελώ μετά τιμής,

Ο ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΩΝ

 

Εμμανουήλ Αθ. Χατζησάββας,

π. Πράκτορας της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών-ΕΥΠ

 

ΥΓ: Επειδή η εμπιστοσύνη μου προς τους θεσμούς στην Ελλάδα για πολλούς λόγους εχει κλονιστεί σφόδρα, η Καταγγελία μου θα κοινοποιηθεί σε όλα τα εμπλεκόμενα μέρη για λόγους τάξης και ενημέρωσης.

 

Κοινοποίηση / C.c.:

 

  • European Public Prosecutor’s Office (EPPO)

11 Avenue John F. Kennedy, L-1855 Luxembourg

European Chief Prosecutor Mrs. Laura Codruța Kövesi,

E-mail: [email protected]

 

 

Προβολές : 460


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα