«Αυτό είναι πολιτική δίωξη»

«Αυτό είναι πολιτική δίωξη»

31 Μαρτίου, 2023 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:341
Μοίρασέ το

 

Ο Τραμπ οργίζεται, ο ΝτεΣάντης «δεν θα εκδοθεί», ο ΜακΚάρθι φωνάζει «αδικία» για το κατηγορητήριο

 

 

 

Είναι το λιγότερο αστείες όλες οι δικαιολογίες, προκειμένου να σύρουν τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, σε δίκη…

Δυο στοιχεία σημαντικά:

1. Ο εισαγγελέας είναι ένα από τα πληρωμένα πιόνια του Χαζαροεβραίου ψυχοπαθούς ΤΖΩΡΤΖ ΣΟΡΟΣ…

2. Η παραπομπή σε δίκη και κυρίως η όποια σύλληψη του Τράμπ, θα προκαλέσει εξέγερση στις ΗΠΑ, από τους ψηφοφόρους του…

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ…

ΜΙΑ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ, ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΚΡΑΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΝΕΩΝ “ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΝΟΜΩΝ” ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΒΑΘΕΩΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

από το ZeroHedge :

 

Ενημέρωση (2040ET):  Σύμφωνα με τους δικηγόρους του Τραμπ, αναμένεται να δικαστεί ήδη από την Τρίτη,  αναφέρουν με χαρά οι NY Times .

* * *

Ενημέρωση (1827ET):

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΖΕΙ στο  https://sgtreport.tv/

Ο Τραμπ απάντησε στη μήνυση, λέγοντας σε μια δήλωση: «Πρόκειται για πολιτική δίωξη και παρέμβαση στις εκλογές στο υψηλότερο επίπεδο στην ιστορία».

 

Ολόκληρη η δήλωση:

Πρόκειται για πολιτική δίωξη και εκλογική παρέμβαση στο υψηλότερο επίπεδο στην ιστορία.  Από τη στιγμή που κατέβηκα τη χρυσή κυλιόμενη σκάλα στον Πύργο Τραμπ, και ακόμη και πριν ορκιστώ ως Πρόεδρός σας των Ηνωμένων Πολιτειών, οι Ριζοσπαστικοί Αριστερά Δημοκράτες – ο εχθρός των εργατών ανδρών και γυναικών αυτής της χώρας – έχουν εμπλακεί σε μια Κυνήγι μαγισσών για να καταστρέψει το κίνημα Make America Great Again. Το θυμάστε όπως και εγώ: Ρωσία, Ρωσία, Ρωσία. το Mueller Hoax? Ουκρανία, Ουκρανία, Ουκρανία; Φάρσα παραπομπής 1; Απάτη 2; η παράνομη και αντισυνταγματική επιδρομή στο Mar-a-Lago. και τώρα αυτό.

Οι Δημοκρατικοί είπαν ψέματα, εξαπάτησαν και έκλεψαν με την εμμονή τους να προσπαθούν να «πάρουν τον Τραμπ», αλλά τώρα έχουν κάνει το αδιανόητο  – κατηγορώντας έναν εντελώς αθώο άτομο σε μια πράξη κατάφωρης παρέμβασης στις εκλογές.

« Ποτέ άλλοτε στην ιστορία του Έθνους μας δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο.  Οι Δημοκρατικοί έχουν εξαπατήσει αμέτρητες φορές κατά τη διάρκεια των δεκαετιών, συμπεριλαμβανομένης της κατασκοπείας της εκστρατείας μου, αλλά οπλίζοντας το δικαστικό μας σύστημα για να τιμωρήσει έναν πολιτικό αντίπαλο, ο οποίος τυχαίνει να είναι Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών και μακράν ο κορυφαίος Ρεπουμπλικανός υποψήφιος για Πρόεδρος. δεν συνέβη ποτέ πριν. Πάντα.

« Ο Alvin Bragg του Μανχάταν, ο οποίος επιλέχτηκε και χρηματοδοτήθηκε από τον Τζορτζ Σόρος, είναι ντροπή . Αντί να σταματήσει το άνευ προηγουμένου κύμα εγκληματικότητας που καταλαμβάνει τη Νέα Υόρκη, κάνει τη βρώμικη δουλειά του Τζο Μπάιντεν, αγνοώντας τις δολοφονίες και τις διαρρήξεις και τις επιθέσεις στις οποίες θα έπρεπε να επικεντρωθεί. Έτσι περνάει τον χρόνο του ο Μπραγκ!

« Πιστεύω ότι αυτό το κυνήγι μαγισσών θα έχει τεράστιο αντίκτυπο στον Τζο Μπάιντεν.  Ο αμερικανικός λαός συνειδητοποιεί ακριβώς τι κάνουν εδώ οι Ριζοσπαστικοί Αριστεροί Δημοκράτες. Όλοι μπορούν να το δουν. Έτσι, το Κίνημά μας και το Κόμμα μας –ενωμένο και ισχυρό– θα νικήσουν πρώτα τον Άλβιν Μπραγκ, και μετά θα νικήσουμε τον Τζο Μπάιντεν, και θα πετάξουμε και τον τελευταίο από αυτούς τους απατεώνες Δημοκρατικούς από τα καθήκοντά μας για να κάνουμε την ΑΜΕΡΙΚΗ ΞΑΝΑ ΜΕΓΑΛΗ! ”

Ο καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου Τζόναθαν Τέρλεϊ γνωμοδότησε σχετικά με το κατηγορητήριο σε συνέντευξη της Πέμπτης στο  Fox News .

«Ο Μπραγκ φέρεται να έχει εξασφαλίσει το κατηγορητήριό του. Έχει γράψει ιστορία, αλλά είναι μια άδοξη στιγμή όπου ακόμη και κάποιοι στα αριστερά έχουν κατακρίνει την προσπάθεια.  Πρόκειται για μια καταφανώς πολιτική δίωξη.  

Ο Bragg και ο NY AG James έτρεξαν να τσακίσουν τον Τραμπ. Αυτό έχει εκπληρώσει αυτή τη δέσμευση, αλλά, εάν το κατηγορητήριο ακολουθεί την πορεία που περιγράφεται στην κάλυψη,  είναι βαθιά εσφαλμένη θεωρία.  

Θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε το κατηγορητήριο.

Η ένσταση δεν αφορά τη δίωξη πλημμελήματος αλλά την αναφερόμενη προσπάθεια παράτασης της παραγραφής βάσει μιας άνευ προηγουμένου θεωρίας εκκίνησης. Δεν έχουμε ακούσει για εναλλακτική εγκληματική θεωρία.

 

Διαβάστε περισσότερα @ ZeroHedge.com

 

Πηγή μετάφρασης

Προβολές : 341


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα