Αυτό είναι σημαντικό: Δείτε το Πρόγραμμα μείωσης πληθυσμού της παγκόσμιας ελίτ και του Ροκφέλερ απο το 1994 (βίντεο)

Αυτό είναι σημαντικό: Δείτε το Πρόγραμμα μείωσης πληθυσμού της παγκόσμιας ελίτ και του Ροκφέλερ απο το 1994 (βίντεο)

6 Δεκεμβρίου, 2023 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:461
Μοίρασέ το

 

Η παγκόσμια ελίτ είχε ένα σχέδιο για εμάς και το σκιαγράφησε πίσω από κλειστές πόρτες εδώ και δεκαετίες.

 

Σ’ αυτό το φρικτό έγκλημα της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ, την σατανική ελίτ, που τελείως τυχαία είναι άπαντες ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΓΧΩΡΙΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ.

ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ, ΑΣ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΕΝ ΖΩΗ!!

ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΑΝ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ, ΟΤΑΝ ΨΟΦΗΣΟΥΝ, ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟ.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩ ΝΑ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΕΝ ΖΩΗ….

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Λυπάμαι, αλλά βλέποντας όλα αυτά τα ερπετά να διάγουν εξαιρετικό βίο και να μην υφίστανται τίποτα απ’ αυτά που υφίστανται τα δισεκατομμύρια των θυμάτων τους, και ιδίως τα παιδιά, έρχονται στιγμές που αναρωτιέμαι  αν υπάρχει θεός…

 

Ξέρω πως θα μου την πέσουν οι ταλιμπάν και οι ψυχοπαθείς, αλλά γράφω όπως νοιώθω την κάθε στιγμή…

 

Σύμφωνα με τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης, η ατζέντα μείωσης του πληθυσμού είναι ένα fake news, παρά το ότι έχουμε δει να το παραδέχονται ακόμα και οι ίδιοι πως είναι μέσα στα σχεδιά τους.

 

Όσο και να θάβουν τις πληροφορίες, όσο και να κάνουν τα πιστά χαριτωμένα τους σκυλάκια, το πρόβλημα αυτό αφορά όλους μας, και δεν πρόκειται να την γλυτώσουν ούτε οι ίδιοι.

 

Πρέπει επιτέλους να αποδεχτούν ότι η ελίτ, συμπεριλαμβανομένων των Klaus Schwab και Bill Gates, δεν θέλει το καλό μας… μας το λένε με τόσους τρόπους, εμείς το μόνο που κάνουμε είναι να παρουσιάζουμε τα λεγομενά τους.

Αν αυτό ακούγεται τραβηγμένο σε κάποιους απο σας που διαβάζετε αυτό το άρθρο, πιθανότατα δεν έχετε δώσει ιδιαίτερη προσοχή στα γεγονότα τον τελευταίο καιρό.

 

Γεγονότα όπως η πανδημία του Covid και η κυκλοφορία του mRNA έχουν σχεδιαστεί εδώ και δεκαετίες απο μια κλίκα ευγονιστών που βασικό τους μέλημα είναι η μείωση του πληθυσμού.

 

Αν δεν είσαστε απο αυτούς που διαβάζατε απο την αρχή της “πανδημίας” τα εναλλακτικά μέσα ώστε να καταλάβετε πως έχουν πέσει μέσα σε όλα αυτά τα οποία αποκαλούνταν τότε θεωρίες συνωμοσίας.

Τότε μια καλά αρχή είναι το παρακάτω:

Θα δούμε μια σπάνια ομιλία του Ροκφέλερ από το 1994, στην οποία ο πατριάρχης της παγκοσμιοποίησης περιέγραψε με λεπτομερή σχέδια τη μαζική μείωση του πληθυσμού, γνωστή και ως μαζική δολοφονία, στον δυτικό κόσμο. Αυτό είναι ανησυχητικό αλλά ουσιαστικό για οποιονδήποτε θέλει να κατανοήσει το σχέδιο της ελίτ για την ευγονική με μυστικότητα και τα επόμενα βήματά της στο σχέδιο πολλών δεκαετιών.

Η παγκόσμια ελίτ είχε ένα σχέδιο για εμάς και το σκιαγράφησε πίσω από κλειστές πόρτες εδώ και δεκαετίες.

Στο Ετήσιο Δείπνο των Πρέσβεων του ΟΗΕ το 1994, ο Ντέιβιντ Ροκφέλερ ζήτησε ρητά τη μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού. 

 

Το κλιπ γίνεται ακόμα πιο ανησυχητικό όταν αναφέρει το έτος 2020 ως σημαντικό σημείο για την ελίτ της παγκοσμιοποίησης.

Σύμφωνα με τον Ροκφέλερ και την παγκόσμια ελίτ, η οικονομική ανάπτυξη που απολάμβανε ο δυτικός κόσμος στο δεύτερο μισό του 20ού αιώνα έπρεπε να σταματήσει. Αυτό θα γινόταν σκοτώνοντας τους ανθρώπους αθόρυβα, αποτελεσματικά και χωρίς να προσβάλλουν τις θρησκευτικές τους ευαισθησίες.

Τώρα ακούστε προσεκτικά το βίντεο καθώς ο Ροκφέλερ παραδέχεται ότι η παγκόσμια ελίτ πρόκειται να καταστρέψει την παγκόσμια οικονομία και να μειώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων στη Δύση τις επόμενες δεκαετίες.

 

Γιατί οι ιδέες του Ροκφέλερ εξακολουθούν να διαδίδονται σήμερα, ένα χρόνο μετά τον θάνατό του; 

Είναι πολύ απλό όταν αναλύεις τη σύνδεση των παγκοσμιοποιητών έχουν όλοι τις ίδιες ιδέες.

Ο Ροκφέλερ στρατολόγησε τον Χένρι Κίσινγκερ, ο οποίος πέθανε την περασμένη εβδομάδα σε ηλικία 100 ετών, και ο Κίσινγκερ στρατολόγησε τον Κλάους Σουάμπ, ο οποίος έκτοτε έχει διεισδύσει σε κάθε υπουργικό συμβούλιο στη Δύση και έχει διαφθείρει τις κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο.

Όπως παραδέχτηκε ο Ροκφέλερ, ο Κίσινγκερ είχε βαθιά επιρροή στην μετέπειτα πορεία του. Ήταν επίσης υπεύθυνος για την καθοδήγηση του Klaus Schwab στη σκοτεινή δεκαετία του 1950, όταν ο Schwab ήταν ένας νεαρός, φιλόδοξος Γερμανός απο ναζιστική οικογένεια που προσπαθούσε να ανοίξει τον δρόμο του στον κόσμο.

Όταν η ελίτ της παγκοσμιοποίησης θα αντικρύσει τις νέες δίκες της Νυρεμβέργης, θα έχουμε όλα τα στοιχεία, κατευθείαν από το στόμα τους, για να τους καταδικάσουμε για τα εγκλήματά τους κατά της ανθρωπότητας.

Ο αγαπημένος συγγραφέας του Μπαράκ Ομπάμα, Yuval Noah Harari, ο οποίος τυχαίνει να είναι και το δεξί χέρι του Klaus Schwab, απλά μιλάει ανοιχτά για τα σχέδια της ελίτ εδώ και χρόνια.

 

Αλλά αυτό δεν είναι ένα νέο φαινόμενο τις προηγούμενες δεκαετίες πολλοί ήταν αυτοί που μιλούσαν ανοιχτά για μείωση του πληθυσμού ή για υποχρετική στείρωση των χωρών του τρίτου κόσμου.

Το 1974, κατά τη διάρκεια της θητείας του ως Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας, ο Κίσινγκερ ετοίμασε μια άκρως απόρρητη έκθεση για τον έλεγχο του παγκόσμιου πληθυσμού, το σχέδιο αφορούσε πειράματα στους πληθυσμούς των λιγότερο ανεπτυγμένων χωρών στην Ασία και την Αφρική, το σχέδιο αυτό έχει επεκταθεί σήμερα σε όλο τον κόσμο, όπως στις ΗΠΑ και την Ευρώπη.

Αυτή είναι μια πραγματική θεωρία συνωμοσίας που έστησαν δεκαετίες τώρα. Ένα εγκληματικό σχέδιο από συνωμότες, συμπεριλαμβανομένων των Ροκφέλερ και Χένρι Κίσινγκερ, ο οποίος μέχρι τώρα κατείχε υψηλή θέση στην κυβέρνηση των ΗΠΑ.

Όλα αυτά τα επίσημα έγγραφα βρίσκονται σε ιστότοπους της κυβέρνησης των ΗΠΑ.

Ο Κίσινγκερ έγραψε: «Το πρόβλημα είναι πιο μακροπρόθεσμο και σύνθετο από ό,τι φάνηκε αρχικά και ότι χρειάζεται να πάρουν πιο δραστικά μέτρα χωρίς συνεργασίες με τα άλλα έθνη».

Τι εννοεί χωρίς συνεργασίες με τα άλλα έθνη;

Ότι οι παγκόσμιες ελίτ θα έπρεπε να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους.

Τώρα ας δούμε τις συστάσεις του Κίσινγκερ. 

 

Συνέστησε πολλές επιλογές για μακροπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα σχέδια, με προτεραιότητά τη βιοϊατρική και τα εμβόλια.

Ένας άλλος βραχυπρόθεσμος στόχος ήταν η στείρωση ανδρών και γυναικών. 

 

Το 1976, μόλις δύο χρόνια μετά από αυτή την έκθεση, τα ιδρύματα Ροκφέλερ και Φορντ πειραματίστηκαν με αναγκαστικές στειρώσεις σε ανθρώπους στην Ινδία.

Η Ινδία πραγματοποίησε σχεδόν 4 εκατομμύρια στειρώσεις γυναικών κατά την περίοδο 2013-2014, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία. Λιγότερες από 100.000 από αυτές τις επεμβάσεις έγιναν σε άνδρες.

 

 Περισσότεροι από 700 θάνατοι αναφέρθηκαν λόγω αποτυχημένων χειρουργικών επεμβάσεων μεταξύ 2009 και 2012. Υπήρξαν 356 αναφερόμενες περιπτώσεις επιπλοκών που προέκυψαν από τις χειρουργικές επεμβάσεις.

Επίσημα 6,2 εκατομμύρια Ινδοί άνδρες στειρώθηκαν βίαια από τις παγκόσμιες ελίτ μέσα σε μόλις ένα χρόνο. Σχεδόν δύο χιλιάδες πέθαναν κατά τη διάρκεια αυτών των αναγκαστικών επιχειρήσεων.

Περισσότερα δείτε στο άρθρο: Το 1970 με χορηγεία του ΟΗΕ η Ινδία έκανε καταναγκαστική στείρωση σε 6,2 εκατομμύρια Ινδούς μέσα σε ένα χρόνο!

Ο Κίσινγκερ σχεδίαζε να φτάσει σε αγροτικές περιοχές χωρών χαμηλού εισοδήματος παρέχοντας βασικές υπηρεσίες δημόσιας υγείας με τη βοήθεια οργανισμών όπως του ΟΗΕ, την Παγκόσμια Τράπεζα, τον Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας και την UNICEF.

Το 1985 οι Ροκφέλερ άρχισαν να αντλούν δεκάδες εκατομμύρια κεφάλαια ετησίως στο Εθνικό Ινστιτούτο Ανοσολογίας στο Νέο Δελχί της Ινδίας. Γιατι; για να ερευνήσει ένα εμβόλιο για τον έλεγχο της γονιμότητας.

Επτά χρόνια αργότερα οι Ροκφέλερ πήραν αυτό που ήθελαν. Ένα εμβόλιο για τον έλεγχο των γεννήσεων. Εφευρέθηκε από το Εθνικό Ινστιτούτο Ανοσολογίας στο Νέο Δελχί το 1992.

 

Τα ερευνητικά κεφάλαια του Rockefeller δημιούργησαν τελικά ένα εμβόλιο που μπορεί να αποτρέψει την εγκυμοσύνη χορηγώντας το κάθε έξι μήνες.

Το 2000, ανακηρύχθηκε η συμμαχία GAVI , με τον Μπιλ Γκέιτς να παρέχει την πλειοψηφία της χρηματοδότησης. Και φυσικά ποιοι είναι οι άλλοι συνεργάτες; Ο ΠΟΥ, η Παγκόσμια Τράπεζα και η UNICEF – όλοι οι συνήθεις ύποπτοι. κατα τα άλλα είμαστε εμείς οι συνωμοσιολόγοι…

Και εδώ είναι η ουσία. Τι κάνει το GAVI; 

Παρέχει εμβόλια σε λιγότερο ανεπτυγμένες χώρες!

Αν αυτό σας θυμίζει την αρχική αναφορά του Κίσινγκερ, ναι, καλά θυμάστε.

Μέχρι το 2000, το μακροχρόνιο παγκόσμιο πρόγραμμα ερήμωσης του πληθυσμού του Ροκφέλερ είχε ξεκινήσει επίσημα.

 

Και μέχρι το 2020 χρονολογία ορόσημο, με την εισαγωγή της πανδημίας του Covid, το σχέδιο ήταν σε πλήρη εξέλιξη και οι ελίτ ήταν τόσο ευχαριστημένες που για καλή μας τύχη δεν μπορούσαν να σταματήσουν να μιλούν γι’ αυτό.

Φυσικά, θα φτάσουν σύντομα οι πλήρως αγορασμένοι και πληρωμένοι δημοσιογράφοι και οι λεγόμενοι ελεγκτές γεγονότων για να δηλώσουν ότι αυτό δεν είναι τίποτα άλλο από μια μεγάλη θεωρία συνωμοσίας, επικαλούμενοι αναφορές των εν λόγω ιδρυμάτων – του Rockefeller Foundation, του ΠΟΥ, Η Παγκόσμια Τράπεζα και η UNICEF.

Αλλά δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να τους επιτρέπουμε να εκτελούν αυτό το έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.

 

 

Πηγή

Προβολές : 461


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα