Αυτό είναι ότι πρόκειται να συμβεί στη συνέχεια.  Είμαστε πολύ, πολύ κοντά στο τέλος: Στο σημείο χωρίς επιστροφή

Αυτό είναι ότι πρόκειται να συμβεί στη συνέχεια. Είμαστε πολύ, πολύ κοντά στο τέλος: Στο σημείο χωρίς επιστροφή

4 Νοεμβρίου, 2022 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,386
Μοίρασέ το

 

 

Δρ. Vernon Coleman: “Αυτές είναι οι πιο σκοτεινές, οι πιο δύσκολες μέρες στην ανθρώπινη ιστορία.

Βρισκόμαστε μπροστά στο ΤΕΛΟΣ της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ και στο ΤΕΛΟΣ του ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΣ του ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ.

Πιστεύω ειλικρινά ότι οι λυσσασμένοι εχθροί όπως ο Soros, ο Blair, η Αυτού Υψηλότης ο Βασιλιάς Κάρολος (τα αρχικά HRH (αγγλ. His Royal Highness: η Αυτού Υψηλότης) σημαίνει His Royal Hypocrite η Αυτού Υποκριτική Υψηλότης), οι Rothschild, ο Schwab, οι Gates, ο Musk, ο Biden, οι της Λέσχης Bilderberg και άλλοι, είναι οι πιο σατανικοί συνωμότες που πέρασαν ποτέ από την Γη.

Οι σατανικοί απατεώνες ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΤΟΥΝ, ΝΑ ΤΡΑΒΗΧΘΟΥΝ ΤΑ ΑΚΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΜΑΧΙΣΤΟΥΝ.”

 

 

 

Εισήλθαμε ήδη στο πολύ βαθύ σκοτάδι…

Πρέπει ν’ αντέξουμε… πρέπει να αντιδράσουμε με κάθε τρόπο στην σατανική παράνοια μιας κλίκας ψυχοπαθών…

Πρέπει ν’ αντέξουμε για ξεπληρώσουμε το χρέος μας απέναντι σ’ αυτούς που λύγισαν, σ’ αυτούς που χάθηκαν εξ αιτίας των παγκόσμιων δολοφόνων…

Στη μνήμη όσων δολοφονήθηκαν, όσων καταστράφηκαν, όσων υπέφεραν απ’ αυτά τα σαδιστικά σατανικά απάνθρωπα κτήνη, εύχομαι να ζούμε, για να εφαρμόσουμε πάνω τους και πάνω στα πιόνια τους, τα πιο σκληρά μεσαιωνικά βασανιστήρια…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

 

Μετάφραση blümlifee

* * *

Δρ. Vernon Coleman
21st Century Wire

15 Οκτωβρίου 2022

Αυτές είναι οι πιο σκοτεινές, οι πιο δύσκολες μέρες στην ανθρώπινη ιστορία. Βρισκόμαστε μπροστά στο ΤΕΛΟΣ της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ και στο ΤΕΛΟΣ του ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΣ του ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ.

Πιστεύω ειλικρινά ότι οι λυσσασμένοι εχθροί όπως ο Soros, ο Blair, η Αυτού Υψηλότης ο Βασιλιάς Κάρολος (τα αρχικά HRH (αγγλ. His Royal Highness: η Αυτού Υψηλότης) σημαίνει His Royal Hypocrite η Αυτού Υποκριτική Υψηλότης), οι Rothschild, ο Schwab, οι Gates, ο Musk, ο Biden, οι της Λέσχης Bilderberg και άλλοι, είναι οι πιο σατανικοί συνωμότες που πέρασαν ποτέ από την Γη.

Οι σατανικοί απατεώνες ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΤΟΥΝ, ΝΑ ΤΡΑΒΗΧΘΟΥΝ ΤΑ ΑΚΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΜΑΧΙΣΤΟΥΝ. (Σ.τ.Μ. όπως στην ποινή του Guy Fawkes, βλ. GUY FAWKES AND THE GUNPOWDER PLOT
WHO WAS THE MAN BEHIND THE MASK? – Ο GUY FAWKES ΚΑΙ Η ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΤΗΣ ΠΥΡΙΤΙΔΑΣ – ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΣΚΑ;
https://www.hrp.org.uk/tower-of-london/history-and-stories/guy-fawkes-and-the-gunpowder-plot/#gs.ho0ac4)

Πότε, για όνομα του Θεού, της δικαιοσύνης, της ανθρωπιάς, της σοφίας και της ελπίδας οι ανόητοι μασκοφόροι, οι λάτρεις των lockdown και οι ανόητοι m-volιασμένοι συνεργοί θα ξυπνήσουν πραγματικά;

Πιστεύω ότι μέσω της αιγίδας του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ και του Κοινού Σκοπού, έχουν στρατολογήσει έναν στρατό από σάπιους υπηρέτες για να τους προστατεύσουν και να πάρουν τον έλεγχο κάθε πτυχής του κόσμου που γνωρίζαμε.

Αυτό είναι ένα ΕΣΚΕΜΜΕΝΟ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΣ.

ΤΑ ΙΔΙΑ πράγματα συμβαίνουν ΠΑΝΤΟΥ.

ΤΙΠΟΤΑ δεν γίνεται ΤΥΧΑΙΑ.

Αυτό που απορρίπτουμε ως αφυπνισμένη επιπολαιότητα είναι, στην πραγματικότητα, μέρος της εξαγοράς.

Πανεπιστήμια, συνδικαλιστικές οργανώσεις, μεγάλοι οργανισμοί από το National Trust μέχρι το MCC, έχουν χειραγωγηθεί.

Και μέσω του φόβου, της πλύσης εγκεφάλου και της εξαπάτησης μέσω ψυχολογικών επιχειρήσεων (psy-ops), συγκέντρωσαν έναν τεράστιο στρατό από κουνιστούς, λιγόψυχους, άνανδρους, κρυπτόρχιδες Μυρμιδόνες για να υποστηρίξουν την διαφθορά και την απάτη τους.

Απεχθάνομαι τους συνωμότες και τις θεραπαινίδες τους, αλλά εξίσου απεχθάνομαι τους μυρμιδόνες και τους συνεργούς.

Από την αρχή προειδοποίησα ότι ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΚΟ.

ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΟΧΗ ΤΟΥΣ ΟΙ ΣΥΝΩΜΟΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΕ.

Και συνεπώς, ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ ΜΑΣ.

Οι άνθρωποι είπαν ότι πρέπει να είμαστε καλοί μαζί τους, να τους ενθαρρύνουμε και να είμαστε υπομονετικοί μαζί τους.

Ποτέ δεν σκέφτηκα ότι ήταν μια επιλογή.

Οι ΑΝΟΗΤΟΙ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΑΝΑΛΦΑΒΗΤΟΙ, ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΚΡΕΤΙΝΟΙ που ξεδιάλεγαν την ανακύκλωσή τους, ΥΠΑΚΟΥΣΑΝ στους κανόνες του LOCKDOWN, ΦΟΡΕΣΑΝ πειθήνια τις αξιολύπητες, λουλουδάτες ΜΑΣΚΕΣ τους, ΔΕΧΘΗΚΑΝ τα ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΤΡΥΠΗΜΑΤΑ τους και ΠΙΣΤΕΨΑΝ στη ΛΑΤΡΕΙΑ της ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗΣ του ΠΛΑΝΗΤΗ και της ΨΕΥΤΙΚΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ, ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ, ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ, ΤΟΞΙΚΟ ΧΑΡΜΑΝΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΟΛΟΥΣ. (Ο κύκλος της πολιτικής ιδεολογίας βάζει τον φασισμό και τον κομμουνισμό στο ίδιο σημείο του κύκλου. Αυτά τα δύο είναι, για πρακτικούς λόγους, δυσδιάκριτα.)

Είναι ΞΕΚΑΘΑΡΟ τώρα γιατί οι συνωμότες ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΕΚΠΕΣΟΥΝ ΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ.

Το σχεδίαζαν εδώ και χρόνια. ΗΘΕΛΑΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΔΑΕΙΣ, ΕΛΛΙΠΩΣ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΥΣ, ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΑΝΟΗΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗΣ.

Στον κόσμο της ιατρικής ΕΔΩΣΑΝ ΣΚΟΠΙΜΑ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΙΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΟΤΑΝ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ (ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ πολύ καλά ότι η ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ των ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΙΑΤΡΩΝ θα ήθελε να εργαστεί με ΜΕΡΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ και, ως εκ τούτου, θα ΚΑΤΕΣΤΡΕΦΑΝ την ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ).

Απλά δείτε τι έχει συμβεί και τι συμβαίνει:

Το NHS έχει υποβαθμιστεί και δεν είναι πλέον κατάλληλο για κανένα σκοπό. Μας είπαν να χειροκροτήσουμε το προσωπικό του NHS. Είναι σαφές ότι έπρεπε να τους είχαμε χτυπήσει με σίδερα.

Όποιος δεν μπορεί να δει πώς καταστράφηκε σκόπιμα το NHS είναι κρετίνος και πέρα ​​από κάθε ελπίδα.

Εν τω μεταξύ, με τη λίστα αναμονής του NHS να φτάνει στα ύψη σε 10 ή 12 εκατομμύρια ανθρώπους (με τους περισσότερους να πεθαίνουν προτού ερευνηθούν, πόσο μάλλον να θεραπευθούν), πολλοί βουλευτές λένε ότι όλες οι γυναίκες θα πρέπει να υποβάλλονται σε έλεγχο εμμηνόπαυσης στο NHS στην ηλικία των 45 ετών.

Θα ήταν εξίσου λογικό να ελέγξουμε και όλους τους άντρες στα 45 τους για να δούμε αν θα αποκτήσουν φαλάκρα.

Η ΕΜΜΗΝΟΠΑΥΣΗ είναι ένα ΑΠΟΛΥΤΑ ΦΥΣΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ, μια ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ που ΑΝΕΛΑΒΕ η ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ, και ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΕ σε «ΑΣΘΕΝΕΙΑ» και ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ως ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΑΠΑΤΗ.

Είναι γνωστό από τότε που ο βασιλιάς Αλφρέδος έκαιγε τις πίτες (βλ. King Alfred’s cakes – legend or fact?
https://freedomtoteach.collins.co.uk/king-alfreds-cakes-legend-or-fact/) (λογοπαίγνιο με τον μύθο και την φράση “burn the cakes” σε περίπτωση εξαπάτησης κατά την πώληση ναρκωτικών) ότι τα ΦΑΡΜΑΚΑ που χρησιμοποιούνται ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ μπορεί να προκαλέσουν ΚΑΡΚΙΝΟ.

Οι λίστες αναμονής του NHS συμβάλλουν στην αύξηση του αριθμού των ατόμων που δεν μπορούν ή δεν θέλουν να εργαστούν.

Οι παράλογες δοκιμές PCR καταστρέφουν την παραγωγικότητα χωρίς κανέναν απολύτως λόγο.

Οι πλέον χρόνια απρόθυμοι να εργαστούν (που απολάμβαναν τόσο πολύ την άδεια τους) και δύο εκατομμύρια υποχόνδριοι που ισχυρίζονται ότι έχουν «μακροχρόνιο Covid» πιθανότατα θα μείνουν χωρίς δουλειά για χρόνια, αν όχι για μια ζωή. Το NHS ήδη σκοτώνει περισσότεροτς από όσους σώζει. Και θα χειροτερέψει.

Οι συντάξεις εκατομμυρίων καταστράφηκαν σε λιγότερο από ένα μήνα. Όσοι έχουν μια τάση για νοσταλγία θα ξέρουν ότι η κυβέρνηση και η Τράπεζα της Αγγλίας από κοινού έχουν ωθήσει το επίπεδο του χρηματιστηρίου του Ηνωμένου Βασιλείου πίσω στη δεκαετία του 1990.

(Φυσικά, οι συντάξεις των βουλευτών και των υπαλλήλων της Τράπεζας της Αγγλίας προστατεύονται, ο πληθωρισμός καλύπτεται και πληρώνεται από εμάς.)

Εκτός εάν η κυβέρνηση ανατρέψει την πολιτική δανεισμού και αδιάκοπων εξόδων – που βασίζεται σε απίστευτα χρέη – τότε τα επόμενα δύο χρόνια οι τιμές των κατοικιών είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα μειωθούν δραματικά. Μια μέτρια πτώση 20% θα ήταν η καλύτερη περίπτωση.

Έγγραφο της Τράπεζας της Αγγλίας πρότεινε ότι μια αύξηση των επιτοκίων κατά 2% θα οδηγούσε σε πτώση των τιμών των κατοικιών κατά 33%.

Φανταστείτε το. Οι τιμές των κατοικιών θα μειωθούν κατά ένα τρίτο.

Εγώ δεν θα εμπιστευόμουν τον Διοικητή της Τράπεζας της Αγγλίας να μου αγοράσει ούτε ένα γραμματόσημο και να στείλει ένα γράμμα.

Η λέξη ανίκανος δεν αρκεί.

Και η επερχόμενη αναδρομή στις φορολογικές περικοπές, υποπτεύομαι, δεν θα συνδυαστεί με την αναδρομή στα σχέδια δαπανών.

Οι συνωμότες θέλουν απεγνωσμένα να αντικαταστήσουν την Τρας με τον Σουνάκ.

Είναι απλά ζήτημα χρόνου.

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΝΕΚΡΟΙ.

Εάν το ιατρικό επάγγελμα και τα μέσα ενημέρωσης είναι τόσο μπερδεμένα, όσο ισχυρίζονται ότι είναι, τότε πρέπει να έχουν συλλογικό IQ χαμηλότερο από τη θερμοκρασία στον Βόρειο Πόλο. Ποιός είναι ο κοινός παρανομαστής;

Προφανώς το τοξικό, επικίνδυνο τρύπημα του Covid.

Αλλά αντί να κατηγορούν το άχρηστο, θανατηφόρο τρύπημα τα μέσα ενημέρωσης και οι υποταγμένοι και ηλίθιοι γιατροί κατηγορούν όλα τα άλλα κάτω από τον ήλιο. (Η τελευταία ανεπίσημη εκτίμηση, για την ιστορία, είναι ότι το m-volιο του κορωνοϊού έχει σκοτώσει 20 εκατομμύρια και έχει τραυματίσει πολλά άλλα. Πόσα παιδιά με τρυπήματα θα επιβιώσουν ένα χρόνο είναι ένα μυστήριο.)

Οι ψυχασθενείς των μηδενικών εκπομπών («Net Zero») και της κλιματικής αλλαγής, των οποίων οι εγκέφαλοι είναι μοιάζουν γεμάτοι με περισσότερους ξηρούς καρπούς και μαλακά φρούτα από ένα οικογενειακό κέικ Dundee, θέλουν να επιβιώσουμε με το 5% της ηλεκτρικής μας παροχής και είναι σαδιστές, επίδοξοι μαζικοί δολοφόνοι.

Γνωρίζουμε ότι είναι ψυχικά ασταθείς επειδή προσπαθούν εσκεμμένα να σταματήσουν ασθενοφόρα και πυροσβεστικά οχήματα.

Αντί να συλλάβουμε αυτούς τους τρελούς και να τους πετάξουμε σε απύθμενα μπουντρούμια (όπου και ανήκουν), η αστυνομία τους μιλάει όμορφα και πιθανότατα τους χαϊδεύει το κούφιο τους κεφάλι.

Υποψιάζομαι ότι όποιος τολμούσε να προσπαθήσει να τους ξεκολλήσει από την άσφαλτο θα συλλαμβανόταν.

Σίγουρα οι πιο λάτρεις της κλιματικής αλλαγής είναι οι οδηγοί αγώνων που πετούν σε όλο τον κόσμο με ιδιωτικά τζετ, ώστε να μπορούν να κυκλοφορούν κυκλικά χρησιμοποιώντας τεράστιες ποσότητες ακριβών καυσίμων.

Θαυμάσια.

Αναρωτιέμαι αν εγκρίνουν επίσης τους ψυχοπαθείς εκείνους, των οποίων το παρανοϊκό τους χόμπι είναι να κόβουν τα λάστιχα των παρκαρισμένων αυτοκινήτων για να αποδείξουν ότι τα μαχαίρια είναι αιχμηρά και το καουτσούκ είναι μαλακό.

Α, και μάλιστα ένας από τους πολλούς δαύτους έριξε σ@ατά πάνω σε ένα άγαλμα για να αποδείξει κάτι.

Αυτοί οι άνθρωποι θα συνεχίσουν να συντηρούνται από τους συνωμότες με τη δύναμή τους και τα δισεκατομμύρια τους.

Έχει αποδειχθεί πέραν πάσης αμφιβολίας ότι ο Covid-19 σκότωσε λιγότερους ανθρώπους από μια συνηθισμένη εποχή γρίπης.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ο Covid-19 ήταν μια συνηθισμένη εποχική γρίπη και χιλιάδες ηλικιωμένοι δολοφονήθηκαν στα κρεβάτια τους προτού καν κολλήσουν τη γρίπη.

Όμως τα μέσα ενημέρωσης και το ιατρικό επάγγελμα συνεχίζουν να λένε ψέματα και να ισχυρίζονται ότι ατελείωτα εκατομμύρια σκοτώθηκαν από τον Covid.

Και τώρα που η γρίπη επέστρεψε μυστηριωδώς, οι ενθουσιώδεις υπέρμαχοι των m-volίων θέλουν όλους τους άνω των 50 να έχουν λάβει δύο m-volια, το ένα για να σταματήσουν τη γρίπη και το άλλο για να σταματήσουν να κολλήσουν την άλλη γρίπη.

Το τεστ PCR εξακολουθεί να χρησιμοποιείται, παρόλο που έχει αποδειχθεί ότι είναι άσκοπο και εντελώς ανακριβές. ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΕΝΑ ΖΑΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΡΙΠΗ.

Σίγουρα θα ήταν πιο ασφαλές. Χρησιμοποιούν το τεστ PCR (απαγορευμένο στις ΗΠΑ, παρεμπιπτόντως) για να κλείσουν τα σπίτια φροντίδας στους επισκέπτες. Αυτό θα επιδεινωθεί κατά τη χειμερινή περίοδο γρίπης.

Πρόκειται για σκληρή παράνοια.

Οι ΝΑΖΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

Εν τω μεταξύ, το μόνο που φαίνεται να ενδιαφέρει τα μέσα ενημέρωσης είναι αν θα πρέπει να επιτρέπεται ή όχι στις τρανσέξουαλ να παίζουν λακρός.

Ο πόλεμος των σχεδιαστών συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς.

Ως μέλη του ΝΑΤΟ βρισκόμαστε σε πόλεμο με τη Ρωσία, σε περίπτωση που δεν το είχατε προσέξει. Κανείς δεν μπήκε στον κόπο να σας ρωτήσει, φυσικά.

Οι κυρώσεις μας βλάπτουν πολύ περισσότερο εμάς τους ίδιους από ότι τη Ρωσία, αλλά αυτό ήταν το σχέδιο.

Η αποστασιοποιημένη Truss μόλις διέθεσε άλλα £25 δισεκατομμύρια ετησίως για σφαίρες και βόμβες.

Οι φιλελεύθεροι που διαβάζουν τον Guardian δεν ενδιαφέρονται για τη σφαγή στην Υεμένη ή τη Συρία, προφανώς επειδή τα χρώματα των σημαιών τους δεν ταιριάζουν με τα πλαστικά τους σανδάλια.

Οι οιονεί φιλελεύθεροι φασίστες κομμουνιστές που αγοράζουν τον Guardian και παρακολουθούν το BBC λατρεύουν έναν ωραίο πόλεμο που τους δίνει τη δυνατότητα να αισθάνονται καλά με τον εαυτό τους και να πλέκουν κουβέρτες κουβέρτες από παλιά πουλόβερ.

Οι τράπεζες κλείνουν τα υποκαταστήματά τους και κάνουν ό,τι μπορούν για να κάνουν τα μετρητά αδύνατο να τα αποκτήσουν, οι σιδηροδρομικές εταιρείες θέλουν να κλείσουν όλα τα γραφεία κρατήσεων, το αεροδρόμιο του Χίθροου σχεδιάζει περιορισμούς πτήσεων τα Χριστούγεννα (για να μην μπουν τα αεροπλάνα εμπόδιο στον Άγιο Βασίλη και το έλκηθρο του).

ΟΛΟΕΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ άνθρωποι στο ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ασκούν τα λατρευτικά τους καθήκοντα ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΤΖΑΜΙΑ ΠΑΡΑ ΣΕ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ και τα ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΩΡΑ γεννιούνται ΕΚΤΟΣ ΓΑΜΟΥ.

Τα δημοτικά συμβούλια φλερτάρουν με τη χρεοκοπία και εξακολουθούν να εγκαθιστούν ακριβά οδικά σήματα και σικέιν για να προκαλέσουν ατυχήματα, να βλάψουν την πλάτη, να μειώσουν την παραγωγικότητα, να σπαταλήσουν βενζίνη και να κάνουν τα ταξίδια πιο ακριβά και δυσάρεστα.

Η Royal Mail απολύει 10.000 ταχυδρόμους (ισχυρίζονται λόγω των απεργιών) και οδεύουμε προς έναν κόσμο όπου τα πάντα πρέπει να γίνονται online.

Τα τραπεζικά αντίγραφα και οι λογαριασμοί θα είναι όλα μόνο ηλεκτρονικά.

Και υπάρχουν τώρα στοιχεία ότι (όπως είχε προβλεφθεί πριν από δύο χρόνια σε αυτές τις σελίδες) τα lockdown έχουν βλάψει την ικανότητα των μωρών να μιλάνε και ότι η χρήση μάσκας και το lockdown θα έχουν καταστροφικές μακροπρόθεσμες επιπτώσεις στον τρόπο ανάπτυξης των παιδιών.

Η επίσημη αντίδραση στην πρόβλεψή μου, καθώς και σε άλλες καταστροφές την άνοιξη του 2020, ήταν να με δαιμονοποιήσουν και να πουν ψέματα για εμένα στα mainstream μέσα ενημέρωσης και στο διαδίκτυο, να απαγορεύσουν όλα τα βίντεό μου στο YouTube και να με απαγορεύσουν από όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. (Το Facebook μου απαγόρευσε ακόμη και να γίνω μέλος τον Μάρτιο του 2020 – ισχυριζόμενο ότι θα αποτελούσα απειλή για την κοινότητά τους. Ήταν η πρώτη φορά που προσπάθησα να γίνω μέλος και είχαν σαφώς προειδοποιηθεί εκ των προτέρων να με κρατήσουν έξω. Η CIA και το ειδικό παράρτημα θα ήταν ξεκάθαρα απασχολημένα.) Α, και η Βασιλική Εταιρεία Τεχνών –όπου η υπερθέρμανση του πλανήτη και η πανδημία είναι προφανώς ιερά κείμενα– επίσης με απέβαλε.

ΤΙΠΟΤΕ, ΜΑ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΕΙ ΕΑΝ ΟΙ ΣΥΜΜΟΡΦΟΥΜΕΝΟΙ ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΕΤΡΕΠΑΝ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ. ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ.

Και, τέλος, γιατί οι ανόητοι αυτοί συνεργοί δεν παρατήρησαν ότι κανείς δεν συζητά αυτά τα θέματα;

Τις προάλλες κάποιος αποκαλούμενος Ara Darzi (μέλος του πιο αντιδημοκρατικού θεσμού στον κόσμο, της Βουλής των Λόρδων του Ηνωμένου Βασιλείου) επιτέθηκε σε όσους από εμάς αμφισβητούν την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των m-volίων ως «παγκόσμια απειλή» και «απειλή για τη δημόσια υγεία».

Τον προκάλεσα σε μια ζωντανή, εθνική δημόσια συζήτηση. Αλλά όπως και με τον Sridhar, αγαπημένο από αυτά τα διαβόητα οχήματα προπαγάνδας του BBC και του Guardian, δεν υπήρξε καμία ανταπόκριση.

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΝ;

Μήπως επειδή ξέρουν πολύ καλά ότι θα ΧΑΣΟΥΝ και θα ΤΑΠΕΙΝΩΘΟΥΝ;

Ή μπορεί να οφείλεται στο ότι οι Συνωμότες δεν θα τους αφήσουν να συζητήσουν μαζί μου, επειδή ολόκληρο το δόλιο Great Reset θα αποκαλυφθεί και θα καταστραφεί και όταν σβήσει το κύμα της κοινής γνώμης θα μείνουν εκεί γυμνοί και να τρέμουν.

Είμαστε πολύ, πολύ κοντά στο τέλος: το σημείο χωρίς επιστροφή.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο με όλους όσους γνωρίζετε – και πολλούς που δεν γνωρίζετε.

ΜΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ την ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ τα ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ και ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΤΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ.

Το αρχικό βιβλίο του Vernon Coleman για την ψεύτικη πανδημία ονομαζόταν “Coming Apocalypse”.

Δημοσιεύτηκε τον Απρίλιο του 2020 – πριν από δυόμισι χρόνια. Το “Coming Apocalypse” διατίθεται σε χαρτόδετο βιβλίο και eBook.

Τα τελευταία βιβλία του Vernon Coleman σχετικά με την ψεύτικη πανδημία ονομάζονται Endgame και Social Credit: Nightmare on Your Street – και τα δύο είναι διαθέσιμα στο Amazon ως χαρτόδετα και ηλεκτρονικά βιβλία και βιβλία με σκληρό εξώφυλλο.

Δείτε περισσότερα από τα άρθρα και τα βιβλία του στο http://www.vernoncoleman.org

 

Μετάφραση blümlifee

Πηγή σχολίου blümlifee

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

 

 

Προβολές : 1,386


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα