Αυτό εδω το φασισταριο είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ. Η αναρτηση απευθύνεται κυρίως στους φιλους του Αλ6 που νομιζουν ότι διαφερουν από τους φιλους του ζαβού.

Αυτό εδω το φασισταριο είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ. Η αναρτηση απευθύνεται κυρίως στους φιλους του Αλ6 που νομιζουν ότι διαφερουν από τους φιλους του ζαβού.

20 Απριλίου, 2023 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:920
Μοίρασέ το

 

 

 

Η αναρτηση απευθύνεται κυρίως στους φιλους του Αλ6 που νομιζουν ότι διαφερουν από τους φιλους του ζαβού.

 

 

 

Οι φίλοι και οι συνοδοιπόροι του Αλέξη, είναι ότι ακριβώς οι φίλοι και οι συνοδοιπόροι του Κούλη….

ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ…

Ότι ακριβώς είναι ο Αλέξης και ο Κούλης…

ΖΑΒΑ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ…

ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΥΣ…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Επειδή έχω στεναχωρήσει αρκετες φορές τους φίλους του ζαβού, τους φιλους του Κασιδιαρη και διάφορους άλλους, τώρα να «στεναχωρήσω» λίγο και τους φιλους του Αλ6.
Αυτό εδω το φασισταριο είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Στη φωτο βλέπετε ΚΑΠΟΙΕΣ μόνο από τις δηλώσεις του κατά την περίοδο του πιο άνανδρου και σιχαμερού πολέμου της ιστορίας.
Το σκουπίδι αυτό είναι καθηγητης Ιατρικής, διεθνώς αναγνωρισμένος κιόλας. Καλά μέχρι εδω;
Θα μπορούσε λοιπόν να ήταν και υπουργός Υγείας με ΣΥΡΙΖΑ στη θεση του Πλεύρη.
Ο Πλευρης είναι ένα βουτυροπαιδο όπως όλοι γνωρίζουμε που πολύ φοβάται κι αυτό «βγαίνει προς τα έξω». Πολύ ορθά πράττει και φοβάται βέβαια.
Αυτόν εδώ πως τον κόβετε βάσει των δηλώσεων του…; Γιατί εγώ τον κόβω πιο αποφασισμένο φασίστα.
Βέβαια κανεις τους δεν είναι και δε θα είναι όσο αποφασισμένοι είμαστε εμείς.
Είτε με αυτόν είτε με το Θανουλη πάλι νικητές θα ήταν οι υγειονομικοί γονείς μας που τους έφτυσαν όλους στα μουτρα και δε θα μπορούσαν να τους λυγίσουν που να χτυπούσαν τον κ@λο τους όλοι μαζί κάτω.
Απλά οι Συριζαίοι που ονειροβατείτε ότι δε θα είχαμε υποχρεωτικοτητες με Αλ6 και νομίζετε ότι κάνετε αντίσταση επειδή δεν τρυπηθήκατε ενώ θα ψηφίσετε αυτά εδώ 👇 πρέπει να έρθετε λίγο στην πραγματικοτητα.
Καλά αν δε θέλετε μην έρχεστε κιόλας, ο,τι σας κατέβει κάντε, αλλά άμα λέτε δημόσια ασυναρτησίες μην απορείτε που παιρνετε ανάλογες απαντήσεις.
Ο “κύριος” Γεροτζιαφας από δω τόσα χρονια έφαγε να διαβάζει ιατρική αλλά το Σύνταγμα της Ελλαδας δεν αξιώθηκε να το κάνει μια ανάγνωση.
Θα γνώριζε τότε ότι πρωταρχική υποχρέωση της Πολιτείας είναι η προστασία της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, το θεμελιωδέστερο δικαίωμα πάνω στο οποίο βασίζονται όλα τα υπόλοιπα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα.
Θα γνώριζε επισης και το αρ. 120 που ορίζει ότι οι Έλληνες δικαιουνται αλλά ΚΑΙ υποχρεούνται να αντιστέκονται με οποιοδήποτε 👈 τρόπο εναντίον οποιουδήποτε προσπαθεί να το καταλύσει με τη βία.
Το καταλάβαμε; Ο Γρηγορης δεν το χει καταλαβει. Κι άλλα του έχουν διαφύγει βεβαια… όπως η συνθήκη του Οβιεδο και ο ΚΙΔ πάνω στον οποίο βασιζεται η επιστήμη την οποία υποτίθεται υπηρετεί αλλα οκ…ας πάρει φόρα κι ας έρθει να μας ξανάεκβιασει, τον περιμένουμε.
Η αναρτηση απευθύνεται κυρίως στους φιλους του Αλ6 που νομιζουν ότι διαφερουν από τους φιλους του ζαβού.

 

Πηγή

Προβολές : 920


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα