Αυτό επέβαλε και στον Μητστοτάκη!!! Η Pfizer επιβάλλει στα κράτη μυστικά ιδιωτικά δικαστήρια όπου θα κριθεί σε περίπτωση διαμάχης για το εμβόλιο!

12 Ιουλίου, 2022 9 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το

 

 

Φέουδο της Pfizer τα κράτη, πλήρης αδιαφάνεια και διαπλοκή…

Ο οργανισμός, στις συμβάσεις που έχει υπογράψει με τα κράτη, η Pfizer υπαγορεύει τη νομοθεσία της. Σε υποστηρικτική απόδειξη, το Citizen.org κατηγορεί το αμερικανικό εργαστήριο ότι φίμωσε τις κυβερνήσεις.

Το πιο σκανδαλώδες σε αυτή την αποκάλυψη που έκανε το Citizen.org έγκειται στο γεγονός ότι σε περίπτωση διαφωνίας, η Pfizer δεν μπορεί να μηνυθεί από δημόσια δικαστήρια, αλλά από ιδιωτικά.

Έτσι, σύμφωνα με το Citizen.org, πρόκειται για «μια επιτροπή που αποτελείται από τρεις ιδιώτες διαιτητές (κριτές, σημείωμα του συντάκτη) που επιβλήθηκε στην κυβέρνηση κατά την υπογραφή της συμφωνίας».

 

Ότι έχουν υπογράψει τα άλλα κράτη με την FPIZER, τα έχει υπογράψει και ο Μητσοτάκης…

Τι όχι;;; Αμφιβάλετε;;;

ΕΔΩ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΑΞΟΚΩΛΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΡΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΡΑΒΕΥΣΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Η ΚΑΤΙΓΚΩ…

ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΜΙΖΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΟΣΟΙ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ Σ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ…

Αντιλαμβάνεστε τώρα, γιατί ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΣΤΑ “ελληνικά” ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΝ;;;

Αντιλαμβάνεστε πως και οι δικαστές και εισαγγελείς, έχουν πάρει ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΚΑΙΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΥΓΟΝΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ;;;

Αντιλαμβάνεστε προς τι οι απολύσεις των υγειονομικών που … αντιστέκονται… έστω και όπως αντιστέκονται;;;

Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΜΠΟΥΡΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝ ΑΥΤΩ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Η Pfizer επιβάλλει στα κράτη μυστικά ιδιωτικά δικαστήρια όπου θα κριθεί σε περίπτωση διαμάχης για το εμβόλιο.

Σε περίπτωση διαφωνίας σχετικά με τα εμβόλια, η Pfizer απαιτεί από τα κράτη να τη διώκουν σε μυστικά ιδιωτικά (και όχι δημόσια) δικαστήρια των οποίων οι δικαστές και η ετυμηγορία παραμένουν εντελώς μυστικά. Ένας από τους όρους που επιβάλλει ο φαρμακευτικός κολοσσός στα κράτη κατά την υπογραφή συμφωνιών για την αγορά των δόσεων του εμβολίου του

Η Pfizer, για άλλη μια φορά, στο εδώλιο.

Μόλις δύο ημέρες μετά την αποκάλυψη που έκανε το Lecourrier-du-soir.com σχετικά με τους μυστικούς ελιγμούς της Pfizer για να φιμώσει τους πληροφοριοδότες που έχουν διακυβευτικές πληροφορίες για τις ανθυγιεινές πρακτικές της, το συντακτικό μας επιτελείο έλαβε και πάλι νέες πληροφορίες για το πανίσχυρο αμερικανικό εργαστήριο το οποίο, από την άφιξη της πανδημίας του κορωνοϊού, συνέχισε να συγκεντρώνει δισεκατομμύρια δολάρια σε συμβάσεις που συχνά συνάπτονται κάτω από εξαιρετικά αδιαφανείς συνθήκες.

Πράγματι, τις τελευταίες ώρες, μέσω του αμερικανικού ΜΜΕ Washington Post, το συντακτικό μας επιτελείο έμαθε την ύπαρξη αναφοράς της οργάνωσης Citizen.org που αποκαλύπτει τις «ολοκληρωτικές» μεθόδους που επέβαλε η γιγάντια φαρμακευτική εταιρεία για την πώληση των εμβολίων της. .

Έτσι, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχει λάβει αυτός ο οργανισμός, στις συμβάσεις που έχει υπογράψει με τα κράτη, η Pfizer υπαγορεύει τη νομοθεσία της.

Σε υποστηρικτική απόδειξη, το Citizen.org κατηγορεί το αμερικανικό εργαστήριο ότι φίμωσε τις κυβερνήσεις.

Για παράδειγμα, στην περίπτωση των συμβάσεων που υπογράφηκαν με τη Βραζιλία, η κυβέρνηση αυτής της χώρας είχε διαταχθεί να μην αποκαλύψει καμία πληροφορία σχετικά με τους όρους της συμφωνίας.

Προφανώς, η Βραζιλία δεν θα ήταν η μόνη χώρα που υπέστη τη δικτατορία του παντοδύναμου αμερικανικού εργαστηρίου.

Διότι, σύμφωνα με το Citizen.org, οι ίδιοι όροι εμπιστευτικότητας έχουν επιβληθεί και στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στην αμερικανική κυβέρνηση.

«Σε αυτές τις περιπτώσεις, ωστόσο, η υποχρέωση ισχύει και για τα δύο μέρη», σημειώνει η οργάνωση.

Στην περίπτωση των Ηνωμένων Πολιτειών, για παράδειγμα, η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει λάβει εντολή να μην εκδώσει καμία δημόσια δήλωση σχετικά με την ύπαρξη της συμφωνίας ή τους όρους της. Εν τω μεταξύ, η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει λάβει εντολή να μην αποκαλύψει την τιμή των δόσεων των εμβολίων.

Βασικά, η οδηγία είναι σαφής: οποιαδήποτε πληροφορία διατίθεται στο κοινό πρέπει πρώτα να λάβει τη συμφωνία της Pfizer.

Όμως, το πιο σκανδαλώδες σε αυτή την αποκάλυψη που έκανε το Citizen.org έγκειται στο γεγονός ότι σε περίπτωση διαφωνίας, η Pfizer δεν μπορεί να μηνυθεί από δημόσια δικαστήρια, αλλά από ιδιωτικά. Έτσι, σύμφωνα με το Citizen.org, πρόκειται για «μια επιτροπή που αποτελείται από τρεις ιδιώτες διαιτητές (κριτές, σημείωμα του συντάκτη) που επιβλήθηκε στην κυβέρνηση κατά την υπογραφή της συμφωνίας».

Επί αυτού, το Citizen.org διευκρινίζει: «η κρίση (διαιτησία) διεξάγεται σύμφωνα με τους κανόνες διαιτησίας του Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου (ICC). Και τα δύο μέρη καλούνται να κρατήσουν τα πάντα μυστικά».

Μιλώντας για ιδιωτική διαιτησία, η οργάνωση δεν μασάει τα λόγια της: «Η ιδιωτική διαιτησία αντανακλά μια ανισορροπία δυνάμεων.

Επιτρέπει σε φαρμακευτικούς κολοσσούς όπως η Pfizer να παρακάμπτουν τους κρατικούς νομικούς κανόνες. Αυτό εδραιώνει την εταιρική εξουσία και καταπατά το κράτος δικαίου».

Αυτή η αποκάλυψη, που έγινε τον Οκτώβριο του 2021, έρχεται καθώς έρχονται στο φως οι ελιγμοί της Pfizer για να φιμώσει τους καταγγέλλοντες.

Πράγματι, σε ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε τον περασμένο Νοέμβριο και διαβάστηκε από το Lecourrier-du-soir.com, ο Αμερικανός ερευνητής δημοσιογράφος Lee Fang έκανε μια μεγάλη αποκάλυψη.

Σύμφωνα με τον τελευταίο, η Pfizer και άλλοι αμερικανικοί φαρμακευτικοί γίγαντες ασκούν ισχυρές πιέσεις εδώ και αρκετό καιρό για να καταρρίψουν τον λεγόμενο «False Claim Act», ο οποίος προέκυψε κατά τη διάρκεια του Αμερικανικού Εμφυλίου Πολέμου και ο οποίος στοχεύει στην επιβράβευση των ειδοποιήσεων όσων αποκαλύπτουν εταιρική διαφθορά και απάτη.

Η Pfizer, η οποία έχει ήδη καταδικαστεί πολλές φορές για απάτη, σκοπεύει να καταργήσει τον εν λόγω νόμο.

Για αυτό, ο αμερικανικός φαρμακευτικός κολοσσός έχει ήδη στρατολογήσει τρομερούς Αμερικανούς πολιτικούς καθώς και δικηγορικά γραφεία για να καταρρίψουν έναν νόμο που τη δυσκολεύει.lecourrier-du-soir 2/7/22

Φέουδο της Pfizer τα κράτη, πλήρης αδιαφάνεια και διαπλοκή……

 

Πηγή

Προβολές : 747


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα