Αυτό κι αν είναι ΦΡΙΚΗ!!!  Αν έχετε ασθενή με COVID; Απλά σκοτώστε τον!!!

Αυτό κι αν είναι ΦΡΙΚΗ!!! Αν έχετε ασθενή με COVID; Απλά σκοτώστε τον!!!

28 Φεβρουαρίου, 2024 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,636
Μοίρασέ το

Διαβάζω και … φρίττω…

Χάσαμε ανθρώπους μας από τους ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟΥΣ “ΓΙΑΤΡΟΥΣ”…

ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΟΥΣ… ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΟΥΣ… ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΟΥΣ…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

Σύμβουλος της φαρμακευτικής βιομηχανίας που εργάζεται για το (NHS), σπάει την σιωπή του: Έδωσαν οδηγίες στους γιατρούς να σκοτώνουν όσους ήταν «θετικοί» στον COVID «με φάρμακα ευθανασίας»!

Σύμβουλος της φαρμακευτικής βιομηχανίας που εργάζεται για το (NHS), σπάει την σιωπή του: Έδωσαν οδηγίες στους γιατρούς να σκοτώνουν όσους ήταν «θετικοί» στον COVID «με φάρμακα ευθανασίας»!

Ένας σύμβουλος φαρμακευτικής βιομηχανίας με περισσότερες από τρεις δεκαετίες πείρα που εργάζεται για την Εθνική Υπηρεσία Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου (NHS) έκανε μια σοκαριστική αποκάλυψη: Οι οδηγίες άλλαξαν και οι γιατροί στη Μεγάλη Βρετανία κλήθηκαν να προσφέρουν στους ασθενείς με Covid φονικά φάρμακα “για κάθε περίπτωση” πρώτα έμαθαν ότι μια νέα ασθένεια για την οποία δεν υπήρχε θεραπεία, βρισκόταν στα σκαριά – η ασθένεια αυτή αργότερα θα ονομαζόταν κορωνοϊός και θα είχε «δραπετεύσει» από την Κίνα.

 

Ο Graham Atkinson, αποφάσισε να εγκαταλείψει το επάγγελμα τον Οκτώβριο του 2021, αφού είδε τι έκανε η κυβέρνηση της χώρας του, δίνοντας εντολή στους γιατρούς να σκοτώνουν ασθενείς με φάρμακα όπως η μιδαζολάμη.

«Έβλεπα πως συνέβαινε αυτό», θυμάται ο Άτκινσον για τη φρίκη που είδε με τα μάτια του εκείνη την περίοδο.

Με βάση το τεκμήριο ότι θα υπήρχαν κρούσματα της τότε νέας νόσου σε οίκους φροντίδας λίγο πριν το πρώτο lockdown στις αρχές Μαρτίου 2020, η μιδαζολάμη και άλλα φάρμακα «για κάθε περίπτωση» χορηγούνταν για τον τερματισμό της ζωής των υποτίθεται μολυσμένων ασθενών για να ανεβάσουν τους θανάτους απο Covid.

«Πολλά πράγματα άλλαξαν τότε σε εθνικό επίπεδο, στις αρχές Μαρτίου», πρόσθεσε ο Άτκινσον. “Οι κανόνες πιστοποίησης θανάτου άλλαξαν χωρίς αυτό να δικαιολογείται. Οι κανόνες για την αποτέφρωση των νεκρών άλλαξαν όπως και οι οδηγίες του NICE, το έβλεπα να συμβαίνει στα μάτια μου.”

Αν έχετε ασθενή με COVID; Απλά σκοτώστε τον

Μία από τις βασικές αλλαγές που παρατήρησε ο Atkinson ήταν η κατευθυντήρια γραμμή του NICE NG163, η οποία άλλαξε για να επιτρέψει σε όσους βρίσκονταν «θετικοί» στον COVID να «πεθάνουν με φάρμακα ευθανασίας».

“Το Εθνικό Ινστιτούτο Κλινικής Αριστείας (“NICE”) είναι ένας εκτελεστικός μη-τμηματικός δημόσιος φορέας, που χρηματοδοτείται από το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Φροντίδας του Ηνωμένου Βασιλείου. Είναι κι αυτό μια υπηρεσία της Εθνικής Υπηρεσίας Υγείας («NHS») που απο τι φαίνεται βρίσκεται πίσω απο όλες τις εντολές, για οδηγίες και συστάσεις σχετικά με τις θεραπείες και ιατρικές διαδικασίες που όλες οδηγούσαν στον θάνατο».

Στις 13 Οκτωβρίου 2020, το NG163 αντικαταστάθηκε με το NG161, ένα αρχειοθετημένο αντίγραφο του πρώτου είναι διαθέσιμο στο Wayback Machine .

Τα φάρμακα “για κάθε περίπτωση” που είπαν οι γιατροί στο Ηνωμένο Βασίλειο να χορηγούν στους “ασθενείς απο COVID”, ήταν φάρμακα που είχαν σχεδιαστεί για να μειώνουν την αναπνοή και να ρίχνουν τον ασθενή σε κόμμα – “στη συνέχεια έδιναν φάρμακα για να μειώσουν το άγχος,” εξηγεί ο Atkinson.

«Υπάρχουν πέντε φάρμακα που χρησιμοποιούνται και ονομάζονται συνήθως φάρμακα «για κάθε περίπτωση»», είπε ο Άτκινσον.

«Για χρόνια, αυτά τα χρησιμοποιούνται για ασθενείς με καρκίνο ή ίσως για κάποιον με ΧΑΠ, μια αναπνευστική νόσο, που… προσπαθούν να αναπνεύσουν, έτσι πεθαίνουν με πιο ήρεμο θάνατο. Αυτά τα φάρμακα τους βοηθούν να αισθάνονται λιγότερο ανήσυχοι για το ότι δεν μπορούν να αναπνεύσουν, να μειώσουν τον πόνο τους για να τους χαλαρώσουν και όπως με την μιδαζολάμη, τους αφαιρούν τη συνείδηση».

Όταν αυτά τα πέντε βασικά φάρμακα χρησιμοποιούνται παράλληλα, προκαλούν ευθανασία στον ασθενή, σκοτώνοντάς τον με πιο ήρεμο τρόπο.

«Το δίνουμε σε ασθενείς που οδεύουν στις τελευταίες τους μέρες, όταν [οι τελευταίες τους μέρες είναι] αναμενόμενες», συνέχισε ο Άτκινσον.

Όλα αυτά, προσέξτε, βασίστηκαν στο ψέμα πως δεν υπήρχαν βιώσιμες θεραπείες για αυτή τη νέα ασθένεια, κάτι που ο κόσμος αργότερα θα μάθαινε ότι δεν ισχύει. 

Η ιβερμεκτίνη, η υδροξυχλωροκίνη και άλλες θεραπείες, σήμερα μας λένε πως ήταν τα καλύτερα φάρμακα, πολλοί ασθενείς που νόμιζαν ότι είχαν COVID-19 ανάρρωσανν χωρίς προβλήματα.

«Γνωρίζουμε τώρα ότι όλα αυτά είναι ψευδή, αλλά αυτό που ειπώθηκε στους κλινικούς γιατρούς εκείνη την εποχή ήταν ότι πρόκειται για μια νέα νέα ασθένεια», είπε ο Atkinson. “Ήταν η εποχή που έβαζαν αναπνευστήρες στους ανθρώπους και εξέπνεαν γρήγορα. Ξέρετε ότι σε όλο τον κόσμο τα ίδια βλέπαμε στην τηλεόρασή μας.”!

 

Άκου κάτι ανθρωπάκο, το ότι δεν χωράει κάτι το μυαλό σου δεν σημαίνει πως δεν είναι αλήθεια. Είσαι υποχρεωμένος να το ψάξεις!

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 1,636


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα