(Αυτό, λέγεται ΒΑΘΙΑ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΧΡΗΖΕΙ ΕΓΚΛΕΙΣΜΟ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΙΑ ΣΕ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ) Άθλιο βίντεο από τον Μητσοτάκη: Κάνει πλάκα με την απόγνωση των πολιτών που ζητούν ασθενοφόρο!

(Αυτό, λέγεται ΒΑΘΙΑ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΧΡΗΖΕΙ ΕΓΚΛΕΙΣΜΟ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΙΑ ΣΕ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ) Άθλιο βίντεο από τον Μητσοτάκη: Κάνει πλάκα με την απόγνωση των πολιτών που ζητούν ασθενοφόρο!

5 Μαΐου, 2023 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:843
Μοίρασέ το

 

Γιατί για εκείνον, είναι αστείο προφανώς το να μην έχουν οι πολίτες ασθενοφόρο όταν κινδυνεύει η υγεία τους και η ζωή τους.

Ξεχνά μάλλον ότι δεν έχουν όλοι τη δυνατότητα μεταφοράς με πρωθυπουργικά αεροσκάφη.

Στην περίπτωση που δεν έχει γίνει ακόμα κατανοητό…

Αυτό το πολιτικό υποκείμενο, είναι βαθιά ψυχοπαθής και χρήζει εγκλεισμού και βαριάς νοσηλείας σε ψυχιατρική κλινική, από την οποία δεν πρέπει να βγει ποτέ…

Αυτό το ψυχοπαθές διεστραμμένο υποκείμενο, ζητά και πάλι την ψήφο του λαού που ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ – ΦΤΩΧΥΝΕ – ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ…

ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΔΟΣΕΙ ΨΗΦΟ, ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΡΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Το ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης λατρεύει να αποθεώνει τον εαυτό του είναι γνωστό πια και αυτό είναι ξεκάθαρο σε κάθε βίντεο τύπου «backstage» που ανεβάζει. Ειδικά τώρα, κατά την προεκλογική περίοδο, η… αυτολατρεία έχει απογειωθεί!

Ωστόσο, αυτό που έκανε ιδιαίτερα αλγεινή εντύπωση στο τελευταίο του πόνημα στα social media, ήταν ότι επέλεξε να συμπεριλάβει μέσα στις ανάλαφρες αναφορές και αστειότητες, ένα ιδιαίτερα σοβαρό θέμα, γελώντας μάλιστα!

Και αυτό είναι η έλλειψη ασθενοφόρου στην περιοχή του Σχηματαρίου, την οποία, όπως είπε, του επεσήμανε μία κοπέλα. «Και πρέπει αυτό να το λύσω», λέει ο Πρωθυπουργός με ένα πλατύ χαμόγελο στο βίντεο…

 

@kyriakosmitsotakis_ 17 ημέρες για τις εκλογές #TikTokDocumentary #BTS #ElectionDiaries #CampaignDiaries #KiriakosMitsotakis ♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis

 

 

Γιατί για εκείνον, είναι αστείο προφανώς το να μην έχουν οι πολίτες ασθενοφόρο όταν κινδυνεύει η υγεία τους και η ζωή τους. Ξεχνά μάλλον ότι δεν έχουν όλοι τη δυνατότητα μεταφοράς με πρωθυπουργικά αεροσκάφη.

Στην ανάρτησή του στο Instagram ο Κυριάκος Μητσοτάκης γράφει για το βίντεο που ανέβασε στο TikTok:

«Σκέφτηκα να σας δείξω πως είναι πραγματικά μια προεκλογική εκστρατεία πίσω από τις κάμερες. Τα ωραία, τα άσχημα, τα απρόοπτα. Αυτό που αποκαλούμε Backstage! H συνέχεια στο Tik Tok!»

Δείτε το εδώ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πάντως επιμένει πολύ άνετα να χρησιμοποιεί το TikTok, το οποίο έχει απαγορευθεί σε πολλούς δυτικούς αξιωματούχους, ενώ και ο ίδιος σχεδόν έναν μήνα πριν, είχε πει στην εκπομπή της Ελεονόρας Μελέτη, ότι έχει απαγορεύσει στα μέλη του υπουργικού συμβουλίου να έχουν τη συγκεκριμένη εφαρμογή στα κινητά τους!

Αλλά φαίνεται ότι ο κ. Μητσοτάκης επιβάλει κυρώσεις μόνο όταν είναι αυτές να καταστρέψουν τους Έλληνες. Ο ίδιος είναι υπεράνω νόμων και κυρώσεων.

 

 

Πηγή

Προβολές : 843


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα