Αυτό που συμβαίνει σήμερα στη Μέση Ανατολή είχε προβλεφθεί το 2011.

Αυτό που συμβαίνει σήμερα στη Μέση Ανατολή είχε προβλεφθεί το 2011.

29 Απριλίου, 2024 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:716
Μοίρασέ το

Μόλις πριν από πέντε ή έξι χρόνια αυτό θα ήταν αδιανόητο, αλλά αυτό ακριβώς συμβαίνει. Και όλα αυτά προβλέφθηκαν από πλήθη ευαίσθητων, σε διαφορετικές χρονιές, με τη μια ή την άλλη μορφή, που έλαβαν αποκαλύψεις από επερχόμενες εκδηλώσεις.

 

Αυτά που γίνονται σήμερα, έχουν δρομολογηθεί δεκαετίες πριν από τους παγκόσμιους σατανιστές…

Αμέτρητες οι προφητείες από αγίους, αλλά και από τσαρλατάνους…

Τα όσα έρχονται ούτε καν μπορούμε να τα διανοηθούμε…

Τα οράματα που μπορεί να βλέπει ο καθένας που ΔΕΝ γνωρίζουμε, ΔΕΝ λαμβάνονται υπόψη…

Κρατάμε μικρό καλάθι και ελέγχουμε κατά καιρούς ότι έχουμε ακούσει ή διαβάσει, ελέγχοντας παράλληλα και την ταύτισή τους ή όχι με τα παγκόσμια γεγονότα… 

 

ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ: ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ… ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΠΟΛΛΑ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΜΕ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Η «κατάρρευση του παλιού κόσμου» που ξεκίνησε το 2020 συνεχίζεται εδώ και τέσσερα χρόνια και το παγκόσμιο τρελοκομείο μεγαλώνει με τρομερή δύναμη.

Όπως αναφέρει ο αναγνώστης μας Jash , ο οποίος γνωρίζει καλά τον ισραηλινό Τύπο, αποδεικνύεται ότι  το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης αποφάσισε να εκδώσει εντάλματα σύλληψης για την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του Ισραήλ και στο μεταξύ το ίδιο το Ισραήλ προετοιμάζεται να φύγει από τον ΟΗΕ . 

Μόλις πριν από πέντε ή έξι χρόνια αυτό θα ήταν αδιανόητο, αλλά αυτό ακριβώς συμβαίνει. Και όλα αυτά προβλέφθηκαν από πλήθη ευαίσθητων, σε διαφορετικές χρονιές, με τη μια ή την άλλη μορφή, που έλαβαν αποκαλύψεις από επερχόμενες εκδηλώσεις.

Για παράδειγμα, ο Paul Sudip Kaveri το 2013 μοιράστηκε με όλους ένα όνειρο για την έναρξη ενός πολέμου στη Μέση Ανατολή. Θα ξεκινήσει, σύμφωνα με τον ίδιο, στα τούνελ. Πρώτα, οι τρομοκράτες θα συρθούν έξω από τις σήραγγες και θα επιτεθούν στο Ισραήλ, και μετά οι Ισραηλινοί θα έρθουν σε αυτές τις σήραγγες και θα καθαρίσουν τα πάντα εκεί. 

Η Charlene Reimer περπάτησε στην Ιερουσαλήμ το 2020 , κοίταξε το παλιό μέρος της πόλης, μετά επέστρεψε στο ξενοδοχείο και ξάπλωσε για να πάρει έναν υπνάκο. Και στο όνειρο στάθηκε στο ίδιο σημείο που είχε περπατήσει την προηγούμενη μέρα, μόνο ρουκέτες πετούσαν από ψηλά. Και η φωνή της είπε ότι αυτός είχε ξεκινήσει ο πόλεμος από το 38ο κεφάλαιο του βιβλίου του Ιεζεκιήλ, ότι η πόλη δεν θα υποφέρει από τους πυραύλους, αλλά ότι στο επόμενο κύμα ακόμη και οβίδες θα πετούσαν και η πόλη θα καεί. 

Μένα Λι Γκρέμπιν την περίοδο 2011-2013 . βίωσε μια σειρά από οράματα στα οποία του έδειξαν  «Ο πόλεμος του Ψαλμού 83/82». Σύμφωνα με τον ίδιο, στο Ισραήλ θα ηγηθεί αυτή τη στιγμή ο Μπέντζαμιν Νετανιάχου, ο οποίος θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο σε όλα αυτά. Κοιτάζοντας όλα αυτά τα γεγονότα, ο Mena Li είδε επίσης τους αριθμούς 4112 στον ουρανό, το νόημα των οποίων παρέμενε μυστήριο για αυτόν. 

Μ. Γκος, 2019: …Μου έδειξαν πολύ κόσμο, στρατό από βορρά προς νότο, και κάθισαν μπροστά σε ένα χωράφι με τάφρο. Φορούσαν πράσινες στολές και λευκά κράνη και είδα ένα τανκ με επιγραφές του ΟΗΕ. Γύρισα να κοιτάξω δεξιά και είδα μια τεράστια κοιλάδα. Στο βάθος στα βουνά στα νότια ήταν το Ισραήλ…

Μόνο το 444prophecynews.com έχει συγκεντρώσει περισσότερες από εκατό σελίδες με τίτλους αποκαλύψεων και οραμάτων διαφόρων ειδών σχετικά με γεγονότα γύρω από το Ισραήλ.

Δεν έχουν γίνει όλα πραγματικότητα γραμμή προς γραμμή, αλλά ακολουθείται η γενική τάση, και παρόλο που οι ήρωες-θαύματα από τον ΟΗΕ δεν έχουν έρθει ακόμη στο Ισραήλ, η διαδικασία έχει ξεκινήσει.  Εν τω μεταξύ, άνθρωποι σε όλο τον κόσμο συνεχίζουν να λαμβάνουν όνειρα και οράματα-αποκαλύψεις για το τι θα συμβεί στο πολύ κοντινό μέλλον: 

Daniel Masika, 21 Απριλίου 2024: Είδα μια ορθάνοιχτη Πύλη, ήταν γεμάτη Φως. Η Πύλη ήταν Χρυσή και το φως ήταν ένα μεγάλο Φως. Και είδα τη φιγούρα ενός ψηλού άνδρα, έμοιαζε με φλόγα που περπατούσε. Σηκωμένος σαν πύρινος πυλώνας, βγήκε από αυτές τις Πύλες. Με κάλεσε και με διέταξε να κοιτάξω στον τεράστιο Καθρέφτη, όπου είδα έναν μαύρο Καβαλάρη.

Ο καβαλάρης γύρισε προς το μέρος μου και είπε ότι άργησε, ότι τώρα πεινούσε και επομένως θα πήγαινε τώρα να χορτάσει την πείνα του σε όλες τις γωνιές της Γης. Η φωνή του ακουγόταν σαν βροντή και ο ίδιος ο Καβαλάρης ήταν σαν ένας μεγάλος δυνατός άνεμος. Κι εκεί που αυτός ο άνεμος πέταξε πάνω από τη Γη, άρχισε η πείνα, οι αρρώστιες και ο θάνατος. 

Γύρισα πάλι στον άντρα που έμοιαζε με μια τεράστια κολόνα φωτιάς και με διέταξε πάλι να κοιτάξω σε έναν άλλο τεράστιο Καθρέφτη. Και εκεί  είδα έναν Άγγελο που διατάχθηκε να πάρει το μέρος του Ισραήλ. Ο Άγγελος κρατούσε στα χέρια του φλεγόμενα ξίφη και διατάχθηκε να προσέχει το Ισραήλ και να προστατεύει τον λαό του. 

Ένα άλλο όραμα από τις 22 Απριλίου 20204: Κατά τη διάρκεια της προσευχής, έλαβα ξαφνικά ένα όραμα στο οποίο είδα ένα χοντρό θαλάσσιο σχοινί με το οποίο ήταν δεμένο ένα πολεμικό πλοίο στην προβλήτα. Το σχοινί άρχισε να περιστρέφεται γρήγορα, ξετυλίγεται και διαλύεται σε μεμονωμένα νήματα, φθείρεται πολύ γρήγορα και φθείρεται εντελώς. Και τότε άκουσα μια φωνή:  «Περίμενε, όλα πρόκειται να ξετυλιχτούν». Και όταν το όραμα του ξετυλιγμένου σχοινιού εξαφανίστηκε, άκουσα ξανά τη φωνή: «Πυρηνικά όπλα».

Μηνύματα σχετικά με τον επερχόμενο πόλεμο στη Μέση Ανατολή είναι πλέον στο YouTube σε κάθε προφητικό κανάλι και κάτω από κάθε βίντεο υπάρχουν ένα ή δύο, όπου υπάρχουν εκατοντάδες (ανάλογα με την επισκεψιμότητα του καναλιού) σχόλια στα οποία οι άνθρωποι μοιράζονται τα παρόμοια όνειρά τους. Και αυτά τα όνειρα είναι πολύ άσχημα, γιατί ο πόλεμος δεν θα περιοριστεί στη Μέση Ανατολή – θα φλέγεται σε όλο τον κόσμο.

Στην πορεία θα υπάρξουν πρωτοφανείς σεισμοί, αστεροειδείς και άλλες καταστροφές. Θα είναι τόσοι πολλοί που οι λίγοι επιζώντες, αν είχαν την ευκαιρία να ταξιδέψουν πίσω στο χρόνο, θα στραγγάλιζαν με τα χέρια τους όλους τους σιίτες και τους μαλάκες στον ΟΗΕ, εξαιτίας των οποίων θα τελειώσουν όλα αυτά.

Όμως, όπως έχει δείξει η ιστορία του Πρώτου και του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, η κατανόηση για τις χώρες και τους λαούς έρχεται πάντα μόνο αργότερα, επομένως παρακολουθούμε τις εξελίξεις των γεγονότων. 

 

thebigtheone.com

 

ΠηγήΑγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 716


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα