αυτό σημαίνει... ΑΓΑΠΗ... (3 βίντεο και 4 ταινίες)

αυτό σημαίνει... ΑΓΑΠΗ... (3 βίντεο και 4 ταινίες)

15 Οκτωβρίου, 2021 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:249
Μοίρασέ το

 

Στη ζωή, όταν έχεις ζήσει το “τι σημαίνει να μην έχεις τίποτα”, έχεις μάθει να δίνεις…

… να μην  φοβάσαι να δοθείς και να νοιώσεις… να αισθανθείς…

Να δίνεις, αλλά να δίνεις με την καρδιά σου κι όχι με το χέρι σου…

… αυτό σημαίνει… ΑΓΑΠΗ…

… κι αν εκεί που έδωσες πληγωθείς, να θυμάσαι πως η ζωή έχει τον τρόπο πάντα να ξεπληρώνει συμπεριφορές…

Καλησπέρα… υπάρχουν κάποιοι ξεχωριστοί Άνθρωποι, που έχουν μάθει να δίνουν… και πάντα έχουν απόθεμα ψυχής για δόσιμο… ίσως γιατί κάποτε την στερήθηκαν…

 

Καλλιόπη

 

βροχερά μουσικά μεσημέρια… εδώεδώ… κι εδώ

 

 

οι ταινίες, εδώεδώεδώ… και εδώ

 

 

 

Προβολές : 249


Μοίρασέ το:Ετικέτες:

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα