Αυτό το άρθρο ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΑΠ’ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΔΟΘΕΙ...Η Δύναμη και ο Θανάσιμος Σχεδιασμός του Σκόπιμα Κατασκευασμένου Πληθωρισμού : Ένα Εργαλείο για τους Τυράννους

Αυτό το άρθρο ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΑΠ’ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΔΟΘΕΙ...Η Δύναμη και ο Θανάσιμος Σχεδιασμός του Σκόπιμα Κατασκευασμένου Πληθωρισμού : Ένα Εργαλείο για τους Τυράννους

3 Ιανουαρίου, 2023 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:895
Μοίρασέ το

 

Με την κατασκευή μαζικού πληθωρισμού, όλοι οι “κανονικοί” άνθρωποι, το μεγαλύτερο μέρος της κοινωνίας, μπορούν να τιμολογηθούν εκτός ύπαρξης σε τέτοιο βαθμό ώστε να χάσουν κάθε ικανότητα να αντέξουν χωρίς να ελέγχονται πλήρως από την ανώτατη βαθμίδα της εξουσίας- όλα αυτά επιβάλλονται από τους πολιτικά ισχυρούς μέσω της κοινωνικής μηχανικής και της βαθμολόγησης λόγω του επιπέδου υπακοής του κάθε ατόμου.

Αυτό είναι που επιδιώκεται από τις κυρίαρχες “ελίτ”, και αυτό που πλησιάζει τόσο πολύ προς την υλοποίηση.

 

 

 

Δεν αφήνει περιθώριο θετικής σκέψης αυτό το άρθρο το οποίο είναι εξαιρετικό και συνιστώ να το διαβάσετε και να το διαδόσετε, γιατί αν θεωρείτε πως η … υποβάθμιση του κορονοϊού, θα σηματοδοτήσει στην επιστροφή προ εποχής του, μάλλον θα πρέπει να αρνείστε να δείτε την αλήθεια κατάμουτρα…

Στην ουσία, ο κορονοϊός, ήταν το ορντέβρ… το κυρίως πιάτο δεν το έχουμε δει ακόμα, αλλά ο προσχεδιασμένος πόλεμος Ρωσίας – Ουκρανίας (κι όποιος δεν πιστεύει πως ο Πούτιν είναι μέρος της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, είναι επιεικώς αφελής), προκειμένου να φέρει η ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΝΤΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ ΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ, θα το φέρει σύντομα μπροστά μας… και θα μας υποχρεώσει να το φάμε…
Τα δύσκολα τώρα αρχίζουν… λυπάμαι για όσους τρέφουν αυταπάτες…
Κατά την προσωπική μου άποψη, το παρόν άρθρο γράφει την ΑΛΗΘΕΙΑ.
Καλλιόπη Σουφλή

Μετάφραση: Απολλόδωρος

3 Μαΐου 2022 | Gary D. Barnett | Διαβάστε το εδώ

 

“Ο παρεμβατισμός οδηγεί αναπόφευκτα στον σοσιαλισμό, η κεντρική τραπεζική οδηγεί αναπόφευκτα στον υπερπληθωρισμό, η πλήρης έλλειψη μετρητών οδηγεί αναπόφευκτα στην απόλυτη επιτήρηση και το “εγγυημένο εισόδημα” οδηγεί αναπόφευκτα στην εγγυημένη υποδούλωση. Ένα θανατηφόρο δηλητήριο παραμένει θανατηφόρο δηλητήριο ακόμη και όταν λαμβάνεται σταδιακά”.

~ Jakub Boydar Winiewski

 

Το πληθωριστικό παιχνίδι που παίζεται από την δόλια κυβέρνηση των ΗΠΑ και την υπόλοιπη Δύση, είναι πιο επικίνδυνο από ό,τι οι περισσότεροι Αμερικανοί θα μπορούσαν ποτέ να φανταστούν.

Έχει επιπτώσεις που φτάνουν μέχρι τον πυρήνα της προσπάθειας για τη διαμόρφωση μιας “νέας παγκόσμιας τάξης”, σε τέτοιο βαθμό που ενδεχομένως να είναι το τελευταίο καρφί στο φέρετρο της ελευθερίας.

Αυτή η τακτική αποτελεί μέρος της προγραμματισμένης καταστροφής των οικονομιών, της εξάλειψης των μετρητών για να επηρεάσει μια κοινωνία χωρίς μετρητά υπέρ ενός ψηφιακού νομισματικού τερατουργήματος.

Αυτό θα οδηγήσει σε ένα τεράστιο κοινωνικό σύστημα βαθμολόγησης πιστωτικών μονάδων βασισμένο στο μοντέλο της Κίνας- υποστηριζόμενο, χρηματοδοτούμενο και κατασκευασμένο με πλήρη συνενοχή των ΗΠΑ με την πάροδο του χρόνου.

Η εκτύπωση χρήματος από τις κεντρικές τράπεζες ήταν ο βασικός πυλώνας αυτής της παγίδας, και συνεχίζει να προχωράει ολοταχώς, καθώς οι τιμές των τροφίμων, των αγαθών και των υπηρεσιών συνεχίζουν να κλιμακώνονται πέρα από κάθε φαντασία.

Σκεφτείτε ότι αυτό είναι μόνο η αρχή ενός σκόπιμα δομημένου υπερπληθωρισμού που έχει σκοπό να γονατίσει αυτή τη χώρα.

Μετά από τα τελευταία δύο και πλέον χρόνια αποκλεισμών, καραντίνας, εντολών, απειλών, ψευδών δοκιμών, ενέσεων βιολογικών όπλων, καταστροφής οικογενειών, οικονομικής κόλασης και κρατικών δολοφονιών, το σχέδιο της παγκόσμιας κυριαρχίας προωθείται περαιτέρω από έναν ενιαίο πόλεμο μεταξύ της Ρωσίας και της Ουκρανίας, όπου όλοι οι παίκτες, όπως φαίνεται, συνεργάζονται σε μια προσπάθεια να ξεκινήσει μια νέα εποχή λιμού και νομισματικού Αρμαγεδδώνα.

Αυτό φυσικά δεν είναι τυχαίο, αλλά έχει γίνει αποδεκτό ως αξιόπιστο από μεγάλο μέρος του κόσμου, ιδιαίτερα από το αδαές και αδιάφορο αμερικανικό κοινό.

Το υπόλοιπο μακελειό που λαμβάνει συνεχώς χώρα σε όλο τον κόσμο στα χέρια των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ και άλλων αγνοείται ουσιαστικά υπέρ της υποστήριξης μόνο της Ουκρανίας, ενός κράτους που ελέγχεται πλήρως από τις ΗΠΑ

Ξεχάστε την Υεμένη, τη Συρία, την Αφρική, τυχόν συνεχιζόμενα εγκλήματα πολέμου στο Ιράκ και το Αφγανιστάν, την άγρια επίθεση του Ισραήλ στην Παλαιστίνη, τις βάναυσες κυρώσεις εναντίον πολλών κυρίαρχων χωρών, κυρίως στα χέρια των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ, και όλες τις άλλες θηριωδίες που επιβάλλονται εναντίον εκατομμυρίων αθώων ανθρώπων παντού.

Τώρα είναι της μόδας να υποστηρίζουμε μόνο την Ουκρανία στο γεγονός ψεύτικης σημαίας των ΗΠΑ που ονομάζεται πόλεμος Ρωσίας/Ουκρανίας- μια σύγκρουση που σκόπιμα και συνειδητά δομείται ως ένας τρόπος να αποδυναμωθεί η Ρωσία, ενώ ταυτόχρονα είναι το εργαλείο που χρησιμοποιείται για να λιμοκτονήσει ο κόσμος από τρόφιμα και ενέργεια.

Ωστόσο, αυτό είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου, καθώς θα ακολουθήσουν συνεχείς κρατικές “έκτακτες ανάγκες”, πόλεμοι και πόλεμοι δι’ αντιπροσώπων, ερημοποίηση, εξαχρείωση, δηλητηριώδεις ενέσεις, περισσότερες ισχυριζόμενες “ιογενείς” επιθέσεις, μαζικός πληθωρισμός, χειραγώγηση των γραμμών εφοδιασμού και νομισματικό χάος.

Γι’ αυτό μπορείτε να είστε σίγουροι, καθώς η ατελείωτη επίθεση κατά της ανθρωπότητας συνεχίζεται χωρίς παύση. Υπάρχουν κάποιοι που ισχυρίζονται ότι η “πανδημία” έχει τελειώσει και η ελευθερία έχει επιστρέψει, αλλά πώς μπορεί να επιστρέψει η ελευθερία όταν δεν υπήρχε εξαρχής, ειδικά σε αυτό το περιβάλλον τεράστιου ελέγχου;

Η μνημειώδης διολίσθηση προς την τυραννία έγινε προφανής, ολοκληρωτική και αποτρόπαια, κατά τη διάρκεια των τελευταίων δυόμισι ετών, αλλά η ελευθερία μας βρισκόταν υπό επίθεση πολύ πριν από την απάτη με τον ψεύτικο “ιό”.

Η ιστορία μας έχει σμιλευτεί για να ταιριάζει σε μια συγκεκριμένη αφήγηση, καταστράφηκε μπροστά στα μάτια μας και ξαναγράφτηκε ξανά και ξανά, ενώ κατά τη διαδικασία αυτή, η πραγματική ιστορία έχει διαγραφεί από τη μνήμη.

Ο αγώνας για την ελευθερία συνεχίζεται από την αρχή, και στην πραγματικότητα, η ελευθερία ήταν πάντα όχι μόνο άπιαστη, αλλά και ανύπαρκτη από οποιαδήποτε άποψη κατανόησης της γνήσιας ελευθερίας.

Η “επιστροφή στην κανονικότητα”, όπως πριν από το 2020, δεν είναι καθόλου κανονική, είναι η ηλίθια και συγκεχυμένη αντίληψη ότι η ελευθερία τελείωσε ξαφνικά εκείνη τη στιγμή, ενώ στην πραγματικότητα, τελείωσε πριν από πολύ καιρό λόγω του ότι αυτός ο πληθυσμός το επέτρεψε να συμβεί προς όφελος της συλλογικής παραφροσύνης, της κατανάλωσης, της δειλίας και της αδιαφορίας για το μέλλον.

Θυμάται κανένας την επίθεση με ψεύτικη σημαία που ονομάστηκε “9/11”, μια δουλειά εκ των έσω για να είμαστε σίγουροι- τον Patriot Act, την κατάργηση της ιδιωτικής ζωής, τη μαζική κυβερνητική παρακολούθηση και λογοκρισία, τον ακρωτηριασμό, τα βασανιστήρια, τους κτηνώδεις δολοφονικούς πολέμους εναντίον αθώων, και την εποχή εκείνη την πιο επιθετική κυβερνητική επίθεση εναντίον της ελευθερίας μέχρι σήμερα;

Πηγαίνοντας άλλα εκατό χρόνια πίσω, τι θα λέγατε για τη δημιουργία της απεχθούς Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ και της εθνικοποιημένης κεντρικής τραπεζικής, τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο, τη Μεγάλη Ύφεση, τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, την Κορέα, το Βιετνάμ, τον “Πόλεμο κατά της Τρομοκρατίας”, τη σφαγή των ανθρώπων από τις ΗΠΑ παγκοσμίως, τη σκόπιμα προκληθείσα τραπεζική “κρίση και τα πακέτα διάσωσης του 2008, και τη συνεχιζόμενη καταστροφή της κοινωνίας στα χέρια της πολιτικής τάξης και των εκτελεστών της;

Θα μπορούσαμε επίσης να πάμε πολύ πιο πίσω, αλλά το θέμα είναι ότι η απώλεια της ελευθερίας συνέβαινε συνεχώς με την πάροδο του χρόνου, όπως συμβαίνει πάντα όταν επιτρέπεται η ύπαρξη κυβέρνησης επί των ανθρώπων.

Εδώ βρισκόμαστε σήμερα και συζητάμε για την πιο πρόσφατη σφαγή που έχει επιβληθεί εναντίον όλων μας από τα χέρια των κυβερνητικών, πιόνια που έχουν λάβει την εξουσία από τους ανθρώπους εθελοντικά, και για άλλη μια φορά, το μπερδεμένο συλλογικό κοπάδι εκλιπαρεί για κάποια πολύ παράλογη μορφή “κανονικότητας”.

Αυτή η τυφλή και αγράμματη ικεσία για ελευθερία δεν θα τελειώσει ποτέ; Θα καταλάβουν ποτέ οι πολλοί ότι η απόκτηση της ελευθερίας και η διατήρησή της μπορεί να επιτευχθεί μόνο ενεργώντας ως υπεύθυνα άτομα και παίρνοντας τη δική σας ελευθερία- ποτέ δεν θα ζητήσετε την άδεια των ψεύτικων αφεντάδων γι’ αυτήν;

Ενδεχομένως, το τελευταίο κομμάτι του παζλ για την επίτευξη ενός παγκόσμιου κυβερνητικού συστήματος που είναι προσηλωμένο στον απόλυτο έλεγχο μέσω δρακόντειων και τεχνοκρατικών αυταρχικών μέτρων, είναι η καταστροφή αυτού του οικονομικού συστήματος και η εφαρμογή πλήρως ψηφιοποιημένων νομισματικών διαδικασιών.

Με άλλα λόγια, κεντρικός έλεγχος όλων των χρημάτων παγκοσμίως σε μια κοινωνία χωρίς μετρητά.

Με την κατασκευή μαζικού πληθωρισμού, όλοι οι “κανονικοί” άνθρωποι, το μεγαλύτερο μέρος της κοινωνίας, μπορούν να τιμολογηθούν εκτός ύπαρξης σε τέτοιο βαθμό ώστε να χάσουν κάθε ικανότητα να αντέξουν χωρίς να ελέγχονται πλήρως από την ανώτατη βαθμίδα της εξουσίας- όλα αυτά επιβάλλονται από τους πολιτικά ισχυρούς μέσω της κοινωνικής μηχανικής και της βαθμολόγησης λόγω του επιπέδου υπακοής του κάθε ατόμου.

Αυτό είναι που επιδιώκεται από τις κυρίαρχες “ελίτ”, και αυτό που πλησιάζει τόσο πολύ προς την υλοποίηση.

Χωρίς να το γνωρίζουν οι περισσότεροι, ο πληθωρισμός προκαλείται πλήρως από την εκτύπωση χρήματος από τον αέρα από το κεντρικό τραπεζικό σύστημα. Ενώ άλλοι παράγοντες, και σε αυτή την περίπτωση, η σύγκρουση Ουκρανίας/Ρωσίας, έχει μόνιμες επιπτώσεις στις τιμές λόγω της χειραγώγησης από την πολιτική τάξη, η ουσία είναι ότι το τύπωμα χρήματος είναι ο ένοχος του πληθωρισμού.

Στις ΗΠΑ, η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ είναι η βασική αιτία όλου του νομισματικού πληθωρισμού.

Το αποτέλεσμα είναι φυσικά οι υψηλότερες τιμές, και με τη συμπαιγνία και τη χειραγώγηση, οι τιμές μπορούν να αυξηθούν περαιτέρω λόγω της πολιτικής αναταραχής στο πεδίο της σκόπιμης επιβολής μέσω της πολιτικής του περιορισμού ή της εξάλειψης της προσφοράς.

Οι εκκλήσεις για τον τερματισμό της Fed ήταν εύστοχες, αλλά η πλήρης κατάργηση και εγκατάλειψη της Fed είναι υποχρεωτική προκειμένου να σταματήσει η συνεχής πληθωριστική μηχανή.

Ο πληθωρισμός είναι σίγουρα ένα εργαλείο των τυράννων, καθώς ο έλεγχος του χρήματος σημαίνει έλεγχος των ανθρώπων. Βρισκόμαστε εν μέσω του υψηλότερου πραγματικού πληθωρισμού στην ιστορία αυτής της χώρας, και λαμβάνοντας υπόψη ότι αυτός θα γίνει πολύ χειρότερος, ποιες είναι οι συνέπειες;

Η κυβέρνηση μέσω των γραφειοκρατιών της και των φασιστικών επενδυτικών τραπεζικών εταίρων της, κατέχει ήδη σχεδόν κάθε υποθήκη στη χώρα. Αυτή τη στιγμή αγοράζουν, μέσω συμπαιγνίας με την κυβέρνηση, τεράστιο αριθμό ιδιωτικών κατοικιών σε όλες τις ΗΠΑ.

Με πολύ υψηλότερες τιμές, οι μάζες θα λιμοκτονήσουν και θα τιμολογηθούν για να μην μπορούν να αποκτήσουν αγαθά που δίνουν ζωή.

Θα χάσουν την ιδιοκτησία τους στο κράτος, συμπεριλαμβανομένων των σπιτιών τους, και καθώς τα ψηφιακά νομισματικά συστήματα θα γίνουν η “νέα κανονικότητα”, ο έλεγχος της στέγασης και του διαθέσιμου κεφαλαίου για να ζήσει κανείς θα είναι μόνο στα χέρια του κράτους.

Αυτό βέβαια σημαίνει ότι θα γίνει μια κοινωνία αιχμαλωτισμένων σκλάβων, και μόλις εγκαθιδρυθεί, θα είναι σχεδόν αδύνατο να διορθωθεί αυτή η φρικτή κατάσταση πραγμάτων.

Η Fed έχει δηλώσει ότι θα κλιμακώσει δραματικά τη διάρκεια και τα ποσά της αύξησης των επιτοκίων, αρχής γενομένης από αυτόν τον μήνα, προκειμένου να διορθώσει αυτό που σκόπιμα δημιούργησε.

Στην πραγματικότητα, αυτό θα οδηγήσει σε κατάρρευση του συστήματος. Θυμηθείτε, η ολική καταστροφή αυτής και άλλων οικονομιών είναι σχεδιασμένη, οπότε δεν θα υπάρξει διόρθωση με πολιτικά μέσα.

Η εξάρτηση από τους επιλεγμένους αφέντες σας είναι ο στόχος, και ο έλεγχος του χρήματος μέσω του πληθωρισμού και άλλων μεθόδων θα οδηγήσει μόνο στον στόχο της επιτυχούς δημιουργίας μιας εξαρτημένης κοινωνίας.

Η Fed θέλει την κατάρρευση των οικονομιών και των κοινωνιών, οπότε μην περιμένετε να τελειώσουν όλα καλά.

Δεν πρόκειται.

Οι τιμές θα συνεχίσουν να αυξάνονται εν μέσω των ήδη γελοίων αυξήσεων, καθώς η οικονομία θα βυθίζεται σε πιθανή βαθιά ύφεση.

Μην ανησυχείτε όμως, καθώς δεν θα σας ανήκει τίποτα και θα είστε ευτυχισμένοι, όπως σας είπαν οι ίδιοι οι αποδεκτοί αφέντες σας!

“Στην αρχή, οι μάζες παρερμήνευσαν ότι δεν ήταν τίποτα περισσότερο από μια σκανδαλώδη αύξηση των τιμών. Μόνο αργότερα, με την ονομασία πληθωρισμός, η διαδικασία κατανοήθηκε σωστά ως η πτώση του χρήματος”.

Konrad Heiden, 1944


Παραπομπές και σύνδεσμοι πηγών:

Historic recession imminent as inflation skyrockets

‘Powell’s’ Fed set to go big and raise rates

Century of Enslavement: The History of the Federal Reserve

The false flag called 9/11

John Williams on where inflation really is today as compared to false government numbers

The coming Fed monetary overhaul, and digitization of money


–Δικτυογραφία :

The Power and Deadly Design of Purposely Fabricated Inflation: A Tool for Tyrants – garydbarnett.com

https://www.garydbarnett.com/the-power-and-deadly-design-of-purposely-fabricated-inflation-a-tool-for-tyrants/

 

Πηγή https://apollodoros.substack.com/p/e1d

Προβολές : 895


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα