Αυτό Το Μακροχρόνια Καταστρωμένο Σχέδιο Παγκόσμιας ΑΡΠΑΓΗΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ, Είναι Πιο Προηγμένο Απο ό,τι Μπορεί Να Φανταστεί Οποιοσδήποτε Φυσιολογικός Άνθρωπος

Αυτό Το Μακροχρόνια Καταστρωμένο Σχέδιο Παγκόσμιας ΑΡΠΑΓΗΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ, Είναι Πιο Προηγμένο Απο ό,τι Μπορεί Να Φανταστεί Οποιοσδήποτε Φυσιολογικός Άνθρωπος

28 Σεπτεμβρίου, 2023 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,133
Μοίρασέ το

 

 

Αν η τρέχουσα τάση συνεχιστεί, αν ο κύριος όγκος αυτού του πληθυσμού επιμένει να κρύβεται από την αλήθεια, αν οι περισσότεροι περιμένουν από άλλους να τους σώσουν, όλα θα χαθούν, αλλά αν γίνει φανερή οποιαδήποτε αληθινή ενεργή αφύπνιση από μεγάλους αριθμούς, το κράτος θα αναδιπλωθεί.

Αυτό δεν θα συμβεί ποτέ με οποιεσδήποτε εκλογές, και κανένας πολιτικός δεν μπορεί να αλλάξει την πορεία στην οποία βρισκόμαστε, καθώς η εξάρτηση από οποιονδήποτε αφέντη που συμμετέχει σε αυτό το κακό σύστημα διακυβέρνησης, είναι η επιτομή της αποτυχίας και μπορεί να οδηγήσει μόνο σε αιώνια υποδούλωση.

ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ…
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗ…
ΓΕΝΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ…
ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ…
ΔΙΩΧΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ…
ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΙΟΝΙΑ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ…
Καλλιόπη Σουφλή

Μετάφραση: Απολλόδωρος

Gary D. Barnett | Διαβάστε το εδώ

 

Η επιδίωξη των Rockefellers και των συμμάχων τους είναι να δημιουργήσουν μια μονοκοσμική κυβέρνηση που θα συνδυάζει τον υπερκαπιταλισμό και τον κομμουνισμό κάτω από την ίδια σκηνή, όλα υπό τον έλεγχό τους. Μήπως εννοώ μια συνωμοσία; Ναι, αυτό εννοώ. Είμαι πεπεισμένος ότι υπάρχει μια τέτοια συνωμοσία, διεθνής σε έκταση, με σχεδιασμό γενεών, με απίστευτα κακή πρόθεση”.

~ Rep. Larry P. MacDonald (Σημείωση: Ο Lawrence McDonald σκοτώθηκε (πιθανότατα δολοφονήθηκε) στην πτήση 007 της Korean Air Lines, το 1983, λίγους μήνες αφότου έκανε αυτή τη δήλωση).

Αρχικά, θα προλογίσω τις παρατηρήσεις μου λέγοντας ότι πρόκειται για μια προσπάθεια να εξηγήσω με απλούς όρους, πολύ περίπλοκα χρηματοπιστωτικά και οικονομικά εγκλήματα που χρησιμοποιούνται εναντίον των Αμερικανών, αλλά και εναντίον ολόκληρου του παγκόσμιου πληθυσμού, προκειμένου να δημιουργηθεί και να διατηρηθεί ο απόλυτος έλεγχος της ανθρωπότητας. Αυτό πρόκειται να εκδηλωθεί με την έννοια της παγκόσμιας διακυβέρνησης, της “Μεγάλης Επανεκκίνησης” ή της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Αυτό μπορεί να φαίνεται τολμηρή δήλωση- δεν είναι, αλλά μόλις καταλάβετε ότι όλα όσα έχουν συμβεί εδώ και πολλές δεκαετίες συνδέονται μεταξύ τους, ειδικά μετά το σχεδιασμένο και προμελετημένο γεγονός με την ψεύτικη σημαία που ονομάζεται “9/11”, θα πρέπει να είστε σε θέση να αναγνωρίσετε τον τεράστιο αριθμό προφανών συνδέσεων που είναι απίστευτα κακές.

Πρόσφατα έχει γίνει πιο διαδεδομένο από κυρίως εναλλακτικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους και μπλόγκερ, για να προβάλλουν την ιδέα ότι πολλοί ξυπνούν και ότι οι άνθρωποι κερδίζουν τη μάχη για την ελευθερία. Κατά τη γνώμη μου, αυτό δεν είναι ακριβώς έτσι, και στην πραγματικότητα είναι παραπλανητικό, καθώς η ψεύτικη ελπίδα είναι η κινητήρια δύναμη αυτής της σκέψης. Είναι προφανές ότι όλο και περισσότεροι ισχυρίζονται ότι είναι ενάντια στην κυβερνητική τυραννία, αλλά απολύτως τίποτα δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα για να μειωθεί ή να εξαλειφθεί η εξουσία του κράτους σε οποιοδήποτε επίπεδο. Επιπλέον, οι άθλιες προσπάθειες του Κράτους και των ελεγκτών του συνεχίζουν να επεκτείνονται και η προσπάθεια για πιο δρακόντειες πολιτικές δεν έχει τέλος. Στο σημερινό περιβάλλον, δεν είναι γνωστό ποια μπορεί να είναι η αντίδραση των μαζών, λαμβάνοντας υπόψη την τεράστια και επικείμενη σειρά των λεγόμενων “έκτακτων αναγκών” που είναι βέβαιο ότι θα προκύψουν καθώς αυτή η ελεγκτική συμμορία προσπαθεί να προωθήσει τις ατζέντες της, αλλά αν το παρελθόν αποτελεί ένδειξη, θα πρέπει να αναμένεται συμμόρφωση.

Το πλαίσιο κατάληψης των εξουσίας αυτών των κυβερνώντων ψυχοπαθών βασίζεται πάντα στο πρωτότυπο πρόβλημα-αντίδραση-λύση, από τα οποία όλα είναι ψεύτικα προμελετημένα γεγονότα και ψευδείς καταστάσεις έκτακτης ανάγκης- συνωμοσίες στην πραγματικότητα, με σκοπό να ενσταλάξουν φόβο, μίσος ή σύγχυση, έτσι ώστε το Κράτος να μπορεί να προσποιηθεί ότι έρχεται να σώσει την άτυχη τάξη των σκλάβων του.

 

Αυτή η στρατηγική έχει λειτουργήσει σχεδόν κάθε φορά που έχει δοκιμαστεί μέχρι σήμερα, και το κοπάδι συνεχίζει απλά να ακολουθεί, ανεξάρτητα από την εσφαλμένη ρητορική που εκτοξεύεται ότι αυτός ο πληθυσμός κερδίζει.

 

Δεν είναι έτσι, και όσο το Κράτος συνεχίζει και πετυχαίνει στην προσπάθειά του να αναδιαμορφώσει και να μετασχηματίσει την κοινωνία, είτε ψυχολογικά, είτε οικονομικά, είτε χρηματοπιστωτικά, η δύναμη της άρχουσας τάξης και του κυβερνητικού της συστήματος, θα προωθεί τις μεταβιβάσεις πλούτου, το νομισματικό μονοπώλιο και τις προσπάθειες ερήμωσης.

Η ψυχολογική χειραγώγηση και ο έλεγχος είναι απαραίτητος προκειμένου οι κρατικοί κακοποιοί να επιτύχουν την αποστολή τους για την κατάληψη του κόσμου, αλλά ο χρηματοπιστωτικός και οικονομικός έλεγχος είναι υποχρεωτικός. Αυτό μας φέρνει στο πραγματικό ερώτημα: σε ποιον ανήκει και ποιος ελέγχει αυτόν τον κόσμο;

 

Σίγουρα είναι τα μεγάλα τραπεζικά καρτέλ, συμπεριλαμβανομένων όλων των κεντρικών τραπεζών, οι μεγάλοι μεγαλοεπιχειρηματίες, τα προστατευόμενα από την κυβέρνηση ιδρύματα ΜΚΟ και φυσικά ολόκληρη η παγκόσμια βιομηχανία περιουσιακών στοιχείων, η οποία μέχρι το 2020 θα ελέγχει πολύ περισσότερα από 100 τρισεκατομμύρια δολάρια.

 

Ποιος όμως κατέχει και ελέγχει όλες αυτές τις οντότητες; Ποιος έχει το πλειοψηφικό συμφέρον σε όλα τα πράγματα στη γη; Αυτή είναι η Blackrock και η Vanguard Group, και όπως εξήγησα πριν από ένα χρόνο:

“Υπάρχουν μερικές χιλιάδες θεσμικές επενδυτικές εταιρείες που κατέχουν κάθε μεγάλη τράπεζα, κάθε μεγάλη εταιρεία, κάθε μεγάλη επενδυτική εταιρεία, κάθε “ειδησεογραφικό” πρακτορείο, κάθε μεγάλη εταιρεία επικοινωνίας, κάθε μεγάλη φαρμακευτική εταιρεία, κάθε μεγάλη εταιρεία μεταφορών- με άλλα λόγια, σχεδόν κάθε μεγάλη εταιρεία στη γη ανήκει σε αυτούς τους θεσμικούς επενδυτές.

 

Με τη σειρά τους, οι μικρές θεσμικές επενδυτικές εταιρείες ανήκουν σε μεγαλύτερες θεσμικές επενδυτικές εταιρείες, και οι μεγαλύτερες επενδυτικές εταιρείες ανήκουν σε ακόμη μεγαλύτερες επενδυτικές εταιρείες.

 

Οι δύο θεσμικές επενδυτικές εταιρείες που είναι οι κύριοι ιδιοκτήτες και ελεγκτές όλων των άλλων εταιρειών στον κόσμο είναι η Vanguard Holdings και η Blackrock, και η Vanguard είναι ο μεγαλύτερος μέτοχος (ιδιοκτήτης) της Blackrock.

 

Αυτό σημαίνει ότι η Vanguard και η Blackrock κατέχουν και ελέγχουν αυτόν τον πλανήτη”.

 

Η Vanguard Και Η Blackrock Κατέχουν Ολόκληρο Τον Κόσμο: Είμαστε Ήδη Μια Νέα Παγκόσμια Τάξη Πραγμάτων Στα Σκαριά

·
5 Νοεμβρίου 2022
Η Vanguard Και Η Blackrock Κατέχουν Ολόκληρο Τον Κόσμο: Είμαστε Ήδη Μια Νέα Παγκόσμια Τάξη Πραγμάτων Στα Σκαριά
Read full story

Ο σημερινός διευθύνων σύμβουλος της Vanguard είναι ο Tim Buckley, και φυσικά, ο επικεφαλής και ιδρυτής του πανίσχυρου θεσμού της Blackrock είναι ο Larry Fink. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Fink και η Blackrock έχουν αποκτήσει μια θέση ακραίας και σχεδόν απεριόριστης εξουσίας πάνω στα χρηματοοικονομικά και τα οικονομικά, και σύμφωνα με πολλούς είναι πλέον ο τέταρτος κλάδος της κυβέρνησης.

 

Οι διασυνδέσεις του Fink είναι απίστευτα αποκαλυπτικές της εξουσίας που ασκεί η Blackrock.

 

Η Blackrock έχει ουσιαστικά τον έλεγχο της Ομοσπονδιακής Τράπεζας και του Υπουργείου Οικονομικών των ΗΠΑ, καθώς και των τραπεζών σε όλο τον κόσμο.

 

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Fink διορίστηκε στο Διοικητικό Συμβούλιο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF) στις 22 Αυγούστου 2019, την έναρξη της απατηλής “πανδημίας των κοβιδίων”, η οποία στήθηκε, παγιώθηκε και ξεκίνησε, τον ίδιο μήνα που ο Fink πήρε τη θέση του στο Διοικητικό Συμβούλιο του WEF.

 

Για να αποκτήσετε μια πλήρη εικόνα της ιστορίας του Fink και της Blackrock μέχρι σήμερα, παρακολουθήστε αυτό το εξαιρετικό ντοκιμαντέρ του James Corbett: “; “How Blackrock Conquered the World”.

 

Σε αυτό, ο Corbett εξηγεί με πλήρη αναφορά σε βίντεο και κείμενο, πώς ολόκληρη η απάτη με το “Covid” ήταν σκηνοθετημένη, και ήταν πρώτα και κύρια ένα οικονομικό πραξικόπημα κατάληψης με επικεφαλής την Blackrock. Αυτή η σύνδεση των σημείων και των ανθρώπων είναι ζωτικής σημασίας.

Όπως ανέφερα προηγουμένως, πρόκειται για μια πολύ απλουστευτική άποψη των γεγονότων, αλλά είναι απαραίτητο να συνδέσουμε μερικά πράγματα μεταξύ τους, ώστε να φανεί ότι όλα συνδέονται πλήρως- κάτι που θα υποδείκνυε μια τεράστια συνωμοσία που διαδόθηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα.

 

Όλα τα λεγόμενα “έκτακτα περιστατικά” μετά την απατηλή εσωτερική δουλειά της 11ης Σεπτεμβρίου, έχουν πολλά κοινά, και γιατί να μην έχουν, καθώς η κύρια ατζέντα της παγκόσμιας κυριαρχίας ήταν πάντα ο επιδιωκόμενος στόχος. Σκεφτείτε μόνο τρία γεγονότα, αλλά υπάρχουν πολλά, πολλά περισσότερα, κατά τη διάρκεια αυτού του χρόνου.

Τα κτίρια που κατέρρευσαν στις 11/9 μετατράπηκαν σε σκόνη, πράγμα αδύνατο με πυρκαγιά που προκλήθηκε από καύσιμα αεριωθούμενων αεροσκαφών.

 

Σκεφτείτε ότι τα αυτοκίνητα που βρίσκονταν πολύ μακριά από οποιαδήποτε φωτιά κάηκαν ολοσχερώς, με λιωμένο μέταλλο, αλουμίνιο, γυαλί παρμπρίζ- όλα αυτά σαν από αυτανάφλεξη.

 

Αλλά το ίδιο συνέβη και στις πυρκαγιές στο Paradise της Καλιφόρνια το 2018, με πολλές ομοιότητες, συμπεριλαμβανομένων των απίστευτων ζημιών σε αυτοκίνητα που δεν βρίσκονταν καν στο δρόμο των πυρκαγιών, οι οποίες έπρεπε να είναι πολύ πάνω από κάθε επίπεδο θερμότητας μιας πυρκαγιάς.

Το ίδιο συνέβη επίσης μόλις τον περασμένο μήνα στη Lahaina της Χαβάης.

 

Πώς είναι δυνατόν;

 

Δεν θα μπορούσε, εκτός εάν παρόμοιες ή ακριβείς μέθοδοι καταστροφής είχαν σχεδιαστεί εκ των προτέρων και είχαν πραγματοποιηθεί με εγκληματικά κρατικά (στρατιωτικά) μέσα. Και αυτό συμβαίνει επίσης σε όλο τον κόσμο, και όλα αυτά εξηγούνται ψευδώς από τα συνυπεύθυνα και ελεγχόμενα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης.

Μια πολύ αποκαλυπτική πτυχή όλων αυτών των ψευδών “έκτακτων αναγκών”, από την 11η Σεπτεμβρίου μέχρι το Μάουι, είναι ότι η Wall Street και οι χρηματοπιστωτικές εταιρείες, οι εταιρείες θεσμικών περιουσιακών στοιχείων, οι κεντρικές τράπεζες, οι εργολάβοι άμυνας και οι ελεγχόμενες από το στρατό εταιρείες τεχνολογίας, και φυσικά συμπεριλαμβάνεται και η Blackrock, είχαν την τάση να αποκομίζουν τεράστια κέρδη, να καταλαμβάνουν (να κλέβουν μέσω της αρπαγής γης) περισσότερη περιουσία, κυβερνητικές συμβάσεις και τεράστια χρήματα διάσωσης, ενώ έβγαιναν από την καταστροφή πολύ πλουσιότεροι και ισχυρότεροι από ποτέ.

 

Αυτό συνέβη με την 11η Σεπτεμβρίου, την οικονομική και στεγαστική κατάρρευση του 2008, την ψεύτικη συνωμοσία ” Covid “, και τώρα με το απόλυτο όπλο κατά της ανθρωπότητας, την εντελώς παράνομη ατζέντα της ” κλιματικής αλλαγής “, και αυτή η ατζέντα τοποθέτησε την Blackrock στην κορυφή του σωρού παγκοσμίως, αυτής της εγκληματικής απάτης.

Κάθε έκτακτη ανάγκη φέρνει ένα μεγαλύτερο και ισχυρότερο κράτος, περισσότερους περιορισμούς, περισσότερες ρυθμίσεις, περισσότερες εντολές, περισσότερα λουκέτα, λιγότερα ταξίδια, και περισσότερη επιτήρηση και λογοκρισία.

Όλα αυτά είναι σχεδιασμένα, και ποτέ δεν είναι τυχαία ή συμπτωματικά, καθώς όλα είναι μια εσκεμμένη συνωμοσία κατά της ανθρωπότητας.

Ανεξάρτητα από πολιτικές εκτιμήσεις ή κόμματα, αυτή η επίθεση εναντίον όλων μας συνεχίζεται και επεκτείνεται για πάντα.

Κάθε περιστατικό, κάθε χειραγώγηση, κάθε “έκτακτη ανάγκη”, έχει σχεδιαστεί πολύ νωρίτερα, και η παγκόσμια κατάληψη είναι τώρα πιο κοντά.

Ενώ το κράτος συνεχίζει να οικοδομεί τη νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων, ο γενικός πληθυσμός καταναλώνεται από το ένα μετά το άλλο γεγονός με ψεύτικη σημαία, από την υποτιθέμενη “κατάσταση έκτακτης ανάγκης” ή από τη νέα “απειλή”, όπως δηλώνεται από την άρχουσα τάξη που είναι αποφασισμένη να κατακτήσει τον κόσμο.

 

Ενώ οι μάζες είναι ο ένας στο λαιμό του άλλου, το κράτος συνεχίζει την προσπάθειά του για την απόλυτη κυριαρχία.

 

Αυτό που δείχνει είναι ότι οι άνθρωποι είναι συνένοχοι στη δική τους σκλαβιά λόγω της ανικανότητάς τους να δουν τη μεγάλη εικόνα, ενώ επικεντρώνονται σε κάθε περισπασμό που τους ρίχνει αυτή η κακή κυρίαρχη δύναμη.

Αυτό που αγνοείται είναι ότι αυτός ο κόσμος έχει ήδη καταληφθεί και ελέγχεται πλήρως από πολύ λίγους, και οι μάχες του ενός εναντίον του άλλου συνεχίζουν να βοηθούν σε αυτό το σχέδιο κατάληψης.

 

Με το να επικεντρώνονται σε κάθε τυραννικό αντιπερισπασμό, οι άνθρωποι έχουν αφήσει τον εαυτό τους ανοιχτό στη δικτατορική διαχείριση, και κατά τη διαδικασία έχουν χάσει κάθε δυνατότητα να σταματήσουν τον ολοκληρωτικό σφετερισμό της ζωής και της περιουσίας τους από τα χέρια της οικονομικής συμμορίας που είναι αποφασισμένη να κυβερνήσει τον κόσμο.

Αντιμετωπίζοντας κάθε παρεκτροπή ως ανεξάρτητη από την πραγματική ατζέντα που επιδιώκεται, δεν γίνεται τίποτα για να σταματήσει το κράτος στις προσπάθειές του να ελέγξει πλήρως όλους τους ανθρώπους στη γη.

 

 

Συμμετέχοντας στην πολιτική και “εκλογική” διαδικασία, μια διαδικασία που σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε με μοναδικό σκοπό τον έλεγχο, εστιάζοντας στα πολιτικά θεάματα, προσπαθώντας να χρησιμοποιήσουν διεφθαρμένα κυβερνητικά δικαστήρια για να αποκατασταθούν από τυραννικούς ελιγμούς, αποδεχόμενοι το κυρίαρχο σύστημα ως νόμιμο, επιτρέποντας στην Ομοσπονδιακή Τράπεζα και σε όλες τις τράπεζες τη δυνατότητα να παρακολουθούν και να ελέγχουν περιουσιακά στοιχεία μέσω της πλήρους ψηφιοποίησης, οι ταπεινοί άνθρωποι σκάβουν τον τάφο τους.

Ίσως είναι ήδη πολύ αργά για να συνεχίσουμε αυτή την ανόητη άσκηση στη ματαιότητα, καθώς οι λίγοι της άρχουσας τάξης ελέγχουν τα συστήματα που θα τους επιτρέψουν να ολοκληρώσουν το σχέδιο εξαγοράς τους.

 

Η μόνη απάντηση σε αυτή τη σατανική προσπάθεια να μας καταστρέψουν υπέρ των λίγων ισχυρότερων, είναι να ακυρώσουμε κάθε κυβέρνηση, να ακυρώσουμε και να καταργήσουμε το ομοσπονδιακό αποθεματικό σύστημα, να απαγορεύσουμε κάθε έλεγχο από τα τραπεζικά καρτέλ,

 

να σταματήσουμε κάθε προσπάθεια μονοπώλησης των προσπαθειών του οικονομικού και νομισματικού συστήματος για τη δημιουργία και εφαρμογή οποιουδήποτε ψηφιακού νομίσματος κεντρικής τράπεζας, και

 

να μην δεχτούμε καμία νέα προσποιητή κατάσταση έκτακτης ανάγκης που αφορά την υγεία, την ψεύτικη “κλιματική αλλαγή”, τις απειλές πολέμου, τα αφύσικα γεγονότα ή οποιεσδήποτε άλλες σκόπιμες εγκληματικές πράξεις που αποσκοπούν στο να προκαλέσουν αδικαιολόγητο φόβο στο φαινομενικά αβοήθητο προλεταριάτο.

Οι άνθρωποι δεν κερδίζουν, χάνουν, αλλά αυτή η θανάσιμη επίθεση στην ανθρωπότητα μπορεί ακόμα να ανατραπεί, αν έστω και μια μικρή πλειοψηφία σηκωθεί και αναλάβει την ευθύνη για τη ζωή και την ελευθερία της.

Αν η τρέχουσα τάση συνεχιστεί, αν ο κύριος όγκος αυτού του πληθυσμού επιμένει να κρύβεται από την αλήθεια, αν οι περισσότεροι περιμένουν από άλλους να τους σώσουν, όλα θα χαθούν, αλλά αν γίνει φανερή οποιαδήποτε αληθινή ενεργή αφύπνιση από μεγάλους αριθμούς, το κράτος θα αναδιπλωθεί.

Αυτό δεν θα συμβεί ποτέ με οποιεσδήποτε εκλογές, και κανένας πολιτικός δεν μπορεί να αλλάξει την πορεία στην οποία βρισκόμαστε, καθώς η εξάρτηση από οποιονδήποτε αφέντη που συμμετέχει σε αυτό το κακό σύστημα διακυβέρνησης, είναι η επιτομή της αποτυχίας και μπορεί να οδηγήσει μόνο σε αιώνια υποδούλωση.

“Το μόνο πράγμα που φοβάται ο άνθρωπος είναι το άγνωστο. Όταν του παρουσιάζεται αυτό το σενάριο, τα ατομικά δικαιώματα θα παραιτηθούν πρόθυμα για την εγγύηση της ευημερίας τους που τους παρέχεται από μια Παγκόσμια Κυβέρνηση, μια Νέα Τάξη Πραγμάτων”.

~ Henry A. Kissinger


***Δικτυογραφία:

This Long Plotted World Takeover Scheme Is More Advanced Than Any Normal Human Can Fathom – garydbarnett.com

https://www.garydbarnett.com/this-long-plotted-world-takeover-scheme-is-more-advanced-than-any-normal-human-can-fathom/

 

Πηγή  https://apollodoros.substack.com/p/aec

Προβολές : 1,133


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα