Αυτό το συγκλονιστικό μήνυμα, είναι για όλους μας και για ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!!!

Αυτό το συγκλονιστικό μήνυμα, είναι για όλους μας και για ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!!!

4 Σεπτεμβρίου, 2023 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:916
Μοίρασέ το

 

Διαβάζω και συγκλονίζομαι με τις ωμές ΑΛΗΘΕΙΕΣ…

«Οπλοφορεί και πυροβολεί» η Νένα Χρονοπούλου: «Γεμίσαμε υποκείμενα με πλατιά χαμόγελα και ικανότητα σαλίγκαρου»

Πυρ και μανία η ηθοποιός με τους υποψήφιους που προσέγγισαν το 4ΑΜΕΑ για τις ψήφους.

«Βλέπουμε ένα σωρό υποψηφίους να γελάνε μεταξύ τους, να κολακεύουν ο ένας τον άλλο με σχόλια γεμάτα ευγένεια όπως «καλή επιτυχία αγάπη μου», και «να σκίσεις γιατί σου αξίζει» και δυστυχώς γνωρίζουμε πως στην πραγματικότητα σιχαίνονται ο ένας τον άλλο και τα πισώπλατα μαχαιρώματα δίνουν και παίρνουν!

 

Δικαιολογημένα θεωρείται μια από τις πιο πληθωρικές και αιθησιακές παρουσίες που έχουν περάσει ποτέ από την ελληνική κινηματογραφική σκηνή…
Δεν ξέρω για σας, αλλά εμένα αυτό το μήνυμα, με συγκλόνισε…
Το μαχαίρι στο κόκκαλο και ωμές αλήθειες που δεν ακούς εύκολα, ιδίως σπό ανθρώπους του θεάματος…
Προτρέπω να κρατήσουμε τα λόγια της και να τα θυμηθούμε στις επερχόμενες εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης, αλλά και σε κάθε εκλογές.
Από την τοπική αυτοδιοίκηση, ως τις βουλευτικές εκλογές, ίδιας πάστας πρόσωπα, κατεβαίνουν και ζητούν την ψήφο μας…
ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΣΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.
ΕΜΕΙΣ… Ο ΛΑΟΣ, ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΣΩΘΟΥΜΕ… ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ…
Καλλιόπη Σουφλή

Με αφορμή τις επερχόμενες περιφερειακές και δημοτικές εκλογές, η Νένα Χρονοπούλου έκανε μία αιχμηρή ανάρτηση για τους υποψηφίους οι οποίοι προσέγγισαν το 4ΑΜΕΑ για να κερδίσουν ψήφους.

Η ηθοποιός, που είναι ευαισθητοποιημένη με αυτό το θέμα, καθώς είναι μητέρα παιδιού με αναπηρία, προσπάθησε να «ταρακουνήσει» τους διαδικτυακούς της φίλους προκειμένου να σκεφτούν που θα δώσουν την ψήφο τους.

«Εκλογές… Μην είναι νόσος τελικά; Μην είναι πάθος τρελό και αλλοπαρμένο;

 

Μην είναι η ανάγκη του κάθε ένα για «εξουσία» σε ένα μικρόκοσμο που μπορεί να τον αποκαλέσουν για πρώτη φορά «Πρόεδρο» ;

 

Μην είναι μικρόβιο που έχει μολύνει κάθε λογική και παρασύρει κόσμο και ντουνιά στη σήψη της ψηφοθηρίας;

 

Μην είναι αρρώστια του μυαλού και της τσέπης και τούμπαλιν;

 

Ενώ θα έπρεπε να είναι αγάπη για τον τόπο σου, αγάπη για τους ανθρώπους που σε εμπιστεύονται και τεράστια ευθύνη πάνω στις μικρές σου πλάτες να σταθείς άξιος εργάτης για το καλό του κάθε ενός που ευθύνεσαι, γιατί ευθύνεσαι!» έγραψε αρχικά και πρόσθεσε: «Βλέπουμε ένα σωρό υποψηφίους να γελάνε μεταξύ τους, να κολακεύουν ο ένας τον άλλο με σχόλια γεμάτα ευγένεια όπως «καλή επιτυχία αγάπη μου», και «να σκίσεις γιατί σου αξίζει» και δυστυχώς γνωρίζουμε πως στην πραγματικότητα σιχαίνονται ο ένας τον άλλο και τα πισώπλατα μαχαιρώματα δίνουν και παίρνουν!

Όμως έχουμε εκλογές και στις εκλογές τους χρειαζόμαστε όλους!!!

Γι’ αυτό μια ζωή πιστεύουμε πως θα έχουμε ανάγκη το κάθε λαμόγιο, τον κάθε απατεώνα και τυχοδιώκτη, τον κάθε γλύφτη και την κάθε γελοία που ξεβρακώνεται δημόσια και χορεύει σαν την αρκούδα στο Tik tok ξεδιάντροπα, για να γεμίσουμε το ψηφοδέλτιο…

Μα κανένας σας δεν καταλαβαίνει πως με αυτό το επίπεδο στο ψηφοδέλτιο σας ξεφτιλίζεστε;

 

Ε’ λοιπόν ακούστε φίλοι μου, επειδή γεμίσαμε υποκείμενα με πλατιά χαμόγελα και ικανότητα σαλίγκαρου ο οποίος ανεβαίνει : Έρποντας, γλύφοντας και με τα… κέρατα του…»

«Θα ξεκαθαρίσουμε κάτι, εδώ στο προσωπικό μου προφίλ και στις προσωπικές μου σελίδες, θα κάνουμε ένα Τour αναρτήσεων , στους ανθρώπους που είναι χρόνια εθελοντές κοντά μας, ή υποστηρικτές ή ομοϊδεάτες ή φίλοι αληθινοί και γνήσιοι.

Όλοι αυτοί είναι άνθρωποι δικοί μας, άνθρωποι ψυχής που στάθηκαν δίπλα μας όταν κανένας σας δεν ήξερε τι θέλουμε να κάνουμε, δεν είναι για εμάς υποψήφιοι, είναι κομμάτι από εμάς», συνέχισε.

«Όλοι οι υπόλοιποι που θυμηθήκατε προεκλογικά να πλησιάσετε τη 4ΑΜΕΑ και να δηλώσετε ξεδιάντροπα εθελοντές για να το βάλετε στο βιογραφικό σας, επειδή ζηλέψατε όσους ήδη έχουν στηρίξει την τόσο σοβαρή προσπάθεια που κάνουμε εδώ και τέσσερα χρόνια, παρακαλώ απομακρυνθείτε από εμάς» κατέληξε.

 

 

Πηγή

Προβολές : 916


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα