Αυτό το σχήμα που επέλεξε ο Μητσοτάκης στο Υπουργείο Υγείας με τρομάζει. Το νέο οργουελικό υπερυπουργείο “δημόσιας τάξης, ασφάλειας της δημόσιας υγείας και πολιτικής προστασίας”

Αυτό το σχήμα που επέλεξε ο Μητσοτάκης στο Υπουργείο Υγείας με τρομάζει. Το νέο οργουελικό υπερυπουργείο “δημόσιας τάξης, ασφάλειας της δημόσιας υγείας και πολιτικής προστασίας”

26 Ιουνίου, 2023 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,477
Μοίρασέ το

 

Αυτό το σχήμα που επέλεξε ο Μητσοτάκης στο Υπουργείο Υγείας με τρομάζει: Ένας Υπουργός, ένας Αναπληρώτης Υπουργός και ένας Υφυπουργός, όχι τυχαίοι.

 

Αυτά που μου γράφουν αγαπητοί φίλι, δεν με προβλημάτισαν… με φοβίζουν όπως φοβίζουν κι αυτούς…

Είναι τελείως διαφορετικό να περιμένεις και να θεωρείς ως δεδομένο τις επερχόμενες τραγωδίες που θα ζήσει αυτός ο λαός (και με τις επιλογές που έκανε και με την ΝΟΘΕΙΑ που κτύπησε κόκκινο), κι άλλο ν’ αρχίζεις να τις προσωποποιείς…

Συμμερίζομαι τους φόβους των φίλων μου και αναμένω πρωτόγνωρες καταστάσεις…

 

ΑΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ, ΑΝΑΙΜΑΚΤΑ…

Για σκεφθείτε … ένα όντως ΟΡΓΟΥΕΛΙΚΟ ΥΠΕΡΥΠΟΥΡΓΕΙΟ, ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ, ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΠΩΣ … ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΙΧΝΟΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ. ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ… κι όσοι ψήφισαν ΚΟΥΛΗ, ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΥΝ ΘΕΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ…

 

 

 

Χαίρε Καλλιόπη

Υπουργείο Υγείας της Κυβέρνησης ΝΔ: – το νέο οργουελικό υπερυπουργείο “δημόσιας τάξης, ασφάλειας της δημόσιας υγείας και πολιτικής προστασίας”

Καλλιόπη, δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα.

Αυτό το σχήμα που επέλεξε ο Μητσοτάκης στο Υπουργείο Υγείας με τρομάζει: Ένας Υπουργός, ένας Αναπληρώτης Υπουργός και ένας Υφυπουργός, όχι τυχαίοι.

Επικεφαλής ο Χρυσοχοϊδης με τα γνωστά πολιτικά περάσματα και κυβερνητικά πόστα, και τις σχέσεις με τα ξένα σκοτάδια.

Αναπληρωτής ο Βαρτζόπουλος, ένας σκληροπυρηνικός Ψυχίατρος, με πάνω από 45 υπηρεσία χρόνια στον κομματικό μηχανισμό της δεξιάς και φανατικός της υποχρεωτικότητας…

https://cityportal.gr/dhmhtrhs-bartzopoylos-o-emboliasmos-kata-toy-korwnoioy-prepei-na-einai-ypoxrewtikos-204194-1395-64-0/

 

Υφυπουργός ο Θεμιστοκλέους, ο νεαρός Κύπριος που εκτελεί όπως οι γενίτσαροι στην τουρκοκρατία.

Τον είδαμε στον κορονοϊό, πόσο αφιονισμένος ήταν με τα μπόλια και τις υποχρεωτικότητες.

Ο Βαρτζόπουλος έχει γράψει δυο άχρηστα, άσχετα με την επιστήμη του βιβλία, τα οποία μάλλον σε ιδεολογικά εγχειρίδια φέρνουν. Ο Βαρτζόπουλος κατέχει και την νομική της ψυχιατρικός.

Μαύρο φίδι που μας έφαγε.

 

Βαρτζόπουλος και Χρυσοχοϊδης  θα συνεργαστούν για το καλό μας, αλλά κυρίως σε κάτι που αναμένεται ή που μεθοδεύεται να έλθει, δηλαδή μια νέα -με σκληρές ψυχιατρικοποιημένες διαστάσεις αυτή τη φορά- πανδημία.

 

Στην προηγούμενη πανδημία ο Βαρτζόπουλος ήταν φανατικός υπέρμαχος των σκληρών μέτρων.

Για να τοποθετηθούν αυτοί δυο από τον Μητσοτάκη στο Υπουργείο Υγείας, μαζί με τον νεαρό Κύπριο, κάτι περίεργο παίζει.

Επισημαίνεται ότι ο Βαρτζόπουλος το 2019 έβλεπε τον Χρυσοχοϊδη ως ξένο στη ΝΔ σώμα και τον ειρωνευόταν στο άκουσμα της προοπτικής να ενταχθεί ο Χρυσοχοϊδης στη ΝΔ. λέγοντας χαρακτηριστικά:
“Αν ο κύριος Χρυσοχοϊδης σε αυτήν την ηλικία πιστέψει και ανακοινώσει ότι ασπάζεται τα δικά μας ιδεολογικά πιστεύω, πουρκουά πα, γιατί όχι” (βλ. από 6.00 και μετά στο σχετικό video)

 


https://www.youtube.com/watch?v=RSrPiUN01Wc

 

 

Προβολές : 1,477


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα