Αφανίζοντας τη Λωρίδα της Γάζας από τον χάρτη

Αφανίζοντας τη Λωρίδα της Γάζας από τον χάρτη

23 Οκτωβρίου, 2023 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:272
Μοίρασέ το

 

Αυτή η ισραηλινή συνεχιζόμενη γενοκτονική εκστρατεία κατά των ιθαγενών Παλαιστινίων και η εξάλειψη της Παλαιστίνης και από τις δύο πλευρές στη Λωρίδα της Γάζας και στη Δυτική Όχθη είναι μόνο το πρώτο στάδιο ενός μεγάλου σιωνιστικού αποικιακού σχεδίου για τον έλεγχο ολόκληρης της Μέσης Ανατολής.

Σε πλήρη ενεργό συνεργασία με την κυβέρνηση του Προέδρου Μπάιντεν, τις κύριες ευρωπαϊκές κυβερνήσεις και πολιτικούς, ηγέτες διεθνών νομικών φορέων και ανθρωπιστικών οργανώσεων, οι Σιωνιστές Ισραηλινοί εγκληματίες πολέμου γενοκτονίας αισθάνονται ελεύθεροι και ενθαρρύνονται να συνεχίσουν το παλαιστινιακό τους Ολοκαύτωμα.

Μόνον οι πολιτικοί ηγέτες της Δύσης, υπερασπίζονται το ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΑΛΜΟΥΔΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛ, γιατί Ο ΣΑΤΑΝΑΣ, είναι το αφεντικό τους…
Οι λαοί τους, είναι με την πλευρά των Παλαιστινίων…
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Μια διόρθωση στον αρθρογράφο, προφανώς γιατί δεν γνωρίζει ελληνική ιστορία, κάνει τεράστιο λάθος να συγκρίνει τις εκστρατείες του Μεγάλου Αλεξάνδρου, που είχαν τελείως διαφορετικό σκοπό, με τον Σιωνισμό…

 

Η Λωρίδα της Γάζας και οι 2,2 εκατομμύρια κάτοικοί της εξαφανίζονται σκόπιμα και σταδιακά από ισραηλινά πολεμικά αεροσκάφη χρησιμοποιώντας όλα τα είδη όπλων που παρέχονται από την Αμερική, καθιστώντας την κυβέρνηση του Μπάιντεν ενεργό εταίρο αυτού του Ολοκαυτώματος.

Οι ισραηλινοί βομβαρδιστές πραγματοποιούν μια εντατική εκστρατεία συγκεντρωμένων βομβαρδισμών με χαλιά κατά της Λωρίδας της Γάζας, ισοπεδώνοντας ολοκληρωτικά με το έδαφος το ένα οικιστικό τετράγωνο μετά το άλλο, καταστρέφοντας το ένα σπίτι δίπλα στο άλλο, τη μια πολυκατοικία δίπλα στην άλλη στα κεφάλια οικογενειών πολιτών.

 

Περισσότερες από 50 μεγάλες οικογένειες δολοφονήθηκαν ολοσχερώς και σβήστηκαν τα μητρώα των πολιτών, παιδιά, γυναίκες, ηλικιωμένοι και όλοι.

 

Τουλάχιστον 4.137 Παλαιστίνιοι άμαχοι δολοφονήθηκαν με 1.660 παιδιά, 1.000 περισσότερα παιδιά αναφέρθηκαν ακόμη θαμμένα κάτω από ερείπια και τραυματίστηκαν άλλα 14.000. Αυτοί οι αριθμοί αυξάνονται κάθε λεπτό λόγω των συνεχών βομβαρδισμών του Ισραήλ.

Μέχρι στιγμής, το Ισραήλ είχε στοχοποιήσει και καταστρέψει 26 τζαμιά, μια εκκλησία, 16 σχολεία της UNRWA, δύο νοσοκομεία με άλλα 10 που απειλούνται από τον ισραηλινό στρατό να εκκενώσουν μέσα σε 24 ώρες γιατί θα βομβαρδιστούν. Μόνο χθες ισραηλινά αεροπλάνα είχαν βομβαρδίσει και καταστρέψει 10 πολυκατοικίες πύργους.

 

Όλα αυτά τα μέρη είναι γεμάτα με πολίτες, που τα χρησιμοποιούν ως καταφύγια.

 

Ο ισραηλινός στρατός απείλησε τους κατοίκους της βόρειας Γάζας να εκκενώσουν τις περιοχές τους και να κατευθυνθούν προς τη νότια περιοχή για ασφάλεια.

 

Ωστόσο, όσοι κατευθύνθηκαν νότια βομβαρδίστηκαν αλύπητα.

Ενώ τα βλέμματα όλου του κόσμου εστιάζονται στις φρικαλεότητες στη Λωρίδα της Γάζας, οι ισραηλινοί στρατιώτες και οι ένοπλοι αποικιστές (που εσφαλμένα χαρακτηρίζονται ως έποικοι) διαπράττουν επίσης φρικαλεότητες στη Δυτική Όχθη. Ο ισραηλινός στρατός με τεθωρακισμένα οχήματα και με υποστήριξη ελικοπτέρων εισέβαλε σε πολλές παλαιστινιακές πόλεις, στο TulKarm, στη Nablus, στη Hebron, στη Bethlehem Beit Furik και σε πολλές άλλες.

 

Στοχεύουν συγκεκριμένα σε καταυλισμούς προσφύγων.

 

Άμαχοι κάτοικοι του προσφυγικού καταυλισμού Νουρ Σαμς υπέστησαν μια καταστροφική στρατιωτική επίθεση 30 ωρών. Ένοπλες συμμορίες αποικιοκρατών επιτέθηκαν σε γειτονικές παλαιστινιακές πόλεις, όπως η Χαβάρα, καίγοντας αυτοκίνητα, καταστήματα, δέντρα και πυροβολώντας όποιον συναντήσουν.

Παλαιστίνιοι ακτιβιστές που ήταν φυλακισμένοι σε πολλές ισραηλινές φυλακές, συνολικά 4.780 κρατούμενοι με 29 γυναίκες και 160 παιδιά, δεν γλίτωσαν από αυτήν την ισραηλινή επίθεση, παρόλο που ήταν φυλακισμένοι.

 

Ο ισραηλινός στρατός ανέλαβε τη διοίκηση αυτών των φυλακών και τις μετέτρεψε σε εκδικητικές βασανιστήριες φυλακές που μοιάζουν με το Abu Ghraib.

 

Κακομεταχειρίστηκαν Παλαιστίνιους κρατούμενους, τους κράτησαν σχεδόν γυμνούς, τους στέρησαν φαγητό και νερό, κάποιους σε απομονωμένα κελιά, τους ξυλοκόπησαν και τους βασάνισαν.

Αυτή η ισραηλινή συνεχιζόμενη γενοκτονική εκστρατεία κατά των ιθαγενών Παλαιστινίων και η εξάλειψη της Παλαιστίνης και από τις δύο πλευρές στη Λωρίδα της Γάζας και στη Δυτική Όχθη είναι μόνο το πρώτο στάδιο ενός μεγάλου σιωνιστικού αποικιακού σχεδίου για τον έλεγχο ολόκληρης της Μέσης Ανατολής.

Ο Σιωνισμός, μια γενοκτονική αποικιακή ιδεολογία εθνοκάθαρσης, είναι μόνο ένα, και το τελευταίο, από πολλά από αυτά τα αποικιακά σχέδια από την αρχαία ιστορία.

 

Ας αναφέρουμε μόνο μερικές από αυτές, όπως η κατοχή του Μακεδόνα του Μεγάλου Αλεξάνδρου το 332 π.Χ., η ρωμαϊκή κατοχή το 63 π.Χ., οι 204 χρόνια μακράς διάρκειας (1096-1300) Ευρωπαϊκές στρατιωτικές εκστρατείες σταυροφορίας, η κατοχή του Γάλλου Ναπολέοντα Βοναπάρτη το 1798, η διάρκεια των 402 ετών (1516-1918)

Η κατοχή της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας και η 30ετής (1918-1948) γαλλική και βρετανική κατοχή (με λάθος χαρακτηρισμό ως εντολές).

Μετά την αποτυχία όλων αυτών των βίαιων γενοκτονικών κατοχικών σχεδίων λόγω της ανθεκτικότητας και της θέλησης των αυτόχθονων Αράβων να αγωνιστούν για ανεξαρτησία, δημιουργήθηκε ο Σιωνισμός.

 

Χρησιμοποιώντας τις παραμορφωμένες ταλμουδικές θρησκευτικές πεποιθήσεις των Εβραίων ως (ρατσιστικού) εκλεκτού λαού του Θεού στη γη της επαγγελίας του Θεού (μεσίτης ακινήτων), οι Εβραίοι παρασύρθηκαν στην Παλαιστίνη για να ιδρύσουν ένα μόνο εβραϊκό κράτος του Ισραήλ, το οποίο απαιτεί με το όνομά του την πλήρη εξάλειψη όλων των ιθαγενών Παλαιστινίων όπως αυτό που έκαναν οι Αμερικανοί στους ιθαγενείς Ινδιάνους της Αμερικής.

 

Αυτό το μόνο εβραϊκό Ισραήλ είναι το πρώτο στάδιο της οικοδόμησης του Μεγάλου Ισραήλ που εκτείνεται από το μακρινό βόρειο τμήμα του Ευφράτη στα τουρκικά σύνορα έως το βαθύ νότιο τμήμα του Νείλου στα σύνορα με το Σουδάν.

 

Αυτό το Μεγάλο Ισραήλ θα γινόταν το ισχυρότερο κέντρο του κόσμου, όπου όλοι οι παγκόσμιοι ηγέτες θα ταξίδευαν στον νεόκτιστο Ναό του Σολομώντα στην Ιερουσαλήμ για να γλείψουν τις μπότες του Ισραηλινού βασιλιά, όπως καυχιόταν από τον άλλοτε τρομοκράτη, άλλοτε Ισραηλινό πρωθυπουργό, Μεναχέμ. Αρχίζουν.

Από την αρχή της παράνομης ίδρυσής του, το Ισραήλ έλαβε κάθε είδους άνευ όρων οικονομική, στρατιωτική, κοινωνική και πολιτική υποστήριξη από τις ΗΠΑ και τις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες που ήταν πρόθυμοι να απαλλαγούν από το εβραϊκό τους πρόβλημα. Υιοθέτησαν και ακολούθησαν τυφλά τη σιωνιστική ιδεολογία. Θυμηθείτε τι είχε τονίσει πολλές φορές ο Μπάιντεν ότι είναι Σιωνιστής , όπως τόνισε ξανά στην τελευταία του επίσκεψη στο Ισραήλ «Δεν χρειάζεται να είσαι Εβραίος για να είσαι Σιωνιστής».

Ο Μπάιντεν παραπληροφόρησε και είπε ψέματα στους Αμερικανούς ότι το Ισραήλ είναι η καλύτερη επένδυση που είχε κάνει ποτέ η Αμερική, «Το Ισραήλ είναι η μοναδική μεγαλύτερη δύναμη που έχει η Αμερική στη Μέση Ανατολή…αν δεν υπήρχε ένας Ισαήλ, οι ΗΠΑ θα έπρεπε να εφεύρουν ένα Ισραήλ για να προστατεύσουν τα συμφέροντά της στην περιοχή » τόνιζε συνέχεια.

 

Στην πραγματικότητα, το καλύτερο συμφέρον της Αμερικής είναι να έχει μια φιλική οικονομική και πολιτική φιλία με τον μεγάλο και πλούσιο αραβικό κόσμο αντί να καλεί το μίσος και την έχθρα τους να χαρακτηρίζεται ως ο Μεγάλος Σατανάς λόγω της υποστήριξής της στο Ισραήλ και να διεξάγει πολλούς αντιαραβικούς πολέμους στο Μέση Ανατολή για χάρη του Ισραήλ.

Τις τελευταίες δύο εβδομάδες μετά την παλαιστινιακή επιχείρηση Πλημμύρας Al-Aqsa, ο περήφανος Εβραίος Υπουργός Εξωτερικών Antony Blinken, ο υπουργός Άμυνας Lloyd Austin III και ο Πρόεδρος Biden έσπευσαν να επισκεφθούν το Ισραήλ για να διαβεβαιώσουν τους σοκαρισμένους και μπερδεμένους Ισραηλινούς ηγέτες για την πλήρη προστασία της Αμερικής.

 

Συμμετέχοντας στο πολεμικό συμβούλιο του Ισραήλ, ο Μπάιντεν τους έδωσε εντολή να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία αυτής της μάχης για να ολοκληρώσουν το πρώτο στάδιο του Σιωνιστικού Έργου, δηλαδή την πλήρη αναγκαστική μεταφορά του παλαιστινιακού πληθυσμού, το συντομότερο δυνατό, ανεξάρτητα από το κόστος, εξασφαλίζοντας στους Ισραηλινούς πλήρη στρατιωτική υποστήριξη και την απαραίτητη πολιτική, νομική και μιντιακή κάλυψη για να δικαιολογήσουν τις φρικαλεότητες τους.

 

Άλλωστε η Χαμάς, μια χαρακτηρισμένη τρομοκρατική ομάδα της οποίας ο κύριος στόχος φέρεται να είναι να δολοφονήσει όλους τους Εβραίους, είχε ξεκινήσει μια απρόκλητη επίθεση και είχε αποκεφαλίσει πολλά εβραϊκά βρέφη.

Για να δείξει τη στρατιωτική υποστήριξη της Αμερικής, ο Μπάιντεν διέταξε δύο μεγάλες ομάδες αεροπλανοφόρων στην ανατολική Μεσόγειο, για να ακολουθήσουν αργότερα άλλες δύο για να δώσουν στο Ισραήλ όλα τα είδη πυρομαχικών υψηλής εκρηκτικότητας που απαιτούνται για να ισοπεδώσει τη Γάζα στο έδαφος. Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε την παραλαβή χιλίων τόνων αμερικανικών όπλων.

 

Το BusinessInsider ανέφερε την Παρασκευή 21 ότι το Ισραήλ παρέλαβε  το 45ο φορτηγό αεροπλάνο του καθώς τα όπλα συνεχίζουν να εισέρχονται στη χώρα. Μια άλλη αποστολή την Πέμπτη παρέδωσε επίσης τεθωρακισμένα οχήματα στις Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις.

 

Περισσότερες αποστολές όπλων είναι καθ’ οδόν. Ο Μπάιντεν προέτρεψε επίσης το Κογκρέσο να εγκρίνει επειγόντως 106 δισεκατομμύρια δολάρια επιπλέον αμερικανικού φόρου ως πρώτη πληρωμή για να βοηθήσει το Ισραήλ.

Η υποσχεθείσα πολιτική υποστήριξη του Μπάιντεν ήρθε με την αναμφίβολα αναγκαστική επίσκεψη του Βρετανού πρωθυπουργού, Ρίσι Σουνάκ, και του γερμανού καγκελαρίου Όλαφ Σολτς στο Ισραήλ, λέγοντας στον Νετανιάχου «Θέλουμε να κερδίσεις».

 

Ο Αμερικανός άσκησε επίσης βέτο σε δύο σχέδια ψηφίσματος του ΟΗΕ πρώτα από τη Ρωσία και στη συνέχεια από τη Βραζιλία για ανθρωπιστική κατάπαυση του πυρός.

 

Πολλοί Ευρωπαίοι πολιτικοί ηγέτες, όπως η Ursula van der Leyen, Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, έκλεισαν τα μάτια τους σε όλα τα εγκλήματα πολέμου που διέπραξε το Ισραήλ τις τελευταίες δύο εβδομάδες, κατηγόρησαν τον Παλαιστίνιο αγωνιστή της ελευθερίας για τρομοκρατία και έδωσαν στο Ισραήλ ένα ανοιχτό δικαίωμα ελευθερίας. «αυτοάμυνα» για να συνεχίσουν τα γενοκτονικά τους εγκλήματα, χειρότερα από τα εγκλήματα πολέμου των Ναζί, εναντίον Παλαιστινίων αμάχων, κυρίως γυναικών και παιδιών, σε αντίθεση με όλους τους δικούς τους διεθνείς νόμους και καταστατικούς ανθρωπιστικούς οργανισμούς.

Στο επίπεδο των μέσων ενημέρωσης, όλες οι δυτικές εφημερίδες και οι τηλεοπτικοί σταθμοί συμμετείχαν σε διαστρέβλωση γεγονότων, επιτιθέμενοι στους «μουσουλμάνους» Παλαιστίνιους και συμπονώντας τους φτωχούς «Εβραίους» Ισραηλινούς που προκαλούν θρησκευτικά αισθήματα.

Ειρηνικές διαδηλώσεις, ύψωση της παλαιστινιακής σημαίας, φορώντας παλαιστινιακή παραδοσιακή στολή Kufiyah και έκφραση φιλοπαλαιστινιακής αλληλεγγύης είχαν ξαφνικά καταστεί παράνομες κατά σκανδαλώδη παραβίαση της διεκδικούμενης δημοκρατίας, της ελευθερίας της έκφρασης, ακόμη και των εθνικών συνταγμάτων.

Σε πλήρη ενεργό συνεργασία με την κυβέρνηση του Προέδρου Μπάιντεν, τις κύριες ευρωπαϊκές κυβερνήσεις και πολιτικούς, ηγέτες διεθνών νομικών φορέων και ανθρωπιστικών οργανώσεων, οι Σιωνιστές Ισραηλινοί εγκληματίες πολέμου γενοκτονίας αισθάνονται ελεύθεροι και ενθαρρύνονται να συνεχίσουν το παλαιστινιακό τους Ολοκαύτωμα.

Αυτό που όλοι αυτοί οι εγκληματίες πολέμου δεν γνωρίζουν, και δεν είχαν μάθει ποτέ από την ιστορία, είναι ότι η Παλαιστινιακή βούληση να αντισταθεί στην κατοχή μέχρι να επιτευχθεί η απελευθέρωση είναι ισχυρότερη από τη βούληση των Σιωνιστών να ολοκληρώσουν το αποικιακό τους σχέδιο. Απλά σκεφτείτε τι έχουν γίνει τα θύματα των ισραηλινών πολέμων γενοκτονίας.

 

Του Δρ Ηλία Ακλέχ

 

 

Πηγή

Προβολές : 272


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα