Αφιέρωσε 6΄ για να μάθεις τι ετοιμάζουν για όλους μας... Οι Σύγχρονες Πόλεις Φυλακές.Σημαντικό βίντεο.

Αφιέρωσε 6΄ για να μάθεις τι ετοιμάζουν για όλους μας... Οι Σύγχρονες Πόλεις Φυλακές.Σημαντικό βίντεο.

24 Φεβρουαρίου, 2023 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,159
Μοίρασέ το

 

Η “Γραμμή” και οι Πόλεις των 15 λεπτών

H βασική ιδέα μιας πόλης 15 λεπτών δεν είναι στην πραγματικότητα πόλη αλλά ένα γκέτο με σένα να κυκλοφορέις όσο φτάνει το λουράκι σου!!!

 

 

Η τραγωδία των όσων ήδη ζήσαμε τα τελευταία τρία χρόνια και η τραγωδία αυτών που έρχονται, αυτών που μια κλίκα ψυχοπαθών έχει ετοιμάσει για την ανθρωπότητα, δεν είναι τόσο τα δικά τους σατανικά πρόσωπα, όσο η ανυπαρξία ισχυρών αντιστάσεων από τους λαούς…

Είναι τρομακτικό το ποσοστό αυτών που είτε αγνοούν, είτε αδιαφορούν, είτε είναι υποταγμένοι, μπροστά σ’ αυτά τα ΤΕΡΑΤΑ…

Είναι τρομακτικό το μικρό ποσοστό των αφυπνισμένων… και δεν γνωρίζω πόσοι από τους αφυπνισμένους είναι ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ…

Είναι σίγουρο σχεδόν, πως αυτοί που έχουν ήδη αποφασίσει να αλλάξουν τρόπο ζωής, να εγκαταλείψουν τις μεγαλουπόλεις και να δημιουργήσουν ΟΜΑΔΕΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ, είναι και οι μόνοι που ΘΑ ΣΩΘΟΥΝ.

Σας προτρέπω να αφιερώσετε έξι λεπτά, για να δείτε το βίντεο που μετέφρασε ο NIOLAND… ίσως σας δημιουργήσει την επιθυμία της ΣΩΤΗΡΙΑΣ…

Και να θυμάστε… η αντίσταση στην τυραννία, έχει συνέπειες… αλλά το ίδιο ισχύει και για την υποταγή…

ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΣΑΣ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Η ιδέα μιας «πόλης 15 λεπτών», στην οποία οι κάτοικοι ζουν σε μικρή απόσταση με τα πόδια ή με ποδήλατο από όλες τις καθημερινές τους ανάγκες ήταν που αγκαλιάστηκαν από πολλούς δημάρχους σε όλο τον κόσμο ως κεντρική αρχή σχεδιασμού.

Για να συνηθίζουν τους ανθρώπους σε περιορισμένο χώρο, οι διεθνιστές προωθούν την ιδέα ότι αυτές οι πόλεις θα «σώσουν τον πλανήτη» και θα βοηθήσουν όλη την ανθρωπότητα .

Επιφανειακά, αυτές οι γειτονιές των 15 λεπτών μπορεί να ακούγονται ευχάριστες και βολικές. Αλλά υπάρχει ένα πλεονέκτημα καταναγκασμού. H βασική ιδέα μιας πόλης 15 λεπτών δεν είναι στην πραγματικότητα πόλη αλλά ένα γκέτο με σένα να κυκλοφορέις όσο φτάνει το λουράκι σου!!!

 

Όπως σχολιάζουν εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης στην Βρετανία και στις ΗΠΑ, «δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένας τρόπος για να περιορίσουν, να εξαναγκάσουν, να επιβάλουν πρόστιμα, να τιμωρήσουν, να παρακολουθήσουν και να περιορίσουν το θεμελιώδες δικαίωμα της ελεύθερης κυκλοφορίας των κατοίκων».

Πηγές:
https://www.youtube.com/watch?v=0kz5vEqdaSc
https://rumble.com/v239xai-15-minute-cities-and-the-right-to-travel.html

————–

Παρακολουθήστε τα βίντεο του Nioland στα κανάλια:

1. Στο RUMBLE: https://rumble.com/c/NIOLAND
2. Στο BITCHUTE: https://www.bitchute.com/channel/nioland/
3. Στο ODYSEE: https://odysee.com/@NIOLAND
4. Στο BRIGHTEON: https://www.brighteon.com/channels/NIOLAND

 

Πηγή

Προβολές : 1,159


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα