Αφρικανική δημοκρατία η Ελλάς, νοθευμένες οι εκλογές, κουρελόχαρτο το Σύνταγμα, επίορκοι δικαστές, απαθής κοινωνία

Αφρικανική δημοκρατία η Ελλάς, νοθευμένες οι εκλογές, κουρελόχαρτο το Σύνταγμα, επίορκοι δικαστές, απαθής κοινωνία

4 Μαΐου, 2023 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:205
Μοίρασέ το

 

Τα όσα συμβαίνουν στην ελληνική – σχήμα λόγου – δημοκρατία δεν έχουν προηγούμενο…
Πρώτη φορά στα χρονικά όπου καταλύεται η δημοκρατία με δημοκρατικό τρόπο…
Δικαστές παίρνουν εντολές από την κυβέρνηση να κόψουν όλα τα μικρά δεξιά κόμματα και ειδικά το Εθνικό κόμμα Έλληνες που ελάμβανε στις δημοσκοπήσεις 4% με 5%.
Αφρικανική δημοκρατία η Ελλάς, νοθευμένες οι εκλογές, κουρελόχαρτο το Σύνταγμα, επίορκοι δικαστές, απαθής κοινωνία
Μια κοινωνία που εξακολουθεί να ψηφίζει ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΩΣ ΕΘΝΟΣ.
ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΞΑΚΡΙΒΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΗ, ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΣΗΨΗΣ.
Οι πολιτικοί, θα συνεχίσουν να είναι αυτοί που είναι, γιατί ΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΤΟΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ…
Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΟΡΚΗ…
Σωτηρία, δεν υπάρχει…
Το μόνο που μπορεί να κάνει ο λαός που κατοικεί σ’ αυτή την διαλυμένη χώρα είναι, ΝΑ ΑΠΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ  ΠΟΡΝΕΙΑ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΤΣΑ…
ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟΙ ΠΥΛΩΝΕΣ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ.
ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΚΑΤΕΛΥΣΑΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ…
ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΑΝΕΛΕΗΤΑ…
Καλλιόπη Σουφλή
Η Ελλάδα βρίσκεται σε επικίνδυνο δρόμο… το Σύνταγμα καταλύθηκε η αντιπροσωπευτική δημοκρατία καταρρέει και η κοινωνία λοβοτομημένη παρακολουθεί απαθής την σήψη και παρακμή…
Τα όσα συμβαίνουν στην ελληνική – σχήμα λόγου – δημοκρατία δεν έχουν προηγούμενο…
Πρώτη φορά στα χρονικά όπου καταλύεται η δημοκρατία με δημοκρατικό τρόπο…
Δικαστές παίρνουν εντολές από την κυβέρνηση να κόψουν όλα τα μικρά δεξιά κόμματα και ειδικά το Εθνικό κόμμα Έλληνες που ελάμβανε στις δημοσκοπήσεις 4% με 5%.
Κυβέρνηση θεσπίζει 3 νόμους για να κόψει το Εθνικό κόμμα Έλληνες από την εκλογική διαδικασία με πρόσχημα την δημοκρατία αλλά με μοναδικό κίνητρο ιδιοτελή πολιτικά κίνητρα.
Η κυβέρνηση Μητσοτάκη ήθελε τα κόμματα εκτός Βουλής να ξεπερνούν το 8% με 9% καθώς έτσι χαμηλώνει ο πήχης της αυτοδυναμίας.
Είναι ντροπιαστικό να επικαλούνται την Δημοκρατία για να προβούν σε ατιμωτικές πράξεις που προσβάλλουν την Δημοκρατία.
Επίορκοι δικαστές, οι μαριονέτες του Αρείου Πάγου, φοβικά ανθρωπάκια, άβουλες καρικατούρες της δικαιοσύνης… επιχειρηματολόγησαν ότι το Εθνικό κόμμα Έλληνες απεργάζεται σχέδιο κατάλυσης της Δημοκρατίας πραγματικά μια τρομακτική ανοησία και δεν ντράπηκαν να την επικαλεστούν.
Το χειρότερο όλων είναι βεβαίως η απάθεια της κοινωνίας.
Χθες ήταν τα εμβόλια, σε υποχρέωσαν πολίτη να εμβολιαστείς και το δέχθηκες γιατί εκβιάστηκες ή φοβήθηκες ότι θα χάσεις την δουλειά σου και δεν μίλησες.
Τα εμβόλια ήταν ένα παταγωδώς αποτυχημένο πείραμα, όπου εσύ δέχθηκες να γίνεις πειραματόζωο και δεν μίλησες…
Πρώτα σε φόβισαν ότι θα πεθάνεις από τον Covid 19 όταν οι πιθανότητες ήταν 0,0035% για τους νέους και 0,35% για τις μεγαλύτερες ηλικίες.
Χθες ήταν οι παρακολουθήσεις.
Η κυβέρνηση Μητσοτάκη παρακολουθούσε – και πιθανώς να συνεχίζει να παρακολουθεί – πλήθος τηλεφώνων επικαλούμενοι την δημοκρατία και μερίδα ανόητων της κοινωνίας το δέχθηκε ως νόμιμο, είναι παραφροσύνη.
Σήμερα ο Άρειος Πάγος πήρε εντολή, δεν εφάρμοσε καμία Συνταγματική ρήτρα, δεν εξέφρασε άποψη – αξιολόγηση απλά μια κλίκα επίορκων δικαστών πήρε εντολή από την κυβέρνηση – κόφτε τους για να βγούμε κυβέρνηση – και οι επίορκοι δικαστές δέχθηκαν να ακολουθήσουν τις εντολές της κυβέρνησης αντί να υποστηρίξουν το Σύνταγμα.
Οι δικαστές μετέτρεψαν το Σύνταγμα σε κουρελού και την Δημοκρατία σε φαρσοκωμωδία.
Αύριο θα συμβεί κάτι άλλο και η κοινωνία έχει μετατραπεί σε άβουλη μάζα.

Οι εκλογές πλησιάζουν αλλά το εκλογικό αποτέλεσμα θα είναι μαγειρεμένο, νοθευμένο… πρόκειται για πρωτοφανή συνταγματική εκτροπή που δεν έχει προηγούμενο στα χρονικά.Όσοι στηρίζουν την αστική δημοκρατία – όπως εμείς – αισθανόμαστε απογοήτευση γιατί το δημοκρατικό πολίτευμα δεν δουλεύει.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη θα το βρει μπροστά της αυτό, είναι μια άθλια, παράνομη πράξη πολιτικού καιροσκοπισμού….

Το εκλογικό αποτέλεσμα στις 21 Μαίου 2023 είναι ξεκάθαρα νοθευμένο αφού μέρος της ελληνικής κοινωνίας του απαγορεύτηκε να εκφραστεί πολιτικά.

Όλα αυτά τα τραγικά σημειώθηκαν στην αφρικανική δημοκρατία η Ελλάς… με πρόσχημα να υπάρξει πολιτική σταθερότητα και όχι προφανώς να προστατευθεί η δημοκρατία που δεν κινδυνεύει από το Εθνικό κόμμα Έλληνες αλλά από την κυβέρνηση που γελοιοποιεί το Σύνταγμα.

Με πρόσχημα την πολιτική σταθερότητα κατάργησαν την έννοια της αντιπροσωπευτικής δημοκρατίας, αυτό είναι πράξη ποταπή, αδιανόητη, προσβλητική για το πολίτευμα…

Η Ελλάδα βρίσκεται σε επικίνδυνο δρόμο… το Σύνταγμα καταλύθηκε η αντιπροσωπευτική δημοκρατία καταρρέει και η κοινωνία λοβοτομημένη παρακολουθεί απαθής την σήψη και παρακμή…

 

Κατά τα άλλα πάμε καλά…

 

ΠηγήΜοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα