Α(Χ)ΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΑΚΟΥΕΙ;;;

Α(Χ)ΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΑΚΟΥΕΙ;;;

10 Απριλίου, 2024 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:315
Μοίρασέ το

 

Διαβάζω και εξοργίζομαι…

Για ποιά δικαιοσύνη κάνει λόγο η Ευρωπαία Εισαγγελέας;;;;;;;

Γι αυτή που δεν την εμπιστεύεται ούτε το 30% του ελληνικού λαού;;;

 

Καταπέλτης η Ευρωπαία Εισαγγελέας για Τέμπη: Δημιουργείται κουλτούρα ατιμωρησίας – Πόσες τραγωδίες χρειάζονται;

«Αυτό το τραύμα μπορεί να επουλωθεί μόνο με την απονομή Δικαιοσύνης»

 

 

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΠΟΥΛΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΣΟ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΟΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΗΓΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ.

 

Όσο διεφθαρμέμενες είναι οι πολιτικές σιωνιστικές συμμορίες, άλλο τόσο είναι και οι δικαστικές. Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΑΠΕΦΑΝΘΗ…

 

ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΕΣ. Και μόνο τα μούτρα της Κλάπα, αρκούν για να καταλάβεις με τι έχεις να κάνεις…

Και μόνο τα όσα είπε στην ΜΑΝΑ Μαρία Καρυστιανού και στους γονείς των θυμάτων , η Αδειλίνη, αντιλαμβάνεσαι για ποιού είδους δικαιοσύνη μιλάμε.

 

Κι αντί ο λαός να είναι στους δρόμους και να απαιτήσει ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΕΝΟΧΩΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΗΡΩΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΗΡΟΚΤΡΟΛΟΓΙΑ…

 

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

«Ζωντανό» παραμένει το έγκλημα στα Τέμπη εντός των τειχών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Το ζήτημα ετέθη εκ νέου στις αρμόδιες Επιτροπές και ερωτώμενη σχετικά η Ευρωπαία Εισαγγελέας άφησε σαφείς αιχμές για τους χειρισμούς στην διαλεύκανση της υπόθεσης.

Η Λάουρα Κοβέσι απάντησε στην Ολλανδή ευρωβουλευτή Σόφι ιν’τ Φελντ, η οποία διερωτήθη: «Την στιγμή που ο νόμος προστατεύει τους υπεύθυνους υπουργούς και δεν αίρεται η ασυλία τους, θεωρείτε ότι δεν θα λάμψει η αλήθεια για τα Τέμπη και τους υπολόγους;»

«Κάποιες φορές φαίνεται ότι δεν μαθαίνουμε ποτέ. Πόσες τραγωδίες σαν τα Τέμπη χρειάζονται για να καταλάβουμε ότι η διαφθορά σκοτώνει;» τόνισε η Ευρωπαία Εισαγγελέας και πρόσθεσε πως καλλιεργείται «κουλτούρα ατιμωρησίας».

Αναφερόμενη στην πρόσφατη επίσκεψή της στην Αθήνα η Λάουρα Κοβέσι δήλωσε: «Μόνον ένα θέμα απασχολούσε τον κόσμο, τα Τέμπη».

«Σε τελική ανάλυση, για να νιώθουμε ασφαλείς στην κοινωνία, εξαρτάται από το πώς εμείς οι δικαστές, οι εισαγγελείς, οι δικηγόροι, η Αστυνομία κάνουμε την δουλειά μας και πώς την αντιλαμβάνονται οι πολίτες. Αν είμαστε ανεξάρτητοι ή όχι, θαρραλέοι ή φοβισμένοι» συνέχισε.

Η Ευρωπαία Εισαγγελέας εξήγησε ότι «έχουμε κάνει μηνυτήρια αναφορά σε 23 αξιωματούχους» όσον αφορά στην Σύμβαση 717 και επανέλαβε ότι δεν κατάφερε να ερευνήσει πρώην υπουργούς της κυβέρνησης Μητσοτάκη λόγω της ελληνικής νομοθεσίας:

«Το ζήτημα δεν είναι προσωπικό. Το θέμα είναι να συμμορφώνεται η εθνική νομοθεσία με τον ευρωπαϊκό κανονισμό. Αυτό το τραύμα μπορεί να επουλωθεί μόνο με την απονομή Δικαιοσύνης» κατέληξε.

 

Ευρωπαία Εισαγγελέας: «Εάν η Σύμβαση 717 ολοκληρωνόταν, δεν θα είχαμε Τέμπη»

Καταπέλτης η Ευρωπαία Εισαγγελέας για το έγκλημα στα Τέμπη. Η Λάουρα Κοβέσι δηλώνει ευθαρσώς ότι «εάν το έργο της 717 είχε ολοκληρωθεί, δεν θα είχε συμβεί το δυστύχημα» και τονίζει πως επιθυμεί να αποδοθεί Δικαιοσύνη. Εξηγεί, ωστόσο, πως με το υπάρχον νομικό πλαίσιο δεν μπορεί να κάνει την δουλειά της.

«Μας μπλοκάρουν από το να βρούμε την αλήθεια. Μας μπλοκάρουν από το να εφαρμόσουμε Δικαιοσύνη. Γιατί αν σου απαγορεύουν να κάνεις έρευνα, δεν μπορείς να αποκαλύψεις την αλήθεια. Δυστυχώς, η συνταγματική πρόβλεψη πρέπει να αλλάξει. Γι’ αυτό το έχουμε ζητήσει και έχουμε στείλει επιστολή στην Κομισιόν. Δεν είναι στο χέρι μας να το αλλάξουμε αυτό. Δεν είμαστε οι νομοθέτες» δήλωσε το βράδυ της Τετάρτης στο STAR.

«Αυτό το τραύμα δεν μπορεί να επουλωθεί χωρίς Δικαιοσύνη. Τον Δεκέμβριο καλέσαμε 23 δημόσιους λειτουργούς επ’ αυτής της υπόθεσης. Ερευνούμε μόνο τα κομμάτια που συνδέονται με το πώς αξιοποιήθηκαν τα ευρωπαικά χρήματα σε αυτά τα projects» προσθέτει.

«Υπόσχομαι στους συγγενείς ότι θα κάνω τα πάντα» τονίζει η κ. Κοβέσι.

Δείτε την συνέντευξη της Ευρωπαίας Εισαγγελέως

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 315


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα