Α.Ντούγκιν για αποχώρηση Πούτιν από την Χερσώνα: “Αυτό δεν είναι προδοσία, είναι ένα βήμα προς τον Αρμαγεδδώνα.”!!!

14 Νοεμβρίου, 2022 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:534
Μοίρασέ το

 

 

Α.Ντούγκιν: «Η Ρωσία δεν θα συνθηκολογήσει ποτέ με τον Πολιτισμό του Σατανά (Δύση)»

«Ο Β.Πούτιν φέρει την απόλυτη ευθύνη για την ήττα στην Χερσώνα – Παραμένω πιστός σε αυτόν αλλά πρέπει να τα αλλάξει όλα»

 

Ο Ντούνκιν, λέει: “μέρος της ρωσικής ελίτ έχει προκαλέσει ζημιά στον ίδιο και στην επιχείρηση στην Ουκρανία.”

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΡΩΣΙΚΗ ΕΛΙΤ;;;

ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΛΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ;;;

Γιατί δεν τους “χαρτογραφεί” ο Ντούνκιν;;;

Ποιές δεσμεύσεις έχει απέναντι σ’ αυτή την … ελιτ, ο Πούτιν;;;

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ. Την παρακάτω φωτογραφία, δεν την επέλεξα τυχαία…

Με μία σειρά δημοσιεύσεων στα κοινωνικά δίκτυα, ο φιλόσοφος και πνευματικός μέντορας του Β.Πούτιν, Alexander Dugin, (πατέρας της δολοφονηθείσας Dugina), ξεκαθάρισε πως η Ρωσία δεν θα συνθηκολογήσει ποτέ με την Δύση που την αποκάλεσε «Πολιτισμό του Σατανά» ενώ προειδοποίησε και τον ίδιο τον Ρώσο Πρόεδρο Β.Πούτιν ότι φέρει την αποκλειστική ευθύνη για την απώλεια της Χερσώνας.

Περιέγραψε την ρωσική απόφαση για απόσυρση από την Χερσώνα και την υποχώρηση του ρωσικού Στρατού στην αριστερή όχθη του Δνείπερου ως ήττα που, χωρίς αποφασιστική και γρήγορη διόρθωση πορείας θα οδηγήσει σε έναν πυρηνικό Αρμαγεδδώνα.

Οι απόψεις Ντούγκιν είναι εξόχως σημαντικές καθώς πρόκειται για τον ιδεολογικό μεταρρυθμιστή της Ρωσίας.

Είναι ο άνθρωπος που δημιούργησε την «τέταρτη πολιτική θεωρία», ένα νέο σύστημα πολιτικής διακυβέρνησης με το οποίο φιλοδοξεί να κυβερνηθεί η Ρωσία.

Έγραψε στο κανάλι του στο Telegram και σε άλλα κοινωνικά δίκτυα:

«Μια ρωσική πόλη, πρωτεύουσα μιας από τις ρωσικές περιοχές – όπως το Μπέλγκοροντ, το Κουρσκ, το Ντόνετσκ ή η Συμφερούπολη – παραδόθηκε.

Όσοι δεν είναι Ρώσοι μπορεί να μην ενδιαφέρονται.

Οι Ρώσοι τώρα σφίγγουν τα δόντια τους από τον πόνο, κλαίνε και υποφέρουν σαν να έχουν ξεριζωθεί η καρδιά τους και τα παιδιά, τα αδέρφια, οι μητέρες και οι γυναίκες τους να σκοτώνονται μπροστά τους.

Τι νόημα έχει η Αυτοκρατορία, που είναι αυτό που έχουμε; Δίνουμε στον Κυρίαρχο (εννοεί τον Β.Πούτιν) την απόλυτη πληρότητα της εξουσίας, και μας σώζει όλους – λαό, κράτος- σε μια κρίσιμη στιγμή.

Αν περικυκλωθεί με πονηρά πνεύματα ή αποβάλει την κοινωνική δικαιοσύνη, είναι δυσάρεστο, αλλά αποδεκτό μόνο αν μας σώσει, τι γίνεται αν δεν το κάνει;

Τότε τον περιμένει η μοίρα του «βασιλιά των βροχών» (βλ. Frazier). Η αυτοκρατορία έχει ένα μειονέκτημα: Πληρότητα δύναμης σε περίπτωση επιτυχίας, αλλά και πληρότητα ευθύνης σε περίπτωση αποτυχίας.

Πώς θα βγείτε από την κατάσταση; Άμεσα μετάβαση από μια κυρίαρχη κυβέρνηση σε μια επιτροπική κυβέρνηση, που να εισαγάγει τη ρωσική ιδέα.

Ο σημερινός ηγεμόνας σχεδόν το έκανε, την Χερσώνα όμως δεν την παράτησε σχεδόν, την παράτησε εντελώς.

Κανένα παράπονο για τον Σουροβίκιν, δεν είναι πολιτικός, είναι υπεύθυνος για την τεχνική πτυχή του μετώπου.

Το χτύπημα δεν απευθύνεται σε αυτόν. Είναι ένα χτύπημα για εσένα (εννοεί τον Πούτιν;). Και οι δημόσιες σχέσεις δεν θα σώσουν πλέον την κατάσταση. Σε μια κρίσιμη κατάσταση, οι πολιτικές τεχνολογίες δεν λειτουργούν καθόλου. Η ιστορία μιλάει σήμερα. Και ξεστομίζει -για εμάς- τρομακτικά λόγια.

Αυτό δεν είναι προδοσία, είναι ένα βήμα προς τον Αρμαγεδδώνα.

Οι συνθήκες της νικήτριας Δύσης, αυτού του πολιτισμού του Σατανά, δεν θα γίνουν ποτέ αποδεκτές από τη Μόσχα.

Αυτό σημαίνει ότι τα τακτικά και στρατηγικά πυρηνικά όπλα θα εξακολουθήσουν να χρησιμοποιούνται. Είναι το τέλος;

Κάτω από την πίεση των συνθηκών (και είναι πολύ κακό που είναι έτσι, είναι τρομερό) έχουμε κάνει μια σειρά από πολιτικοστρατιωτικές διορθώσεις στη συμπεριφορά της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης (γιατί τόσο αργά είναι ξεχωριστό θέμα από μόνο του), αλλά αυτό δεν είχε κανένα αποτέλεσμα. Η τελευταία λύση είναι η ιδεολογία.

Αρκετά με τα παιχνίδια: είναι η εποχή της ρωσικής ιδέας . Είναι ανόητο να στοχεύουμε στην ολοκληρωτική καταστροφή της Ανθρωπότητας μόνο και μόνο από τον φόβο της ρωσικής ιδέας , της ιδεολογίας μας.

Δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Οι ρωσικές αρχές δεν μπορούν να παραδοθούν σε κάτι άλλο, έχουμε αγγίξει το όριο και λείπουν καθαρά τα τεχνικά μέσα για τη Νίκη».

Ο Ντούγκιν βλέπει την ευθύνη για αυτό στην κρατική εξουσία αλλά με δεύτερη δημοσίευσή του ξεκαθαρίζει πως παραμένει πιστός στον Β.Πούτιν θεωρεί όμως πως μέρος της ρωσικής ελίτ έχει προκαλέσει ζημιά στον ίδιο και στην επιχείρηση στην Ουκρανία.

Το πρόβλημα βρίσκεται στην «άρχουσα τάξη», η οποία δρα μεταξύ του λαού και του προέδρου και εμποδίζει την άμεση σύνδεση των δύο πόλων:

«Μεταξύ του προέδρου και του λαού στέκεται η άρχουσα τάξη. Είναι τώρα σε μεταβατικό στάδιο. Υπάρχουν εκείνοι που είναι υπέρ της νίκης και επομένως υπέρ του προέδρου και του λαού, υπέρ της ρωσικής ιδέας.

Και υπάρχουν και αυτοί που «δεν είναι πραγματικά» υπέρ αυτής.

Εκείνοι που είναι «εντελώς κατά της νίκης» φεύγουν και αλλάζουν πλευρά προς τον εχθρό. Το πρόβλημα είναι το μέρος της ελίτ που «δεν είναι εντελώς μέσα για την νίκη». Αυτό είναι ένα εμπόδιο για την εγκαθίδρυση της (ρωσικής) ιδεολογίας και έτσι εμποδίζει την ιστορία μας να απελευθερώσει τον τελευταίο πόρο της νίκης – την ρωσική ιδέα. Μετά από αυτήν μένει μόνο η Αποκάλυψη».

Ο Ντούγκιν περιγράφει την αντίδραση των «ελίτ» στην απώλεια της Χερσώνας ως «εντελώς ανεπαρκή»:

Η απώλεια της Χερσώνας είναι πόνος για τον λαό και πόνος για τον Πρόεδρο. Για το κομμάτι της ελίτ που δεν ταυτίζεται με την νίκη, κάθε άλλο παρά οδυνηρό είναι.

Εξ ου και η ανεπαρκής αντίδραση – υστερία, σιωπή, προσπάθεια να γεμίσει το κενό με τις βαρετές συζητήσεις.

Πώς μπορούμε να συζητάμε χυδαίως όταν ο εχθρός έχει εισβάλει σε μια ρωσική πόλη από την οποία έπρεπε να υποχωρήσουμε;

Όταν σε καιρό ειρήνης πεθαίνουν λίγοι άνθρωποι σε ένα ατύχημα, ανακοινώνουμε πένθος και ακυρώνουμε εκδηλώσεις.

Και εδώ ολόκληρη η ρωσική πόλη δέχεται εισβολή από έναν αδίστακτο εχθρό που ήδη αρχίζει την γενοκτονία του υπόλοιπου πληθυσμού. Μόνο πολεμικά τραγούδια είναι κατάλληλα για μια τέτοια κατάσταση».

Αυτή η ελίτ καθυστερεί τα αναπόφευκτα και απαραίτητα βήματα για να μεταμορφώσει άμεσα την κοινωνία συνεχίζει ο Ντούγκιν.

«Είμαστε πιστοί στον Πούτιν και στεκόμαστε δίπλα στη στρατιωτική ειδική επιχείρηση και στην Ρωσία μέχρι το τέλος.

Ωστόσο, η Δύση, που ασκεί υπερβολική πίεση στην Ρωσία, δεν καταλαβαίνει ότι σε καμία περίπτωση η Ρωσία και ο Πούτιν δεν θα συνθηκολογήσουν.

Το επόμενο βήμα μπορεί να είναι μόνο η χρήση θερμοπυρηνικών όπλων. Ο Πρόεδρος κατέστησε σαφές: δεν θα συνθηκολογήσουμε. Το να στριμώχνεις την Ρωσία είναι αυτοκτονικό για τη Δύση και για την ανθρωπότητα», κατέληξε ο Ρώσος σύμβουλος.

 

Πηγή

Προβολές : 534


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα