Α ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟΝ ΒΟΥΡΔΟΥΛΑ;; ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΔΩΡΙΕΩΝ. (Δυνατό άρθρο για τους ψαγμένους)

Α ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟΝ ΒΟΥΡΔΟΥΛΑ;; ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΔΩΡΙΕΩΝ. (Δυνατό άρθρο για τους ψαγμένους)

8 Δεκεμβρίου, 2023 8 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:556
Μοίρασέ το

 

Το ΑΙ-ΓΑΙΟ και ο χώρος πέριξ αυτού είναι ο γενέθλιος χώρος των Ελλήνων…. οποιοιδήποτε αλλαγή status quo στην περιοχή εις βάρος των Ελλήνων…ΑΥΤΟΜΑΤΑ επιφέρει διάλυση Ιερατείων.

Αυτό ας το γνωρίζουν κάποια ντόπια και ξένα λαμόγια.

 

 

Αυτά τα ιερατεία, στο τέλος θα τσακιστούν και θα αφανιστούν…
Πρέπει όμως κι εμείς, να πράξουμε το χρέος μας προς την ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ…
Καλλιόπη Σουφλή

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Από τον Αύγουστο του 2019 προειδοποιούσαμε ΕΔΩ,  και ΕΔΩ.

Ο σκοπός τους ήταν και είναι ένας .Η μοιρασιά του Αιγαίου, της ελληνικής περιουσίας για χάρη οργανισμών δήθεν υπερεθνικών.

Δεν πρέπει να θυσιαστούμε για καμιά άλλη χώρα πλέον.

Εδώ έχουμε γενικευμένη προδοσία σε όλα τα εθνικά μέτωπα η οποία ουδέποτε επιχειρήθηκε στο παρελθόν!!!

Ας γράψουμε κάποια πράγματα για άλλη μια φορά τα οποία τα λέγαμε το 2015 ως σχολιαστές σε ξένο ιστολόγιο…: Αυτό που ξέραμε ως “ΕΛΛΑΣ” έχει τελειώσει.

Πάμε σε κάτι άλλο.

Αυτή την στιγμή η Τουρκία από απλός και παθητικός θεατής που ήταν (κάτι που πράττει η Ελλάδα κατά συρροή) , έχει γίνει ενεργητικός και απαιτητικός παίκτης ελπίζοντας να πάρει πολλά.

Αλλά στο τέλος θα πάρει ΛΙΓΑ λόγω των ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ στην περιοχή των ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ .

Όταν θα έχουν κλείσει οι σφαίρες επιρροής των ΗΠΑ-Ρωσσίας και Κίνας στην περιοχή και θα έχουμε την ίδρυση του νέου Βασιλείου των Μήδων, χωρίς όμως να έχει τελειώσει και ο πόλεμος ….τότε το ενδιαφέρον της Τουρκίας θα στραφεί προς το ευρωπαϊκό τμήμα των συνόρων της.

Βεβαίως με την ανάλογη εμπειρία σε διαχείριση και μεταφορά ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ (ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ) που θα τους χρησιμοποιήσει σε ΥΒΡΙΔΙΚΟ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΠΟΛΕΩΝ, σε διασυνδέσεις σε ΜΑΧΙΜΕΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΙΚΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ η ΜΗ ΟΜΑΔΕΣ…αλλά και σε ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ επιχειρήσεις του τουρκικού στρατού. 

Μιλάμε για νέα δεδομένα μάχης που ο κατ΄όνομα ελληνικός στρατός ούτε κατά διάνοια γνωρίζει.

 

Αυτήν την στιγμή είμαστε εδώ και αρκετά χρόνια ΜΕΣΑ στον Γ’Π.Π.

 

Ίσως θα έπρεπε κάποιοι να αναρωτηθούν σε κάποιες υποθέσεις-ερωτήσεις.

 

Τι οφέλη πήραμε ως χώρα από την μεταφορά των πυρηνικών του Ιντσιρλίκ στον Άραξο ή στην Σούδα;;;

 

Και δεύτερον από την Σούδα και την Κάρπαθο μέχρι την Σούδα του Βορρά την Αλεξανδρούπολη δώσαμε μια ΕΝΙΑΙΑ ΒΑΣΗ στους Αμερικάνους. Τι είδους ανταλλάγματα πήραμε για όλα αυτά;;;

Γιατί δεν ζητήσαμε κάτι για την ΑΜΥΝΑ της χώρας που είναι κάτι πολύ σημαντικό;;;

 

Αυτή την στιγμή έχουμε μια ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ στην Σιών εκ των έσω.

Τα ίδια τα Ιερατεία που μας έστησαν ως χώρα στο ΠΟΙΟ ΝΕΥΡΑΛΓΙΚΟ σημείο του πλανήτη … έχουμε ένωση και διάλυση Ιερατείων…όπως ακριβώς τα Ιερατεία που ενώθηκαν στους Δελφούς περί το 1200 π.χ με συμβατική χρονολόγηση…με αποτέλεσμα αυτό που κάποιοι ονόμασαν “Κάθοδο” των Δωριέων, αλλά δεν ήταν κάθοδος αλλά ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ και ΑΛΛΑΓΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ  και την κυριαρχία των Ελλήνων στον ρου της ιστορίας.

 

Και τα οποία Ιερατεία στην πορεία έδειξαν τα πρώτα σημάδια διάλυσης της συμμαχίας τους. Κατά την διάρκεια των Μηδικών Πολέμων.

Μέχρι που διαλύθηκε η Ιερατική Συμμαχία εκ των έσω, με αποτέλεσμα την έλευση των Γαλατών, αργότερα των Ρωμαίων και μετέπειτα του Χριστιανισμού.

Έτσι επί των ημερών μας τα Ιερατεία που ενώθηκαν και έκαναν θρησκεία των Χριστιανισμό, πριν από 2000 χρόνια , αρχικά στα Ιεροσόλυμα και μετέπειτα στην Κωνσταντινούπολη, επί των ημερών μας ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΙ* εκ των έσω.

Το τι θα γεννηθεί στην πορεία…είναι άλλη συζήτηση.

 

 

* Το ΑΙ-ΓΑΙΟ και ο χώρος πέριξ αυτού είναι ο γενέθλιος χώρος των Ελλήνων….οποιοιδήποτε αλλαγή status quo στην περιοχή εις βάρος των Ελλήνων…ΑΥΤΟΜΑΤΑ επιφέρει διάλυση Ιερατείων.

Αυτό ας το γνωρίζουν κάποια ντόπια και ξένα λαμόγια.

Α ρε Έλληνες πότε θα ξυπνήσετε να πάρετε τον βούρδουλα;;;

 

 

Πηγή

Προβολές : 556


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα