Βάζει υποψηφιότητα για Δήμαρχος Αθηναίων ο Κασιδιάρης... σιγά μην τον αφήει η συμμορία Μητσοτάκη...

Βάζει υποψηφιότητα για Δήμαρχος Αθηναίων ο Κασιδιάρης... σιγά μην τον αφήει η συμμορία Μητσοτάκη...

27 Ιουλίου, 2023 8 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:380
Μοίρασέ το

 

 

Με τον συνδυασμό «Ελεύθεροι Αθηναίοι»

 

 

 

Και το ανακοινώνει από τώρα…

ΓΙΑΤΙ;

ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΟΥΝ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΤΟΥ;;;

 

ΑΡΧΙΣΤΕ ΝΑ ΣΚΕΠΤΕΣΤΕ…

ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΒΑΡΕΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ;;;

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

Υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων ο Ηλίας Κασιδιάρης με τον συνδυασμό «Ελεύθεροι Αθηναίοι»
Ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής κατεβαίνει στις αυτοδιοικητικές εκλογές με τον συνδυασμό Ελεύθεροι Αθηναίοι

Την υποψηφιότητά του για τον δήμο Αθηναίων στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023 ανακοίνωσε, όπως αναμενόταν, ο Ηλίας Κασιδιάρης.

 

Ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής κατεβαίνει στις εκλογές με τον συνδυασμό Ελεύθεροι Αθηναίοι.

 

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του, στόχος του είναι να περάσει στον δεύτερο γύρο και στη συνέχεια να αναλάβει τη διοίκηση του δήμου.

 

Μένει να φανεί αν είναι εφικτή η υποψηφιότητά του, καθώς η κυβέρνηση μετά το μπλόκο στο κόμμα του Έλληνες στις εθνικές εκλογές, ετοιμάζει ρύθμιση για να «κόψει» την υποψηφιότητα του Ηλία Κασιδιάρη και στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

 

Η ανακοίνωση για την υποψηφιότητα Κασιδιάρη

 

 

«Ο Ηλίας Κασιδιάρης θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου και θα διεκδικήσει την δημαρχία με τον συνδυασμό ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ. Στόχος του να περάσει στο δεύτερο γύρο και στη συνέχεια να αναλάβει την διοίκηση του δήμου.

 

Η Αθήνα μπορεί και πρέπει να διατηρήσει την Ελληνική της ταυτότητα και τον ιστορικό της χαρακτήρα, να μην υποκύψει στην επέλαση της παγκοσμιοποίησης και στον ορατό κίνδυνο αντικατάστασης του ελληνικού πληθυσμού της.

 

Η εγκληματικότητα και τα άβατα του ιστορικού κέντρου θα καταπολεμηθούν ριζικά, οι αλόγιστες σπατάλες για άκρως αποτυχημένα έργα που αμαυρώνουν την εικόνα της πόλεως θα σταματήσουν.

 

Δημοτικά τέλη και υπηρεσίες, πολιτική προστασία, κοινωφελή έργα, φιλοζωικές και οικολογικές δράσεις, ενεργειακή αυτάρκεια των νοικοκυριών, θα διαμορφωθούν εξαρχής στα πρότυπα των σύγχρονων ευρωπαϊκών πρωτευουσών. Η Χριστιανική πίστη και παράδοση των Αθηνών θα διαφυλαχτούν ακέραιες. Προτεραιότητά μας η ευημερία, η ασφάλεια και η οικονομική ανάπτυξη του Αθηναίου πολίτη. Ενωμένοι μπορούμε να ξανακάνουμε την Αθήνα πρωτεύουσα των Ελλήνων».

Ηλίας Κασιδιάρης
Υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων

 

 

Παρακαλώ για την δημοσίευση του παρόντος. Σας ευχαριστώ για την πάντα άψογη συνεργασία μας.
Με εκτίμηση
Βάσω Πανταζή».

 

 

Πηγή

Προβολές : 380


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα