Βίντεο ΣΟΚ: Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος διεισδύει στη Στοά των Τεκτονικών, εκθέτει περίεργες τελετουργίες

Βίντεο ΣΟΚ: Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος διεισδύει στη Στοά των Τεκτονικών, εκθέτει περίεργες τελετουργίες

21 Νοεμβρίου, 2023 20 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:973
Μοίρασέ το

 

 

Οι κρυφές ηχογραφήσεις παρέχουν μια σημαντική ματιά στις μυστικές δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα μέσα σε στοές ελευθεροτέκτονων σε όλη την Αμερική, όπου είναι μυημένοι οι πιο ισχυροί άνθρωποι ορισμένων τοπικών κοινοτήτων.

Όταν λίγες μέρες πριν, σε συνέντευξή μου στην εκπομπή ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ του Κώστα Παπαζαφειρίου είπα πως “ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΟΥΔΑΪΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ”, γνώριζα πολύ καλά τι έλεγα… (το βίντεο της ανάρτησης εδώ)…

ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ, ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΤΕΚΤΟΝΕΣ.

ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ… ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ…

ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΜΙΑ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΨΥΧΟΠΑΘΩΝ ΠΟΥ ΓΙΑ ΘΕΟ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ…

 

 

ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΘΕΙ Σ’ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή 

 

Υ.Γ. Παραθέτω φωτογραφικό υλικό από το αρχείο των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, ΓΙΑ ΑΦΥΠΝΙΣΗ… και στο τέλος της ανάρτησης…

ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!

ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΝΠΝ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΟΙ ΜΑΣΣΟΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΚΤΟΝΕΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ…

ΑΥΤΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…

 

 

του Adan Salazar

Οι μυστικές ηχογραφήσεις παρέχουν μια σημαντική ματιά σε μυστικές δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα μέσα σε στοές ελευθεροτέκτονων σε όλη την Αμερική.

Ένας ανεξάρτητος δημοσιογράφος μπήκε κρυφά μέσα σε μια στοά μασόνων για να αποκαλύψει τα περίεργα τελετουργικά που πραγματοποιούνται πίσω από κλειστές πόρτες από μια από τις πιο μυστικοπαθείς αδελφότητες του κόσμου.

Ο δημοσιογράφος Kyle Clifton με έδρα την Αριζόνα είπε ότι πηγαίνοντας μέσα δεν γνώριζε πόσες από τις διδασκαλίες των τέκτονων προέρχονται από το Ταλμούδ, το κεντρικό και θεμελιώδες κείμενο του Ραβινικού Ιουδαϊσμού.

«Πήγα μυστικά με μια κρυφή κάμερα για να εκθέσω ένα τελετουργικό «Master Mason Degree» του Ελευθεροτέκτονα. Συγκλονίστηκα όταν έμαθα πόσα από αυτά προέρχονται από τις αρχαίες ταλμουδικές διδασκαλίες», σημείωσε ο Κλίφτον.

 

Σε ένα τελετουργικό που απεικονίζει την προετοιμασία ενός ελεύθερου τέκτονα για να εισαχθεί στην ιδιότητα του πλοιάρχου τέκτονα , ή τρίτου βαθμού, οι τέκτονες υποδύονται την ιστορία του Hiram Abiff, ενός ειδικευμένου τεχνίτη και αρχιτέκτονα και κατασκευαστή του ναού του βασιλιά Σολομώντα στην Ιερουσαλήμ που δολοφονήθηκε από τρεις ρουφίανους, αφού αρνήθηκε να αποκαλύψει τα μυστικά του μεταπτυχιακού τέκτονα. Ένα εξάκτινο σχήμα που μοιάζει με το αστέρι του Δαβίδ κρέμεται από τον τοίχο.

 


Σε ένα άλλο μυστικό βίντεο, ο Κλίφτον δείχνει το υπόλοιπο της τελετουργίας, καθώς ανακαλύπτονται οι λάτρεις που δολοφόνησαν τον Άμπιφ και καταδικάζονται σε θάνατο.

 

Η αλληγορία υποτίθεται ότι χρησιμεύει για την ενίσχυση των μασονικών αρχών της τιμής, της πίστης και της σημασίας της τήρησης του λόγου κάποιου, ενώ η εκτέλεση των τριών δολοφόνων είναι μια απεικόνιση των συνεπειών της προδοσίας και της ιερότητας της δικαιοσύνης.

Οι κρυφές ηχογραφήσεις παρέχουν μια σημαντική ματιά στις μυστικές δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα μέσα σε στοές ελευθεροτέκτονων σε όλη την Αμερική, όπου είναι μυημένοι οι πιο ισχυροί άνθρωποι ορισμένων τοπικών κοινοτήτων.

Ο Κλίφτον σχεδιάζει να συνεχίσει να δημοσιεύει πλάνα από το εσωτερικό του οικήματος, δημοσιεύοντας ένα κάθε 24 ώρες.

 

 

Πηγή

 

Κι άλλο φωτογραφικό υλικό από το αρχείο των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ...

 

 

 

 

 

 

Προβολές : 973


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα