Βαξεβάνης: «Ο λόγος που δεν μου κάνουν μήνυση μετά την αποκάλυψη ότι παρακολουθούσαν τον στρατό»

Βαξεβάνης: «Ο λόγος που δεν μου κάνουν μήνυση μετά την αποκάλυψη ότι παρακολουθούσαν τον στρατό»

5 Δεκεμβρίου, 2022 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:485
Μοίρασέ το

 

 

“Που βρισκόμαστε, που ζούμε και η κυβέρνηση παρακολουθεί τον στρατό; Μιλάμε για την απόλυτη εκτροπή.

Τους Αρχηγούς των Ενόπλων Δυνάμεων, τους πήρα προσωπικά τηλέφωνο για να τους ενημερώσω.

Η αντίδραση τους ήταν κάτι μεταξύ έκπληξης και απολογίας.

Πώς θα συνεχίσουν να διοικούν το στράτευμα;» αναρωτήθηκε και σημείωσε μεταξύ άλλων ότι κάποιοι δεν μιλούν γιατί δέχονται εκβιασμούς.”

 

 

Φλωρίτσα μου, γιατί δεν αντιδράς στις υποκλοπές και στην παρακολούθησή σου;;;

Και ο έτερος παρακολουθούμενος, ο Λαλούσης, γιατί σιωπά;;;

ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΡΥΨΕΤΕ;

ΜΕ ΤΙ ΣΑΣ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ;;;

ΜΕ ΜΙΖΕΣ;;;

ΜΕ ΞΕΝΟΠΗΔΗΜΑΤΑ;;;

ΜΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ;;;

Στη θέση σας θα αντιδρούσα, θα μιλούσα και μετά θα τίναζα τα μυαλά μου στον αέρα, ζητώντας ένα μεγάλο ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, γιατί ΠΡΟΔΩΣΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΓΛΥΦΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΡΠΟΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ…

ΑΗ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΥΠΟΤΑΓΗ, ΛΕΡΕΣ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Ρε όλοι στο κόλπο είναι… ο καθένας με τον ρόλο που τους έχει αναθέσει ο αόρατος μαριονετιστας… το πόπολο πρέπει να πεισθεί για μια τρικομματική ή τετρατοκομματική ή και επτακομματική  βουλή… για να έρθει ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ  ΚΑΙ Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ… έτσι σκατά που τα έκαναν και αυτοί που τα εκπροσωπούν…

 

Σάλο έχουν προκαλέσει στην πολιτική σκηνή οι νέες αποκαλύψεις για τις υποκλοπές με θύματα αυτή τη φορά την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος και ΓΕΣ Χαράλαμπος Λαλούσης έπεσαν θύματα παρακολούθησης από την ΕΥΠ, προκαλώντας νέα ερωτήματα – φωτιά. Αποτελούν άραγε κίνδυνο για την εθνική μας ασφάλεια οι ίδιοι οι αρχηγοί των ΕΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης έπρεπε να τους… παρακολουθεί;

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο 105,5» για την αποκάλυψη του Documento ο Κώστας Βαξεβάνης εξαπολύει πυρά:

«Ο Μητσοτάκης μοιάζει πια με τον Σταμάτη Γαρδέλη στην ταινία “Ρόδα τσάντα και κοπάνα”. Προσπαθεί να ξεφύγει από κάθε κατάσταση. Ρίχνω από πάνω και το καπάκι της συγκάλυψης των μέσων μαζικής ενημέρωσης και όλα καλά. Είναι ό,τι πιο επικίνδυνο για τη δημοκρατία αυτή η πρακτική», ανέφερε ο εκδότης-δημοσιογράφος και έκανε λόγο για κινήσεις συμβιβασμού:

«Επιχειρούν να δημιουργήσουν συνθήκες απάθειας στην κοινωνία. Στην αρχή έλεγαν ότι δεν υπάρχουν αποδείξεις και τώρα παίζουν το χαρτί της συγκάλυψης. Όταν είδαν ότι δεν πιάνει η επιχείρηση αποδόμησης πέρασαν σε άλλη… πίστα, σε αυτή την απόλυτη σιωπή. Είναι προφανές ότι γίνονται κινήσεις συμβιβασμού τόσο σε πολιτικό όσο και σε μιντιακό επίπεδο», σχολίασε και άφησε να εννοηθεί ότι αν κάποιος προχωρήσει σε μήνυση, ο ίδιος θα προχωρήσει δίνοντας όλα τα στοιχεία που έχει στη δικαιοσύνη:

«Όσα αποκαλύπτουμε είναι ξεκάθαρο ότι έχουν συμβεί. Είναι χαρακτηριστικό πως έχουν μήνυση για ψύλλου πήδημα. Αλλά είναι εντυπωσιακό πως δεν έχει τολμήσει κανείς έως τώρα να μου κάνει μήνυση για το σκάνδαλο των υποκλοπών. Και αυτό γιατί γνωρίζουν ότι αυτό θα μου λύσει τα χέρια να δώσω όλα τα στοιχεία που έχω», υπογράμμισε και έκανε λόγο για εκτροπή του πολιτεύματος: «Η κατάσταση που ζούμε θυμίζει την κατάσταση χωρών της λατινικής Αμερικής της δεκαετίας του 1960. Που βρισκόμαστε, που ζούμε και η κυβέρνηση παρακολουθεί τον στρατό; Μιλάμε για την απόλυτη εκτροπή. Τους Αρχηγούς των Ενόπλων Δυνάμεων, τους πήρα προσωπικά τηλέφωνο για να τους ενημερώσω. Η αντίδραση τους ήταν κάτι μεταξύ έκπληξης και απολογίας. Πώς θα συνεχίσουν να διοικούν το στράτευμα;» αναρωτήθηκε και σημείωσε μεταξύ άλλων ότι κάποιοι δεν μιλούν γιατί δέχονται εκβιασμούς.

 

Πηγή

Προβολές : 485


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα