Βαριές υπόνοιες και αιχμές για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, από πρώην υποψήφιό της... Ζωή, τι είναι αυτά που λέει ο κ. Τρέντος;;; (βίντεο)

Βαριές υπόνοιες και αιχμές για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, από πρώην υποψήφιό της... Ζωή, τι είναι αυτά που λέει ο κ. Τρέντος;;; (βίντεο)

13 Ιουνίου, 2023 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:969
Μοίρασέ το

 

Ηιώργος Τρέντος: “Εγω λοιπον προσωπικα δεν δεχτηκα και δεν θα δεχτω τετοιου ειδους ΑΠΑΝΘΡΩΠΕΣ – ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΕΣ ενεργειες και “”ξεμπαρκαρω”” …για να μπορεσω να σας ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΩ σαν συνεργους της στην απανθρωπια που δειχνει τωρα με το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟ …”

 

Δεν προκάμει να σας απαντήσει, κύριε Τρέντο… τρέχει στα gayparadeια και κυνηγάει τους ψήφους των … “φυσιολογικών”…

Μ’ εσάς τους “μη φυσιολογικούς” θ’ ασχοληθεί;;;

Αφήστε που είναι κι ερωτευμένη η κορασίς… και της έχει πάρει τα μυαλά ο έρωτας…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Παίδες, έκανα λάθος …  ο νυν σύντροφος της Ζωίτσας, δεν είναι ο σύζυγός της…αυτόν τον σούταρε ή την σούταρε…

Παρακατούλια ο πρώην συζυγος…

 

 

… και παρακατούλια ο νυν σύντροφος…

…..ετσι γιατι “ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ”
Μετα απο παρα πολλα μηνυματα σε προσωπικα προφιλ της Ζωης μας κι αφου μ’εγραψε κανονικα . . .. . οριστικοποιω την αποχωρηση μου απο την ομαδα (παραμενω απλα στα ψηφοδελτια ). . . . . ενημερωνοντας τους ψηφοφορους της περιοχης μου να μην με ψηφισουν γιατι ουτε εγω θα ψηφισω τον εαυτο μου …
Εμεις οι υποψηφιοι ειμασταν που πιστεψαμε πρωτοι στη Ζωη και στο εργο της (ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ) και τρεξαμε να το διαδωσουμε στον κοσμο τοτε που τα ΜΜΕ την ειχαν αποκλεισμενη .. .
Βαλαμε την ψυχη μας στον αγωνα για να πεισουμε γνωστους οικειους και αγνωστους ο καθ’ενας στην περιοχη του . .. . ετσι ΕΜΕΙΣ λεγομαστε ΑΜΜΕΣΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ στο κινημα .
‘Αλλος αναλογα με την περιοχη “εφερε πολλους ψηφους αλλος λιγοτερους κι αλλος ελαχιστους . . οταν ομως λειτουργουμε σαν ομαδα αυτο που μετραει ειναι ποσο αγωνιστηκε ο καθενας κι οχι ποσους ψηφους εχει απο την περιοχη και οσο μπορει βοηθαει ο ενας τον αλλον . .
Κι αν ειναι να μπει η να βγει καποιος απο την ομαδα η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ λεει να αποφασιζουμε ολοι μαζι . .. αλλιως εχουμε Δικτατορια… απο το ξεκινημα ακομη ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ και δεν λεγεται ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ αλλα ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ
Αυτος ειναι ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟς ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΛΕΥΣΗΣ
.ΑΝΤΙΘΕΤΑ . .
Τα συστημικα κομματα ομως δεν λειτουργουν ετσι αλλα με το ποσα ξοδεψε ο καθ’ενας για χρηματισμο σε ψηφοφορους και ΜΜΕ η σε προπαγανδιστικο υλικο . .. . . κι ετσι εκαναν “νομο”- κανονα οποιος εχει περισσοτερα (τα πιο πολλα δανεια αγυριστα που παλι εμεις τα πληρωνουμε) να παιρνει τη θεση του φτωχοτερου .. και να .χει δικαιωμα ο αρχηγος κομματος να τους αλλαζει κατα βουλησην και ΠΡΑΞΙΚΟΜΑΤΙΚΑ. . . .. .. .
Μετα το ΠΡΑΞΙΠΟΠΗΜΑ αυτο της Ζωης ποιος απ’ολους τους συναγωνιστες μου μπορει να πει οτι η Ζωη λειτουργησε δημοκρατικα ????
καποιοι λενε ετσι απλα οτι “”μας ενημερωσε” . . .. δηλ ειναι δικαιολογια οτι μας προετοιμασε για το ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΗΣ???
Μαλιστα βγηκε και στα καναλια για να τους δείξει οτι τωρα ειναι κι αυτη μαζι τους στο ΣΥΣΤΗΜΑ με καμαρι και χαμογελα….και μαλιστα ειπε οτι εχει καλο ΣΥΝΕΡΓΟ γιαυτο που κανει . ..
Εγω λοιπον προσωπικα δεν δεχτηκα και δεν θα δεχτω τετοιου ειδους ΑΠΑΝΘΡΩΠΕΣ – ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΕΣ ενεργειες και “”ξεμπαρκαρω”” …για να μπορεσω να σας ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΩ σαν συνεργους της στην απανθρωπια που δειχνει τωρα με το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟ ..
Και να το φωναξω απ’ακρη σ’ακρη στους ψηφοφορους ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. . .
ασε που η ιδια τους διδαξε να την κρινουν “ΟΧΙ Μ’ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΑΛΛΑ Μ’ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ”
Υ Γ και βλεπει πολυ καλα ο κοσμος

Ακούστε πολύ προσεκτικά τι αποκαλύπτει ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΕΝΤΟΣ… γιατί είναι πολύ σημαντικά… στο παρακάτο τικτοκ…

@giadesimo1

WIN_20230611_18_41_41_Pro

♬ original sound – ΜΑΝΤΕΜ ΛΑΚΚΟΣ – ΜΑΝΤΕΜ ΛΑΚΚΟΣ

Πηγή τικ τοκ

Κι αυτό…

@giadesimo1

WIN_20230613_13_27_54_Pro

♬ original sound – ΜΑΝΤΕΜ ΛΑΚΚΟΣ – ΜΑΝΤΕΜ ΛΑΚΚΟΣ

Πηγή τικτοκ

Πηγή

Προβολές : 969


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα