Βαρυσήμαντο άρθρο αποκάλυψη. “ΝΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ” – Πώς Μπορούμε Να Απελευθερωθούμε Από Όλες Τις Παγίδες Της Σκέψης Μέσα Από Το Ερώτημα Της Ιογενούς Ύπαρξης

Βαρυσήμαντο άρθρο αποκάλυψη. “ΝΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ” – Πώς Μπορούμε Να Απελευθερωθούμε Από Όλες Τις Παγίδες Της Σκέψης Μέσα Από Το Ερώτημα Της Ιογενούς Ύπαρξης

6 Ιουλίου, 2022 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:359
Μοίρασέ το

Μήπως γνώριζαν ήδη ότι όλα τα μέτρα είναι παράνομα επειδή η ιολογία έχει διαψευστεί και δεν έχει βρεθεί μέχρι στιγμής ο ιός SARS-CoV-2;

Γιατί ο εμβολιασμός είναι πραγματικά επικίνδυνος: λέξη-κλειδί Νανοσωματίδια

Το ζήτημα της ύπαρξης του ιού οδηγεί στον κατάφωρα αντιεπιστημονικό και αντισυνταγματικό χαρακτήρα των μέτρων και των πολιτικών που είναι υπεύθυνοι γι’ αυτά.

 

 

Μετάφραση: Απολλόδωρος

11 Ιουνίου 2022 από το Corona_Facts – Διαβάστε το εδώ


Ναι στη Ζωή – Για πολλούς συνανθρώπους μου, το κείμενο αυτό αποτελεί μια πρωτοποριακή πρόκληση, επειδή οι συνήθεις δομές σκέψης και ζωής αμφισβητούνται και κλονίζονται ριζικά. Μόνο αν δεν έχουμε συνδέσει την ταυτότητά μας με την ταύτιση με την υλιστική κοσμοθεωρία μπορούμε να διαχειριστούμε αυτή τη ριζική αλλαγή προοπτικής με χαρά και ευκολία.

Γνωρίζοντας την έρευνα του Stefan Lanka και προκειμένου να εμπλουτιστεί ο διάλογος με εποικοδομητικό τρόπο, το ερώτημα τίθεται: Τι θα γινόταν αν όλα ήταν τελείως διαφορετικά;

Παρατηρώντας, αποφεύγοντας ή υποφέροντας την εφαρμογή του νόμου περί προστασίας από τις λοιμώξεις μέσω όλο και πιο παράλογων και αντιφατικών δηλώσεων και μέτρων, καθώς και την αυταρχική εφαρμογή τους από πειθήνια και, ως αποτέλεσμα της προπαγάνδας, μισητά τμήματα του πληθυσμού, εμείς, ως άνθρωποι που εξακολουθούν να σκέφτονται τον εαυτό τους, όχι σπάνια αισθανόμαστε ότι βρισκόμαστε σε μια λάθος ή πολύ κακή ταινία. Το αίσθημα αυτό υπογραμμίζεται από την εξαφάνιση της αφήγησης του κορονοϊού από τη μια μέρα στην άλλη για να δώσει τη θέση της στην προπαγάνδα του πολέμου που πηγάζει από την ίδια φυλακή σκέψης βασισμένη στο φόβο.

Η καρδιά μας αισθάνεται ότι κάτι θεμελιώδες δεν πάει καλά, ότι με αυτά τα μέτρα διαπράττονται εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, τραυματίζοντας ιδιαίτερα τα παιδιά μας. Το έχουμε ήδη βιώσει αυτό στο παρελθόν και γι’ αυτό θέλαμε να διασφαλίσουμε ότι αυτό δεν θα ξανασυμβεί ποτέ. Αλλά πολλοί από τους συνανθρώπους μας δεν βλέπουν αυτούς τους παραλληλισμούς.

Ταυτόχρονα, περισσότεροι άνθρωποι από ποτέ έχουν συνειδητοποιήσει ότι πίσω από τη λεγόμενη πανδημία υπάρχει μια πραγματική κρίση κοσμοθεωρίας και αισθήσεων, η οποία αυτή τη φορά είναι τόσο παγκόσμια που δεν μπορούμε πλέον να αποφύγουμε να την αντιμετωπίσουμε. Πάρα πολλοί άνθρωποι σε όλο τον κόσμο είναι έτοιμοι να ακολουθήσουν το δρόμο της ζωντάνιας, της αυτοευθύνης και της ελευθερίας, κάτι που μπορούμε να παρατηρήσουμε, μεταξύ άλλων, στο διαρκώς αυξανόμενο κίνημα διαδηλώσεων, στον αυξανόμενο σήμερα αριθμό περιπάτων και στις εντυπωσιακές αυτοκινητοπομπές της ελευθερίας. Ακόμα και όσοι μέχρι τώρα ακολουθούσαν την επίσημη αφήγηση αρχίζουν να συνειδητοποιούν ότι ο εμβολιασμός δεν τερματίζει τη λεγόμενη πανδημία, αλλά οδηγεί ακόμη και σε αυστηροποίηση των κρατικών περιορισμών, και προσχωρούν στους ήρωες της πρώτης ώρας. Η παγκόσμια δικτύωση δημιουργεί έτσι επίσης την ευκαιρία να γίνει ένα πραγματικό άλμα προς τα εμπρός στην ανάπτυξη. Όλα έχουν να κάνουν με τη μεγάλη εικόνα.


Είμαστε αιχμαλωτισμένοι σε μια παγίδα σκέψης

Ακόμα και η σημερινή, υλιστική μας άποψη για τον κόσμο, που υποτίθεται ότι βασίζεται στη ζωντανή “γνώση”, προηγείται από a priori υποθέσεις: αυτές δεν είναι τίποτε άλλο από πεποιθήσεις συσκευασμένες στην επιστήμη – και η “πίστη μετακινεί βουνά”, προς κάθε κατεύθυνση. Ειδικά όταν εμποδίζεται η ανάκρισή τους και χρησιμοποιείται μαζική ύπνωση. Δεν είναι μόνο το φαινόμενο placebo που λειτουργεί, αλλά και το φαινόμενο nocebo. Το δόγμα που γέννησε τη μονόπλευρη, χωρίς εναλλακτικές λύσεις υλιστική κοσμοθεωρία, η οποία εξακολουθεί να υποστηρίζεται ακόμη και σήμερα ακόμη και στην ιατρική, οδηγεί σε ένα πρόγραμμα αυτοκαταστροφής που κάθε άλλο παρά φυσικό είναι.

Όσο δεν γνωρίζουμε αυτό το μάθημα και δεν διδασκόμαστε από αυτό, είμαστε καταδικασμένοι να επαναλαμβάνουμε τις συνέπειες του περιορισμού σε όλο και πιο τραγελαφικές μορφές (τις οποίες μπορούμε πλέον να αντιληφθούμε και με την πολεμική μηχανή). Με όλο και πιο καταστροφικές συνέπειες σε παγκόσμιο επίπεδο, σύμφωνα με την αιχμηρή διατριβή του επιστήμονα Stefan Lanka. Θα εξηγήσω λεπτομερώς αργότερα πώς εξηγεί τις συνδέσεις μεταξύ της εμφάνισης της υλιστικής κοσμοθεωρίας και της καταναγκαστικής σκέψης που εξακολουθεί να επικρατεί στην επίσημη επιστήμη σήμερα.

Μαθαίνοντας να θέτουμε τις σωστές ερωτήσεις, μπορούμε πολύ γρήγορα να διακρίνουμε το αδιέξοδο εν μέσω αυτού του χειραγωγικού θορύβου μεταξύ των ίδιων μέσων ενημέρωσης, τα οποία εκπροσωπούν την εθνικοποιημένη καθώς και την οικονομικοποιημένη ιατρική ως κυριαρχία της ερμηνείας, και των τεράστιων οικονομικών αυτοκρατοριών με σκοτεινά συμφέροντα εξουσίας, και να περάσουμε μέσα από την κουρτίνα/διαδικασία κατανόησης στο φως. Πρόκειται κυριολεκτικά για την έξοδο από την πλατωνική σπηλιά.

Για να το δείξουμε με αυτή την εικόνα: Αν κάποιος – στη σπηλιά – συνεχίζει να υπολογίζει σωστά με ένα λάθος στην αρχή του υπολογισμού μέσα σε μια παρένθεση/σπηλιά, είναι συχνά δύσκολο να παρατηρήσει το λάθος. Μέσα στην παρένθεση, η οποία οδήγησε στον υλισμό τα τελευταία 2.500 χρόνια, όλα είναι λογικά από μόνα τους – μέσω απαρατήρητων κυκλικών συλλογισμών – γι’ αυτό και η παγίδα της σκέψης ότι βρισκόμαστε σε μια σπηλιά και τη συγχέουμε με το σύνολο της δημιουργίας δεν γίνεται αντιληπτή από τους περισσότερους (ακόμη και από τους ήδη εναλλακτικά φωτισμένους) ανθρώπους. Το μόνο παράλογο είναι ότι αυτή η άποψη, η οποία στην πραγματικότητα είναι απομακρυσμένη από τη ζωή, επειδή λαμβάνει υπόψη της μόνο τα φαινόμενα που είναι ορατά στο σπήλαιο, και η οποία έχει αναρίθμητες ανακολουθίες στην πρακτική της καθημερινής ζωής και της επιστήμης, δεν αμφισβητείται πλέον ή δεν επιτρέπεται να αμφισβητηθεί στον σημερινό ισχυρισμό της πανδημίας (1).

Οι ευσυνείδητοι ερευνητές από ένα ευρύ φάσμα τομέων, καθώς και οι πολίτες που αμφισβητούν εποικοδομητικά και προσανατολισμένοι στη λύση την επίσημη αφήγηση, προσβάλλονται, απαξιώνονται και τώρα απειλούνται. Σε αυτή τη συζήτηση για το έργο του Stefan Lanka, θα γίνει φανερό γιατί τελικά ο υλισμός, ο οποίος επηρεάζει επίσης τους ολιστικά σκεπτόμενους ανθρώπους μέσω των a priori παραδοχών του, είναι η αιτία αυτής της σημερινής κραυγαλέας θλιβερής κατάστασης πραγμάτων και πώς μπορούμε να τον ξεπεράσουμε συγκεκριμένα.

Αν θέλουμε να εργαστούμε αποτελεσματικά για τον μετασχηματισμό της τρέλας και να καταστήσουμε δυνατή για τις μελλοντικές γενιές μια ζωή σε ελευθερία και αφθονία χωρίς να φοβόμαστε την επικείμενη κακοήθεια σε κάθε στροφή εντός ή εκτός, θα πρέπει τώρα να θέσουμε ένα στοιχειώδες ερώτημα και να το ακολουθήσουμε με συνέπεια μέχρι τέλους:


Υπάρχει ιός ή δεν υπάρχει ιός;

Συνεχίζοντας να αποφεύγουμε αυτό το θεμελιώδες ερώτημα επειδή φοβόμαστε ότι θα χάσουμε ολόκληρη την ταυτότητα ή την αξιοπιστία μας σε περίπτωση μη ύπαρξης του ιού, επιβεβαιώνουμε -χωρίς να το θέλουμε- τον σημερινό τρόμο. Παρόλο που αυτή η πανδημία του Covidεξαφανίστηκε ως εκ θαύματος από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης για λίγες ημέρες, για να δώσει τη θέση της σε μια άλλη κρίση που θα μας κρατήσει υπό έλεγχο, η επόμενη πανδημία είναι ήδη καθ’ οδόν. Ο κ. Anti-Virus Bill Gates το έχει ήδη επιβεβαιώσει. Μετά την πανδημία είναι πριν την πανδημία … γι’ αυτό δεν αρκεί να αναστατωθούμε για τα άκρατα μέτρα, αλλά να θέσουμε θεμελιώδη ερωτήματα, τώρα.

Η αμφισβήτηση των θεμελιωδών αρχών, η σκέψη έξω από το κουτί, είναι το πρώτο καθήκον και καθήκον της επιστήμης. Υποθέτουμε ότι οι επιστήμονες που μοντελοποιούν την ύπαρξη των ιών αντί να την αποδεικνύουν, καθώς και η ιολογία που έχει καθιερωθεί επί τόσα χρόνια, πρέπει να έχουν δίκιο με αυτά που μας παρουσιάζουν ως αποτελέσματα. Οι δηλώσεις τους έχουν βεβαίως επαληθευτεί χιλιάδες φορές. Σίγουρα αυτό πιστεύουν οι νομοθέτες, αλλά αυτό δεν ισχύει (2). Αυτό είναι το συμπέρασμα της έρευνας του Stefan Lanka.

Η απόδειξη αυτής της θέσης είναι αρκετά εύκολο να βρεθεί στις ίδιες τις δημοσιεύσεις της ιολογίας (3). Για παράδειγμα, ολόκληρη η σημερινή ιολογία βασίζεται σε μια εικαστική δημοσίευση του 1954 του Αμερικανού βακτηριολόγου John Franklin Enders (1897-1985). Λίγο αργότερα, ο Enders τιμήθηκε με το βραβείο Νόμπελ Ιατρικής για μια μακροχρόνια παρερμηνεία του υποτιθέμενου ιού της πολιομυελίτιδας, και οι εικασίες του σχετικά με τους υποτιθέμενους ιούς της ιλαράς αναβαθμίστηκαν έτσι σε γεγονός, το οποίο παρέμεινε αναμφισβήτητο από τότε (3). Αυτό συμβαίνει επειδή οι δηλώσεις ενός νομπελίστα είναι πέρα από κάθε αμφιβολία στην κοινωνία μας. Αυτό είναι απολύτως αντιεπιστημονικό, διότι το πρωταρχικό καθήκον ενός επιστήμονα είναι να αμφισβητεί διαρκώς τον εαυτό του και τα πάντα προκειμένου να αναγνωρίζει και να αποφεύγει τις εσφαλμένες υποθέσεις. Καμία θεωρία στην ιστορία δεν έχει διαρκέσει.

Έκτοτε, έχει γίνει αποδεκτό ότι ο ιστός που πεθαίνει σε δοκιμαστικό σωλήνα αποτελεί απόδειξη της ύπαρξης ενός ιού. Εάν είχαν πραγματοποιηθεί τα διεθνώς καθιερωμένα πλέον πειράματα ελέγχου, τα οποία αποτελούν αναγνωρισμένη βάση κάθε έρευνας, σε αυτή την περίπτωση και σε όλες τις άλλες, θα ήταν δυνατόν να αναγνωριστεί ότι οι συνθήκες του ίδιου του πειράματος είναι αυτές που οδηγούν στο θάνατο τόσο των ασθενών όσο και των υγιών ιστών. Στη δίκη για την ιλαρά της Στουτγάρδης το 2016, επιβεβαιώθηκε δικαστικά ότι η εν λόγω δημοσίευση του Enders δεν παρέχει αποδείξεις για την ύπαρξη ιών. Παρ’ όλα αυτά, η δημοσίευση του Enders είναι το κατ’ εξοχήν έργο στο οποίο βασίζεται μέχρι σήμερα ολόκληρος ο τομέας της ιολογίας (4).


Το φανταστικό και υπολογισμένο γονιδίωμα του ιού (SARS-CoV-2)

Έτσι, είναι αποδεδειγμένο -από την ίδια την ιολογία- ότι δεν έχουν βρεθεί μέχρι στιγμής ούτε καν θραύσματα του γονιδιώματος του SARS-CoV-2 σε ανθρώπους ή ζώα (2). Ούτε στο σάλιο ούτε στο αίμα των λεγόμενων ασθενών με ιογενή ιό δεν μπόρεσαν να απομονωθούν θραύσματα ούτε ολόκληρα γονιδιώματα του ιού.

Οι ιολόγοι εργάζονται αποκλειστικά εικονικά και in vitro. Ό,τι αλληλουχείται δημιουργείται αποσπασματικά από ιστούς που πεθαίνουν στον δοκιμαστικό σωλήνα, στον οποίο προστίθεται υποτιθέμενο μολυσμένο υλικό και πολλαπλασιάζεται πρώτα δύο φορές μέσω της αλυσιδωτής αντίδρασης πολυμεράσης (PCR), ώστε να υπάρχει επαρκές αρχικό υλικό για τον υπολογισμό ενός τμήματος του γονιδιώματος.

Αυτό το ήδη εικονικά παραγόμενο αρχικό υλικό επεξεργάζεται στη συνέχεια καθαρά υπολογιστικά, δηλαδή μόνο με μοντελοποίηση στον υπολογιστή, και έτσι δημιουργείται ένα μακρύ σκέλος γενετικού υλικού του υποτιθέμενου ιού, το οποίο δεν έχει βρεθεί ποτέ in vivo, δηλαδή ποτέ σε ζωντανούς οργανισμούς. Ολόκληρο αυτό το γονιδίωμα προσομοιώνεται με τη σύνδεση των εξαιρετικά μικρών θραυσμάτων που παράγονται από την PCR σε μια μακρά αλυσίδα. Αυτό ονομάζεται συναρμολόγηση ή/και ευθυγράμμιση. Το όλο θέμα είναι μια τεχνολογία νουκλεϊκών οξέων με τη βοήθεια υπολογιστή μέσω των λεγόμενων ευθυγραμμίσεων/συναρμολογήσεων (2, 3).

Αυτή η εικονική διαδικασία, η οποία προκύπτει από μια φυλακή σκέψης μακριά από τη ζωή και δεν μπορεί να κάνει καμία δήλωση για την πραγματική ζωή, απειλεί να οδηγήσει ολόκληρο τον πολιτισμό μας στον αφανισμό.

Αλλά σε αυτή την κατάσταση υπάρχει και μια ευκαιρία, διότι σήμερα επηρεάζονται όλοι οι άνθρωποι και όχι μόνο μια περιθωριακή ομάδα όπως συμβαίνει με το AIDS (5). Όλοι θα υποβάλλονται σε εξετάσεις και όλα τα πιθανά συμπτώματα θα αποδίδονται στο εξής στο Covid – με ανοιχτό τέλος. Όσο αυτή η αλυσίδα δεν διακόπτεται, θα υπάρχουν πάντα νέα κύματα με τις λεγόμενες μεταλλάξεις. Έτσι, πολλοί άνθρωποι θα παρατηρήσουν επίσης πόσο τραγελαφικό είναι αυτό. Αυτό θα οδηγήσει επίσης σε μια αφάνταστη μετατόπιση της εξουσίας και του χρήματος στην ιατρική. Οι γιατροί που κάθονταν μέχρι τώρα στη σέλα της εξουσίας δεν θα το ανεχτούν αυτό, γι’ αυτό και οι αντιφάσεις μέσα από την ιατρική γίνονται όλο και μεγαλύτερες.

Ως βιολόγος, ο Stefan Lanka ειδικεύτηκε στην ιολογία σε πρώιμο στάδιο. Στις δημοσιεύσεις του στο WissenschafftPlus και στη διαδικτυακή πλατφόρμα Projekt Immanuel (6 ), η οποία δημιουργήθηκε από δύο κινηματογραφιστές, δείχνει ξεκάθαρα ότι η ιολογία έχει διαψεύσει τον εαυτό της μέσω των ίδιων της των ενεργειών. Ταυτόχρονα, η επίσημη επιστήμη αποδεικνύει πόσο αντιεπιστημονική είναι μέσα από τις όλο και πιο καλά τεκμηριωμένες δραστηριότητές της. Ποτέ άλλοτε οι αποδείξεις δεν ήταν τόσο σαφείς και κραυγαλέες όσο σήμερα.

Στην επιστήμη είναι σαφές: Η ανυπαρξία κάποιου πράγματος ΔΕΝ μπορεί να αποδειχθεί. Ωστόσο, αν δεν υπάρχουν αποδείξεις για την ύπαρξη κάποιου πράγματος, η ύπαρξή του είναι τουλάχιστον αμφισβητήσιμη.

Για μια διατριβή, έναν επιστημονικό ισχυρισμό, τα πειράματα ελέγχου είναι – όπως ήδη αναφέρθηκε – απολύτως απαραίτητα. Αυτό έχει καθιερωθεί διεθνώς το αργότερο από το 1998, αφού ένα παγκόσμιο ιατρικό σκάνδαλο αποκάλυψε την έλλειψη αυτών των κατευθυντήριων γραμμών εκείνη την εποχή (7). Στη νέα ιολογία, ωστόσο, αυτά τα απαραίτητα πειράματα ελέγχου δεν έχουν καταγραφεί ποτέ από το 1954 και πιθανώς δεν έχουν διεξαχθεί. Ωστόσο, όλοι όσοι διεξάγουν έρευνα με δημόσια κονδύλια αναλαμβάνουν γραπτώς την υποχρέωση να εφαρμόζουν αυτούς τους κανόνες.

Αυτό και μόνο το γεγονός παραβιάζει και ακυρώνει τον νόμο περί προστασίας από τις λοιμώξεις, ο οποίος νομιμοποιεί όλα αυτά τα μέτρα κατά της πανδημίας (Σημ: Ο Γερμανικός σχετικός Νόμος). Ο νόμος για την προστασία από τις λοιμώξεις παρεμβαίνει μαζικά στα θεμελιώδη δικαιώματά μας, αλλά δεν δίνεται η βάση για την παρέμβαση αυτή: Ο αντιεπιστημονικός χαρακτήρας της ιολογίας, στον οποίο βασίζονται τα τρέχοντα πολιτικά μέτρα, είναι ένα επαληθεύσιμο γεγονός. Ο δικτυακός τόπος “Κόκκινη κάρτα για την Corona” παραθέτει τις πηγές και στο τεύχος 4/2021 του WissenschafftPlus ένας μαθηματικός αναλύει ακριβώς πώς αντιμετωπίστηκε η υπόθεση SARS-CoV-2 (8).

Ο νόμος για την προστασία από τις λοιμώξεις ορθώς απαιτεί επιστημονικότητα στην παράγραφο 1(2) με μια υποχρεωτική διάταξη. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι οι ιολόγοι κάνουν λάθη- το λάθος είναι ανθρώπινο. Από την αυγή της επιστήμης, καμιά θεωρία δεν άντεξε ποτέ. Η αληθινή επιστήμη λειτουργεί με βάση την αρχή της συνεχούς αμφισβήτησης. Ο Stefan Lanka, αναφερόμενος στην κινεζική διδασκαλία της επιστήμης, το συνοψίζει ως εξής: “Η καλύτερη γνώση/ορισμός είναι η αυριανή, η δεύτερη καλύτερη που έχω σήμερα, και η τρίτη καλύτερη, αυτή που πίστεψα χθες στον εαυτό μου”.


Η ζωή δεν διαμορφώνεται μερικώς, αλλά ουσιαστικά. Παροιμιωδώς δεν πρόκειται για συγκεκριμένα συμφέροντα, αλλά για την ουσία!

Ο βιολόγος Peter Augustin (9) αποκαλεί την ουσία από την οποία προκύπτουν όλα τα έμβια όντα και η οποία μπορεί να αλλάξει την κατάσταση συσσώρευσής της άλλοτε σε χονδροειδή και άλλοτε σε λεπτόκοκκη ύλη, πρωτογενή ουσία, ο Αριστοτέλης την αποκαλεί αιθέρα, οι Κινέζοι την αποκαλούν chi (πνοή ζωής) και οι Ινδοί στη Βέδα την αποκαλούν prana (πνοή ζωής).

Η ιολογία που έχει υποστηριχθεί μέχρι σήμερα βασίζεται αποκλειστικά στη λεγόμενη γενετική. Αυτό, με τη σειρά του, έχει διαψευστεί το αργότερο από το 2006, όπως συνοψίζει εντυπωσιακά η Die Zeit, μεταξύ άλλων, σε άρθρο της (10). Εν τω μεταξύ, έχει καταστεί σαφές ότι η ζωή δεν είναι σωματιδιακή ή κυτταρική, αλλά οικοδομείται ουσιαστικά μέσω στρωμάτων ιστών – εμφανίζονται επίσης πολύ λίγα, πραγματικά κύτταρα, τα οποία όμως δεν αποτελούν αρχικό υλικό, αλλά βρίσκονται στην περιφέρεια του ιστού – και η μόνη σταθερά στα έμβια όντα είναι η αλλαγή. Τα στερεά νουκλεϊκά οξέα που είναι καθοριστικά για τη σημερινή ιολογία δεν υπάρχουν.

Τα νουκλεϊκά οξέα μεταβάλλονται συνεχώς και δεν αποτελούν κληρονομικό υλικό, όπως μπορεί κανείς να καταλάβει στο προαναφερθέν άρθρο της Zeit. Η μετάλλαξη (= μετασχηματισμός, προσαρμογή, ανάπτυξη) λαμβάνει χώρα συνεχώς, είναι η φυσιολογική κατάσταση και σημάδι ζωτικότητας. Από ένα ξαφνικά αλλαγμένο ριβονουκλεϊκό οξύ (RNA) δεν μπορεί κανείς να συμπεράνει ότι υπάρχει μια παθολογική μεταλλαγή. Αντί όμως να δημοσιοποιήσουν και να παραδεχτούν τις παρανοήσεις, οι γενετιστές συνεχίζουν την προσπάθειά τους να ισορροπήσουν μεταξύ μοντέλου και πραγματικότητας ονομάζοντας εν τω μεταξύ επιγενετική.

Η επιγενετική εξακολουθεί να προσπαθεί να συλλάβει αυτά τα νέα ευρήματα με μια μονόπλευρη υλιστική προσέγγιση, η οποία περιλαμβάνει τουλάχιστον τη συνείδηση σε κάποιο βαθμό, διότι έχει ανακαλυφθεί ότι ο διαλογισμός, η μουσική ή η κίνηση στη φύση με χαρά επιτρέπει επίσης στο DNA (δεοξυριβονουκλεϊκό οξύ) να αλλάζει συνεχώς. Από την άλλη πλευρά, το RNA σε όλες τις πιθανές παραλλαγές δημιουργεί συνεχώς τον εαυτό του από το φαινομενικά τίποτα, κάτι που αποτελεί ένα από τα θεμέλια της προσαρμογής και της ανάπτυξης. Αλλά όλα αυτά δεν φαίνεται να έχουν διεισδύσει στην ιολογία μέχρι σήμερα. Οι γενετιστές όχι μόνο απέτυχαν να πουν στο κοινό ότι ΟΛΕΣ οι υποθέσεις τους αποδείχθηκαν λανθασμένες – απέτυχαν, με μοιραίες συνέπειες (Covid-19, εμβολιασμός χωρίς καμία δικαιολογία), να το ψιθυρίσουν στους ιολόγους.

Όπως και το νομικό επάγγελμα, οι περισσότεροι επαγγελματίες του ιατρικού κλάδου και πολλοί άνθρωποι υποθέτουν ότι η ιολογία είναι επιστημονική, επειδή η πολιτική εμβολιασμού τους φαίνεται να πρωτοστατεί στην ιατρική εδώ και δεκαετίες. Στην πραγματικότητα, όλες οι λεγόμενες επιδημίες έχουν μειωθεί στα σημερινά επίπεδα ως αποτέλεσμα της βελτίωσης των ανθρώπινων, υγιεινών συνθηκών διαβίωσης, ακόμη και πριν από την εισαγωγή του εμβολιασμού. Αυτό μπορεί να αποδειχθεί από εντυπωσιακή έρευνα (11). Και πάλι, η ανεπάρκεια και η δηλητηρίαση είχαν δημιουργήσει μια ανισορροπία.


Η ανεπάρκεια γεννά βία – σε κάθε επίπεδο

Η ιολογία βρίσκεται επίσης σε αδιέξοδο επειδή οι ιολόγοι δεν εργάζονται in vivo αλλά με ιστούς που πεθαίνουν in vitro. Αυτοί οι επιστήμονες αγνοούν το γεγονός ότι ο ιστός αυτός πεθαίνει ήδη ως αποτέλεσμα των γενικών συνθηκών και ότι αυτός ο θάνατος δεν έχει επομένως καμία σχέση με τις τοξίνες της νόσου, αλλά με την ανεπάρκεια, με τις ίδιες τις εχθρικές/τεχνητές πειραματικές συνθήκες, στις οποίες ο ιστός πεθαίνει λόγω πείνας ή/και δηλητηρίασης. Η ηλεκτρονική μικροσκοπία παράγει επίσης από μόνη της τεχνουργήματα που οδηγούν σε παρερμηνείες και δεν υπάρχουν στη ζωντανή ύλη (12).

Η διάρκεια ζωής που απαιτείται για τα πειράματα διατηρείται εν συντομία με τη χρήση εμβρυϊκού ορού. Ο ορός από ενήλικα ζώα ή ανθρώπους θα προκαλούσε τον άμεσο θάνατο των in vitro καλλιεργειών. Παρεμπιπτόντως, αυτό το τοξικό κοκτέιλ αντιβιοτικών, εμβρυϊκού ορού, μερικές φορές με ζωικές πρωτεΐνες, χορηγείται ως το λεγόμενο ζωντανό εμβόλιο (13). Επομένως, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι αυτοί οι εμβολιασμοί δεν κάνουν ήδη τίποτα καλό χωρίς τοξικά βοηθητικά. Προφανώς, εδώ προκύπτουν προβλήματα στην πράξη, τα οποία, ωστόσο, δεν έχουν ακόμη οδηγήσει σε αμφισβήτηση αυτής της μεθόδου.

Αν γίνονταν τα πειράματα ελέγχου που είναι απαραίτητα για την επιστημονική εργασία, τότε το αργότερο θα μπορούσε να διαπιστωθεί ότι κάτι δεν πάει καλά. Τα πειράματα ελέγχου δείχνουν ότι τα φαινόμενα στον δοκιμαστικό σωλήνα είναι τα ίδια με τον άρρωστο και τον υγιή ή τον επεξεργασμένο ιστό. Ωστόσο, όπως φάνηκε ήδη πριν από την Corona, οι ίδιοι οι κατασκευαστές εμβολίων είναι υπεύθυνοι για τον έλεγχο και δεν τους ενδιαφέρει να αποσύρουν αμέσως από την αγορά τα τοξικά τους εμβόλια.

Ο Stefan Lanka και η ομάδα του έχουν πραγματοποιήσει αυτά τα πειράματα ελέγχου όσον αφορά τον ιό της ιλαράς και τον ιό SARS-CoV-2 αρκετές φορές από ανεξάρτητα εργαστήρια. Αυτά μπορούν να αναφερθούν ως αποδεικτικά στοιχεία στη συγκεκριμένη δράση κατά των μέτρων κορώνας (14). Το Project Immanuel συγκεντρώνει σημαντικές έρευνες και δημοσιεύσεις για το θέμα αυτό, εξηγεί επιστημονικές-ιστορικές λεπτομέρειες των υλιστικών παρερμηνειών σε βίντεο.

Μεταξύ άλλων, καθίσταται σαφές ότι αυτό που δηλώνεται ως “ιός” είναι νουκλεϊκά οξέα και θραύσματα πρωτεϊνών που βρίσκονται σε τρισεκατομμύρια στο αίμα. Χωρίς αυτά, η ζωή δεν θα ήταν δυνατή. Μέσω του στροβιλισμού των κυττάρων, αντίστοιχα. Τα σφαιρίδια πρωτεϊνών-λιπών δημιουργούν τεχνουργήματα που παρερμηνεύονται ως ιοί και δεν έχουν ποτέ χαρακτηριστεί βιοχημικά.

Στην περιοχή λήψης είναι διαθέσιμα πρότυπα επιχειρηματολογίας, όπως η ανοικτή επιστολή προς τον πρώην υπουργό Υγείας Jens Spahn και η δημοσίευση “Κόκκινη κάρτα για την Κορόνα” με την αντίκρουση της ιολογίας σε επτά σημεία, όπου κάθε σημείο ήδη ξεσκεπάζει όλα τα μέτρα για την κοροϊδία ως παράνομα (15).


Οι ιστορικές ρίζες της σημερινής καταναγκαστικής σκέψης

Σε όλο τον κόσμο εξακολουθεί να είναι ευρέως διαδεδομένη η άποψη ότι προκύπτουν ή υπάρχουν υλικά ελαττώματα στο σώμα, ελαττωματικά κύτταρα με τοξίνες ασθενειών που πολλαπλασιάζονται, συγκεντρώνονται σε τρομοκρατικές οργανώσεις για να διαχυθούν, κηρύσσουν πόλεμο στο ίδιο τους το σώμα και είναι ισχυρότερα από ό,τι το υγιές. Η υπόθεση αυτή προκύπτει αποκλειστικά από έναν καθαρά υλιστικό τρόπο σκέψης. Το άλμα προς την πίστη σε ιπτάμενες μεταστάσεις που μπορεί κανείς να βήξει και να μολύνει έτσι τους άλλους είναι προφανές και προέρχεται από την ίδια μονόπλευρη άποψη. Αυτό είναι σύμφωνο με την επικρατούσα ιατρική σήμερα.

Αλλά – ευτυχώς για όλους μας – εδώ είναι λάθος (16). Η λεγόμενη πανδημία Corona είναι τώρα το επιστέγασμα της επιβολής μιας καθυστερημένης αλλαγής παραδείγματος, την οποία ζουν ήδη πολλοί ερευνητές από ένα ευρύ φάσμα τομέων και πολλοί ολιστικά σκεπτόμενοι άνθρωποι. Για να καταλάβουμε πώς προέκυψε το σφάλμα, αξίζει να ρίξουμε μια ματιά στην ιστορία.

Αυτή η μονόπλευρη υλιστική κοσμοθεωρία είναι μια αντίδραση σε μια άλλη ανισορροπία που ωρίμασε με την πάροδο των αιώνων. Με το μονοπώλιο που διεκδικούσε την πίστη στον Θεό, ο θεσμός της εξουσίας της εκκλησίας όχι μόνο τρομοκρατούσε τους ανθρώπους, αλλά και εμπόδιζε κάθε είδους επιστημονική προσέγγιση με τα δόγματά του. Ακόμα και οι ιερείς των πολυθεϊστικών προκατόχων τους, των αρχαίων θεών, είχαν ως στόχο την εξουσία/χειραγώγηση μέσω του φόβου με την κυρίαρχη γνώση τους. Αυτή η προσέγγιση απομάκρυνε τους ανθρώπους από τη φύση τους, τη δική τους πρόσβαση στο θεϊκό σύνολο, και όπως ήταν λογικό αναζήτησαν αντικειμενικές παραμέτρους στις οποίες θα μπορούσαν να προσκολληθούν για την εξήγηση της ζωής.


Μια ανισορροπία δημιουργεί μια άλλη

Στην πορεία, ο νους και η συνείδηση απαγορεύτηκαν από την επιστήμη ως παράλογες το αργότερο τον 19ο αιώνα, χωρίς να συνειδητοποιήσουν ότι αυτό εμπόδιζε μια πολύτιμη ολιστική προσέγγιση των μυστηρίων της ζωής, η οποία σε καμία περίπτωση δεν έρχεται σε αντίθεση με την επιστημονική έρευνα. Ωστόσο, η ολιστική, μυθολογική προσέγγιση δεν μπορεί να ερμηνευθεί με έναν τέτοιο πρακτικό εξουσιαστικό-πολιτικό τρόπο, διότι η φυσική ιεραρχία δεν μοιάζει με μια εξουσιαστική-ιδεολογική πυραμίδα που μπορεί να αξιοποιηθεί για συγκεκριμένα συμφέροντα, αλλά παραμένει ολιστικά ουσιαστική.

Ως αποτέλεσμα της έρευνάς του, ο Stefan Lanka διαπιστώνει ότι η υλιστική ψυχαναγκαστική σκέψη αναπτύχθηκε ξεκινώντας από τον ατομισμό του Δημόκριτου (460-371), του δασκάλου του Leukipp (5ος αιώνας π.Χ.) και του Επίκουρου (341-270) (17) και αργότερα μέσω της υλιστικής ερμηνείας της αλχημείας, η οποία αναζητούσε τον χρυσό πυρήνα της ζωής στη φυσική διάσπαση και σύνθλιψη της ύλης, ως πρόδρομος της πανεπιστημιακής ανατομίας, η οποία με τη σειρά της πίστευε ότι ήταν δυνατόν να βρεθούν οι συνδέσεις των ζωντανών στη φθορά.

Αυτή η κοσμοθεωρία, η οποία έφερε επίσης πολλές τεχνικές εξελίξεις, οδήγησε στην ατομική και την εξελικτική θεωρία, καθώς και στον μετα-απα-νθρωπισμό (transhumanism), ο οποίος διαμορφώθηκε από την ευγονική, και εξελίχθηκε σε μια μηχανή παραγωγής φόβου, η οποία ήταν τόσο μονόπλευρη όσο και μονοπωλιακή, όπως ακριβώς και ο αντίστοιχος θεσμός εξουσίας της εκκλησίας. Εδώ έχουμε την τέλεια εγελιανή διαλεκτική: δύο πλευρές της ίδιας διπλής διάσπασης. Σύμφωνα με αυτόν τον τρόπο σκέψης, που αναπτύχθηκε για περισσότερα από 2.500 χρόνια, πρέπει να υπάρχουν υλικά αίτια/ελαττώματα για τις ασθένειες.

Η κάποτε υπάρχουσα γνώση ότι μια λέξη μπορεί να σκοτώσει, μπορεί να χτυπήσει κάποιον μέχρι τον πυρήνα, αλλά και ότι μια λέξη μπορεί να θεραπεύσει, έχει εξοριστεί από τη σφαίρα της σημερινής επίσημης επιστήμης μας. Μας διαφεύγει το γεγονός ότι η πίστη στους θεούς με τα λευκά αντιπροσωπεύει το ήμισυ της θεραπείας μας. Βρισκόμαστε συλλογικά σε αυτή τη φυλακή της σκέψης, αν και οι ερευνητές είχαν ήδη ανατινάξει εν μέρει αυτά τα όρια πριν από εκατό και πλέον χρόνια. Εξακολουθούμε να είμαστε αναγκασμένοι, χωρίς εναλλακτική λύση, να μαθαίνουμε αυτές τις λανθασμένες κατασκευές επιστημονικών ισχυρισμών, οι οποίες δύσκολα αμφισβητούνται και παρουσιάζονται ως γεγονότα, στο σχολείο/στις σπουδές.

Το ελαττωματικό είναι αληθινό στο βαθμό που κάτι λείπει από αυτή τη συγκεκριμένη/κυτταρική αντίληψη της ζωής. Λείπει η συνείδηση, τα πεδία της συνείδησης, η ουσία της ζωής, η οποία μεταβάλλεται συνεχώς, διαπερνά τα πάντα σαν πεδίο και την οποία ο Αριστοτέλης ονόμασε “αιθέρα”, το πέμπτο στοιχείο – την πεμπτουσία (λατινικά: quinta essentia). Ωστόσο, η έρευνα που ενσωματώνει τη συνείδηση ή τα μορφογενετικά πεδία απορρίπτεται (παλαιότερα) ως “βιταλισμός” και δεν αναγνωρίζεται επίσημα ακόμη και σήμερα, παρόλο που πολλές θεραπευτικές μέθοδοι και τεχνολογίες βασίζονται εδώ και καιρό με επιτυχία σε αυτή τη γνώση. Αυτό που είναι ανέντιμο σε αυτό είναι η έλλειψη αμφισβήτησης. Επειδή αυτό είναι αντιεπιστημονικό. Όπως είπα, η σκέψη έξω από το κουτί, η αμφισβήτηση, είναι το πρώτο και πολύ σημαντικό καθήκον της επιστήμης.

Ο Γερμανός παθολόγος Rudolf Virchow (1821-1902) ήταν καθοριστικός για την ανάπτυξη αυτής της αδιαμφισβήτητης κρατικής ερμηνευτικής κυριαρχίας σε θέματα επιστήμης. Αν και βρισκόταν ακόμα στα οδοφράγματα με ανθρωπιστικές απόψεις στις επαναστάσεις του 1848/49, κάμπτει τις πεποιθήσεις του για να συμμορφωθεί με την κρατική ιδεολογία για ιδιωτικούς υπαρξιακούς λόγους. Ως επικεφαλής της Charité του Βερολίνου από το 1858 και μετά, συνέβαλε καθοριστικά στον περιορισμό της ελεύθερης επιστήμης με νόμους, προκειμένου να διατηρήσει την εξουσία μέσω της συγχώνευσης κράτους και ιατρικής (18). Όπως συχνά στην ιστορία, οι προσωπικές ευαισθησίες έχουν σοβαρές συνέπειες για την ανθρωπότητα. Σκεφτείτε τον Edward Teller, τον πατέρα της βόμβας υδρογόνου, ο οποίος, τραυματισμένος από τη σοβιετική τρομοκρατία, ανέπτυξε το όπλο για να καταστρέψουν οι καλοί Αμερικανοί τους κακούς Ρώσους.

Ο δημοκριτικός ατομισμός ενέπνευσε τον Rudolf Virchow να ιδρύσει την κυτταρική παθολογία. Έθεσε έτσι τα θεμέλια για τη θεωρία της κληρονομικής ουσίας – και δυστυχώς επίσης για την κατάχρηση εξουσίας από το χιτλερικό καθεστώς στην ευθανασία – παρόλο που μέχρι τότε η θεωρία των χυμών είχε ήδη καταρριφθεί και η εμβρυολογία, με την ανακάλυψη των βλαστικών στρωμάτων, είχε επεξεργαστεί γεγονότα που ήταν διαμετρικά αντίθετα με την κυτταρική άποψη.


Ο αντιεπιστημονικός χαρακτήρας της επιδοτούμενης επιστήμης

Ο Γερμανοεβραίος κοινωνιολόγος και νομικός Eugen Rosenstock-Huessey (1888-1973) είχε ήδη αναγνωρίσει στη δεκαετία του 1920 γιατί μια καθαρά υλιστική επιστήμη δεν μπορεί παρά να είναι αντιεπιστημονική (19). Διότι, όπως και στο ποινικό δίκαιο, ξεκινάει από τα προηγούμενα και μπορεί επομένως να περιγράψει μόνο αυτό που ήδη γνωρίζει. Μια εξέλιξη, ακόμη λιγότερο η ανακάλυψη κάτι νέου εκτός του πλαισίου, δεν μπορεί να γίνει αντιληπτή καθόλου. Και στη συνέχεια, με ψευδοεπιστημονικές έρευνες – δηλαδή in vitro χωρίς πειράματα ελέγχου – το φανταστικό μοντέλο αποδεικνύεται ξανά και ξανά. Όλες οι πραγματικές ανακαλύψεις μέχρι σήμερα έχουν γίνει έξω από το μοντέλο, από τους διανοητές, ας πούμε. Το επίσημο μοντέλο, ωστόσο, δεν έχει εξελιχθεί περαιτέρω, αλλά προσπαθεί να ενσωματώσει τις αντιφάσεις (ανωμαλίες) με έναν κυκλικό τρόπο. Οι αντιφάσεις δεν είναι επομένως καινούργιες, αλλά με την κρίση της Corona φτάνουν σε μια κορύφωση ορατή σε όλους.

Το 1929, ο Rosenstock-Huessey γνώριζε ότι η ιατρική φανταζόταν και αντιμετώπιζε τον καρκίνο σαν να επρόκειτο για λύσσα, σύμφωνα με τις ξεπερασμένες μεθόδους του Louis Pasteur. Κατάλαβε ότι οι θεωρίες για τις λοιμώξεις είχαν διαψευστεί και ότι οι ιδέες για τον καρκίνο βασίζονταν σε αυτές τις διαψευσμένες ιδέες. Από τη δική του εμπειρία, γνώριζε ότι η επιστήμη χρηματοδοτείται από το κράτος μόνο και μόνο επειδή διαιωνίζει τις υπάρχουσες αντιλήψεις, περιθωριοποιώντας έτσι τη γνήσια έρευνα, επειδή σε κανέναν δεν αρέσει να “αγαπά την ανατροπή της αρετής του“. Δυστυχώς, αυτό ισχύει ακόμη και σήμερα.

Οι επιστήμονες, άλλωστε, ταυτίζονται με αυτό που κάνουν και θέλουν να διαφυλάξουν τα προσχήματα. Έτσι, η πολιτική συντηρεί την επιστήμη (= επίσημη και επιδοτούμενη ψευδοέρευνα) και η επιστήμη νομιμοποιεί την πολιτική, η οποία, πιστεύοντας στην επιστήμη, αποκτά απόλυτη εξουσία και δύναμη για να επιβάλει μέτρα που είναι αδύνατον να εφαρμοστούν (20). Αυτή η επιστήμη και η ιατρική προς το συμφέρον του κράτους είχε ήδη προωθηθεί αποφασιστικά από τον Rudolf Virchow και αργότερα αναλύθηκε οραματικά από τον Γάλλο φιλόσοφο Michel Foucault (1926-1984).

Ο Ivan Illich (1926 έως 2002), ένας άλλος οραματιστής στοχαστής, αναλύει στο βιβλίο του “Η Νέμεση της Ιατρικής” ότι η ιατρική έχει εμπορευματοποιηθεί και, συνεπώς, πρέπει επίσης να παράγει μια ετήσια αύξηση των αποδόσεων. Αυτή η σταθερή ανάπτυξη δεν λειτουργεί στη βιολογία. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι διαγνώσεις ασθενειών πρέπει να επεκτείνονται ανατριχιαστικά και απαρατήρητα όλο και περισσότερο, για παράδειγμα με τη σταθερή μείωση των κατευθυντήριων τιμών για το πότε κάτι κηρύσσεται παθολογικό ή με τη διαγραφή των κριτηρίων για τη σοβαρότητα και τα υψηλά ποσοστά θνησιμότητας από τον ορισμό της πανδημίας του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ), ώστε να μπορεί να κηρύσσεται πανδημία ανά πάσα στιγμή (21) – με προβλέψιμο τέλος την κατάρρευση της οικονομίας, των συστημάτων υγείας ή τη διάλυση της κοινωνίας μέσω πανικού/κατάρρευσης της δημόσιας τάξης. Κατά μία έννοια, ο Illich προέβλεψε την Corona.

Η προσέγγιση του φαινομένου της ζωής με έναν βαθύτατο και ολιστικό τρόπο διατηρήθηκε, για παράδειγμα, μέσω των Βέδα (σανσκριτικά: γνώση), μιας συλλογής πνευματικών κειμένων στον Ινδουισμό που μεταβιβάστηκε αρχικά προφορικά και αργότερα γραπτά, και η οποία σήμερα μπορεί να θεωρηθεί ως υπερδογματική ολιστική πνευματική γνώση (22). Χιλιάδες χρόνια πριν, η γνώση της ιατρικής σώματος-ψυχής, που αργότερα περιγράφηκε και από τον Πλάτωνα (23), ήταν ήδη γνωστή, καθώς και ότι ως έμβια όντα είμαστε πάντα μέρος του θεϊκού συνόλου: ένα και διαφορετικό.

Στη δεκαετία του 1970 του 20ού αιώνα, αυτή η σύνδεση μεταξύ σώματος και ψυχής ανακαλύφθηκε εκ νέου μέσω της ψυχοσωματικής. Σε ένα εξώφυλλο του 1977, το Der Spiegel είχε τον τίτλο “Καρκίνος – ασθένεια της ψυχής;”. (24). Οι ερευνητές του ψυχοσωματικού καρκινώματος γύρω από τον καθηγητή ψυχιατρικής Claus Bahne Bahnson αναγνώρισαν σωστά ότι ο καρκίνος αναπτύσσεται ως αποτέλεσμα ανεπεξέργαστων τραυμάτων, αλλά λόγω των υλιστικών γυαλιών δεν καταλάβαιναν γιατί το πρόβλημα του ενός ατόμου ήταν στους πνεύμονες, του άλλου στα οστά ή στο έντερο.


Η ανακάλυψη της ιατρικής του νου-σώματος

Το 1981, ο Dr. Geerd Ryke Hamer δημοσίευσε τα αποτελέσματα της συστηματικής του έρευνας για τον καρκίνο, η οποία, με τη χαρτογράφηση του εγκεφάλου σε σχέση με τα συμπτώματα που εμφανίζονται σε όργανα/περιοχές του σώματος, κατέστησε κατανοητή μια επιστημονικά επαληθεύσιμη σχέση μεταξύ θεματικών σοκ, τραυμάτων, των αντίστοιχων περιοχών του εγκεφάλου και των συμπτωμάτων που ερμηνεύονται ως ασθένεια (25).

Ο Hamer παρατήρησε ότι τέσσερις διαφορετικοί ιστοί του σώματος δίνουν τον τόνο μέσω των βλαστικών στρωμάτων, τα οποία αντιδρούν ειδικά ανάλογα με τον τύπο της σύγκρουσης: Όταν ένας τύπος ιστού παρουσιάζει αυξημένη κυτταρική ανάπτυξη, δηλαδή όγκους, κατά τη διάρκεια της ενεργού φάσης σύγκρουσης, ένας άλλος τύπος ιστού παρουσιάζει έλκη, δηλαδή κυτταρική ατροφία. Και τα δύο δεν έχουν καμία σχέση με την κακοήθεια, αλλά είναι λογικά ειδικά βιολογικά προγράμματα που βοηθούν τους ανθρώπους να επιλύσουν μια υπαρξιακή σύγκρουση.

Συχνά, η φάση της σύγκρουσης-ενεργού σύγκρουσης δεν γίνεται αντιληπτή και μόνο το πρόγραμμα επιδιόρθωσης, η φάση της επούλωσης, παρερμηνεύεται ως ασθένεια. Ο Hamer ονόμασε αυτά τα προγράμματα, τα οποία ενεργοποιούνται αυτόματα στον εγκέφαλο για να βοηθήσουν το σώμα, το μυαλό και την ψυχή να επανέλθουν σε ισορροπία, βιολογικά ειδικά προγράμματα (SBS). Τα προγράμματα ενός τύπου ιστού δεν εξαπλώνονται σε άλλους τύπους ιστών. Αντίθετα, πρόκειται για διάφορα προγράμματα που εκτελούνται παράλληλα ή διαδοχικά, όπως στην περίπτωση του συμπτώματος της γρίπης, το οποίο περιλαμβάνει πόνο στα άκρα (= σύγκρουση αυτοεκτίμησης στη θεραπεία), το κοινό κρυολόγημα (σύγκρουση βρώμας ή καιρού στη θεραπεία), φαρυγγίτιδα (σύγκρουση με το κομμάτι στη θεραπεία) ή λαρυγγίτιδα (σύγκρουση φόβου στη θεραπεία). Έτσι, η διάγνωση του καρκίνου μπορεί να προκαλέσει φόβο θανάτου και επίσης να αναπτύξει όγκο στους πνεύμονες. Αυτό παρερμηνεύεται ως εξάπλωση των μεταστάσεων.

Τα μαζικά φαινόμενα συμβαίνουν όταν πολλοί άνθρωποι υποφέρουν από μια παρόμοια σύγκρουση. Για παράδειγμα, στο τέλος του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου, οι μαζικές παρατεταμένες συγκρούσεις φόβου θανάτου, όπως αυτές που βίωσαν οι στρατιώτες στα χαρακώματα, ήρθαν σε ίαση. Αυτό οδήγησε σε μαζική πνευμονική φυματίωση – τα φυματιώδη βακτήρια φθείρουν τον όγκο. Τα ομαδικά φαινόμενα μπορούν επίσης να προκληθούν από την ενσυναίσθηση (γονείς που ανησυχούν για το παιδί τους) ή από συστηματική δηλητηρίαση, για παράδειγμα μέσω εμβολιασμών, όπως είναι εντυπωσιακή η περίπτωση της ισπανικής γρίπης ή των εμβολιασμών πολιομυελίτιδας ή Tamiflu (8). Ομαδικά αποτελέσματα μπορούν επίσης να παρατηρηθούν μέσω της ύπνωσης μαζικού άγχους.

Κάθε ζώο που έχει βιώσει κάτι τραυματικό εγκαταλείπει το τραυματικό πεδίο συνείδησης και δεν επιστρέφει σε αυτό. Μόνο που εμείς οι άνθρωποι δεν το καταλαβαίνουμε αυτό και νομίζουμε ότι δεν μπορούμε να ξεφύγουμε επειδή είμαστε κολλημένοι σε συμβόλαια: στο συμβόλαιο γάμου, στο συμβόλαιο ενοικίασης, στο συμβόλαιο εργασίας. Λόγω της μάζας των πραγμάτων που μας βαραίνουν, νομίζουμε ότι δεν μπορούμε να αλλάξουμε τίποτα και δεν κινούμαστε καθόλου – σαν να βρισκόμαστε σε κατάσταση σοκ, όπως ο βάτραχος στο νερό που ζεσταίνεται όλο και περισσότερο.

“Το σώμα είναι ο μεταφραστής της ψυχής στο ορατό”. – Christian Morgenstern

Η διαδικασία πολλαπλών φάσεων από το σοκ σύγκρουσης υψηλής ακριβείας και απομόνωσης έως την τελική επούλωση είναι ορατή στον εγκέφαλο στα σημεία που συνδέονται άμεσα μέσω των ανιούσων και κατιούσων νεύρων με τον αντίστοιχο ιστό του οργάνου στο αντίστοιχο σημείο του σώματος. Όποιος έχει ένα σύμπτωμα και θέλει να μάθει από πού προέρχεται, μπορεί να το δει στη διατομή της τομογραφίας του εγκεφάλου του.

Εκεί του δείχνουν πώς τρέχει το σύμπτωμα και γιατί, ή ποια συμπτώματα έχουν θεραπευτεί στο παρελθόν, επειδή αφήνουν τα συγκεκριμένα σήματά τους στο μεταβολισμό και, αν επιμένουν για μεγάλο χρονικό διάστημα, επίσης στους ιστούς του εγκεφάλου. Από την άποψη αυτή, αυτή η λογική διαγνωστική μέθοδος είναι σκληρή επιστήμη και επαληθεύσιμη μέσω της τομογραφίας με υπολογιστή.

Όπως ήταν γνωστό από την εποχή του Πλάτωνα, ο Hamer δήλωσε ότι για να γίνει ο άνθρωπος υγιής, πρέπει να θεραπευτεί η ψυχή του. Η ανεπάρκεια (διατροφή) και η δηλητηρίαση είναι οι μόνες εξωτερικές συνθήκες που οδηγούν σε συμπτώματα = ασθένειες. Όλα τα υπόλοιπα συμπτώματα προκύπτουν από ψυχικά αίτια και μπορούν να λυθούν πραγματικά μόνο εδώ, ακόμη και αν τα σύγχρονα φάρμακα και η χειρουργική μπορούν να είναι πολύ υποστηρικτικά στη μία ή την άλλη περίπτωση, ειδικά αν κάποιος έχει γνώση αυτής της παγκόσμιας βιολογίας που ανακάλυψε ο Hamer.

Ο Stefan Lanka, με τη σειρά του, ως βιολόγος, μπόρεσε να ακολουθήσει τις διαπιστώσεις του Hamer ότι κάθε περιοχή του σώματος είναι μια υλοποιημένη μονάδα συνείδησης που ξέρει ακριβώς τι πρέπει να κάνει για ποιο θέμα (26). Είναι απολύτως συναρπαστικό να εμβαθύνετε στο μυαλό της ζωής – τη βιολογία – στη συγκεκριμένη περίπτωσηεδώ.

Αλλά τώρα επιστρέφουμε στη σημερινή μας δύσκολη θέση, την οποία – αν θέλουμε πραγματικά να ζήσουμε σε αρμονία με τη δημιουργία – πρέπει πρώτα να επιλύσουμε. Σε αυτό είμαστε όλοι υπεύθυνοι και καλούμαστε ως μεμονωμένα, μοναδικά μέρη του συνόλου.


“Τα συμπτώματα του σώματος και του ψυχισμού είναι ακριβείς ενδείξεις για το τι τραυματίστηκε και θεραπεύεται η ψυχή. Ατομικά, συλλογικά, ιστορικά”.

Θα σταματήσουμε επειγόντως να παραχωρούμε τη φωνή μας και θα σταματήσουμε να την υψώνουμε μόνοι μας. Θα επιστρέψουμε στη διαύγεια ότι είμαστε αυτοί που περιμέναμε. Θα ασκήσουμε τώρα το θετικό δίκαιο με τα μέσα που διαθέτουμε. Γιατί αν δεν το κάνουμε, θα δούμε τι θα βγει. Νομιμοποιούμε ένα λόμπι εξουσίας που καταλαμβάνει την εξουσία μέσω της προηγούμενης ψήφου μας, και οι άνθρωποι χάνουν την εμπιστοσύνη στις δικές τους ικανότητες και την υπευθυνότητά τους και αφήνουν τον εαυτό τους να σκέφτεται αντί να αμφισβητεί.


Μήπως γνώριζαν ήδη ότι όλα τα μέτρα είναι παράνομα επειδή η ιολογία έχει διαψευστεί και δεν έχει βρεθεί μέχρι στιγμής ο ιός SARS-CoV-2;

Με αυτή τη φράση, ο καθένας θα μπορούσε να αρχίσει να θέτει ερωτήματα στους συνανθρώπους του, στους αστυνομικούς και στους διοικητικούς υπαλλήλους σε συγκεκριμένες καταστάσεις της ζωής, αφού ελέγξει την έρευνα που τέθηκε εδώ στην αίθουσα για τον εαυτό του, και να ακολουθήσει την πορεία της καταγγελίας του. Με τα μέσα του θετικού νόμου, μπορούμε να φέρουμε σκόπιμα το μπαλόνι κορώνα-γράμματα σε κατάρρευση, ώστε να αποτρέψουμε ακόμη μεγαλύτερες ζημιές στα σώματα και τις ψυχές των ανθρώπων, καθώς και την κατάρρευση της οικονομίας και της δημόσιας τάξης.

Το θετικό δίκαιο χρησιμοποιείται για να εκφράσει ότι το αποτέλεσμα της δίκης για τον ιό της ιλαράς μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως έγκυρο δίκαιο στην περίπτωση της Corona. Το θέμα του ιού είναι το ίδιο. Και στη Στουτγάρδη, άλλωστε, επιβεβαιώθηκε από δικαστήριο ότι το έργο που χρησιμεύει ως βάση της ιολογίας δεν παρέχει αποδείξεις για την ύπαρξη ιών. Σε συνδυασμό με τα πειράματα ελέγχου που παρασχέθηκαν, είναι προφανές ότι δεν έχουν ακόμη απομονωθεί ιοί και συνεπώς δεν έχουν βρεθεί.

Εάν, στον απόηχο αυτού του πανδημικού ισχυρισμού, περιοριστεί η ελευθερία μας ή μας επιβληθούν πρόστιμα επειδή αρνούμαστε να εμβολιαστούμε, να διαδηλώσουμε, να αποκλειστούμε από τον εργασιακό χώρο, να γιορτάσουμε τις γιορτές ή να αρνηθούμε να φορέσουμε μάσκες, μπορούμε και πρέπει πολύ αποτελεσματικά να ακολουθήσουμε την οδό των καταγγελιών.

Οποιοσδήποτε μπορεί να αναφερθεί στο γεγονός ότι η ιολογία διαψεύδει τον εαυτό της μέσα από τις ίδιες τις δημοσιεύσεις της και αποδεικνύει την αντιεπιστημονικότητά της. Νομικά, σύμφωνα με τη νομολογία της δίκης της ιλαράς, πρόκειται για δήλωση γεγονότος! Ωστόσο, δεδομένου ότι ο νόμος για την προστασία από τις λοιμώξεις προϋποθέτει επιστημονικότητα, ακυρώνεται. Συνεπώς, όλα τα μέτρα που βασίζονται στο νόμο είναι παράνομα και καταχρηστικά. Με αυτή την παράθεση γεγονότων, η άλλη πλευρά έχει το βάρος της απόδειξης. Για τη διαδικασία αυτή μπορεί κανείς να ανατρέξει στην έρευνα του Stefan Lanka (27).

Το καλύτερο είναι να αναφέρεστε πάντα στη βάση ολόκληρης της αφήγησης για την πανδημία, το ζήτημα του ιού, όταν κάνετε καταγγελίες για άρνηση εμβολιασμού ή άλλες ενέργειες. Άλλα, εξίσου σημαντικά και ορθά επιχειρήματα, όπως η επικινδυνότητα του εμβολιασμού, η εκτροπή της PCR ή η αξιοποίηση του διαλυμένου συστήματος υγείας, είναι αντιπαραγωγικά, διότι αυτές οι γραμμές επιχειρημάτων διαλύουν τόσες πολλές “πεποιθήσεις” της μονόπλευρης υλιστικής κοσμοθεωρίας, ώστε τα επιχειρήματα μπλέκονται στη διαδικασία των καταγγελιών και στη νομική διαδικασία, προκαλώντας καθυστερήσεις και μη στοχευμένες επιπλοκές λόγω πιθανών παρεξηγήσεων (27).

Και ο στόχος μας είναι, τελικά, να τερματίσουμε αυτή την παγκόσμια καταστροφή και το έγκλημα κατά της ανθρωπότητας που προκλήθηκε από τη μονόπλευρη υλιστική φυλακή της σκέψης το συντομότερο δυνατό, ώστε να αποφευχθεί περαιτέρω ζημιά. Η ανάδειξη της επικινδυνότητας του εμβολιασμού είναι επομένως άχρηστη, διότι η επίσημη αφήγηση παραδέχεται μεν την επικινδυνότητα, αλλά την αποδέχεται ως υπηρεσία προς την ανθρωπότητα. Στη Σκανδιναβία, για παράδειγμα, η ναρκοληψία αναγνωρίστηκε ως βλάβη εμβολίου με πιθανές θανατηφόρες συνέπειες ως αποζημιώσιμη βλάβη εμβολίου (28).

Ο ισχυρισμός ότι οι δοκιμές PCR δεν έχουν νόημα είναι ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση, αλλά αποσπά την προσοχή από το ουσιαστικό γεγονός ότι δεν υπάρχει πανδημία. Η αντίπαλη πλευρά θα μπορούσε να προκαλέσει περαιτέρω ζημία μέσω νέων και εξίσου αναποτελεσματικών συστημάτων δοκιμών. Όποιος θέλει να εξετάσει το θέμα αυτό με περισσότερες λεπτομέρειες: Στο τεύχος 4/2021 και 1/2022 της WissenschafftPlus, η αντιεπιστημονική φύση της προσέγγισης της δοκιμής PCR εξηγείται σχολαστικά και κατανοητά από έναν μαθηματικό (29).

Αυτό δείχνει σαφώς ότι τα τεστ αυτά δεν έχουν καμία σημασία. Ο Stefan Lanka περιέγραψε το κεντρικό σημείο του ζητήματος των αποδεικτικών στοιχείων για τον ιό σε επιστολή του προς τον πρώην υπουργό Υγείας Jens Spahn στις 5 Οκτωβρίου 2021, την οποία θα απευθύνει σύντομα και στον νέο υπουργό Υγείας. Ο Lanka θα καταθέσει μήνυση κατά του Spahn επειδή δεν έκανε τίποτα για να αποτρέψει τη βλάβη του πληθυσμού παρότι γνώριζε την κατάσταση.

Το θέμα των αποδείξεων της ύπαρξης του ιού είναι ΤΟ κρίσιμο σημείο που μπορεί και θα τερματίσει άμεσα ολόκληρη την πανδημία παγκοσμίως. Το μόνο ερώτημα είναι: Είμαστε έτοιμοι να αμφισβητήσουμε τα πάντα;

Η επιστολή αυτή μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως βάση επιχειρηματολογίας από οποιονδήποτε ακολουθήσει την οδό της καταγγελίας. Είναι διαθέσιμη στα γερμανικά και στα αγγλικά στην περιοχή λήψης του Προγράμματος Immanuel. Τα επιχειρήματα αυτά δεν ισχύουν μόνο στη Γερμανία. Οι κατευθυντήριες γραμμές για τις επιστημονικές εργασίες έχουν καθοριστεί διεθνώς. Η αφήγηση της πανδημίας βασίζεται παντού στην υπόθεση της ύπαρξης του ιού, η οποία δηλώνεται ως γεγονός.


Γιατί ο εμβολιασμός είναι πραγματικά επικίνδυνος: λέξη-κλειδί Νανοσωματίδια

Για άλλη μια φορά σχετικά με το θέμα των εμβολιασμών από τον ερευνητικό θησαυρό του Stefan Lanka: αυτοί οι εμβολιασμοί δεν έχουν κανένα θετικό αποτέλεσμα. Η μόνη – επιβλαβής – επίδραση προέρχεται από τις βοηθητικές ουσίες που περιέχουν, οι οποίες με τη σειρά τους είναι εξαιρετικά τοξικές. Γίνονται όλο και πιο τοξικά, επειδή η αντίδραση του οργανισμού παρερμηνεύεται ως ανοσολογική αντίδραση (30).

Στην πραγματικότητα, ο οργανισμός αμύνεται κατά της δηλητηρίασης με ένα πρόγραμμα επιδιόρθωσης. Τα λεγόμενα βοηθητικά είναι, μεταξύ άλλων δηλητηρίων (λατινικός ιός), τώρα τέσσερις διαφορετικές κατηγορίες ουσιών νανοσωματιδίων που είναι πολύ δύσκολο να αποβληθούν ξανά από τον οργανισμό. Αυτές οι λιποδιαλυτές ουσίες μεταναστεύουν περισσότερο ή λιγότερο γρήγορα από το σημείο της ένεσης.

Εάν ένα αιμοφόρο αγγείο ή μια νευρική οδός χτυπηθεί κατά τη διαδικασία εμβολιασμού, τα νανοσωματίδια μπορούν να προκαλέσουν θρομβώσεις ή εμβολές. Όσο πιο αδύναμος είναι ο μυϊκός ιστός, τόσο πιο γρήγορα μεταναστεύουν αυτά τα νανοσωματίδια. Όσο καλύτερα τροφοδοτείται ένας μυς με αίμα, όπως στους αθλητές, τόσο μεγαλύτερος είναι ο κίνδυνος να χτυπήσει ένα αιμοφόρο αγγείο. Στο παρελθόν, έπρεπε να γίνεται “αναρρόφηση” κατά τον εμβολιασμό για να αποκλειστεί αυτό το ενδεχόμενο. Σήμερα, αυτό δεν γίνεται πια στα κέντρα εμβολιασμού με το ελάχιστα εκπαιδευμένο προσωπικό, διότι τα τοξικά βοηθητικά μπορούν να προκαλέσουν μακροχρόνια στείρα αποστήματα εάν εγχυθούν με ακατάλληλο τρόπο, τα οποία θα ήταν σαφώς αναγνωρίσιμα ως βλάβη από το εμβόλιο, και αυτός είναι ο τρόπος για να αποφευχθεί αυτός ο κίνδυνος.

Το ίδιο το mRNA, από την άλλη πλευρά, δεν αποτελεί σημαντικό κίνδυνο, γεγονός που μπορεί να γίνει κατανοητό από τη μη λειτουργική γενετική (31). Μεταβολίζεται πολύ γρήγορα. Επομένως, είναι σημαντικό να επικεντρωθεί η κριτική των εμβολίων – κυρίως από τους ήρωες της εναλλακτικής σκηνής που πέτυχαν τότε το εμβόλιο Tamiflu για τη γρίπη των χοίρων – στα νανοσωματίδια. Εκείνη την εποχή, ήταν μόνο νανοσωματίδια. Όταν ο πληθυσμός έμαθε ότι η ομοσπονδιακή κυβέρνηση και ο στρατός έλαβαν παρτίδες εμβολίων χωρίς νανοσωματίδια, το 93% του πληθυσμού απέρριψε τον εμβολιασμό. Τα νανοσωματίδια δεν έχουν γίνει πιο υγιεινά από τότε, και τώρα υπάρχουν τέσσερις αντί για μία μόνο κατηγορία ουσιών με εξαιρετικά υψηλό δυναμικό αλλεργίας, γεγονός που προστίθεται στην άμεση τοξικότητα των “νανοσωματιδίων”.

Σύμφωνα με τον Stefan Lanka, τα όργια φόβου σχετικά με τα οξείδια του γραφενίου που χρησιμοποιούνται ως λιπαντικά για τη βελόνα, τις πρωτεΐνες spike, τις σφαιρίνες, οι οποίες στην πραγματικότητα υποδηλώνουν αλλεργία στις χρησιμοποιούμενες ουσίες, και τη γενετική τροποποίηση (η γενετική μηχανική δεν λειτουργεί) αποσπούν την προσοχή από τα πραγματικά πολύ επικίνδυνα νανοσωματίδια και άλλες αδήλωτες βοηθητικές ουσίες/τοξίνες και σπέρνουν ακόμη περισσότερο φόβο (32). Παρ’ όλα αυτά, οι ξένες πρωτεΐνες και οι τοξίνες δεν έχουν καμία δουλειά στο ανθρώπινο σώμα και όλες αυτές οι παρεμβάσεις είναι ιδιαίτερα καταστροφικές για τα παιδιά και τους ανθρώπους με μειωμένη ενέργεια.


Ολιστική θεώρηση της ανθρώπινης ζωής – με Χαρά!

“Είμαι αρκετά σίγουρος ότι όταν η ανθρωπότητα σταματήσει να κρίνει τον εαυτό της και αρχίσει να καταλαβαίνει τι πραγματικά είναι να είσαι άνθρωπος, και οι άνθρωποι συνειδητοποιήσουν ότι φέρουν ήδη αυτή τη συνείδηση στις καρδιές, τις επιθυμίες και τα όνειρά τους, τότε θα απελευθερωθούν τόσες πολλές συνέργειες που θα συμβούν πολύ γρήγορα.”

Βασιζόμενοι χαλαρά στον θεολόγο Paul Schwarzenau, είμαι πεπεισμένη ότι πολλά μπορούν να απελευθερωθούν με ευκολία.

Αν μπορέσουμε να συγκεντρώσουμε μόνο δύο χούφτες πραγματικά ανοιχτόμυαλων ανθρώπων που είναι πρόθυμοι να εφαρμόσουν αυτές τις γνώσεις που μοιράζονται εδώ στην πράξη στη ζωή τους και σε ανταλλαγή με τους κυβερνητικούς θεσμούς, μπορούμε να φέρουμε το μπαλόνι κορώνα-γράμματα σε έκρηξη με στοχευμένο τρόπο, πριν εκραγεί στα μούτρα μας με την κατάρρευση της δημόσιας τάξης ως αποτέλεσμα της οικονομικής κατάρρευσης που προκύπτει από τα μέτρα.

Δεν πρέπει να δεσμευτούμε σε αυτό και να πιστέψουμε ότι θα χρειαστεί τουλάχιστον άλλη μια γενιά και ότι θα περάσουμε πρώτα από την κόλαση – η πίστη μας (και η συνακόλουθη δράση) μετακινεί βουνά! Ο Λόγος παίρνει σάρκα. Εδώ μπορούμε πραγματικά να πάρουμε τη Βίβλο κυριολεκτικά. Αυτό που σκεφτόμαστε έχει αντίκτυπο – με θετική και αρνητική έννοια. Επομένως, θα πρέπει να δίνουμε μεγάλη προσοχή στις σκέψεις μας. Αντιστεκόμαστε για να συμβεί αυτό τώρα και θα υπάρξει μεγάλη διαύγεια αμέσως!

Έχουμε διανοητικές και τεχνικές δυνατότητες να ζούμε νοερά και βιώσιμα με τα πάντα και τους πάντες. Και είμαστε όλοι στην ίδια βάρκα και πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να αποδώσουμε δικαιοσύνη και ταυτόχρονα να μην θέσουμε νέες καταστροφές σε κίνηση με την επεξεργασία τους. Το θέμα είναι ότι οι έντιμοι άνθρωποι -συμπεριλαμβανομένων των επιστημόνων- που έχουν πέσει στην πλάνη μπορούν να σώσουν τα προσχήματα και, με τη σειρά τους, άλλοι που είναι ένοχοι ποινικού αδικήματος, όπως ο πρώην υπουργός Υγείας Jens Spahn, πρέπει να λογοδοτήσουν στα δικαστήρια”.


Το ζήτημα της ύπαρξης του ιού οδηγεί στον κατάφωρα αντιεπιστημονικό και αντισυνταγματικό χαρακτήρα των μέτρων και των πολιτικών που είναι υπεύθυνοι γι’ αυτά.

“Μια μέρα, αφού γίνουμε κυρίαρχοι των ανέμων, των κυμάτων, των παλιρροιών και της βαρύτητας, θα αξιοποιήσουμε τις δυνάμεις της αγάπης για λογαριασμό του Θεού. Τότε η ανθρωπότητα, για δεύτερη φορά στην ιστορία του κόσμου, θα έχει ανακαλύψει τη φωτιά”. – Tailhard de Chardin

“Αυτή είναι η ζωή. Η βιολογία δεν είναι τίποτε άλλο. Κανένα ζωντανό ον δεν αγωνίζεται στη ζωή του για να παλέψει και να γίνει το ισχυρότερο. Έχουμε συμβίωση και χαρούμενη και δημιουργική συμμετοχή σε όλα τα επίπεδα. Αυτό που πολλοί βιολόγοι δεν βλέπουν ακόμα είναι ότι η έλλειψη προκαλεί επιθετικότητα και βία. Αυτό μπορούμε να το παρατηρήσουμε πολύ καλά στο ζωικό βασίλειο.

Εμείς οι άνθρωποι, με την τεχνολογία μας και κυρίως με τα έμφυτα ανθρώπινα δικαιώματά μας – τα οποία κανείς δεν μπορεί να μας στερήσει – έχουμε τη δυνατότητα να αποτρέψουμε τη λειψυδρία και, όπου αυτή ωστόσο εμφανίζεται, να την αντισταθμίσουμε μέσω της αλληλεγγύης. Ισχύουν τα ανθρώπινα δικαιώματα μόνο για όσους έχουν την τύχη να ζουν σε αφθονία; Σίγουρα αυτό είναι το καθήκον μας ως ανθρώπινα όντα, να συμπεριφερόμαστε ως αλληλέγγυα ανθρώπινη οικογένεια. Μόνο αν όλοι τα πάνε καλά, θα τα πάω πάντα καλά και εγώ”.

Οι νέες εμπειρίες πρέπει συνεχώς να ενσωματώνονται και να προσαρμόζονται στην οργάνωση της κοινότητάς μας, επειδή μεταβάλλονται συνεχώς. Αν αυτό δεν γίνει μέσω της άσκησης του θετικού δικαίου από όλα τα αυτο-υπεύθυνα τμήματα της κοινότητας, οι ελιτίστικες μειονότητες εξαπλώνονται. Τότε οι αποφάσεις των κυβερνώντων στρέφονται κατά της πλειοψηφίας και κατά της ίδιας της ζωής, η οποία συντηρείται μέσω της συμβίωσης.

Η φιλόσοφος Hannah Arendt κατονόμασε με σαφήνεια τα όρια της αντιπροσωπευτικής δημοκρατίας και την ευαισθησία της στη δικτατορία (33). Αυτό γίνεται όλο και πιο εμφανές εδώ και αρκετό καιρό. Πρέπει να βρούμε νέες μορφές κοινότητας στη βάση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και να αναλάβουμε ξανά σοβαρά την ευθύνη μας ως κυρίαρχα μέρη αυτής της κοινότητας.

Αν έχουμε τώρα την ευκαιρία να αναδιαμορφώσουμε τον κόσμο με την έννοια της βασιλείας των ουρανών που έχουμε μέσα μας, με μια ίσως πραγματική άμεση δημοκρατία, χωρίς ένα διεφθαρμένο σύστημα κομμάτων και μέσων ενημέρωσης, χωρίς επαγγελματίες πολιτικούς που στην πραγματικότητα είναι μόνο λομπίστες, τότε θα πρέπει να λάβουμε υπόψη μας την τριπλή δομή της κοινωνίας, όπως την διατύπωσε κάποτε με μεγάλη ακρίβεια ο Rudolf Steiner (34).

“Δεν μπορούμε να επιβάλλουμε αυθαίρετα τις αρχές της Γαλλικής Επανάστασης στις τρεις σφαίρες της πνευματικής, νομικής και οικονομικής ζωής που μας συγκροτούν ως κοινότητα. Χρειαζόμαστε ελευθερία στην πνευματική σφαίρα, ισότητα στη νομική σφαίρα και αδελφοσύνη στην οικονομική σφαίρα. Η ισότητα στην οικονομία φέρνει τον μαρξισμό/σοσιαλισμό, το βλέπουμε αυτό ως εξέλιξη σε παγκόσμιο επίπεδο, για παράδειγμα στο κινεζικό μοντέλο, όπου ο καπιταλισμός και ο κομμουνισμός αλληλοσυμπληρώνονται τρομακτικά καλά. Αλλά και η απόλυτη υπερβολή, ότι οι εταιρείες δεν πληρώνουν φόρους λόγω της αγοραστικής τους δύναμης μέσω των λεγόμενων αναγνώσεων με τις φορολογικές αρχές, πρέπει να σταματήσει αμέσως.

Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε σε παγκόσμιο πόλεμο. Το νομισματικό μας σύστημα από μόνο του επιβάλλει αυτόν τον πόλεμο. Ο τρόπος με τον οποίο είναι οργανωμένο και καλυμμένο το νομισματικό μας σύστημα οδηγεί σε επιθετικότητα. Ο Silvio Gesell (1862-1930) το είχε αναγνωρίσει σωστά αυτό (35). Εξαναγκάζει σε κυριαρχία εκείνους που δημιουργούν και τελικά συσσωρεύουν χρήματα με βάση μαθηματικούς τρόπους. Αυτοί θέλουν να διατηρήσουν αυτή την υπεροχή, και αυτό μπορεί να γίνει μόνο μέσω μεγαλύτερης προσφοράς χρήματος. Και εδώ, επίσης, το μπαλόνι θα εκραγεί σύντομα.

Αλλά: ποτέ δεν είχαμε παγκόσμιο πόλεμο με τόσους λίγους νεκρούς. Μόνο τα ελάχιστα δυνατά περιστατικά συμβαίνουν. Είμαι πεπεισμένη γι’ αυτό. Και αυτό, επίσης, θα πρέπει να μας δώσει κουράγιο να υπερασπιστούμε το δικαίωμα που μας ενυπάρχει, με θάρρος, φαντασία και, κυρίως, χιούμορ”.


Συμπέρασμα

Για μένα, η έρευνα του Stefan Lanka είναι ο κρίκος που λείπει από την προσωπική μου έρευνα και τις απόψεις που έχω αποκτήσει σχετικά με τη ζωή, την υγεία και την ασθένεια. Έχω καταλήξει στην προσωπική μου πεποίθηση από τη δική μου εμπειρία ότι δεν υπάρχει “μεταδοτικότητα λοιμωδών νόσων” στην καθημερινή ζωή με αυτή την έννοια. Αντίθετα: Η βασική υγιεινή είναι σημαντική, για παράδειγμα, για να μην εισέρχονται σάπιες ουσίες στα ζωντανά. Η ανυπαρξία των ιών, με βάση τη βιολογική έρευνα που παρουσιάζεται εδώ, μου φαίνεται εύλογη και κατανοητή, και εύχομαι πολλοί ερευνητές να ελέγξουν αυτή την τόσο αποφασιστική επιχειρηματολογία και τα αποφασιστικά πειράματα ελέγχου σχετικά με τον SARS-CoV-2 ή να τα πραγματοποιήσουν οι ίδιοι, ώστε να υπάρχει όλο και περισσότερη σαφήνεια. Καλώ επίσης τον αναγνώστη να ερευνήσει τα πάντα μόνος του, διότι η γνώση είναι ο καλύτερος εξαγνιστής.

Πολύ συχνά στην ιστορία, από άγνοια και φόβο, το καταστροφικό πρόγραμμα έχει περάσει και συνεχιστεί. Αλλά τώρα, με την κατάρρευση της μονόπλευρης υλιστικής κοσμοθεωρίας, μας δίνεται η ευκαιρία να σπάσουμε από κοινού αυτό το ξόρκι και, με διαύγεια, σοφία και πραγματική επιστήμη, να επιτύχουμε ένα συλλογικό άλμα στη συνείδηση και συνεπώς ένα άλμα στην ανάπτυξη της ανθρωπότητας. Η παγκόσμια δικτύωση το καθιστά αυτό δυνατό.

Επιπλέον, οι διαδικασίες των εμπλεκόμενων ηθοποιών φαίνονται τόσο γκροτέσκες που υπάρχει πάντα η πιθανότητα να ξυπνήσει κανείς τελικά από αυτή την κακή ταινία. Η γνώση είναι διαθέσιμη μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια για να κατανοήσει κανείς τον εαυτό του, τον πλησίον του, την ίδια τη ζωή, αλλά και για να επιτρέψει το μυστήριο της ζωής, το οποίο παραμένει παρά την καλύτερη επιστήμη, χωρίς φόβο.

Η Corona μας παρέχει τη μοναδική ιστορική ευκαιρία -για όλους τους ανθρώπους ταυτόχρονα- να αναγνωρίσουμε την παλιά γνώση ως ψευδή ή ως περιορισμένη και ελλιπή. Ήρθε η ώρα να δράσουμε, ανθρώπινα και σοφά, θα μπορούσαμε επίσης να πούμε, συνδεδεμένα με τον Θεό.


Είμαστε άνθρωποι και ισχυροί επειδή είμαστε άνθρωποι.

Μια πολύ μεγαλύτερη ικανοποίηση είναι η άσκηση ανθρωπιάς αντί της απανθρωπιάς. Η παραδοχή της απανθρωπιάς της άλλης πλευράς βοηθάει μόνο στην πρώτη στιγμή του τρόμου. Αλλά για να υπερβούμε την απανθρωπιά, πρέπει να είμαστε άνθρωποι. Αυτό ισχύει τόσο στην υλικοποιημένη πραγματικότητα όσο και στην πνευματική.

Ωστόσο, η γνώση της παγκόσμιας βιολογίας σύμφωνα με τον Hamer είναι τόσο πολύτιμη για τη μελλοντική βιωσιμότητα και ειρήνη, επειδή εγκαταλείπει το κακό ως αιτία των συμπτωμάτων που κάποτε ονομάζαμε ασθένεια. Δυστυχώς, λόγω της δικής του μαζικής τραυματοποίησης, ο ίδιος ο Hamer δεν είχε καταφέρει να ξεπεράσει αυτή τη σκέψη καλού-κακού (ιδιωτικά). Αλλά οι ανακαλύψεις του μας το επιτρέπουν!



Αυτό το κείμενο προέκυψε από μια συζήτηση με τον Stefan Lanka. Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλονται στην επιμελήτρια Silke Rudolph, η οποία συνέβαλε με την ωραία και απαιτητική διόρθωσή της, πολύ στη σαφήνεια αυτού του κειμένου.

Όλα τα τμήματα που δεν έχουν χαρακτηριστεί ως αποσπάσματα παρατίθενται απευθείας από την καθοδηγούμενη συνομιλία με τον Stefan Lanka.

ΠΗΓΕΣ:

(1) https://youtu.be/EtsGdxitwMA

(2) https://wissenschafftplus.de/uploads/article/wissenschafftplus-virologen.pdf

(3) “misinterpretation Virus I, II, III, expenditure of knowledge creates plus expenditure 1/2020 until 3/2020, https://wplus-verlag.ch/de_DE

(4) https://pubmedinfo.files.wordpress.com/2017/01/propagation-in-tissue-cultures-of-cytopathogenic-agents-from-patients-with-measles.pdf

(5) https://telegra.ph/HIV–AIDS-einfach-und-simpel-demontiert-01-03

(6) https://projekt-immanuel.de

(7) https://de.wikipedia.org/wiki/Friedhelm_Herrmann

Guidelines academic work: https://www.dfg.de/download/pdf/foerderung/rechtliche_rahmenbedingungen/gute_wissenschaftliche_praxis/kodex_gwp.pdf

(8) https://rotekartefuercorona.de/documents/drei-rote-karten-für-corona-v0.2-2021.pdf

(9) http://www.dichtes-wasser.de

(10) Ulrich Bahnsen: genotype in resolution , time, 6. November 2008 https://www.zeit.de/2008/25/M-Genetik?utm_referrer=https%3A%2F%2Fduckduckgo.com

(11)  https://youtu.be/jf-ktZcSl6A and https://telegra.ph/Der-Impf-Mythos-Die-Statistiken-08-16

and Dr. Stefan Lanka and Ursula Stoll: Corona — Further into Chaos or Chance-for-ALL?, Practice New Medicine Publishing, 2020.

(12) misinterpretation Virus-I, issue 1/2020 knowledge creates plus, https://wissenschafftplus.de/uploads/article/wissenschafftplus-virologen.pdf

(13) https://telegra.ph/Impfherstellung—fötales-Rinderserum-und-abgetriebene-Föten—Ein-Schandfleck-der-menschlichen-Geschichte-01-13

(14) https://odysee.com/@DeansDanes:1/cpe-english:f and https://odysee.com/@katie.su:7/Stefan-phase-3-english:3 and https://odysee.com/@DeansDanes:1/brennpunkt-8:d

Σε γραπτή μορφή, τα αποτελέσματα αυτά θα δημοσιευθούν σύντομα στις Ηνωμένες Πολιτείες.

(15) https://wissenschafftplus.de/uploads/article/das-ende-von-corona-eine-chance-fuer-alle.pdf

(16) https://wissenschafftplus.de/uploads/article/Wissenschafftplus_Entwicklung_der_Medizin.pdf

(17) Stefan Lanka: Corona There is more: by everything, knowledge creates plus edition 2/2021.

(18) https://wissenschafftplus.de/uploads/article/Wissenschafftplus_Mohr_Virchow.pdf

(19) Johann Siegfried Mohr: Eugen Rosenstock-Huessey — An attractive man, knowledge creates plus 4/2020 and 1/2021, as well as the work of Eugen Rosenstock-Huessey itself.

(20) https://youtu.be/jqe-QifgVZU

(21) https://uncutnews.ch/die-who-ist-eine-institution-der-korruption/

(22) Armin Risi: God and the gods — the prophesied return of the Vedic knowledge, Govinda publishing 2020.

(23) https://seamusomahony.com/books/can-medicine-be-cured/ on page 262

(24) https://www.spiegel.de/politik/krebs-durch-seelenschmerz-und-soziale-qual-a-42ac2c92-0002-0001-0000-000040749012

(25) on The biology, according to Hamer: https://www.krankheit-ist-anders.de

https://wplus-verlag.ch/de_DE/p/buy/die-universalbiologie-eine-lebenseinstellung

(26) continues to be a leader and deepening of the topic of biology, according to Hamer: universal biology knowledge creates plus from Year 2010 to continuously documented: https://wplus-verlag.ch/de_DE/cat/abonnement-1

(27) https://projekt-immanuel.de/videos/kb-nr-06-keine-angst-vor-der-impfpflicht/

(28) https://www.spiegel.de/gesundheit/diagnose/schweinegrippe-impfung-schweden-entschaedigt-narkolepsie-patienten-a-1092175.html

(29) A new Coronavirus associated with human respiratory disease in China, knowledge creates plus 4/2021.

(30) https://telegra.ph/Die-Gefahr-der-Nanopartikel-die-in-den-Impfstoffen-verwendet-werden-02-03

(31) Stefan Lanka: Dangerous Claims, Knowledge Creates Plus 3/2021.

(32) https://projekt-immanuel.de/videos/kb-nr-04-nanopartikel-und-impfungen/

(33) https://www.rosalux.de/fileadmin/rls_uploads/pdfs/Utopie_kreativ/113/113_Schindler.pdf

(34) Axel Burkart: “Social threefolding” according to Rudolf Steiner, Humanities TV, https://youtu.be/iDeayjdXf8I

(35) https://www.silvio-gesell.de

(36) From Armin Risi: The Radical Middle Way, Kopp Verlag, 2. Edition, January 2016.

 περαιτέρω αναφορές:

https://t.me/s/Corona_Fakten

*Film Corona crisis as an opportunity: https://odysee.com/@Projekt-Immanuel:3/k-B02_Corona_als_Chance:e

*Freedom Talk no. 5: https://odysee.com/@DeansDanes:1/Freedom-Talk-5:b


Η σειρά βιβλίων μας “Οι σύγχρονοι μάρτυρες”

👇 J e t z t B e s t e l l e n 👇

📚 –> The Contemporary Witnesses Volume 1.0 | [Promo Video]

📚 –> The Contemporary Witnesses Band 1.1 | [Promo Video]

************

Δικτυογραφία

“JA ZUM LEBEN” – Wie wir uns durch die Virenexistenzfrage aus allen Denkfallen befreien können – Telegraph

https://telegra.ph/JA-ZUM-LEBEN—Wie-wir-uns-durch-die-Virenexistenzfrage-aus-allen-Denkfallen-befreien-k%C3%B6nnen-06-11

 

Πηγή και μετάφραση ΑΠΟΛΛΟΔΩΡΟΣ

Προβολές : 359


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα