Βασίλω μ’, έχεις μήνυμα...

Βασίλω μ’, έχεις μήνυμα...

17 Απριλίου, 2023 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:594
Μοίρασέ το

 

Οι Έλληνες πολιτες θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως η δικαστική εξουσία έχει ξεφτιλιστεί από μόνη της.

 

 

 

Αχ Βασιλω μ’…κάτι δεν σ’αφήνει να καταλαβεις πως εσείς οι δικαστές και εισαγγελείς, έχετε ξεφτιλιστεί σε τέτοιο σημείο που πλεον ο λαός όχι μόνο δεν σας εμπιστεύασε, αλλά σας αηδίασε και είναι πολύ οργισμένος μαζί σας… πάρα πολύ οργισμένος…

Κι αν αυτή την οργή και την αηδία αποφασίσει να την εκφράσει, είτε ως πράξεις, είτε εκφραστεί ως ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΟΡΓΗ, δεν σας σώζουν ούτε οι στοές και τα λαγούμια, ούτε οι … ποδίτσες…
Καλλιόπη Σουφλή
Αγαπητή Κα Θάνου.
Οι Έλληνες πολιτες θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως η δικαστική εξουσία έχει ξεφτιλιστεί από μόνη της επανειλημμένα εδώ και 3 χρόνια για να μη πουμε 3 δεκαετίες και έχει αποδείξει επανειλημμένα ότι είναι φοβική, πλήρως χειραγωγήσιμη και δεν είναι καθόλου ανεξάρτητη.
Επίσης, η δικαστική εξουσία έχει προσβάλει κατάφωρα όχι μόνο την νοημοσύνη των πολιτών, αλλά τον ίδιο τον Άνθρωπο, το Σύνταγμα, ΟΛΑ τα εκ γεννετής ανθρώπινα δικαιώματα και κάθε έννοια ήθους και δικαίου.

Πηγή

Προβολές : 594


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα