Βασιλιάς Κάρολος> Έχει να διανύσει τους τελευταίος έξι μήνες από τη ζωή που του εδόθη. Ξαφνικά μυστήριο και με την εξαφάνιση του Πρίγκιπα William!

Βασιλιάς Κάρολος> Έχει να διανύσει τους τελευταίος έξι μήνες από τη ζωή που του εδόθη. Ξαφνικά μυστήριο και με την εξαφάνιση του Πρίγκιπα William!

29 Φεβρουαρίου, 2024 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,487
Μοίρασέ το

Καθώς οι Βασιλείς πέφτουν σαν τις μύγες, έρχεται η σειρά των ηγετών;

Αθήνα, 29 Φεβρουαρίου 2024

Ξαφνικά μυστήριο και με την εξαφάνιση του Πρίγκιπα William ο οποίος δεν έδωσε το παρόν στο Μνημόσυνο του Βασιλέως Κωνσταντίνου.

Το μυστήριο πυκνώνει καθώς το παλάτι επιβεβαιώνει ότι η απουσία του δεν έχει να κάνει με  την υγεία της Kate ή το θάνατο του φίλου του Thomas Kingston.

 

 

Βy Werner Heisenberg

Ήδη η Mirror κάνει λόγο για νέο μυστήριο. Αυτό της εξαφάνισης του Πρίγκιπα William.

Το Buckingham Palace επιβεβαίωσε την Τρίτη ότι ο φίλος του πρίγκιπα William, Thomas Kingston είχε πεθάνει, αλλά επέμεινε ότι αυτό δεν ήταν ο λόγος για τον οποίο ο Πρίγκιπας της Ουαλίας έχασε μια εκδήλωση την ίδια μέρα

Ο Πρίγκιπας William, δεν μπόρεσε να παρακολουθήσει σήμερα ένα βασιλικό γεγονός λόγω «προσωπικού θέματος»

Ποιο είναι το προσωπικό θέμα που απασχολεί τον πρίγκιπα William;

Ο Κάρολος, ο οποίος επίσης δίνει τη μάχη με τον καρκίνο έχασε επίσης την υπηρεσία στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου προς τιμήν του Κωνσταντίνου, του δεύτερου ξαδέλφου του. Ο μονάρχης, 75 ετών, ο οποίος διαγνώστηκε με μια μη ανακοινωθείσα μορφή καρκίνου μόλις πριν από δύο εβδομάδες, δεν πραγματοποιεί δημόσια καθήκοντα ενώ λαμβάνει θεραπεία.

Ο Βασιλιάς Κάρολος  έχει να διανύσει τους τελευταίος έξι μήνες από τη ζωή που του εδόθη.

Η τρομερή πρόβλεψη για την υγεία του κλονίζει τον πυρήνα της βασιλικής οικογένειας και όχι μόνο αυτόν. Οι Βασιλικοι Οίκοι της Ευρώπης απειλούνται με αφανισμό. Διαβάστε στη συνέχεια γιατί θα μπορούσαν να έχουν την ίδια τύχη και οι υπάκουες πολιτικές οικογένειες. Καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη η επιχείρηση μείωσης του δυτικού πληθυσμού το ζητούμενο είναι να παραμείνεις ζωντανός. Ένα παγκόσμιο Survivor έχει ήδη στηθεί.

Ο Βασιλιάς Κάρολος ΙΙΙ φέρεται να αντιμετωπίζει μια δεινή πρόγνωση με εκτιμώμενους έξι μήνες ζωής μετά τη διάγνωση του καρκίνου του παγκρέατος. Η είδηση προκαλεί ένα βαθύ σοκ τόσο για το κοινό όσο και για τη βασιλική οικογένεια, ιδιαίτερα σε μια εποχή που ο μονάρχης προσπαθούσε να περιηγηθεί στη λεπτή δυναμική της βασιλείας του και να προωθήσει τη συμφιλίωση μέσα στην οικογένειά του.

Σύμφωνα με εσωτερικές πηγές, η διάγνωση τέθηκε μετά από ιατρική εξέταση που είχε αρχικά ως στόχο την εκτίμηση της υγείας του προστάτη του βασιλιά, όπως αναφέρει το National Enquirer. Η έρευνα πήρε μια ζοφερή τροπή όταν οι εξετάσεις αποκάλυψαν την παρουσία καρκίνου του παγκρέατος, μιας διαβόητα επιθετικής και συχνά θανατηφόρου μορφής της νόσου, γνωστής για την ταχεία εξέλιξη και την πρόκληση της πρόγνωσής της.

«Στον Βασιλιά Κάρολο είπαν ότι η ασθένεια που έχει εξαπλώνεται διαρκώς, φαίνεται ασταμάτητη», αποκάλυψε ένας από τους έμπιστους του παλατιού, δίνοντας μια ζοφερή εικόνα της μάχης για την υγεία του μονάρχη.

Στο μεταξύ ο Βασιλιάς Harald της Νορβηγίας νοσηλεύεται λόγω μόλυνσης στη διάρκεια των διακοπών του στη Μαλαισία

Ο Harald είναι τελετουργικός αρχηγός του κράτους της Νορβηγίας από το 1991 και είναι ο γηραιότερος εν ζωή μονάρχης της Ευρώπης.

Οι Βασιλιάδες πέφτουν σαν τις μύγες…

In the past two months:

• King Charles has been diagnosed with cancer.
• Kate Middleton has had abdominal surgery and not been seen since December.
• Sarah, Duchess of York was diagnosed with skin cancer.
• Prince Edward is ‘stepping back’ from Royal Duties.
• Thomas Kingston, who married into the British Royal Family, died suddenly.
• Jacob Rothschild died.
• King of Norway rushed to hospital with infection.
• Pope Francis rushed to hospital.
• Queen of Denmark announced shock abdication.
• Two Black Horses were spotted with a ‘captured’ White Horse and Black Flag outside Buckingham Palace.

It can’t just be me who thinks this is a little bit weird, right?

 

mRNA VS Blue Bloods!

Συνεχίζουμε ως εξής. Η μάλλον πριν συνεχίσουμε δείτε και ακούστε αυτό>

 

Ο Thomas Kingston, πρώην αγόρι της Pippa Middleton και σύζυγος της Lady Gabriella, νεκρός στα 45: Η βασιλική οικογένεια σε νέο «μεγάλο σοκ» καθώς οι θανάσιμες συμπτώσεις δείχνουν ότι τα εμβόλια ευθανασίας COVID-19 βρίσκονται πίσω και από τους θανάτους των γαλαζοαίματων.

Λες και κάποιος μπαγάσας βάλθηκε να τους ξεπαστρέψει κι αυτούς και να τοποθετήσει στη θέση τους τον Tony Blair ως παγκόσμιο ηγέτη!

Ο Thomas Kingston λοιπόν, σύζυγος της Lady Gabriella Windsor και πρώην φίλος της Pippa Middleton, πέθανε, ανακοίνωσε το Buckingham Palace την Τρίτη. Ήταν μόλις 45.

Ο Kingston πέθανε στο Gloucestershire την Κυριακή, ενώ οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης κλήθηκαν στο σημείο λίγο μετά τις 6 μ.μ. Η αιτία του θανάτου του είναι ακόμα αδιευκρίνιστη.

Η Gabriella είναι κόρη του Πρίγκιπα του Kent.

«Με βαθύτατη θλίψη ανακοινώνουμε τον θάνατο του Thomas Kingston, του αγαπημένου μας συζύγου, γιου και αδελφού μας», ανέφερε το Buckingham Palace σε δήλωση εκ μέρους της Gabriella, του κ. Martin και της κ. Mrs Jill Kingston, της κ. Joanna Connolly και της κ. Emma Murray.

«Ο Tom ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος που φώτισε τη ζωή όλων όσων τον γνώριζαν. Ο θάνατός του προκάλεσε μεγάλο σοκ σε όλη την οικογένεια και σας ζητάμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας καθώς θρηνούμε τον θάνατό του.»

Ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Camilla ενημερώθηκαν επίσης για τον θάνατο του Tom, με το Παλάτι να σημειώνει ότι οι μονάρχες «ενώνονται με τον Πρίγκιπα και την πριγκίπισσα του Michael of Kent και όλοι όσοι τον γνώριζαν στη θλίψη ενός πολυαγαπημένου μέλους της οικογένειας».

«Συγκεκριμένα, οι Μεγαλειότητές τους στέλνουν τις πιο εγκάρδιες σκέψεις και τις προσευχές τους στην Gabriella και σε όλη την οικογένεια Kingston», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Η Gabriella και ο Kingston παντρεύτηκαν στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Κάστρο του Ουίνδσορ στις 18 Μαΐου 2019 και δεν έχουν μαζί παιδιά.

Η βασίλισσα Ελισάβετ και ο αείμνηστος πρίγκιπας Φίλιππος παρευρέθηκαν και οι δύο στην ιδιαίτερη μέρα της.

Ο socialite είναι ο δεύτερος ξάδερφος του Charles, 75 ετών, και ήταν παρών στη στέψη του τον περασμένο Μάιο.

Ένας εκπρόσωπος του Παλατιού είπε: «Ο Βασιλιάς και η Βασίλισσα ενημερώθηκαν για τον θάνατο του Τόμας και ενώθηκαν με τον Πρίγκιπα και την Πριγκίπισσα του Κεντ και όλους όσοι τον γνώριζαν στο πένθος ενός πολυαγαπημένου μέλους της οικογένειας.

«Συγκεκριμένα, οι Μεγαλειότητές τους στέλνουν τις πιο εγκάρδιες σκέψεις και τις προσευχές τους στην Gabriella και σε όλη την οικογένεια Kingston».

Η Lady Gabriella απέτισε φόρο τιμής στον σύζυγό της σε κοινή δήλωση με την οικογένειά του, περιγράφοντάς τον ως έναν «εξαιρετικό άνθρωπο που φώτισε τις ζωές όλων όσων τον γνώριζαν». Ο τραγικός θάνατός του περιγράφηκε ως «μεγάλο σοκ για όλη την οικογένεια».

Θα διεξαχθεί έρευνα για να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου, αλλά δεν υπάρχουν ύποπτες συνθήκες και δεν υπάρχουν άλλα εμπλεκόμενα μέρη.

Μια δήλωση εκ μέρους της Λαίδης Gabriella Kingston και της οικογένειας του κ. Kingston ανέφερε: «Με βαθύτατη θλίψη ανακοινώνουμε τον θάνατο του Thomas Kingston, του αγαπημένου μας συζύγου, γιου και αδελφού μας.

«Ο Τομ ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος που φώτισε τη ζωή όλων όσων τον γνώριζαν. Ο θάνατός του προκάλεσε μεγάλο σοκ σε όλη την οικογένεια και σας ζητάμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας καθώς θρηνούμε τον θάνατό του».

Τα διαπιστευτήρια της οικονομικής του καριέρας περιελάμβαναν επίσης ρόλους στη Voltan Capital Management και στην IDC Securities.

Ο κύριος Kingston ήταν στενός φίλος της Pippa Middleton, της αδερφής της Πριγκίπισσας της Ουαλίας, με την οποία τον έβλεπαν συχνά μαζί.

 

Στην πραγματικότητα, το ζευγάρι λέγεται ότι είχε ένα ειδύλλιο το 2011, μετά το τέλος της σχέσης της κυρίας Middleton με τον παίκτη του κρίκετ Alex Loudon.

Μετά τη λήξη του φημολογούμενου ειδύλλου, παρέμεινε τακτικό μέλος του κοινωνικού σετ της κυρίας Middleton και το ζευγάρι παρέμειναν φίλοι.

Ένας φίλος της κυρίας Middleton είπε στο παρελθόν στον Richard Kay της Daily Mail: «Ο Tom είναι εντελώς γοητευτικός, ευγενικός και πολύ δημοφιλής με τις κυρίες. Στην πραγματικότητα, είναι ακριβώς το είδος του άντρα που θα θέλατε να συστήσετε στη μητέρα σας ».

Lady Gabriella Windsor's husband Thomas Kingston (pictured together) has died aged 45, Buckingham Palace has announced

Lady Gabriella Windsor’s husband Thomas Kingston (pictured together) has died aged 45, Buckingham Palace has announced

The tragic last photo of Thomas Kingston and his wife Lady Gabriella Windsor, taken at event in London on Valentines Day

The tragic last photo of Thomas Kingston and his wife Lady Gabriella Windsor, taken at event in London on Valentines Day

(L-R) Queen Camilla, King Charles, Lady Gabriella Windsor and Thomas Windsor are pictured watching the races at Ascot last summer

(L-R) Queen Camilla, King Charles, Lady Gabriella Windsor and Thomas Windsor are pictured watching the races at Ascot last summer

Prince and Princess Michael of Kent, Lady Gabriella's parents, both attended a memorial service today for King Constantine of Greece

Prince and Princess Michael of Kent, Lady Gabriella’s parents, both attended a memorial service today for King Constantine of Greece

Mr Kingston is the son-in-law of Prince and Princess Michael of Kent

Mr Kingston is the son-in-law of Prince and Princess Michael of Kent

Thomas Kingston (L) and Lady Gabriella Windsor smile after their wedding ceremony, at St George's Chapel in Windsor Castle on May 18, 2019

Thomas Kingston (L) and Lady Gabriella Windsor smile after their wedding ceremony, at St George’s Chapel in Windsor Castle on May 18, 2019

Thomas Kingston was close friends with Pippa Middleton, the Princess of Wales' sister. They are pictured here at Cheltenham Festival in 2013

Thomas Kingston was close friends with Pippa Middleton, the Princess of Wales’ sister. They are pictured here at Cheltenham Festival in 2013

Mr Kingston (pictured with Lady Gabriella Kingston), 45, was found deceased at an address in Gloucestershire on Sunday evening

Mr Kingston (pictured with Lady Gabriella Kingston), 45, was found deceased at an address in Gloucestershire on Sunday evening

Thomas Kingston and Lady Gabriella Windsor are pictured at the Wimbledon Tennis Championships in July 2019

Thomas Kingston and Lady Gabriella Windsor are pictured at the Wimbledon Tennis Championships in July 2019

Lady Gabriella Windsor and Thomas Kingston are pictured at Royal Ascot in June last year

Lady Gabriella Windsor and Thomas Kingston are pictured at Royal Ascot in June last year

Lady Gabriella Windsor and Thomas Kingston attended the late Queen's state funeral in September 2022

Lady Gabriella Windsor and Thomas Kingston attended the late Queen’s state funeral in September 2022

The couple were pictured at a Thanksgiving service for the late Prince Philip in March 2023
They are pictured at a service at St Paul's Cathedral for the Queen's Platinum Jubilee in June 2022

The couple were pictured at a Thanksgiving service for the late Prince Philip in March 2023 (left) and at a service at St Paul’s Cathedral for the Queen’s Platinum Jubilee in June 2022 (right)

Ποιος και γιατί εξολοθρεύει Ξαφνικά Πρίγκιπες και Βασιλείς;

Αθήνα 27 Φεβρουαρίου 2024.

Τα βασιλικά παραμύθια δεν έχουν πάντα καλό τέλος. Στη προκειμένη περίπτωση μιλάμε για έναν εφιάλτη σε συνέχειες το σενάριο του οποίου είναι αντάξιο εκείνων που ο εκλεκτός φίλος Michel de Nostredame (ο οποίος αυτοκτόνησε μερικά 24ωρα πριν) έγραφε και σκηνοθετούσε.

Αμήχανο το φιλοθεάμον κοινό παρακολουθεί σε ζωντανή μετάδοση το τελετουργικό του θανάτου του Buckingham Palace. Ένα μετά το άλλο τα εκλεκτά μέλη του παλατιού βρίσκονται αντιμέτωπα με τον θάνατο και τη χρεοκοπία.

Το παλάτι πολύ σύντομα θα ξεμείνει από μετρητό.

Καθώς ο Βασιλιάς Κάρολος και η μελλοντική Βασίλισσα Kate βρίσκονται αντιμέτωποι με turbo καρκίνους έρχεται η είδηση του θανάτου του Μεγάλου Χορηγού Λόρδου Jacob Rothschild να λούσει με κρύο ιδρώμα απογόνους και επιγόνους.

Προς τιμή του εκλεκτού Λόρδου Rothschild 3 άλογα-τα δύο μαύρα- της Βασιλικής Φρουράς έκαναν μία σπάνια εμφάνιση στο Λονδίνο το περασμένο Σαββατοκύριακο ενώ στο μεταξύ δεν γνωρίζουμε λεπτομέρειες του θανάτου ο οποίος έβαλε τέλος στη ζωή που του εδόθη το 1936.

Η απουσία του Πρίγκιπα William από το μνημόσυνο του βασιλιά Κωνσταντίνου της Ελλάδας σηματοδοτεί το τέλος του Παλατιού αλλά και το Τέλος των Βασιλικών Οίκων της Ευρώπης.

Η συζυγος Kate αγνοείται, ενώ ο Βασιλιάς Charles και η Camilla βρίσκονται εκτός δράσης.

Απουσία Βασιλέων το Κουρδιστό Πορτοκάλι εισηγείται τη στέψη του ζεύγους Ευαγγελάτου-Τατιάνας ως τηλε-Βασιλείς της Ελλάδος.

Το προτεινόμενο ζεύγος είναι ζάπλουτο (όση η ανοησία του τηλεθεατή τόσο το βάρος σε χρυσάφι της Τατιάνας και του Νικολάου), διαθέτει μεγαλομανία αλλά και ξιπασμό, είναι διάσημο και μπαίνει καθημερινά στα σπίτια του ζωντανού-νεκρού φιλοθεάμονος οξυδερκούς κοινού.

Η Βασίλισσα Τati είναι λίρα εκατό και έχει όλη τη ζωή μπροστά της μια και είναι βέβαιο ότι αντί mRNA εμβόλιο ευθανασίας COVID-19 έλαβε Evian, μεταλικό και γάργαρο, από τις Γαλλικές Άλπεις.

 

 

Πριν οι Αγαπητοί Βασιλείς αφανισθούν εντελώς ας κάνουμε μία σύντομη βουτιά στο κοντινό παρελθόν.

Iανουάριος 2023. Οι Βασιλείς επιστρέφουν;

Ο διάδοχος του θρόνου Παύλος και η διάδοχος πριγκίπισσα Marie-Chantal της Ελλάδας πρόκειται να μετακομίσουν στην Αθήνα, ισχυρίζεται η δημοσιογράφος Stephanie Bridger-Linning.

Ο 55χρονος πρίγκιπας – που έχει πέντε παιδιά, συμπεριλαμβανομένης της λαμπερής πριγκίπισσας Ολυμπίας με τη σύζυγό του, την αγέραστη πριγκίπισσα Princess Marie-Chantal – οδήγησε χθες τους πενθούντες στην κηδεία του πατέρα του στην Αθήνα, στην οποία παρευρέθηκαν μέλη της βασιλικής οικογένειας από όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της πριγκίπισσας Άννας, ο βασιλιάς Felipe VI και η βασίλισσα Letizia της Ισπανίας, και ο βασιλιάς Willem-Alexander και η βασίλισσα Maxima της Ολλανδίας.

Λόγω της αλληλοσυνδεόμενης φύσης των βασιλικών οικογενειών, πολλοί από τους μονάρχες που ήταν παρόντες έδιναν το τελευταίο αντίο σε έναν συγγενή, καθώς και σε έναν φίλο.

Ο Πρίγκιπας Παύλος έχει σπίτι στο Λονδίνο, αλλά η μόνιμη κατοικία του είναι στη Νέα Υόρκη. Ήδη βρίσκεται σε διαδικασία εύρεσης κατοικίας στην Αθήνα και τους επόμενους μήνες θα εγκατασταθεί μόνιμα στην πρωτεύουσα.

Η λαμπερή ελληνική οικογένεια ζούσε προηγουμένως σε μια έπαυλη του 18ου αιώνα στο Λονδίνο και διατηρεί στενή σχέση με τη Βρετανία και την πρωτεύουσα της (η οποία είναι επίσης η πόλη όπου γεννήθηκε η Marie-Chantal).

Έχουν επίσης ζήσει σε ένα αρχοντικό του 1913 σε μια αποκλειστική διεύθυνση του Μανχάταν που κάποτε ανήκε στους γονείς της Marie-Chantal: τον Robert Miller, τον ιδρυτή της αλυσίδας Duty Free DFS, και τη σύζυγό του από τον Ισημερινό, María Clara ‘Chantal’ Pesantes Becerra.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΕΔΩ

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 1,487


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα