Βγήκε και ο “αναμάρτητος” να κρίνει τον έτερο ... “αναμάρτητο”!!! ΞΗΛΩΜΑ ΚΑΙ ΞΥΡΙΣΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ... ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΒΡΩΜΙΣΕΙ ΤΟ ΙΕΡΟ ΡΑΣΟ!!!

Βγήκε και ο “αναμάρτητος” να κρίνει τον έτερο ... “αναμάρτητο”!!! ΞΗΛΩΜΑ ΚΑΙ ΞΥΡΙΣΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ... ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΒΡΩΜΙΣΕΙ ΤΟ ΙΕΡΟ ΡΑΣΟ!!!

21 Νοεμβρίου, 2022 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:956
Μοίρασέ το

 

ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου»: Απαγόρευση ιεροπραξιών στον πατέρα Αντώνιο – Διαχωρίζει τη θέση του ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος

«Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών ουδεμία σχέση είχε ή έχει με την Μ.Κ.Ο. “Κιβωτό του Κόσμου” η οποία και δεν υπάγεται σε αυτήν»

Βγήκε ο ένας … “αναμάρτητος”, να κρίνει τον έτερο … “αναμάρτητο”…

Αυτός που έγινε πρωτοσέλιδο για τα ίδια ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ που σήμερα φέρεται να έκανε ο έτερος “αναμάρτητος”, “νίπτει τας χείρας του” και μας δηλώνει πως η “ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑΣ” δεν υπάγεται σ’ αυτόν…

Κατάλαβα καλά, ότι εννοεί πως “ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ” από τα μπικικίνια της Κιβωτού;;;

Παρακαλώ, διορθώστε με αν κάνω λάθος…

Ας ξεκαθαρίσουμε κάτι απλό…

Κατά πρώτον τέτοια πρωτοσέλιδα όπως τα παρακάτω, τα οποία ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΕΡΩΝΥΜΟ, ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΑΝ-ΙΕΡΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ, ΟΥΤΕ ΕΧΕΙ ΚΙΝΗΘΕΙ Η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΙΣΧΥΟΥΝ…

ΓΙΑΤΙ ΧΡΗΜΑ ΝΑ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ, ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ, ΕΧΕΙ ΜΠΟΛΙΚΟ…

Και μπορεί τα όσα βλέπουν την δημοσιότητα με τον … Αντωνάκη της “Κιβωτού του τρόμου” να προκαλούν ανατριχίλα και οργή, αλλά να θυμόμαστε πως … ΤΟ ΨΑΡΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ…

Και η πρώτη μπόχα είναι του Ιερώνυμου…(δεν ξεχνώ την μπόχα του Χριστόδουλου και των πριν απ’ αυτόν… μετέτρεψαν σχεδόν όλοι τους την Εκκλησία του Χριστού, σε εκκλησία του σατανά με τα Σόδομα και τα Γόμορα…)

Βρε ΑΗ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΙ ΣΑΣ, ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ!!!

ΕΙΣΤΕ ΜΙΑ ΚΑΣΤΑ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΩΝ, ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΤΕ (στην πλειοψηφία σας) ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ (μην τολμήσει να πει κανείς από εσάς, πως η ιεροσύνη είναι λειτούργημα, γιατί ότι “γαλλικά” ξέρω, εδώ μέσα θα τα γράψω… κι αν τολμάτε, καν΄ τε μου μήνυση…), ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΑΜΑΤΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ, ΥΠΟΤΑΣΣΟΜΕΝΟΙ ΣΕ ΑΝΩΜΑΛΑ ΠΑΘΗ…

ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ … ΨΥΧΕΣ ΠΑΙΔΙΩΝ, ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΙΑΖΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!

ΞΥΡΙΣΜΑ, ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΛΟΥΚΙ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ@ΛΟ ΩΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΤΕ ΟΛΟΙ …

ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΣΑΣ…

Αλλά δεν αντέχεται πλέον και Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΝΟΧΗ ΠΟΥ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ, ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΕΣ…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Το φωτογραφικό υλικό, αποδεικνύει ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ και είναι επιλογής μου από το αρχείο των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ.

 

Ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, έκανε την πρώτη του δημόσια τοποθέτηση για την υπόθεση της ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου» και τις καταγγελίες που έχουν «παγώσει» το πανελλήνιο.

Μετά την κατάθεση του 19χρονου που φέρεται να εμπλέκει τον πατέρα Αντώνιο στην υπόθεση των κακοποιήσεων, ο αρχιεπίσκοπος διέταξε τη διενέργεια κανονικών ανακρίσεων. Παράλληλα, ενημερώνει πως επέβαλε στον ιερέα απαγόρευση ιεροπραξιών μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών ουδεμία σχέση είχε ή έχει με την Μ.Κ.Ο. «Κιβωτό του Κόσμου», η οποία και δεν υπάγεται σε αυτήν.

«Μόνος αρμόδιος για την διοίκηση, την διαχείριση και την όλη λειτουργία της είναι ο ως άνω κληρικός, ο οποίος ουδέποτε άλλωστε δέχθηκε να θέσει τις δομές της ΜΚΟ υπό την εποπτεία της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών ή να συνεργαστεί με τα επιτελικά στελέχη αυτής στους τομείς της κοινωνικής πρόνοιας και αλληλεγγύης με οιονδήποτε τρόπο».

Όπως λέει ο κ. Ιερώνυμος, «τόσο εμείς στην Εκκλησία, όσο και ολόκληρη η ελληνική κοινωνία είμαστε σοκαρισμένοι στον υπέρτατο βαθμό. Σε κάθε περίπτωση όμως, η Εκκλησία ούτε πρόκειται να ανεχθεί, πολλώ δε μάλλον να συγκαλύψει, επαίσχυντες και ειδεχθείς συμπεριφορές και πράξεις, που λερώνουν το ιερό ράσο».

Παράλληλα, δηλώνει ότι η Εκκλησία είναι στη διάθεση των αρχών προκειμένου να συμβάλει, με κάθε τρόπο, στην πλήρη διαλεύκανση αυτής της εφιαλτικής υπόθεσης. «Εφόσον αποδειχθεί η αλήθεια των κατηγοριών που αποδίδονται στον συγκεκριμένο κληρικό, η Εκκλησία και εγώ προσωπικά θα αποδώσουμε στον απόλυτο βαθμό την επίγεια εκκλησιαστική δικαιοσύνη».

Αναλυτικά η δήλωση του Ιερωνύμου

«Διέταξα χθες το απόγευμα τη διενέργεια κανονικών ανακρίσεων, κατόπιν επώνυμων καταγγελιών ενώπιον των αρμόδιων αρχών, σε βάρος του κληρικού της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών π. Αντωνίου Παπανικολάου, στον οποίο και επέβαλα, με απόφασή μου, την απαγόρευση ιεροπραξιών μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών ουδεμία σχέση είχε ή έχει με την Μ.Κ.Ο. «Κιβωτό του Κόσμου», η οποία και δεν υπάγεται σε αυτήν. Μόνος αρμόδιος για την διοίκηση, την διαχείριση και την όλη λειτουργία της είναι ο ως άνω κληρικός, ο οποίος ουδέποτε άλλωστε δέχθηκε να θέσει τις δομές της Μ.Κ.Ο. υπό την εποπτεία της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών ή να συνεργαστεί με τα επιτελικά στελέχη αυτής στους τομείς της κοινωνικής πρόνοιας και αλληλεγγύης με οιονδήποτε τρόπο.

Τόσο εμείς στην Εκκλησία, όσο και ολόκληρη η ελληνική κοινωνία είμαστε σοκαρισμένοι στον υπέρτατο βαθμό. Σε κάθε περίπτωση όμως, η Εκκλησία ούτε πρόκειται να ανεχθεί, πολλώ δε μάλλον να συγκαλύψει, επαίσχυντες και ειδεχθείς συμπεριφορές και πράξεις, που λερώνουν το ιερό ράσο.

Το ιερό ράσο, το ποτισμένο με αίμα Αγίων και Ηρώων, δεν είναι δυνατόν να το φέρουν και να το φορούν όσοι το χρησιμοποιούν ανερυθρίαστα και πρόστυχα, χωρίς φόβο Θεού και ανθρώπων, για να καλύπτουν τις ανομίες τους και για να διαπράττουν εγκλήματα που στιγματίζουν ανεξίτηλα και για πάντα τις ζωές και τις ψυχές αθώων παιδιών.

Οι λέξεις αγάπη, στοργή και φροντίδα ούτε νοητικά πυροτεχνήματα μπορούν να είναι, ούτε επικοινωνιακά εργαλεία για την χειραγώγηση ανθρώπων, και δη ανηλίκων, και για την ικανοποίηση των πάσης φύσεως διαστροφών, που γεννούν νοσηροί και σάπιοι εγκέφαλοι.

Στο όνομα της προστασίας των παιδιών, δεν μπορεί να λαμβάνει χώρα η σταύρωσή τους και μάλιστα από «κληρικούς» που τα εκμεταλλεύονται και τα κακοποιούν παντοιοτρόπως έχοντας, κατά τα λοιπά, πείσει και το πανελλήνιο για τις «αγνές» τους προθέσεις. Κάτι τέτοιο δεν το χωρά ειλικρινά ο ανθρώπινος νους…

Ως Εκκλησία, είμαστε στη διάθεση των αρχών, προκειμένου να συμβάλουμε, με κάθε τρόπο, στην πλήρη διαλεύκανση αυτής της εφιαλτικής υπόθεσης. Εφόσον αποδειχθεί η αλήθεια των κατηγοριών που αποδίδονται στον συγκεκριμένο κληρικό, η Εκκλησία και εγώ προσωπικά θα αποδώσουμε στον απόλυτο βαθμό την επίγεια εκκλησιαστική δικαιοσύνη.»

 

Πηγή

Προβολές : 956


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα