Βεντέτα Μαρινάκη κατά του Μητσοτάκη και πόλεμος μέχρι τις ευρωεκλογές

Βεντέτα Μαρινάκη κατά του Μητσοτάκη και πόλεμος μέχρι τις ευρωεκλογές

26 Μαρτίου, 2024 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:806
Μοίρασέ το

 

Διαβάζω και αναρωτιέμαι: ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ, ΠΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΕΣ ΠΟΡΝΕΣ ΤΩΝ ΜΜΕ.

ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΤΙΣ ΦΥΛΛΑΔΕΣ ΤΟΥΣ.

Ακούστε έστω και μετά από εκατό πενήντα τέσσερα χρόνια τον μακαρίτη αρχισυντάκτη των N.Y.T…γνώριζε από τότε τον ρόλο των ΜΜΕ…

 

To ΒΝ είχε αποκαλύψει τα τεκταινόμενα

Μην μου πείτε πως δεν έχετε ξεράσει με όλο το πακέτο της διεφθαρμένης σχέσης Μητσοτάκη – Μαρινάκη… και γενικά με όλη την μπόχα και την δυσωδία της της διεστραμμένης ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. ..όχι πως ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ είναι καλλίτερες, αλλά τόση διαστοφή συγκεντρωμένη σ’ ένα κόμμα και κυρίως στο πρόσωπο του ψυχοπαθή Μητσοτάκη, πρώτη φορά από γεννήσεως του ελληνικού έθνους…

Και εννοείται πως την ίδια ψυχοπάθεια έχουν και οι βουλευτές του κόμματός του, στο σύνολό τους.

ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΤΣΙΠΑ, ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΑ, ΜΕΤΑ ΑΠ’ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕ Η ΔΡΑΚΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙΣ…

ΕΙΔΑΤΕ ΕΝΑΝ… ΕΝΑΝ ΤΟ ΦΕΛΕΚΙ ΜΟΥ ΜΕΣΑ, ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ;;;

ΑΡΑ, ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΕΔΟΥΛΙ.

Και φυσικά την ίδια ψυχοπάθεια έχουν κι αυτοί που τον ψήφισαν… κι αυτόν και τους βολευτές του.

ΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΜΑΣ.

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

Βεντέτα Μαρινάκη κατά του Μητσοτάκη και πόλεμος μέχρι τις ευρωεκλογές – To ΒΝ είχε αποκαλύψει τα τεκταινόμενα
Το Μαξίμου επέβαλε την άμεση καταδίκη του Βήματος
Ήμασταν η πρώτη ιστοσελίδα που σας είχαμε ενημερώσει ότι οι σχέσεις του Κ. Μητσοτάκη με τον εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη είναι πλέον πολύ κακές (Ο Μητσοτάκης έχει «πολιτικό» αντίπαλο τον εφοπλιστή Μαρινάκη – Όλο το παρασκήνιο της κόντρας Ολυμπιακού – κυβέρνησης).
Επίσης, ήμασταν η πρώτη ιστοσελίδα που σας είχαμε ενημερώσει ότι ο εφοπλιστής Βαγγέλης Μαρινάκης τα έχει βρει με τον Στέφανο Κασσελάκη, τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να τον βοηθήσει να ηγηθεί της αντιπολίτευσης κατά του Κ. Μητσοτάκη (Ο Μαρινάκης τα βρήκε με τον Κασσελάκη! – Στήριξη στην αντιπολίτευση κατά Μητσοτάκη και ενεργοποίηση της «Ελευθεροτυπίας»). Και μία παράμετρος αυτού του deal είναι η επανέκδοση της εφημερίδας «Ελευθεροτυπία» η οποία θα βγει στα περίπτερα πριν τις ευρωεκλογές και θα είναι ένα φύλλο σκληρό αντι-μητσοτακικό που θα στηρίζει παράλληλα τον Στέφανο Κασσελάκη.
Ποιοι είχαν πρόσβαση στις κασσέτες με τις συνομιλίες

Πάμε τώρα και στα του δημοσιεύματος. Το δημοσίευμα στο

Βήμα της Κυριακής δεν ήταν ένα τυχαίο χτύπημα.
Και δεν ήταν καινούριο, καθώς όπως αποδεικνύεται ήταν παλιό ρεπορτάζ της ΕΡΤ και της ιστοσελίδας «Έθνος».
Ουσιαστικά λέει, χωρίς να αμφισβητεί το τραγικό λάθος του σταθμάρχη, ότι τις συνομιλίες κάποιος τις έλεγξε πριν και τις παρουσίασε κομμένες και ραμμένες. Για ποιον λόγο έγινε αυτό;

Μάλλον για να μην εμπλακούν περισσότεροι υπηρεσιακοί παράγοντες. Το θέμα είναι ποιοι είχαν πρόσβαση σε αυτές τις κασέτες.

 

Οι εκτιμήσεις και τα ρεπορτάζ θεωρούν ότι πρώτο λόγο είχε ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΣΕ Π. Τερζάκης καθώς και 2 ή 3 άλλα διαπιστευμένα πρόσωπα του ΟΣΕ.

 

 

Μπαίνει στον πόλεμο και το Mega

Όμως, έχει άλλη βαρύτητα να το «παίζει» το ξαναπαιγμένο θέμα μία εφημερίδα με μεγάλο τιράζ που για χρόνια «έπαιζε» καλά τα θέματα του Μαξίμου και πρόσεχε το προφίλ του Πρωθυπουργού.

Και φυσικά είναι διαφορετικό να ξαναπαίζει το θέμα σε πανελλήνια μετάδοση το Mega το οποίο στο αμέσως προσεχές διάστημα θα αποτελέσει άλλο ένα μέσο καθημερινής αποδόμησης της κυβέρνησης.

 

 

Το Μαξίμου επέβαλε την άμεση καταδίκη του Βήματος

 

 

Γι’ αυτό και, σύμφωνα με πληροφορίες από κυβερνητικές πηγές, μαθαίνουμε ότι ήταν επιτακτική ανάγκη όλοι οι υπουργοί να καταδικάσουν το δημοσίευμα και όλοι οι υπουργοί και τα μεγαλοστελέχη της Πειραιώς ανέβασαν τους τόνους κατά του Συγκροτήματος Μαρινάκη για πρώτη φορά.

 

Ουσιαστικά ήταν εντολή Μητσοτάκη να αποδοκιμάσουν το Συγκρότημα Μαρινάκη, πρώτον για να δείξουν ότι είναι ενωμένοι απέναντι στην επίθεση που δέχτηκε η κυβέρνηση και δεύτερον για να δείξουν ότι παρά τις καλές σχέσεις που έχουν υπουργοί με τον εφοπλιστή Μαρινάκη δεν λογοδοτούν σε αυτόν, αλλά στο Μαξίμου.

 

Άλλωστε, για το Μαξίμου πλέον το Βήμα αποτελεί μία εφημερίδα που διαδίδει fake news.

 

Βεντέτα με νέα δημοσιεύματα για Τέμπη και υποκλοπές

Όμως, στην συνέχεια Μαξίμου και Συγκρότημα αντάλλαξαν βαριές κουβέντες, με την Alter Ego να μιλάει για πρώτη φορά για τραγικά αδιέξοδα της κυβέρνησης και να αναφέρεται για την 107η θέση που έχει η χώρα μας στην ελευθερία του τύπου.

 

Υιοθετώντας ουσιαστικά για πρώτη φορά, την θέση του ΣΥΡΙΖΑ και των Reporters United που μιλάνε για φίμωση του Τύπου στην Ελλάδα.

 

Τι μέλλει γενέσθαι μετά από αυτήν την κόντρα;

 

Τα ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Βασίλη Λαμπρόπουλου για τα Τέμπη αλλά και τις υποκλοπές, θα ενταθούν το επόμενο διάστημα μέχρι τις ευρωεκλογές.

 

Στο μεταξύ ετοιμάζεται και η Ελευθεροτυπία. Άλλωστε, είναι γνωστό ότι ένα από τα άμεσα θιγόμενα πρόσωπα των υποκλοπών είναι και ο εφοπλιστής.

 

Η κυβέρνηση είναι, όμως, έκθετη για τα Τέμπη, όχι κυρίως για το θέμα των κασετών, αλλά γιατί 1 χρόνο τώρα δεν έχει προχωρήσει η έρευνα για τα βαθύτερα αίτια του δυστυχήματος.

 

Και φυσικά γιατί σε πολιτικό επίπεδο προφυλάσει τον Κώστα Καραμανλή όταν πλέον και μέσα στην παράταξη τον αδειάζουν.

 

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 806


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα