Βιβλίο για τις πυρκαγιές στο Maui δημοσιεύτηκε πριν καν ολοκληρωθούν τα «γεγονότα» αλλα και πριν μάθουμε τον αριθμό των νεκρών… Σας θυμίζει κάτι;

Βιβλίο για τις πυρκαγιές στο Maui δημοσιεύτηκε πριν καν ολοκληρωθούν τα «γεγονότα» αλλα και πριν μάθουμε τον αριθμό των νεκρών… Σας θυμίζει κάτι;

29 Αυγούστου, 2023 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:409
Μοίρασέ το

 

Αυτοί που έβαλαν τις φωτιές, είναι η παγκόσμια ελίτ αφού πρώτα χαρακτήρισε τη Χαβάη ως το πρώτο έξυπνο νησί στον κόσμο.

Βιβλίο για τις πυρκαγιές στο Maui δημοσιεύτηκε πριν καν ολοκληρωθούν τα «γεγονότα» αλλα και πριν μάθουμε τον αριθμό των νεκρών… Σας θυμίζει κάτι;

Ένα βιβλίο που εξιστορεί τα «γεγονότα της 8ης-11ης Αυγούστου 2023», στο Μάουι της Χαβάης, δημοσιεύτηκε στο Amazon αυτή την εβδομάδα στις 10 Αυγούστου, πριν ακόμα ολοκληρωθούν τα «γεγονότα» αλλα και πριν μάθουμε το ακριβές αριθμό των νεκρών.

Πώς ήξερε ο Δρ Στόουνς ο οποίος έγραψε το βιβλίο τι επρόκειτο να συμβεί στις 11 Αυγούστου απο την προηγούμενη μέρα – και το πιο σημαντικό, πώς ο Δρ Στόουνς έγραψε και δημοσίευσε το βιβλίο τόσο γρήγορα;

Αυτό που θυμίζει σε όλους μας, είναι το βιβλίο που έγραψε ο Klaus Swab «The Great Reset» παρουσιάζοντας τον Covid19 ως μια τεράστια ευκαιρία για την τέταρτη βιομηχανική επανάσταση.

Και τότε, κανείς δεν ήξερε αν ο Covid θα εξελιχθεί σε πανδημία, πόσες χώρες θα επηρεάσει και πόσους θα σκοτώσει. Ο Klaus Swab όμως το ήξερε.

 

O ισχυρισμός του βιβλίου Δρ Στόουνς είναι ότι η «Fire and Fury: The Story of the Maui Fire 2023 and its Implications for Climate Change», που είναι και ο ολοκληρομένος τίτλος, μοιάζει με το «The Great Reset», καθώς και τα δυό βιβλία φαίνεται να γνωρίζουν απο πριν ποιος είναι ο υπεύθυνος για όλα αυτα.

Ο Δρ Στόουνς πιστεύει πως η «υπερθέρμανση του πλανήτη» και η «κλιματική αλλαγή» ευθύνονται για τις πυρκαγιές. Ισχυρίζεται επίσης ότι αντλεί «ιστορίες αυτοπτών μαρτύρων, επίσημες αναφορές και κάλυψη των μέσων ενημέρωσης» για να δώσει μια εικόνα για το τι συνέβη στο νησί.

Πώς μπόρεσε ο Δρ Στόουνς να πάρει συνεντεύξεις από αυτόπτες μάρτυρες και να συγκεντρώσει επίσημες αναφορές πριν καν ολοκληρωθεί η καταστροφή; Και ακόμη κι αν ένα τέτοιο κατόρθωμα ήταν ανθρωπίνως δυνατό, πώς στο καλό τα συγκέντρωσε όλα σε ένα βιβλίο που ήταν έτοιμο για δημοσίευση πριν καν την κορύφωση της καταστροφής;

Φαντάζομαι πως ο Δρ Στόουνς δεν έτυχε να συναντήσει κανέναν ντόπιο να μιλάει για εμπρησμό απο τις εκατοντάδες καταγγελίες που είδαμε εμείς στο διαδίκτυο. Αλλά και κανέναν ντόπιο καταγγέλει την κυβερνηση ότι κάνει έξωση σε αυτούς που τα σπίτια τους δεν κάηκαν.

 


Μόλις στις 11 Αυγούστου, μια ολόκληρη μέρα αφότου η Amazon δημοσίευσε το βιβλίο του Δρ. Στόουν, οι αξιωματούχοι του Μάουι είχαν ενημερώσει τον αριθμό των θανάτων και παραδέχθηκαν πως «οι προειδοποιητικές σειρήνες του Μάουι ήταν απενεργοποιημένες» όπως και ότι το νερό για να γεμίσουν οι κάνουλες ξαφνικά σταμάτησε. Φυσικά κάτι τέτοιο δεν αναφέρεται στο βιβλίο του Δρ. Στόουν, αφού έχει προεξοφλήσει πως ευθύνεται η «υπερθέρμανση του πλανήτη».

Ίσως κάποιος να εφηύρε μια χρονομηχανή και απλώς να μη το μάθαμε, το βιβλίο του Δρ. Στόουνς είναι διαθέσιμο για αγορά στο Amazon και είναι έτοιμο να κάνει προπαγάνδα πριν ακόμα γίνει απολογισμός των πυρκαγιών στη Χαβάη. «Όπως λένε: μην αφήνετε ποτέ μια καλή κρίση να πάει χαμένη».

Οι αποδείξεις πως αυτοί έβαλαν τις φωτιές δε χωρούν καμμιά αμφισβήτηση

 

Η άποψη μας για τις πυρκαγιές στο Μάουι είναι ξεκάθαρη και την έχουμε εκφράσει με δύο άρθρα: Αυτοί που έβαλαν τις φωτιές, είναι η παγκόσμια ελίτ αφού πρώτα χαρακτήρισε τη Χαβάη ως το πρώτο έξυπνο νησί στον κόσμο. Περισσότερες πληροφορίες για το πως το σχεδίασαν θα βρείτε στο άρθρο: Γιατί πίσω από τις φωτιές στη Χαβάη βρίσκεται η γνωστή συμμορία του WEF.

Αυτό το σχέδιο ήταν στα σκαριά εδώ και χρόνια, τώρα, απλά το βλέπουμε να ξετυλίγεται με όλες τις φρικτές λεπτομέρειες μπροστά στα μάτια μας.

 

 Η παγκόσμια ελίτ χαρακτήρισε τη Χαβάη ως το πρώτο έξυπνο νησί στον κόσμο και τα σχέδια βρίσκονται σε εξέλιξη για να ξεκινήσει η ταχεία μεταμόρφωση από τον παραδοσιακό τρόπο ζωής των χαβανέζων του νησιού στο όραμα του Klaus Schwab για μια ψηφιακή αποικία πλουσίων ως το 2030.

 

Πηγή

Προβολές : 409


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα