ΒΙΝΤΕΟ ΦΡΙΚΗΣ από το Χάρκοβο! Ουκρανοί σχημάτισαν το «Ζ» με σορούς Ρώσων στρατιωτών

ΒΙΝΤΕΟ ΦΡΙΚΗΣ από το Χάρκοβο! Ουκρανοί σχημάτισαν το «Ζ» με σορούς Ρώσων στρατιωτών

4 Μαΐου, 2022 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:261
Μοίρασέ το

 

Οι πρώτες εκτιμήσεις συντείνουν πως το έκαναν Ουκρανοί στρατιώτες ή (ακόμα χειρότερα) νεοναζί.

 

 

 

Αρκεί να γυρίσουμε πίσω κάποιες δεκαετίες και να διαβάσουμε τι έκαναν οι ΝΑΖΙ στην Ελλάδα της ΚΑΤΟΧΗΣ το , και δεν μένει καμία αμφιβολία, πως Ουκρανοί ΝΕΟΝΑΖΙ, ένα σατανικό μείγμα χαζαροναζί, κάνουν αυτά ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Ακολουθούν σκληρές εικόνες!

Σύμφωνα με βίντεο του Associated Press, που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, βρέθηκαν σοροί, που πιστεύεται σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο ότι ανήκουν σε Ρώσους στρατιώτες, να κείτονται στο έδαφος με τα άψυχα κορμιά τους να σχηματίζουν το γράμμα «Ζ».

Οι πρώτες εκτιμήσεις συντείνουν πως το έκαναν Ουκρανοί στρατιώτες ή (ακόμα χειρότερα) νεοναζί.

Οι εικόνες προέρχονται από ένα χωριό κοντά στο Χάρκοβο, όπου μαίνονται σφοδρές μάχες, και σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο:

«Τα σώματα αγνώστων ανδρών, που πιστεύεται ότι είναι Ρώσοι στρατιώτες, τοποθετημένα ώστε να σχηματίζουν το γράμμα Ζ, σύμβολο της ρωσικής επίθεσης, βρέθηκαν κοντά σε ένα χωριό που ανακαταλήφθηκε πρόσφατα από τις ουκρανικές δυνάμεις στα περίχωρα του Χάρκοβο, στην Ουκρανία, τη Δευτέρα, 2 Μαΐου 2022.

Τα προάστια του Χαρκόβου δίνουν την αίσθηση ενός υπαίθριου νεκροτομείου, όπου οι νεκροί κείτονται στα αζήτητα για εβδομάδες, καθώς οι ουκρανικές και οι ρωσικές δυνάμεις μάχονται για τον έλεγχο των περιοχών αυτών».


Πηγή

Προβολές : 261


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα