ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ!!! Τα στοιχεία ασφάλειας των εμβολίων απο το Ισραήλ που δόθηκαν σε όλο τον κόσμο ήταν όλα ψεύτικα! Παρακαλώ κοινοποιήστε το ευρέως. Είναι σημαντικό να βγουν αυτές οι πληροφορίες. Τώρα.

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ!!! Τα στοιχεία ασφάλειας των εμβολίων απο το Ισραήλ που δόθηκαν σε όλο τον κόσμο ήταν όλα ψεύτικα! Παρακαλώ κοινοποιήστε το ευρέως. Είναι σημαντικό να βγουν αυτές οι πληροφορίες. Τώρα.

9 Σεπτεμβρίου, 2022 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:8,509
Μοίρασέ το

 

Σε αυτή την ψευδή αναφορά βασίστηκαν τότε όλα τα κυρίαρχα ΜΜΕ του κόσμου και μετέφεραν την είδηση περί ασφάλειας των εμβολίων (θυμηθείτε πως ο Μόσιαλος κουνούσε το δάχτυλο δείχνοντας τα ψευδή στοιχεία του Ισραήλ, χλευάζοντας και υβρίζοντας όσους είχαν ανησυχίες για τις παρενέργειες). Τώρα που αποδεικνύονται όλα ψέματα, δεν υπάρχει καμία κάλυψη απο κανένα παγκόσμιο μέσο μαζικής ενημέρωσης – εκτός του Βρετανικού GBnews.

 

Ο απλός λαός του Ισραήλ, έγινε το πρώτο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟ με αποκλειστικούς εμβολιασμούς από το ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟΥ ΒΡΩΜΕΡΟΥ ΧΑΖΑΡΟΣΙΩΝΙΣΤΗ ΜΠΟΥΡΛΑ… “το καρντάσι μου” όπως τον αποκαλουσε ο μπολιασμένος Δημήτρης Κούβελας…

ΠΡΟΣΕΞΤΕ: Ο ΑΠΛΟΣ ΛΑΟΣ… ΟΧΙ ΟΙ ΑΣΚΕΝΑΖΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΕΦΑΡΑΔΗΤΕΣ… ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗΣ ΓΟΝΙΔΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ…

Τα θυμάστε αυτά;;;

Το θυμάστε και αυτό το οβραίικο κτήνος, που διαφήμιζε τα εμβόλια ως ασφαλή;;;

Αυτόν το οβριό διάλεξε ο έτερος οβριός ο Μητσοτακης, για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα παγκοσμίως, στην διαχείριση της ΨΕΥΤΟΠΑΝΔΗΜΙΑΣ…

 

Ήταν παράλληλα και ο σύμβουλος των ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΗΟΑΧΕΣ…

Υπερασπιζόταν με φανατισμό τα ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΕΜΒΟΛΙΑ…

ΠΟΣΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΔΗΓΗΣΕ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΑΠ’ ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΘΑΝΕΙ Ή ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΤΕ…

ΣΤΙΣ ΕΚΠΟΡΝΕΥΜΕΝΕΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΠΟΡΝΙΔΙΑ, Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ, ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΠΙΣΤΑ…

 

Τον έχουν βραβεύσει κι όλας, τον εξωτερικό συνεργάτη των ΑΝΘ-ELLINIKA HOAXES…

 

Ένα μεγάλο αφιέρωμα για τον ΕΒΡΑΙΟ “ΠΡΑΚΤΟΡΑ” ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ…

Γίνεται αντιληπτό το ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΠΡΑΧΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, ΣΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ;;;

ΚΑΙ Σ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ, ΣΥΝΕΒΑΛΕ ΚΑΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΗΛΙΑΣ ΜΟΣΙΑΛΟΣ…

Πότε θα έρθει η ευλογημένη ώρα, να τους δούμε ΟΛΟΥΣ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥΣ;;;

 

Καλλιόπη Σουφλή

Βόμβα: Τα στοιχεία ασφάλειας των εμβολίων απο το Ισραήλ που δόθηκαν σε όλο τον κόσμο ήταν όλα ψεύτικα!

Η ισραηλινή υγειονομική αρχή γνώριζε ότι τα εμβόλια βλάπτουν τους ανθρώπους και ότι οι παρενέργειες του εμβολίου δεν είναι ούτε ήπιες ούτε βραχυπρόθεσμες. Καθόρισαν ακόμα και την αιτιότητα: οι παρενέργειες προκλήθηκαν από το εμβόλιο. Αυτό είναι κάτι που κανείς άλλος δεν είχε διαπιστώσει με σαφήνεια πιο πριν.

Οι ισραηλινές αρχές σκόπιμα κάλυψαν τα ζητήματα ασφάλειας και τα απέκρυψαν από το κοινό, εκδίδοντας μια ψευδή αναφορά που έλεγε ουσιαστικά «δεν υπάρχει τίποτα καινούργιο να δούμε εδώ, παιδιά, προχωρήστε».

Το Υπουργείο Υγείας του Ισραήλ ενημερώθηκε στα κρυφά από τη δική του ομάδα εξωτερικών εμπειρογνωμόνων που επιλέχθηκε με επικεφαλής τον καθηγητή Mati Berkowitz ότι τα εμβόλια για τον COVID δεν είναι καθόλου ασφαλή, σε αντίθεση με αυτό που ισχυριζόταν το Υπουργείο Υγείας μέχρι τότε στον ισραηλινό λαό. Για την ακρίβεια ήταν το ακριβώς αντίθετο: αντί για ήπιες, βραχυπρόθεσμες παρενέργειες ήταν σοβαρές και μακροχρόνιες. 

Σε αυτή την ψευδή αναφορά βασίστηκαν τότε όλα τα κυρίαρχα ΜΜΕ του κόσμου και μετέφεραν την είδηση περί ασφάλειας των εμβολίων (θυμηθείτε πως ο Μόσιαλος κουνούσε το δάχτυλο δείχνοντας τα ψευδή στοιχεία του Ισραήλ, χλευάζοντας και υβρίζοντας όσους είχαν ανησυχίες για τις παρενέργειες).

Τώρα που αποδυκνείονται όλα ψέματα, δεν υπάρχει καμία κάλυψη απο κανένα παγκόσμιο μέσο μαζικής ενημέρωσης – εκτός του Βρετανικού GBnews.

Κανένας δημόσιος υπάλληλος, αξιωματούχος δημόσιας υγείας ή κυρίαρχο μέσο ενημέρωσης πουθενά στον κόσμο δεν ζητά καν έρευνα, κανείς δεν θέλει να δει την αρχική έκθεση εμπειρογνωμόνων και κανείς δεν θέλει να δει τα δεδομένα ασφάλειας που συγκέντρωσαν.

Κάποιος μετέφρασε μια παλαιότερη έκδοση του άρθρου στα εβραϊκά και τη δημοσίευσε στα κύρια μέσα ενημέρωσης στο Ισραήλ.

 Αφαιρέθηκε απο παντού σε λιγότερο από 1 ώρα. 

Αυτό δείχνει πόσο σημαντική είναι η λογοκρισία. Αν διαρρεύσει αυτή η ιστορία, όλα έχουν τελειώσει.

Πως αποκαλύφθηκε αυτή η απάτη;

Κανείς δεν γνώριζε ότι η συνάντηση του Ιουνίου μεταξύ των ερευνητών και του Υπουργείου Υγείας καταγραφόταν κρυφά. Προφανώς, υπήρχε ένα έντιμο πρόσωπο στη συνάντηση και έτσι όταν το υπουργείο δεν ενήργησε με τρόπο που να προστατεύει το κοινό, διέρρευσε την ηχογράφηση στον Τύπο.

Στην ηχογράφηση των 80 λεπτών, ένας από τους ερευνητές ακούγεται να λέει: «Θα πρέπει να σκεφτούμε ιατρικά και νομικά – πώς να παρουσιάσουμε τα ευρήματά μας για να αποφύγουμε τις διώξεις».

Μετά τη διαρροή τμημάτων της ηχογράφησης στον Τύπο, κανένα από τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης δεν κάλυψε την ιστορία. Στην πραγματικότητα, μόνο ένα ειδησεογραφικό μέσο σε όλο τον κόσμο ήταν πρόθυμο να το καλύψει, το GB News απο το Ηνωμένο Βασίλειο:

Το Fox News ειδοποιήθηκε αλλά αρνήθηκε να το καλύψει (προφανώς επειδή τα διαφημιστικά συμβόλαιά τους με την Pfizer τους απαγορεύουν να καλύπτουν οποιαδήποτε αρνητική είδηση ​​σχετικά με τα εμβόλια).

Η όλη απάτη αποκαλύφθηκε πλήρως στο κοινό την 1η Σεπτεμβρίου 2022 σε αυτό το  Tweet (10 μηνύματα)  από  την Yaffa Shir-Raz  , η οποία φαίνεται να είναι μία έντιμη δημοσιογράφος που ζει στο Ισραήλ.

Αξίζει να αναφερθεί ότι το twitter δεν έχει καταργήσει ακόμα το tweet της Yaffa, αλλά και να το κάνει υπάρχει πλήρες βίντεο απο το tweet που θα δημοσιευθεί εάν χρειαστεί.

Το tweet της Yaffa συζητά τις τεχνικές που χρησιμοποιήθηκαν για να διαστρεβλώσουν τα ευρήματα των ερευνητών:

Τα πράγματα που έκρυψαν περιλαμβάνουν:

  1. Το γεγονός ότι, στις περισσότερες περιπτώσεις, οι επιπτώσεις δεν υποχώρησαν άμμεσα σε ορισμένες περιπτώσεις διήρκεσαν πάνω από ένα χρόνο, στην ουσία ο χρόνος είναι αόριστος.
  2. Παραδοχή της έρευνας ότι το εμβόλιο προκάλεσε τα προβλήματα.
  3. Οι πραγματικές τιμές. χειραγωγούσαν τα ποσοστά διαιρώντας τον αριθμό των αναφορών με όλες τις δόσεις, αποκρύπτοντας το γεγονός ότι είχαν δεδομένα στο σύστημα μόνο για 6 μήνες (αναφέρθηκε μόνο το 15 τοις εκατό του πληθυσμού). Αυτό κάνει τον παρονομαστή τεράστιο και τον αριθμητή μικρό.

Τα στοιχεία είναι πολύ χειρότερα!

Λάβετε υπόψη ότι οι ερευνητές ανέλυσαν ΜΟΝΟ τις 5 πιο συχνά αναφερόμενες σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες (αποκλείοντας τα καρδιακά συμβάντα) και βρήκαν νέες επιπτώσεις για τα οποία η Pfizer δεν γνώριζε. Απέκλεισαν τις πιο σοβαρές περιπτώσεις και τις έδωσαν σε άλλη επιτροπή για εξέταση, πχ, τα καρδιαγγειακά συμβάντα ήταν στην 6 θέση των ανεπιθύμητων παρενεργειών, επομένως δεν έχουμε δεδομένα για αυτά αφού δεν αναλύθηκαν.

Και η μελέτη δεν περιελάμβανε καν περιπτώσεις νοσηλείας – που είναι ο ρόλος μιας άλλης επιτροπής να εξετάσει. Έτσι, η τρέχουσα ανάλυση είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου. Το VAERS εμφανίζει  χιλιάδες συμπτώματα  που είναι αυξημένα από αυτά τα εμβόλια σε σύγκριση με τα φυσιολογικά.

Υπάρχουν πολλά άλλα που δεν έχουν βγει ακόμη στο κοινό. 

Υπάρχει ειλικρινής έρευνα σε εξέλιξη στο Ισραήλ που αγνοείται τελείως.

Χρησιμοποιώντας δεδομένα του Υπουργείου Υγείας του Ισραήλ, ο Haim Yative και ο Dr. Seligmann, Ισραηλινοί ερευνητές, διαπίστωσαν ότι το εμβόλιο για τον COVID-19 σκότωσε 40 φορές τον αριθμό των ηλικιωμένων από ό,τι η ασθένεια και 260 φορές περισσότερους νέους από τον ιό σε περίοδο 3 εβδομάδων λίγο μετά τα εμβόλια.

Η κυβέρνηση στο Ισραήλ συνεχίζει και θεωρεί του πολίτες «μη εμβολιασμένους» εκτός εάν έχουν διαθέσιμη κάθε δόση εμβολίου για τον COVID. Πλέον… μόνο το 2,4% του λαού του Ισραήλ συμμορφώνεται με τις πολιτικές εμβολιασμού της κυβέρνησης και κάνει ενισχυτικά.

Οι ΗΠΑ και όλες οι δυτικές χώρες του κόσμου, βασίστηκαν στα Ισραηλινά δεδομένα για την παρακολούθηση της ασφάλειας των εμβολίων.

Όπως γράφει ο Steve Kirsch:

Αυτή είναι μια καθοριστική στιγμή για την παγκόσμια επικρατούσα ιατρική κοινότητα και τα ιατρικά περιοδικά. Θα μιλήσουν ή θα κάνουν ότι τους λένε και θα παραμείνουν σιωπηλοί; Ποιος θα είναι ο πρώτος που θα μιλήσει;

Υποθέτω ότι όλοι θα παραμείνουν σιωπηλοί και δεν θα το σχολιάσουν. Αυτό δείχνει το επίπεδο ελέγχου και διαφθοράς.

Ακολουθεί μια μερική λίστα ατόμων από τα οποία έχω ζητήσει σχόλια:

  1. Marc Tessier-Lavigne, Πρόεδρος του Stanford
  2. Ο Κοσμήτορας Ιατρικής του Στάνφορντ, Λόιντ Μίνορ
  3. Ο καθηγητής του Στάνφορντ Ντέιβιντ Ρέλμαν
  4. Η καθηγήτρια του Στάνφορντ Γκρέις Λι (η οποία είναι επίσης επικεφαλής της επιτροπής ACIP)
  5. Η καθηγήτρια του Στάνφορντ, Μπόνι Μαλντονάντο
  6. Ο Κοσμήτορας Ιατρικής του UCSF Bob Wachter
  7. Καθηγητής UCSF Vinay Prasad
  8. Ο κοσμήτορας της Ιατρικής Έμορι Βίκας Σουχάτμε
  9. Ο καθηγητής Emory Carlos del Rio
  10. John Hopkins, καθηγητής Bert Vogelstein (ο επιστήμονας με τις περισσότερες αναφορές στην ιστορία)
  11. Ιατρικός εμπειρογνώμονας του CNN, Δρ Sanjay Gupta

Ξέρω όλους αυτούς τους ανθρώπους. Ελπίζω ότι τουλάχιστον ένας από αυτούς θα θελήσει να είναι στη σωστή πλευρά της ιστορίας εδώ για να καταγγείλει τη διαφθορά στο Υπουργείο Υγείας.

Αλλά όχι.

Θα ρωτούσα άλλους ανθρώπους, αλλά πολλοί κορυφαίοι επιστήμονες στον τομέα της μολυσματικής νόσου ζήτησαν να μην επικοινωνήσω ξανά μαζί τους αφού αποκάλυψα για πρώτη φορά ότι τα εμβόλια για τον COVID δεν ήταν ασφαλή τον Μάιο του 2021. Πίστευαν ότι ήμουν απειλή για την κοινωνία εκείνη την εποχή (και πιθανώς ακόμα είμαι).

Φυσικά, τα εμβόλια Pfizer των ΗΠΑ και σε όλο το κόσμο, είναι με ίδια με τα εμβόλια Pfizer στο Ισραήλ, αλλά οι κυβερνήσεις και ο κύριος Τύπος διασφαλίζουν ότι κανείς δεν πρέπει να το μαθαίνει, όπως ακριβώς θα δείτε αυτές τις πληροφορίες μόνο στο Substack και σε μικρά blog, αλλά ποτέ στο mainstream Τύπο.

Αντίθετα, η ιατρική κοινότητα και ο FDA αρκούνται σε μια μελέτη με 8 ποντίκια που δεν έδειξαν κανένα κλινικό όφελος από το εμβόλιο για να εγκρίνουν ακόμα ένα εμβόλιο που θα προσπαθήσουν να κάνουν σε όλους…

Ο ισραηλινός λαός θα πρέπει να απαιτήσει να σταματήσουν τα εμβόλια και να παραιτηθεί τώρα η Sharon Alroy-Preis καθώς και όλα τα μέλη της ομάδας της που συμμετείχαν στη συγκάλυψη. 

Θα έπρεπε να διώκουν όλους αυτούς τους ανθρώπους ως εγκληματίες της ανθρωπότητας γιατί αυτό έκαναν: συνωμότησαν για να θάψουν τις πληροφορίες ασφαλείας που θα μπορούσαν να είχαν σώσει ζωές.

Παρακαλώ κοινοποιήστε το ευρέως. Είναι σημαντικό να βγουν αυτές οι πληροφορίες. Τώρα.

Αυτό το άρθρο πήρε στοιχεία απο το ενημερωτικό δελτίο του Steve Kirsch .

 

Πηγή

Προβολές : 8,509


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα