ΒΟΜΒΕΣ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ ΑΠΟ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΜΠΙΖΝΕΣ ΜΕ ΕΡΝΤΟΓΑΝ!!!

ΒΟΜΒΕΣ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ ΑΠΟ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΜΠΙΖΝΕΣ ΜΕ ΕΡΝΤΟΓΑΝ!!!

3 Οκτωβρίου, 2022 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:718
Μοίρασέ το

 

 

Ο Νίκος Καραχάλιος μιλά με ονόματα, παραθέτει συγκεκριμένα στοιχεία και σημειώνει πως αν όλες αυτές οι πληροφορίες αποδειχτούν αληθείς, τότε θα μιλάμε για εθνική «προδοσία».

Εθνική προδοσία θα ήταν αν ο Μητσοτάκης ήταν Ελληνικής καταγωγής…

Από τη στιγμή που είναι ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΟΣ, όπως και ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ είναι ΝΤΟΝΜΕΣ, τότε δεν έχουμε ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, αλλά ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΚΩΛΟΕΒΡΑΙΩΝ… ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ…

Δεν χορταίνει η ΧΑΖΑΡΟ-ΚΩΛΟ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ…

Ότι σκατά πήρε ο κωλόγερος όταν ψόφησε θα πάρουν κι αυτοί…

Το πρόβλημα όμως δεν είναι η ΚΩΛΟ-ΧΑΖΑΡΟ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, αλλά ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ (ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ – ΣΑΜΑΡΑΣ και ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ)…

Νίκο μου, πρώτα απ’ αυτούς να ζητήσεις τις ευθύνες για την κατάντια μας να έχουμε πρωθυπουργό, ένα ψυχοπαθές διεστραμμένο μπάσταρδο… ας μην προχωρήσω περισσότερο, για το τι προϊόν είναι…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. “Η εκλογή Κ.Μητσοτάκη στις εκλογές της ΝΔ το 2016 ήταν αποτέλεσμα διαδικασιών που νόθευσαν το τελικό αποτέλεσμα” είχε επίσης καταγγείλει ο Νίκος Καραχάλιος…

 

Ως ο πρωθυπουργός … sleeping with the enemy, δηλαδή ο πρωθυπουργός που «κοιμάται με τον εχθρό», θα καταγραφεί στην Ιστορία ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αν αποδειχτούν τα όσα απίστευτα καταγγέλλει ο Νίκος Καραχάλιος, πρώην ΓΓ Πολιτικού Σχεδιασμού της ΝΔ, για μπίζνα «κάτω από το χαλί», μεταξύ του Έλληνα πρωθυπουργού και του Τούρκου Προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ο Νίκος Καραχάλιος μιλά με ονόματα, παραθέτει συγκεκριμένα στοιχεία και σημειώνει πως αν όλες αυτές οι πληροφορίες αποδειχτούν αληθείς, τότε θα μιλάμε για εθνική «προδοσία».

«Οι παρόντες στη συνάντηση ήταν ένας μεγάλος, σύγχρονος Έλληνας κατασκευαστής, ο οποίος θα μπορούσε να λέγεται και ειρηνιστής, αφού έχει σύμβολο το «περιστέρι», ο Γεραπετρίτης, ένας κύριος Ντόκος, σύμβουλος με θέματα εξωτερικής πολιτικής με ειδικό ρόλο.

Αυτό το τρίο συνόδευε τον πρωθυπουργό στην κατ’ ιδίαν συνάντηση, όπου από την άλλη πλευρά πρέπει να ήταν ο γιος του Ερντογάν, αλλά και ο Καλίν (σύμβουλος και δεξί χέρι του Ερντογάν)», εξηγεί ο κ. Καραχάλιος σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

Και καταγγέλλει:
«Σε αυτή τη συνάντηση δεν συζητήθηκαν οι ελληνοτουρκικές σχέσεις, αλλά το πως η Ελλάδα θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως μέσο σε ευρωπαϊκα κονδύλια ούτως ώστε να χρηματοδοτηθεί και να υπάρχει ελληνική συμμετοχή στο περιβόητο φαραωνικό έργο του καναλιού της Κωνσταντινούπολης.

Αν ισχύουν αυτά, ότι δηλαδή χωρίς καμία συνεννόηση ή έγκριση με ΗΠΑ ή ΕΕ, ο κ. Μητσοτάκης να γίνει η Ελλάδα φορέας και πέμπτη φάλαγγα για να γίνει το έργο, το οποίο χρηματοδοτείται από τους τζιχαντιστές του Κόλπου, τότε δεν μιλάμε για έναν επικίνδυνο πρωθυπουργό, αλλά για έναν πρωθυπουργό που σε άλλες εποχές θα τον πηγαίναν σε άλλο χώρο και όχι μόνο στο Ειδικό Δικαστήριο.

Ελπίζω οι πληροφορίες αυτές να διαψευστούν, διότι αν αποδειχθεί ότι υπήρχε παρουσία αυτών των ανθρώπων, τότε αυτό που θα συμβεί θα είναι για την Ελλάδα όχι κόλαφος, όχι τραγέλαφος, αλλά θα είναι προδοσία», σημειώνει χαρακτηριστικά ο κ., Καραχάλιος.

«Ελπίζω να μην αποδειχτεί κάτι τέτοιο, να μην έχει αυτοπροταθεί ως μεσάζον, όπως σε άλλες δουλειές. Ελπίζω να αποδειχτεί ότι πήγε μόνος του και είπες διάφορα που δεν μπορούν να αποδειχτούν. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, θα ισχύει η φράση κοιμάμαι με τον εχθρό…»

Με πληροφορίες απο το thefaq.gr

 

 

Πηγή

Προβολές : 718


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα