Βουλώνει στόματα; Μοιράζει χρήμα με το… τσουβάλι ο Τούρκος που «βάφτισαν» Έλληνα

Βουλώνει στόματα; Μοιράζει χρήμα με το… τσουβάλι ο Τούρκος που «βάφτισαν» Έλληνα

19 Ιουλίου, 2022 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:277
Μοίρασέ το

 

Ένας άνθρωπος που καταζητείται με διεθνές ένταλμα σύλληψης για απάτες με διαδικτυακό τζόγο έλαβε τιμητική πολιτογράφηση στη χώρα μας.

Ο Αγιαβέφε όχι μόνο εμπλέκεται με τον τζόγο, αλλά διαθέτει και πολλά χρήματα, άγνωστης προέλευσης, τα οποία μοιράζει αφειδώς από δω κι από κει.

Πάντως, ακόμη και το ύψος της δωρεάς που φέρεται ότι έκανε στην Ελλάδα αμφισβητείται. Ολες οι πληροφορίες που καταφθάνουν για το ποιόν του συγκεκριμένου συγκλίνουν στο ότι είναι ο πλέον ανάξιος για να πολιτογραφηθεί ως Ελληνας πολίτης.

 

 

 

Σημασία έχει το ότι όσοι εμπλέκονται σ’ αυτή την ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗ, ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΒΡΩΜΙΚΟ ΧΡΗΜΑ…

Κι αυτό, λέει πολλά…

ΟΥΔΕΙΣ ΑΘΩΟΣ ΤΟΥ… ΑΙΜΑΤΟΣ…

ΑΚΥΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΥ ΕΞΟΡΓΙΣΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΓΥΡΙΣΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ … ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑΣΜΕΝΑ… ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Παραμένουν τα καυτά ερωτήματα για τη σκανδαλώδη και κραυγαλέα πολιτογράφηση του Τούρκου υμνητή του ψευδοκράτους Γιασάμ Αγιαβέφε, καθώς οι καθ’ ύλην αρμόδιοι εξακολουθούν να πετούν το μπαλάκι των ευθυνών ο ένας στον άλλον και επί της ουσίας ουδείς έχει μέχρι στιγμής απολογηθεί για το γεγονός ότι ένας άνθρωπος που καταζητείται με διεθνές ένταλμα σύλληψης για απάτες με διαδικτυακό τζόγο έλαβε τιμητική πολιτογράφηση στη χώρα μας.

Ο Αγιαβέφε όχι μόνο εμπλέκεται με τον τζόγο, αλλά διαθέτει και πολλά χρήματα, άγνωστης προέλευσης, τα οποία μοιράζει αφειδώς από δω κι από κει. Πάντως, ακόμη και το ύψος της δωρεάς που φέρεται ότι έκανε στην Ελλάδα αμφισβητείται. Ολες οι πληροφορίες που καταφθάνουν για το ποιόν του συγκεκριμένου συγκλίνουν στο ότι είναι ο πλέον ανάξιος για να πολιτογραφηθεί ως Ελληνας πολίτης.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι εμπλέκονται στην υπόθεση τόσο η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου όσο και ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης αλλά και ο υπουργός Ανάπτυξης Αδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος κατά κάποιον περίεργο τρόπο βρίσκεται συχνά πίσω από λογής λογής σκάνδαλα, μικρά ή μεγάλα. Κι αυτό διότι, σύμφωνα με τις πηγές του υπουργείου Εσωτερικών, πριν από την πολιτογράφηση το υπουργείο είχε στα χέρια του δύο συστατικές επιστολές και μια βεβαίωση του μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ ότι ο Γιασάμ Αγιαβέφε έχει δωρίσει στην Εκκλησία ποσό που αγγίζει το μισό εκατομμύριο ευρώ. Η πρώτη επιστολή είναι του μητροπολίτη Σεραφείμ, ενώ η δεύτερη προέρχεται από τον ίδιο τον Αδωνι Γεωργιάδη.

Ο τελευταίος, πάντως, επιχειρεί να βγει από το κάδρο των ευθυνών, αποφεύγοντας όπως ο διάολος το λιβάνι να τοποθετηθεί δημοσίως και παραπέμποντας στο υπουργείο Εσωτερικών.

Οσο για την εμπλοκή στην όλη -δυσώδη- υπόθεση της Μητρόπολης Πειραιώς, ο μητροπολίτης Σεραφείμ, ο οποίος υπενθυμίζεται πως επιρρίπτει τις ευθύνες στον Δήμο Πειραιά, ανακοίνωσε πως προσφεύγει στη Δικαιοσύνη.

Αντιδράσεις από την αντιπολίτευση

Η αντιπολίτευση έχει αντιδράσει από την πρώτη στιγμή με σφοδρότητα. Μάλιστα, ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ. αλλά και η Ελληνική Λύση έχουν καταθέσει σχετικές επίκαιρες ερωτήσεις, οι οποίες μένει να απαντηθούν.

 

newsbreak.gr

Πηγή

Προβολές : 277


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα