Βρετανός Βιοϊατρικός Επιστήμονας – ΑΠΑΤΗ και Εγκλήματα Κατά της Ανθρωπότητας που βασίζονται στον Αντιεπιστημονικό Επιστημονισμό ΒΟΥΝΤΟΥ της Ιολογίας

Βρετανός Βιοϊατρικός Επιστήμονας – ΑΠΑΤΗ και Εγκλήματα Κατά της Ανθρωπότητας που βασίζονται στον Αντιεπιστημονικό Επιστημονισμό ΒΟΥΝΤΟΥ της Ιολογίας

6 Φεβρουαρίου, 2023 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:408
Μοίρασέ το

 

Δεν υπάρχει τίποτα φυσιολογικό σχετικά με τη φαρμακοβιομηχανία και τις παγκοσμιοποιημένες οργανώσεις που δημιουργούν ζήτηση για περιττές γονιδιακές θεραπείες μέσω του φόβου και της δημιουργίας ψευδοπανδημιών. Δεν υπάρχει τίποτα φυσιολογικό σχετικά με την άνευ προηγουμένου λογοκρισία της επιστημονικής συζήτησης και την παρεμπόδιση των ιατρών να παρέχουν πραγματικές συμβουλές και συναίνεση μετά από ενημέρωση.

Η απάτη της απομόνωσης του ιού, η απάτη του τεχνητού ιικού γονιδιώματος (συμπεριλαμβανομένων των νέων παραλλαγών), η απάτη της παθογένειας, η απάτη της PCR και η απάτη των πειραματικών γονιδιακών θεραπειών “εμβολίων” είναι εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που επιτρέπονται από τον αντιεπιστημονικό αυτοαναφορικό επιστημονισμό της ιολογίας.

Μετάφραση: Απολλόδωρος

3 Δεκεμβρίου, 2021 | The Exposé, Σχόλια του Brian Shilhavy | Διάβαστε το εδώ.

Το The Exposé δημοσίευσε μια μελέτη ενός ανώνυμου “κορυφαίου Βρετανού Βιοϊατρικού επιστήμονα με 30 χρόνια εμπειρίας στον τομέα του”, η οποία είναι καλά τεκμηριωμένη και αποκαλύπτει την απάτη της ιολογίας, την οποία αποκαλεί “Voodoo Scientism” και δηλώνει ότι δεν είναι “πραγματική επιστήμη”.

Αυτό είναι ένα ακόμη στοιχείο που υποστηρίζει τον ισχυρισμό μου ότι ολόκληρη η “επιστήμη” πίσω από τα εμβόλια είναι απούσα και ότι καλύτερα να ορίζεται ως μια θρησκευτική “αίρεση“.

Επίσης, κάποιος παρήγαγε ένα πολύ ωραίο σύντομο βίντεο που αποδεικνύει ότι όλα όσα έχουν ειπωθεί στο κοινό σχετικά με τα εμβόλια COVID-19 ήταν ψέματα, με λόγια απευθείας από τα ίδια τους τα στόματα, συμπεριλαμβανομένων των Bill Gates, Anthony Fauci, Rochelle Walensky και Joe Biden, όπου πριν από μήνες όλοι τους ισχυρίζονταν ότι αυτά τα “εμβόλια” προστάτευαν τους πάντες, αλλά τώρα δηλώνουν το ακριβώς αντίθετο, ενώ ο Bill Gates και η Big Pharma εισπράττουν δισεκατομμύρια δολάρια.


Δείτε το βίντεο 👉 ε δ ώ :

από το The Exposé

Ο υποτιθέμενος νέος κοροναϊός που ονομάζεται SARS-CoV-2, δεν έχει αποδειχθεί ότι υπάρχει στη φύση και δεν έχει αποδειχθεί ως η αιτία του “COVID-19”, της πανδημικής νόσου που επινόησε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ). Ομοίως, δεν υπάρχουν παραλλαγές του “ιού”, οι οποίες επίσης υπάρχουν μόνο υποθετικά στους υπολογιστές, και σε διαδικτυακές τράπεζες γονιδίων.

Το γονιδίωμα ενός “ιού” που δεν είχε απομονωθεί και καθαριστεί, δημοσιεύθηκε στις αρχές Ιανουαρίου 2020, ονομάστηκε SARS-CoV-2 από τη Διεθνή Επιτροπή Ταξινόμησης των Ιών στις 11 Φεβρουαρίου, την ίδια ημέρα που ο Γενικός Διευθυντής του ΠΟΥ, Tedros Adhanom Ghebreyesus, ανακοίνωσε την υποτιθέμενη ασθένεια που προκύπτει (COVID-19) με συμπτώματα που δεν διακρίνονται από άλλες αναπνευστικές ασθένειες.

Η συντριπτική πλειοψηφία του κοινού και των ιατρών αγνοεί ότι η σύγχρονη ιολογία χρησιμοποιεί αντιεπιστημονικές μεθόδους για να ισχυριστεί την ύπαρξη του ιού SARS-CoV-2 καθώς και άλλων ιών. Οι περισσότεροι άνθρωποι θα εκπλαγούν αν μάθουν ότι ο “ιός” δεν έχει βρεθεί ποτέ μέσα σε άνθρωπο ούτε έχει αποδειχθεί ότι είναι η αιτία οποιασδήποτε ασθένειας.

Η διπλή απάτη της ιολογίας έχει ως εξής:

Ακόμα και η χρήση “φυσιολογικών” υγιών κυτταρικών σειρών δεν θα μπορούσε να τεκμηριώσει την αιτιώδη συνάφεια σύμφωνα με τα αξιώματα του Koch ή οποιαδήποτε άλλα επιστημονικά αξιώματα που χρησιμοποιούνται για την τεκμηρίωση της αιτιώδους συνάφειας, διότι πρόκειται μόνο για in vitro παρατηρήσεις που αφορούν υποτιθέμενους ιούς.

Εξ ορισμού, ένας ιός είναι ένα μολυσματικό σωματίδιο που μπορεί να προκαλέσει ασθένεια σε έναν ζωντανό ξενιστή. Καμία από αυτές τις καθοριστικές ιδιότητες δεν έχει αποδειχθεί σε κανένα από τα ιολογικά πειράματα που περιγράφουν την υποτιθέμενη απομόνωση και παθογένεια.

Οι ιολόγοι ξόδεψαν αρκετές δεκαετίες προσπαθώντας ανεπιτυχώς, αλλά αντί να παραδεχτούν ότι υπάρχει πρόβλημα με ολόκληρη τη θεωρία των ιών, απλώς άλλαξαν τη σημασία της λέξης απομόνωση τη δεκαετία του 1950. Οι ιολόγοι δεν απομονώνουν στην πραγματικότητα ιούς, απλώς ισχυρίζονται ψευδώς ότι το κάνουν.

Η διαδικασία που χρησιμοποιούν οι ιολόγοι για να ισχυριστούν την “απομόνωση” μπορεί να συνοψιστεί ως εξής:

Αυτή η μεθοδολογία δεν παρέχει καμία επιβεβαιώσιμη σύνδεση με τον υλικό ή φυσικό κόσμο, γεγονός που καθιστά το νεότερο μέλος του γένους Coronavirus απλώς ένα ακόμη προϊόν των αυτοαναφορικών διαδικασιών της ιολογίας. Με αυτόν τον τρόπο οι ιολόγοι συνεχίζουν να εφευρίσκουν ιούς για να παραμείνουν στη δουλειά τους, παρέχοντας στις φαρμακευτικές εταιρείες τη δικαιολογία για την παραγωγή επικερδών εμβολίων.

Οι Fan Wu et al. ήταν οι πρώτοι εφευρέτες του γονιδιώματος του SARS-CoV-2 και χρησιμοποίησαν δείγμα πνευμονικού υγρού ενός ασθενούς για την ανάλυση της πλατφόρμας συναρμολόγησης de novo sequencing για την αναζήτηση σύντομων γενετικών τμημάτων ή “αναγνώσεων“. Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε ότι τα δείγματα που αλληλουχήθηκαν δεν ήταν φυσικά απομονωμένοι ιοί αλλά ακατέργαστα δείγματα που περιείχαν εκατομμύρια γενετικά θραύσματα από τον ίδιο τον ασθενή και τα πολυάριθμα διαφορετικά μικρόβια (βακτήρια, μύκητες) που αποτελούν το μικροβίωμα, καθώς και πιθανούς περιβαλλοντικούς μολυσματικούς παράγοντες.

Δεν είναι σαφές πώς οι Fan Wu et al. ήξεραν ποιο “γονιδίωμα” να επιλέξουν όταν όλες οι επιλογές ήταν υποθετικές κατασκευές υπολογιστών, αλλά επέλεξαν το μεγαλύτερο (30.474 νουκλεοτίδια), επειδή είχε νουκλεοτιδική ταυτότητα 89,1% με το in silico (δημιουργημένο από υπολογιστή) γονιδίωμα του κοροναϊού της νυχτερίδας (SL-CoVZC45) που εφευρέθηκε το 2018. Στη συνέχεια μειώθηκε σε 29.875 νουκλεοτίδια στην επόμενη έκδοση στη GenBank ίσως για να μοιάζει περισσότερο με τα 29.802 νουκλεοτίδια του γονιδιώματος του μοντέλου νυχτερίδας. Το τελικό μοντέλο επανασχεδιάστηκε με μια εντελώς διαφορετική τελική αλληλουχία που διαθέτει 23 διαδοχικές βάσεις αδενίνης, κάνοντάς το έτσι να μοιάζει περισσότερο με το μοντέλο νυχτερίδας που διαθέτει 26 διαδοχικές βάσεις αδενίνης στην ουρά του.

Με βάση το γεγονός ότι RNA άγνωστης προέλευσης ήταν μέρος της καλλιέργειας στην οποία πολλά κύτταρα πέθαναν (ίσως λόγω της προκαλούμενης πείνας και του στρες με κυτταροτοξικές ουσίες), οι Fan Wu et al ισχυρίστηκαν ότι είχαν απομονώσει επιτυχώς τον ιό 2019-nCoV BetaCov.

Οι Peng Zhou κ.ά. συνέβαλαν στη συνέχεια στην απάτη δημοσιεύοντας μια εργασία που δεν πληρούσε κανένα από τα αξιώματα για την ταυτοποίηση ενός ιού ή την επιβεβαίωση ότι είναι αιτιολογικός παράγοντας οποιασδήποτε ασθένειας. Ο υποτιθέμενος ιός δεν απομονώθηκε φυσικά και δεν καθαρίστηκε για βιοχημικό χαρακτηρισμό και έτσι παραμένει εντελώς θεωρητικός.

Οι Na Zhu et al. ισχυρίστηκαν επίσης την απομόνωση του ιού, αλλά είναι σαφές ότι οι συγγραφείς δεν εννοούν την “απομόνωση” με την επιστημονικά αξιωματική έννοια του λεξικού, αλλά την υποκατάστατη αντωνυμική έννοια της ιολογίας και την αντικατάσταση νοσούντων με μη νοσούντα κύτταρα ξενιστών για να διαπιστωθεί η αιτιώδης συνάφεια μεταξύ ενός υποτιθέμενου ιού και των συμπτωμάτων του ασθενούς.

Σε αντίθεση με τους Fan Wu κ.ά. και Peng Zhou κ.ά., οι Na Zhu κ.ά. παρήγαγαν μεν εικόνες αυτού που ονόμασαν “σωματίδια 2019-nCoV“, αλλά χωρίς καμία επαλήθευση της βιοχημικής τους σύνθεσης από ένα καθαρισμένο δείγμα. Δεν είναι δυνατόν να διαπιστωθεί από τις εικόνες τους ότι τα σωματίδια είναι μολυσματικοί ιοί που προκαλούν ασθένειες ή ότι περιέχουν το υποτιθέμενο γονιδίωμα του SARS-CoV-2.

“Παρόλο που η μελέτη μας δεν πληροί τα αξιώματα του Koch, οι αναλύσεις μας παρέχουν στοιχεία για την εμπλοκή του 2019-nCoV στην επιδημία της Wuhan”. Na Zhu et al.

Ο ισχυρισμός αυτός βασίζεται σε εικόνες εξωκυτταρικών κυστιδίων άγνωστης σύνθεσης και προέλευσης, τα οποία οι συγγραφείς ονόμασαν “2019-nCoV”.

Οι Caly et al. ισχυρίστηκαν ότι τα κύτταρα Vero (νεφρικά κύτταρα πιθήκων) “εμφάνισαν κυτταροπλασματικά κυστίδια που ήταν συνδεδεμένα με τη μεμβράνη και περιείχαν σωματίδια του κοροναϊού“, αλλά δεν ήταν σε θέση να δουν τυπικά “ιούς” με την πρωτεΐνη spike. Πρόσθεσαν στις κυτταρικές καλλιέργειες περισσότερη τρυψίνη που αφομοιώνει τις πρωτεΐνες, η οποία αφομοίωσε το εξωτερικό πρωτεϊνικό στρώμα ενός σφαιρικού “ιού” 100 nm για να κατασκευάσει “το χαρακτηριστικό κρόσσι που μοιάζει με κορώνα των πρωτεϊνών spike“, με αποτέλεσμα να “βελτιώσουν αμέσως τη μορφολογία των ιόντων“. Με άλλα λόγια, όταν τα κυστίδια (πιθανώς εξωσώματα) δεν έμοιαζαν με τις προσδοκίες τους για έναν κορονοϊό, τα τροποποίησαν τεχνητά με μια πολύ μεγάλη δόση του ενζύμου τρυψίνη.

Αντίθετα, η επιστημονική μέθοδος περιλαμβάνει τα εξής:

Οι ιολόγοι ισχυρίζονται ότι έχουν διαλευκάνει ολόκληρο το γονιδίωμα ιών όπως ο “SARS-CoV-2” και το ανεβάζουν σε τράπεζες δεδομένων. Ισχυρίζονται ότι έχουν ένα “απομονωμένο στέλεχος” του ιού, αλλά αυτό δηλώνεται αφού έχουν κατασκευάσει το γονιδίωμα από το μικτό τους παρασκεύασμα που περιέχει γενετικά θραύσματα άγνωστης προέλευσης χρησιμοποιώντας αλγόριθμους υπολογιστών.

Κανένας ιός που ονομάζεται SARS-CoV-2 δεν έχει ποτέ απομονωθεί και καθαριστεί σωστά ως μια ολόκληρη μοναδική δομή.

 

Αυτό που συμβαίνει είναι η αλληλουχία “πυροβόλου όπλου” (shotgun) ακατέργαστων δειγμάτων που περιέχουν πολυάριθμα μικτά γενετικά θραύσματα άγνωστης προέλευσης. Η αλληλούχιση με “πυροβόλο όπλο” (shotgun sequencing) είναι μια μέθοδος που χρησιμοποιείται για την αλληλούχιση τυχαίων αλυσίδων DNA η οποία ονομάστηκε κατ’ αναλογία με την ημι-τυχαία ομαδοποίηση των βολών ενός κυνηγετικού όπλου. Δεν υπάρχει καμία απολύτως ένδειξη ότι το προκύπτον in silico “γονιδίωμα” υπάρχει πράγματι στη φύση ή ότι έχει σχέση με έναν “ιό”. Η εφεύρεση του “ιού” παρουσιάζεται ως ανακάλυψη, η ψευδεπίγραφη ιδιότητά του εξασφαλίζεται μέσω της πράξης της ονομασίας της ύπαρξής του.

Η PCR (αλυσιδωτή αντίδραση πολυμεράσης) μπορεί μόνο να ενισχύσει επιλεγμένες αλληλουχίες νουκλεοτιδίων, αλλά δεν μπορεί να προσδιορίσει την προέλευση ή τη σημασία τους. Η απάτη PCR της ιολογίας βασίζεται στην απόδοση σημασίας στις ενισχυμένες αλληλουχίες:

Οι απατεώνες αναφέρονται ανειλικρινά στην PCR ως το “χρυσό πρότυπο” (gold standard) τεστ, αλλά στην πραγματικότητα, στην καλύτερη περίπτωση, είναι απλώς μια υποκατάστατη εξέταση για ένα ολόκληρο ιό και στη χειρότερη περίπτωση, είναι μια ψευδώς θετική εξέταση που παράγει τεχνούργημα.

Όταν η PCR εκτελείται άσχημα ή/και σε υψηλούς αριθμούς κύκλων (όπως είναι σύνηθες), η αλληλουχία-στόχος μπορεί να μην υπάρχει καν στο δείγμα και ένα “θετικό” αποτέλεσμα είναι απλώς ένα τεχνούργημα της διαδικασίας PCR. Η PCR δεν μπορεί να διαγνώσει τη μολυσματική κατάσταση ενός ατόμου με αποδεδειγμένο τρόπο και δεν έχει βρεθεί ποτέ συνεπής σχέση μεταξύ μιας κατάστασης ασθένειας και των αποτελεσμάτων της PCR.

Οι Christian Drosten κ.ά. δημοσίευσαν τον Ιανουάριο του 2020 ακολουθίες δοκιμασιών PCR χωρίς αξιολόγηση από ομότιμους, οι οποίες σχεδιάστηκαν για την ανίχνευση του υποτιθέμενου ιού “χωρίς να υπάρχει διαθέσιμο υλικό ιού”.

Η εργασία του Drosten δημοσιεύθηκε στο Eurosurveillance στις 23 Ιανουαρίου, δηλαδή μόλις δύο ημέρες μετά την υποβολή του χειρογράφου. Ο Drosten, ο οποίος αντιμετωπίζει κατηγορίες για κατοχή δόλιου διδακτορικού τίτλου, δεν δήλωσε ότι ήταν μέλος της συντακτικής επιτροπής του Eurosurveillance.

Η Chantal Reusken, συν-συγγραφέας, παρέλειψε επίσης να δηλώσει ότι ήταν μέλος της συντακτικής επιτροπής του Eurosurveillance. Ο Olfert Landt, ένας άλλος από τους συν-συγγραφείς του Drosten, ο οποίος είναι διευθύνων σύμβουλος της TIB, του κατασκευαστή ενός επικερδούς κιτ PCR που βασίζεται στις δημοσιευμένες αλληλουχίες της ανάλυσης, δεν δήλωσε τη σύγκρουση συμφερόντων του μέχρι τις 29 Ιουλίου 2020.

Η PCR έχει σχεδιαστεί όχι για την ανίχνευση γενετικών αλληλουχιών ενός “ιού” που δεν έχει αποδειχθεί ότι υπάρχει στη φύση, αλλά αντίθετα ανιχνεύει αλληλουχίες άγνωστης προέλευσης και παράγει μεγάλο αριθμό ψευδώς θετικών αποτελεσμάτων.

Το εντελώς άχρηστο τεστ PCR δημιούργησε αστρονομικούς αριθμούς κρουσμάτων που αποτέλεσαν στη συνέχεια τη βάση των υπολογιστικών μοντέλων της επιδημίας “COVID-19”. Η μοντελοποίηση επιδημιών είναι διαβόητη για τις ανακριβείς προβλέψεις της και παρήγαγε αριθμούς “COVID-19” που ήταν εξωφρενικοί και βασίστηκαν σε άχρηστους αριθμούς.

Ο Neil Ferguson του Imperial College του Λονδίνου (ICL), ο οποίος περιφρονεί το Lockdown, έχει μακρά ιστορία στην παραγωγή καταστροφολογικών, άγρια ανακριβών κερδοσκοπικών ανοησιών με τα υπολογιστικά του μοντέλα.

Το 2001, η ομάδα του ICL έκανε τη μοντελοποίηση για τον αφθώδη πυρετό που οδήγησε στη σφαγή έξι εκατομμυρίων προβάτων, χοίρων και βοοειδών, η οποία κόστισε στο Ηνωμένο Βασίλειο περίπου 10 δισεκατομμύρια λίρες. Η εργασία του ICL σε αυτό το θέμα έχει περιγραφεί ως “σοβαρά ελαττωματική” από πραγματικούς εμπειρογνώμονες.

Το 2002, ο Ferguson προέβλεψε ότι έως και 50.000 άνθρωποι θα πέθαιναν από τη νόσο των τρελών αγελάδων, η οποία, όπως ισχυρίστηκε, θα μπορούσε να ανέλθει σε 150.000 αν εμπλέκονταν και πρόβατα. Στο Ηνωμένο Βασίλειο, ο συνολικός αριθμός των θανάτων ήταν 177.

Το 2005, ο Ferguson ισχυρίστηκε ότι έως και 200 εκατομμύρια άνθρωποι θα μπορούσαν να σκοτωθούν από τη γρίπη των πτηνών. Ο συνολικός αριθμός των θανάτων ήταν 282 παγκοσμίως.

Το 2009, ο Ferguson και η ομάδα ICL υποστήριξαν ότι η γρίπη των χοίρων θα σκότωνε 65.000 ανθρώπους στο Ηνωμένο Βασίλειο. Στην πραγματικότητα, η γρίπη των χοίρων σκότωσε 457 άτομα στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο Ferguson ήταν ο επικεφαλής συγγραφέας μιας έκθεσης του ICL, η οποία δημοσιεύθηκε χωρίς αξιολόγηση από ομοτίμους στις 16 Μαρτίου 2021 και προέβλεπε ότι 550.000 άνθρωποι στο Ηνωμένο Βασίλειο και 2,2 εκατομμύρια άνθρωποι στις ΗΠΑ θα πέθαιναν από το COVID-19 μέσα σε περίπου τρεις μήνες.

Όταν ο προγραμματισμός των εκθέσεων Ferguson δημοσιεύθηκε τελικά για δημόσιο έλεγχο, γελοιοποιήθηκε από ακαδημαϊκούς εμπειρογνώμονες. Βασιζόταν σε υπολογιστικό κώδικα 13 ετών που προοριζόταν για τη μοντελοποίηση της γρίπης, ο οποίος ήταν ένα “μπερδεμένο χάος που μοιάζει περισσότερο με μπολ με φιδέ παρά με λεπτοδουλεμένο προγραμματισμό“, σύμφωνα με έναν εμπειρογνώμονα. Επιστήμονες του Πανεπιστημίου του Εδιμβούργου ανέφεραν ότι απέτυχε “στο βασικό επιστημονικό τεστ της παραγωγής των ίδιων αποτελεσμάτων με το ίδιο αρχικό σύνολο παραμέτρων“.

Τα ανακριβή υπολογιστικά μοντέλα που βασίζονται σε ψευδείς αριθμούς κρουσμάτων έχουν προκαλέσει φόβο και σύγχυση που οδηγεί σε έντονες συζητήσεις σχετικά με το γιατί ο “ιός” συμπεριφέρεται τόσο διαφορετικά σε διαφορετικά μέρη, αν υπάρχει ή όχι υπερβολική θνησιμότητα και αν τα “εμβόλια” είναι αποτελεσματικά ή όχι.

Το επιθετικό φάρμακο που κυκλοφορεί στην αγορά για αυτόν τον υποτιθέμενο θανατηφόρο ιό είναι μια πρωτεΐνη αιχμής που παράγεται από μια γενετική αλληλουχία που δεν υπάρχει στη φύση αλλά σε μια πατέντα των ΗΠΑ από το 2007. Τα “εμβόλια” που βασίζονται σε αυτή την αλληλουχία έχουν σκοτώσει πολλές χιλιάδες ανθρώπους σε όλο τον κόσμο και έχουν τραυματίσει εκατομμύρια άλλους.

Δεν υπάρχει τίποτα φυσιολογικό σχετικά με τη φαρμακοβιομηχανία και τις παγκοσμιοποιημένες οργανώσεις που δημιουργούν ζήτηση για περιττές γονιδιακές θεραπείες μέσω του φόβου και της δημιουργίας ψευδοπανδημιών. Δεν υπάρχει τίποτα φυσιολογικό σχετικά με την άνευ προηγουμένου λογοκρισία της επιστημονικής συζήτησης και την παρεμπόδιση των ιατρών να παρέχουν πραγματικές συμβουλές και συναίνεση μετά από ενημέρωση.

Η απάτη της απομόνωσης του ιού, η απάτη του τεχνητού ιικού γονιδιώματος (συμπεριλαμβανομένων των νέων παραλλαγών), η απάτη της παθογένειας, η απάτη της PCR και η απάτη των πειραματικών γονιδιακών θεραπειών “εμβολίων” είναι εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που επιτρέπονται από τον αντιεπιστημονικό αυτοαναφορικό επιστημονισμό της ιολογίας.


Αναφορές:

1 Fan Wu et al. “A new coronavirus associated with human respiratory disease in China”, Nature, Vol 579 (3 Feb 2020).

2 Peng Zhou et al. “A pneumonia outbreak associated with a new coronavirus of probable bat origin”, Nature, 579 (12 Mar 2020).

3 Na Zhu et al. “A Novel Coronavirus from Patients with Pneumonia in China, 2019”, The New England Journal of Medicine, 382 (20 Φεβρουαρίου 2020).

4 Leon Caly κ.ά. “Απομόνωση και ταχεία κοινοποίηση του νέου κοροναϊού του 2019 (SARS-CoV-2) από τον πρώτο ασθενή που διαγνώστηκε με COVID-19 στην Αυστραλία”, MJA, 212/10 (1 Ιουν 2020).

5 Victor M Corman, Christian Drosten κ.ά. “Ανίχνευση του νέου κοροναϊού του 2019 (2019-nCoV) με RT-PCR πραγματικού χρόνου”, Eurosurveillance, 25/3 (23 Ιαν 2020).

6) THE COVID-19 FRAUD & WAR ON HUMANITY Dr Mark Bailey and Dr John Bevan-Smith

7) Covid-19: Exposing the Lies. Dr Vernon Coleman


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο The Exposé.


Δικτυογραφία:

British Biomedical Scientist: FRAUD and Crimes Against Humanity Enabled by Virology’s Unscientific Voodoo Scientism

https://healthimpactnews.com/2021/british-biomedical-scientist-fraud-and-crimes-against-humanity-enabled-by-virologys-unscientific-voodoo-scientism/

 

Πηγή https://apollodoros.substack.com/p/6de

Προβολές : 408


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα