Βρε άντε να χαθείς, που παρερμηνεύτηκαν τα λόγια σου...  Είπες αυτά που πιστεύεις...

Βρε άντε να χαθείς, που παρερμηνεύτηκαν τα λόγια σου... Είπες αυτά που πιστεύεις...

8 Ιουνίου, 2023 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:469
Μοίρασέ το

 

Διαβάζω και συγχίζομαι…

Τα «μαζεύει» ο Σ.Πνευματικός: «Παρερμηνεύθηκαν τα λεγόμενά μου – Χρησιμοποιήθηκαν μεμονωμένες φράσεις»

Το τηλεφώνημα του Π.Μαρινάκη

Τα «μαζεύει» ο Σ.Πνευματικός: «Παρερμηνεύθηκαν τα λεγόμενά μου – Χρησιμοποιήθηκαν μεμονωμένες φράσεις»
Ρε, άντε από κει που παρερμηνεύτηκαν τα λόγια σου… μέχρι και ο Μαρινάκης σε πήρε και σε κατσάδιασε… ή μήπως σε μπινελίκωσε;;;
Και επειδή τα στοιχεία αποδεικνύουν πως όσα είπες τα εννοούσες… (εδώ και οι δηλώσεις σου που είναι ξεκάθαρες)
Το ίδιο κι εδώ
ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΕΙΠΕΣ… ΜΗΝ ΥΠΟΤΙΜΑΣ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ… ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΑΡΕΡΜΗΝΕΥΣΑΜΕ…
ΣΑΣ ΣΤΡΑΒΩΝΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ… 
Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ, ΠΗΓΑΝ ΠΕΡΙΠΑΤΟ…
ΕΙΣΑΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ “ΘΕΟ”… ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ…
ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΧΑΡΑΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΒΑΜΠ, ΕΝΑ ΠΡΑΜΑ…
ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΕΙΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΟΥ ΣΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
Καλλιόπη Σουφλή

Ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Εύβοια Σπύρος Πνευματικός υποστήριξε ότι η δήλωση που έκανε για τον τρόπο αντιμετώπισης των καρκινοπαθών σε τελικό στάδιο παρερμηνεύτηκε.  

Νωρίτερα φέρεται να του είχε τηλεφωνήσει ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Παύλος Μαρινάκης, ο οποίος του εξέφρασε την έντονη δυσφορία του.

Μετά από αυτό με ανάρτησή του στα social media ο κ. Πνευματικός αναφέρει:

«Σήμερα το πρωί, είχα μία συζήτηση επιστημονικού καθαρά περιεχομένου στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ πάνω στα θέματα της υγείας. Δυστυχώς, κάποια από τα λεγόμενά μου, δεδομένου και του περιορισμένου χρόνου που είχα να αναλύσω ένα τόσο δύσκολο θέμα, παρερμηνεύθηκαν και χρησιμοποιήθηκαν μεμονωμένες φράσεις από κάποιους που σκόπιμα θέλησαν να τα διαστρεβλώσουν.

Ως δημόσιος λειτουργός της υγείας, όλα τα χρόνια της σταδιοδρομίας μου, έχω αποδείξει εμπράκτως την αγάπη μου προς τον ασθενή και την ξεκάθαρη και βαθιά πεποίθησή μου ότι η ανθρώπινη ζωή είναι ιερή και αποτελεί απόλυτη αξία. Με αυτό τον γνώμονα κινήθηκα πάντα κι αυτό αποτελεί απαράβατη αρχή για μένα και στην επιστημονική μου προσφορά, αλλά και στην πολιτική μου δραστηριότητα.

Ζητώ ειλικρινά συγγνώμη από κάθε πολίτη και ασθενή χωριστά, αν κάποια από τα λεγόμενά μου άφησαν οποιοδήποτε περιθώριο παρερμηνείας».

 

Πηγή

Προβολές : 469


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα