Βρε, από...  “λουλού” μην πιστεύεις τίποτα... Άλλα λέει και άλλα πράττει...

Βρε, από... “λουλού” μην πιστεύεις τίποτα... Άλλα λέει και άλλα πράττει...

28 Μαρτίου, 2023 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:445
Μοίρασέ το

 

Διαβάζω…

«Βόμβες» Κακλαμάνη! Η «πασοκοποίηση» της ΝΔ, η ιδιωτικοποίηση του νερού και η υπόθεση Παπαθανάση

«Αυτή τη στιγμή είμαστε ένα κόμμα, αλλά όχι ένα χρώμα»

Όταν διαβάζω πως ο /η Νικήτας Κακλαμάνης “δεν μασάει” τα λόγια του, χρειάζομαι το χάπι της πίεσης, για να τ’ αντέξω…

Τι λέτε μωρέ…;

Μισές αλήθειες και μισά ψέμματα λέει, όπως ΟΙ ΜΑΣΣΟΝΟΙ ΚΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ…

Για το νερό, ας πούμε…

ΤΟ ΨΗΦΙΣΕ Ή ΔΕΝ ΤΟ ΨΗΦΙΣΕ;;;

ΤΟ ΨΗΦΙΣΕ!!!

Τι μας τσαμπουρνάει η … λουλού για τον Καραμάν Αλή και άλλα τέτοια αστεία;;;

Και για του λόγου το αληθές, διαβάστε εδώ, ότι ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΤΟ ΨΗΦΙΣΑΝ…

Άντε ρε πολιτική ξεφτίλα, πες τα αλλού αυτά…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ.1. ΡΕ, ΤΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΤΟΥΤΟΣ Ο ΡΑΓΙΑΔΟΛΑΟΣ;;;

 

 

Υ.Γ.2. Το φωτογραφικό υλικό, είναι από το αρχείο των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ.

 

Στο Kontra24 με την Αναστασία Γιάμαλη βρέθηκε καλεσμένος ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής της ΝΔ Νικήτας Κακλαμάνης, ο οποίος έχει αποδείξει ότι «δεν μασάει» τα λόγια του.

Ο κ.Κακλαμάνης σχολιάζοντας τα περί «αποστασίας», αφού έδωσε αρχικά τον ορισμό της λέξης αυτής στην πολιτική, άφησε σαφέστατες αιχμές για το πώς έχει γίνει η Νέα Δημοκρατία, προφανώς με ευθύνη του Κυριάκου Μητσοτάκηο οποίος την έχει κάνει… πολυσυλλεκτική και «πασοκική».

Είπε μεταξύ άλλων ο Νικήτας Κακλαμάνης:

«Αυτή τη στιγμή είμαστε ένα κόμμα, αλλά όχι ένα χρώμα. Να αρχίσω να λέω ονόματα;

Η κ.Μενδώνη είναι ΝΔ;

Ο κ.Πιερρακάκης είναι ΝΔ;

Ο κ.Σκέρτσος είναι ΝΔ;

Ο κ.Χρυσοχοΐδης ήταν ΝΔ;

Ο κ.Γιατρομανωλάκης είναι ΝΔ;

Ο κ.Τσιόδρας είναι ΝΔ;»

Σε ότι αφορά το ενδεχόμενο να μην είναι Πρωθυπουργός ο επικεφαλής του κόμματος που θα επικρατήσει στις επερχόμενες εκλογές, αν αυτό είναι η ΝΔ, ή ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως πρότεινε ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο κ.Κακλαμάνης ήταν ξεκάθαρος:

«Είμαι ξεκάθαρα εναντίον των δοτών Πρωθυπουργών. Είναι βασική μου αρχή … Εάν ο κ.Ανδρουλάκης επιμείνει σε Πρωθυπουργό εκτός κομμάτων, θα οδηγηθούμε σε τρίτη κάλπη».

Για την υπόθεση του Νίκου Παπαθανάση, ο αντιπρόεδρος τη Βουλής ουσιαστικά κάλεσε τον υφυπουργό να δώσει στη δημοσιότητα την συμφωνία ρύθμισης των υποχρεώσεών του με την τράπεζα: «Άκουσα ότι ο κ. Παπαθανάσης δήλωσε ότι θα κινηθεί νομικά. Προφανώς, θεωρώ ότι θα συμπεριλαμβάνεται και αυτό».

Όσο για την ιδιωτικοποίηση του νερού, η οποία φαίνεται να προωθείται στο νομοσχέδιο που ψηφίστηκε πρόσφατα, ο Νικήτας Κακλαμάνης υπενθύμισε πως ο Κωνσταντίνος Καραμανλής έκανε το νερό, δημόσιο αγαθό.

Και πρόσθεσε: «Προφανώς και τώρα έχει αξία να παραμείνει δημόσιο αγαθό … Εγώ είμαι λαϊκός δεξιός, πιστεύω πως κάθε λέξη που έχει μέσα τη λέξη λαός, αυτό είναι τιμητικό».

 

Πηγή

Προβολές : 445


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα