Βρε, αυτό το παιντί, το είχαμε παρεξηγήσει... (βίντεο)

Βρε, αυτό το παιντί, το είχαμε παρεξηγήσει... (βίντεο)

24 Νοεμβρίου, 2023 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:664
Μοίρασέ το

 

Διαβάζω και γελάω πικρά, για το δούλεμα που πέφτει…

 

Γάμος ομόφυλων ζευγαριών: Με παραίτηση απειλεί ο Βορίδης σε περίπτωση που αναγκαστεί να το στηρίξει

 

Δεν τον είδαμε τον … τσεκουράτο να έχει ανάλογο πρόβλημα με την εισβολη εκατομμυρίων λάθρο στην Ελλάδα και την πολιτική του νατιβισμού του Μητσοτάκη, αλλά τον βλέπουμε να τον πιάνουν οι ευαισθησίες (και καλώς τον πιάνουν) για την ανωμαλία…

Πολύ κοροϊδία πέφτει βρε παίδες, και δεν το χάφτω…

ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΑΙΖΕΙ…

ΙΣΩΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ…

ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΜΕΣΑ…

ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, που ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, αναμένεται να φέρει στη Βουλή, μίλησε ο υπουργός Επικρατείας, Μάκης Βορίδης, επαναλαμβάνοντας πως είναι ένα θέμα που δεν τον βρίσκει σύμφωνο και υπονόησε ότι μπορεί να παραιτηθεί σε περίπτωση που αναγκαστεί να το στηρίξει.

Σε συνέντευξή του στο OPEN, o Μάκης Βορίδης σημείωσε – σε διάφορα σημεία – πως η χρονική περίοδος που θα συζητηθεί η πρωτοβουλία είναι κάτι που επαφίεται στον πρωθυπουργό και υπογράμμισε πως οι δικές του απόψεις για το θέμα δεν έχουν αλλάξει: διαφωνεί τόσο με τον γάμο, όσο και με την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια.  

«Είναι θέματα και τα δύο. Όταν είσαι αντίθετος στο γάμο, κατά μείζονα λόγο είσαι αντίθετος και με την υιοθεσία» είπε.

Ερωτώμενος για το εάν θα αλλάξει στάση εάν αρθεί η τεκνοθεσία, επέμενε στην ίδια θέση. «Για τη ρύθμιση των νομικών σχέσεων μεταξύ των συμβιούντων, συντρόφων, συζύγων, υπάρχει το σύμφωνο συμβίωσης που εξομοιώνει τη σχέση με τις συνέπειες του γάμου. Εάν είναι ρυθμισμένο, ποια είναι η προστιθέμενη αξία (σ.σ. στο να νομιμοποιηθεί ο γάμος);».

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο κ. Μητσοτάκης θα επιτρέψει οι βουλευτές να «εκφραστούν κατά συνείδηση» και δεν θα υπάρξει κεντρική γραμμή. Όταν ρωτήθηκε εάν θα ισχύσει το ίδιο και για τους υπουργούς, είκασε πως δεν θα υπάρχει άλλη απόαση για την περίπτωσή τους.

Εάν θα παραιτηθεί σε περίπτωση που ο πρωθυπουργός ζητήσει κομματική πειθαρχία, απάντησε: «Στα ζητήματα της συνειδήσεως, εγώ δεν κάνω πίσω. Αν μου πει ότι πρέπει να το κάνω υποχρεωτικά (σ.σ. να υπερψηφίσει τον γάμο), δεν μπορώ να το κάνω».

Τέλος, σημείωσε πως δεν είναι ο μόνος στο κόμμα που έχει αυτές τις απόψεις σχετικά με το νομοσχέδιο.

 

 

Πηγή

Προβολές : 664


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα