Βρε βρέ την Μελόνι και την Αλεξία... συνεργάζονται αμφότερες με ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΥΣ!!!!!!

Βρε βρέ την Μελόνι και την Αλεξία... συνεργάζονται αμφότερες με ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΥΣ!!!!!!

20 Νοεμβρίου, 2023 12 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:426
Μοίρασέ το

 

Διαβάζω,γελάω και οργίζομαι…

Αλεξία Μπακογιάννη: Σύμβολο

Η δραστηριότητά της – μέσα και το νταραβέρι με τον καταζητούμενο- προσθέτει μια ενδιαφέρουσα πτυχή στην αντίληψη που έχουν κάποιοι γόνοι πολιτικών οικογενειών: αντι να κυνηγάς ψήφους, καλύτερα να κυνηγάς δουλειές.

Τι κοινό έχουν Μελόνι και Αλεξία;
ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΕΣ…
Είναι φυσικό λοιπόν, να συνεργάζονται με τον έτερο, τον καταζητούμενο εβραίο απατεώνα…
Άλλωστε, η Αλεξία, ακολουθεί την οικογενειακή παράδοση της χαζάρικης οικογένειάς της… “ΘΕΟΣ ΜΑΣ Ο ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ, ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ…”…
Καλλιόπη Σουφλή

Η κυβέρνηση Μελόνι στην Ιταλία άνοιξε δουλειές -πολλά λεφτά, για διυλιστήρια μιλάμε- με έναν Γαλλοϊσραηλινό που έχει καταδίκες για διαφθορά και εντάλματα σύλληψης στην Ελβετία και τη Ρουμανία.

Δεν θα μας ένοιαζε, αν ο τύπος στις διαπραγματεύσεις με τους Ιταλούς δεν είχε στο επιτελείο του μια γνωστή μας: την Αλεξία Μπακογιάννη. Για να το γράφουν οι Financial Times, δεν μπορεί να είναι μπαρούφα.

Το θέμα είναι ότι όλη η υποθεση μυρίζει, εκτός από πετρέλαιο και σκάνδαλο.

Επειδή πρόκειται για το ευρύτερο Μητσοτακαίικο, καλό είναι να έχουμε το νου μας.

Εξ όσων προκύπτουν από το δημοσίευμα η κυρία –ανεψιά Πρωθυπουργού, κόρη βουλευτίνας της ΝΔ και αδελφή δημάρχου,- δεν εμπλέκεται απλώς επαγγελματικά, κάνοντας την επικοινωνιολόγο του υπόπτου.

Κατά την εφημερίδα κατέχει και μετοχές μια ενεργειακής εταιρίας στην Κύπρο. Ήταν μαλιστα ένα φεγγάρι και στο Δ.Σ. -δεν επένδυσε απλώς τις οικονομίες της…

Από τα συμφραζόμενα αναδύεται ότι ενδέχεται συμμετέχει στην ιταλική δουλειά.

Μάλιστα η κυβέρνηση του μπάρμπα της αρνήθηκε να εκτελέσει ένα ρουμανικό ένταλμα σύλληψης του πρωταγωνιστή, οπότε ισως μιλάμε για αυτό που η Φώφη Γεννηματά αποκαλούσε «Μάξιμου ΑΕ».

Η Αλεξία Μπακογιάννη ξεκίνησε από ένα ειδος δημοσιογραφίας που της επέτρεπε να κάνει και δημόσιες σχέσεις μεγάλης βιομηχανίας. Μέχρι που στο τελος έστησε δικό της μαγαζί- όχι δημοσιογραφικό ασφαλώς.

Μόνο οι μεγάλες δουλειές δεν της έλλειψαν, αφού την έχουν προτιμήσει πάντως μεταξύ άλλων:

– Εμπορική Τράπεζα, MISKO και Barilla, ΑΝΕΚ Hellenic Seaways, Unilever, όμιλος Καράτζη, Sprider Stores, όμιλος ΒΙΟΧΑΛΚΟ, Ernst & Young, όμιλος ΡΟΚΑΣ-IBERDROLA, Euromedica, όμιλος Σφακιανάκη, ΟΠΑΠ, Ομιλος ΑΒ Βασιλόπουλος, Παπαστράτος, εταιρίες που σχετίζονται με το Ελληνικό, η Fraport, αλλά και η πολυσυζητημένη σύμβαση με τον Ερυθρό Σταυρό επί Μαρτίνη.

Ακούστηκαν και φήμες για σύμπραξη με ομότεχνο της, άλλης πολιτικής δυναστείας. Η ισχύς εν τη ενώσει.

Δεν είναι ακριβώς «σύμβουλος στρατηγικής», όπως αυτοπαρουσιάζονται αυτές οι εταιρίες, αλλά « strategic partner» των πελατών της – με ό,τι και αν σημαίνει αυτό.

Η δραστηριότητά της – μέσα και το νταραβέρι με τον καταζητούμενο- προσθέτει μια ενδιαφέρουσα πτυχή στην αντίληψη που έχουν κάποιοι γόνοι πολιτικών οικογενειών: αντι να κυνηγάς ψήφους, καλύτερα να κυνηγάς δουλειές.

Από αυτή την άποψη θα δυσκολευτεί να πείσει ότι το πελατολόγιό της δεν διαμορφώθηκε και με τις διασυνδέσεις που εξασφαλίζει το οικογενειακο όνομα- ιδίως όταν πελάτης είναι το…δημόσιο.

Αν αυτά, μαζί με την αποκάλυψη, από το Dοcumento, ότι κάποιος- μη λέμε ονόματα- της είχε φυτέψει το Predator, συνδυαστούν με τον οικογενειακό βίο της, είναι κεντρικό σύμβολο μιας δυναστείας που εκτός πολιτική και business as usual, παράγει και σαπουνόπερες…

 

 

Πηγή

Προβολές : 426


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα