Βρε βρε κάτι ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΑΛΛΑΞΟΚΩΛΙΕΣ...!!! Βρε, ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ... (ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΤΟΝ ΜΑΥΡΙΚΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ;;;)ΠΑΡΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ......

Βρε βρε κάτι ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΑΛΛΑΞΟΚΩΛΙΕΣ...!!! Βρε, ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ... (ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΤΟΝ ΜΑΥΡΙΚΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ;;;)ΠΑΡΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ......

7 Απριλίου, 2023 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,115
Μοίρασέ το

 

Διαβάζω…

Ο ένας μετά τον άλλον, τα «αστέρια» της «Καραμανλικής» ομάδας του Βούδα της Ραφήνας εντάσσονται στον ΣΥΡΙΖΑ – Μετά τον Αντώναρο και την Κρινιώ σειρά παίρνουν Αρούλης και Τσιτουρίδης!

 

Τα απομεινάρια του πάλαι ποτέ Καραμανλικού μπλοκ που υποστήριξε τον ΣΥΡΙΖΑ ( βλ. Πάκης, Μίμης), λόγω οργής προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την παράταξη, αναζητούν θέση στα ψηφοδέλτια!

Αχ καημένε ελληνόφωνε στην πλειψηφία σου λαέ… πότε θα καταλάβεις πως ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ;;; Μια σάρκα, που λένε…

Οι αλλαξοκωλιές τους, δεν σου λένε τίποτα τόσα χρόνια;;;

ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Ή ΝΤΟΝΜΕΔΕΣ δηλαδή ΚΡΥΠΤΟΕΒΡΑΙΟΙ, όπως ο Καραμάν Αλής, ή ΕΒΡΑΙΟΧΑΖΑΡΟΙ, όπως ο Μητσοτάκης, ή ΤΟΥΡΚΟΕΒΡΑΙΟΙ, όπως ο Τσίπρας…

 

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΑΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΒΡΑΙΙΚΟ, ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ… 

Ξεχνάς το πρωτοσέλιδο της ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ τον Αύγουστο του 2015 που ο Τσίπρας (δηλαδή το αφεντικό του, Ο ΑΟΡΑΤΟΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΙΣΤΑΣ) ετοίμασε τις δεύτερες εκλογές για τις 20 Σεπτεμβρίου του 2015;;;

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΥΡΙΚΟΣ;;;

 

 

Εις σάρκαν μια, είναι ενωμένοι και παίζουν τους ρόλους που τους διατάσσει Ο ΑΟΡΑΤΟΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΙΣΤΑΣ…

ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΒΡΕ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΕ ΡΑΓΙΑ;;;

 

Καλλιόπη Σουφλή

Ο ένας μετά τον άλλον, τα «αστέρια» της «Καραμανλικής» ομάδας του Βούδα της Ραφήνας εντάσσονται στον ΣΥΡΙΖΑ - Μετά τον Αντώναρο και την Κρινιώ σειρά παίρνουν Αρούλης και Τσιτουρίδης!

Εντείνεται η φημολογία ότι μια σειρά παλαιών «Καραμανλικών» στελεχών της ΝΔ, τα οποία τα τελευταία χρόνια βρίσκονται εκτός νυμφώνος της κεντρικής εξουσίας και δεν υπολογίζονται από τον Κυριάκο Μητσοτάκη θα ενταχθούν στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ!

Πρόκειται για τον Ευάγγελο Αντώναρο και την Κρινιώ Κανελοπούλου, κόρη του περίφημου Θανασάκη Κανελοπούλου που επί δεκαετίες δέσποζε στην Ηλεία και στο κεντρικό πολιτικό σκηνικό!

Ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τουλάχιστον άλλα δύο προβεβλημένα στελέχη της πρώτης φάσης διακυβέρνησης του Βούδα της Ραφήνας, ειδικότερα ο Σάββας Τσιτουρίδης από το Κιλκίς και ο Αρούλης ο Σπηλιωτόπουλος, πρώην δεξί χέρι του Κώστα Καραμανλή, προαλείφονται για συμμετοχή στα ψηφοδέλτια του Αλέξη Τσίπρα.

Ωστόσο μένει να φανεί αν θα κάνουν το μετέωρο βήμα ή όχι!

Το γεγονός πάντως είναι πως όλη αυτή η λεγόμενη «Καραμανλική» ομάδα, εδώ και πολλά χρόνια, από το 2015 και μετά, βρίσκεται πολύ πιο κοντά στον ΣΥΡΙΖΑ παρά στη ΝΔ και έχει λιγότερο ή περισσότερο στηρίξει στον υπέρτατο βαθμό την πολιτική που ασκήθηκε από το 2015 έως 2019, ενώ κράτησε σαφείς αποστάσεις με αιχμηρή κριτική διάθεση απέναντι στην ΝΔ αλλά και στον Κυριάκο Μητσοτάκη προσωπικά!

Το γεγονός είναι πως σχεδόν σύσσωμο το λεγόμενο «Καραμανλικό» μπλοκ, από τον Πάκη και τον Μίμη μέχρι τους δευτεροκλασάτους που αναζητούσαν ρόλους και οφίτσια, διαχρονικά έβγαζαν ένα μένος και μια οργή προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη που μετεξελίχθηκε σε οργή προς το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, της παράταξης εντός της οποίας αναδείχθηκαν!

 

 

Πηγή

Προβολές : 1,115


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα