Βρε βρε κάτι ... “μπατριώτες” που θέλουν να σώσουν την ... ΠΑΡ-ΤΙΔΑ, τρουπώνοντας σε άλλα κομματίδια...

Βρε βρε κάτι ... “μπατριώτες” που θέλουν να σώσουν την ... ΠΑΡ-ΤΙΔΑ, τρουπώνοντας σε άλλα κομματίδια...

29 Απριλίου, 2023 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:645
Μοίρασέ το

 

Στα ύψη έχει πάει η «αξία» των εγκεκριμένων κομμάτων

Και το μαύρο χρήμα, κυλάει θρου, σαν την βρόχα… που έλεγε και ο Μεγάλος Ζαμπέτας…

Ε ρε πέραση που έχει ο αείμνηστος Κώστας Βουτσάς… εξ ου και η σχετική άνωθεν φωτό σύνθεση των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ και το βίντεο εδώ… , μια και οι κομμένοι, τα δίνουν όλα για να τρουπώσουν σε κομματίδια που δεν κόπηκαν…

Βρε, τι είστε σεις…;

Να πάτε μπρε, στον παραδόπιστο Ηλίθιο και στον Πανηλίθιο… να γελάσουν και τα παρδαλά κατσίκια…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ. Ούτε ένα σωστό σύμβολο – λογότυπο δεν είστε ικανοί να έχετε και θέλατε να κυβερνήσετε μια χώρα που πάει κατευθείαν στα βράχια…

Και υπήρχαν και ηλίθιοι που σας πίστεψαν πως θα τους σώσετε…

ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ, ΤΟΤΕ ΤΙ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ;;;

 

Σε διαπραγματεύσεις με μικροκόμματα και αποκόμματα, τα οποία απλά είχαν την πρόνοια να μην τοποθετήσουν ανόητα σύμβολα ή χρησιμοποιημένα ονόματα ως εμβλήματα και τίτλους και συνεπώς εγκρίνονται από τον Άρειο Πάγο βρίσκονται τόσο ο γηραιός εργολάβος επικεφαλής της «Πατριωτικής Ένωσης», Πρόδρομος Εμφιετζόγλου και ο αντιπρόεδρος Κ.Μπογδάνος όσο και η Αφροδίτη Λατινοπούλου.

Η επιμονή των πρώτων να κατεβάσουν το σύμβολο της Βεργίνας, εντυπωσιάζει:

Ήταν εκ των προτέρων βέβαιον ότι θα αποτελούσε αιτία αποκλεισμού. Η νομοθεσία του 2012 ήταν απόλυτη και ιδιαίτερα αυστηρή σε ό,τι αφορά την απαγόρευση χρήσης των εθνικών εμβλημάτων ενώ και ο τίτλος ανήκε σε άλλο κόμμα .

Η δε Α.Λατινοπούλου σε μία επίδειξη πολιτικής ανοησίας επέλεξε τον τίτλο «Πατρίδα» που είχε  κατοχυρώσει ο Κ.Μπογδάνος προσθέτοντας απλώς το όνομα της «Αφροδίτη Λατινοπούλου».

Αυτές οι δύο πλευρές πρωταγωνιστούν τώρα στην προσπάθεια να «τρυπώσουν» στην κάλπη μέσω κομμάτων τα οποία έχουν εγκριθεί από τον Άρειο Πάγο και βρίσκονται σε πυρετώδεις διαπραγματεύσεις μαζί τους.

Φυσικά, θα απαιτηθούν και συνεδριάσεις και υπάρχουν  βέβαια «απαιτήσεις »από την πλευρά των ιδιοκτητών των κομμάτων-αποκομάτων τις οποίες προσπαθούν να καλύψουν αυτοί που «κοπήκαν».

Και επειδή πρόκειται να «κοπούν» και τουλάχιστον ένα και δύο κόμματα ακόμα το «τίμημα» έχει εκτοξευτεί.

Όλα αυτά είναι συνδυασμός της αντισυνταγματικής -όπως καταγγέλλει πλειάδα συνταγματολόγων- νομοθεσίας που αποκλείει κόμματα από την εκλογική διαδικασία αλλά και της πολιτικής ανεπάρκειας πολιτικών «διασωστών» τύπου Εμφιετζόγλου-Μπογδάνου και Λατινοπούλου

Οι οποίοι έγιναν αλαζονικοί πριν καν κατέβουν στις εκλογές.

 

 

Πηγή

Προβολές : 645


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα