Βρε, βρε τι βγαίνουν στη δημοσιότητα για την ... Ποπάρα του Αλιέξη.... Τι σχέση έχει ο ΣΥΡΙΖΑ, Ο ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ, Η ΠΟΠΑΡΑ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΤΗΣ;;; Τι τουρλουμπούκι είναι αυτό;;; Κουλουβάχατο ή και πολιτική – οικονομική «π@ρτούζα», ε;

Βρε, βρε τι βγαίνουν στη δημοσιότητα για την ... Ποπάρα του Αλιέξη.... Τι σχέση έχει ο ΣΥΡΙΖΑ, Ο ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ, Η ΠΟΠΑΡΑ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΤΗΣ;;; Τι τουρλουμπούκι είναι αυτό;;; Κουλουβάχατο ή και πολιτική – οικονομική «π@ρτούζα», ε;

8 Ιανουαρίου, 2023 19 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:2,606
Μοίρασέ το

 

 

“ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ” ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΙΑ ΔΙΑΨΕΥΣΗ: ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΣ ΣΕ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ ΤΣΑΠΑΝΙΔΟΥ.

ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΑΛΛΑΞΟΚ@ΛΙΕΣ ΜΕ TEΡΑΣΤΙΕΣ ΜΠΙΖΝΕΣ REAL ESTATE ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Α, όλα κι όλα… της Παρθένας το κάγκελο… βρήκαμε τώρα την Πόπη και το κάναμε σήριαλ… Παρθένα είναι η μανδάμ… ούτε Παρθενόπη, ούτε Πόπη, ούτε Καλλιόπη…

Αλλά βρε παιδί μου, όταν παίρνεις μια δημοσιογράφα (λέμε τώρα) που την έχει καταξευτιλίσει ο μέγας και τρανός ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ, ως εκπρόσωπο τύπου, ψάχνεις και λίγο το… περιβάλλον της, αν βρωμάει και ζέχνει…

Κι όταν ξεσηκώνονται τα στελέχη του κόμματός σου και σου λένε πως η μανδάμ έχει σχέση με διαπλεκόμενα συμφέροντα, το ξανασκέπτεσαι και δεν την κρατάς σε τέτοιο πόστο, γιατί εκλογές έρχονται και θα βγουν πολλά…

Κατάλαβες Αλι6;;;

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ. Πότε αυτός ο λαός, θα αντιληφθεί πως ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ … ΠΑΡΤΟΥΖΑ;;;

 

ΚΑΙ ΠΩΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ALTER EGO  ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΑΙΙΚΟΥ;;;

 

 

 

δσδσφδφδ

 

Την ώρα που η κυρία Τσαπανίδου έκανε την πρώτη της δήλωση ως εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για τα Γλυπτά και τη κ. Μενδώνη, στην εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ ακόμα περιμένουμε ένα σχόλιο, κάποιες εξηγήσεις, έστω μία διάψευση από την δημοσιογράφο για την αποκάλυψη της εφημερίδας μας σχετικά με τον σύζυγο της και τις κολεγιές με τον Κώστα Μπακογιάννη.

Μία εβδομάδα πέρασε και έκανε την κότα χωρίς καμία αντίδραση.

Σε περίπτωση λοιπόν που δεν το έχει πάρει χαμπάρι, αναδημοσιεύουμε το ρεπορτάζ μέσα από το makeleio.gr:

——————————————————————————————————————————————————————————————————————–

Με χαρές και πανηγύρια όπως είδαμε όλοι υποδέχτηκαν στον ΣΥΡΙΖΑ, ο Τσίπρας και οι σύντροφοί του, την Πόπη Τσαπανίδου πιστεύοντας ότι ως νέα εκπρόσωπος Τύπου θα τους «ξελασπώσει» και θα τους βοηθήσει να κάνουν «ανοίγματα» στο εκλογικό σώμα ενόψει των εκλογών.

Είδαμε όμως ότι η νέα εκπρόσωπος κουβαλάει και μια ολόκληρη «προϊστορία» σε επαγγελματικό επίπεδο με τα χρυσά συμβόλαια εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ το χρόνο  από την ΕΡΤ επί προηγούμενων κυβερνήσεων της ΝΔ και  άλλα  τέτοια.

δσσδσφδσδ

Δεν είναι πάντως μόνο αυτό.

Ήδη η Καλλιόπη πριν ακόμη αναλάβει και τυπικά -από αύριο- τα καθήκοντά της βρίσκεται μπροστά στο πρώτο και μεγάλο …ασυμβίβαστό της.

Και μάλιστα σε οικογενειακό επίπεδο.

Και προσέξτε.

Δεν μιλάμε για «αστεία» ή ασήμαντα πράγματα, αλλά για τεράστιες οικονομικές μπίζνες στις οποίες μάλιστα εμπλέκεται και η …οικογένεια Μητσοτάκη.

Κουλουβάχατο ή και πολιτική – οικονομική «π@ρτούζα», ε;

tsapanidou_iatrou (5)

tsapanidou_iatrou_teaser

Να τα βάλουμε σε μια σειρά;

Η Π. Τσαπανίδου εδώ και δέκα  χρόνια είναι ζευγάρι με έναν πολύ πλούσιο επιχειρηματία, τον Νίκο Ιατρού, που ξεκίνησε ως χρηματιστής την …χρυσή εποχή με τις φούσκες επι Σημίτη και Γιάννου, στη συνέχεια εξαγοράστηκε από τον μακαρίτη τον Βγενόπουλο και έγινε στέλεχος του.

Αυτά στο παρελθόν.

Σήμερα –και όλα αυτά τα χρόνια που είναι επίσημο ζευγάρι με την δημοσιογράφο- ασχολείται με το real estate και μάλιστα όχι όπου κι όπου.

Είναι στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας που ονομάζεται Prodea και στην οποία ο δήμαρχος της Αθήνας Κώστας Μπακογιάννης –και ανιψιός του Κούλη- παραχώρησε σκανδαλωδώς τον Λόφο του Στρέφη για να τον …ανακαινίσει, δηλαδή στην πραγματικότητα για να τον τσιμεντοποιήσει και να τον εκμεταλλευτεί εμπορικά.

Στα πλαίσια αυτά μάλιστα η ίδια εταιρεία έχει φροντίσει να αγοράσει κοψοχρονιά  πολλά ακίνητα στην ευρύτερη περιοχή γύρω από το Λόφο του Στρέφη -και σε σημεία που θεωρού   νται φιλέτα- με σκοπό μετά την «ανάπλαση» με τους τόνους τσιμέντο της περιοχής να πάρουν επάνω οι εμπορικές αξίες τους και έτσι να θησαυρίσει πουλώντας τα ή αξιοποιώντας τα με άλλους τρόπους.

tsapanidou_iatrou (10)

Όλη αυτή η γιγαντιαία μπίζνα που προχώρησε μόλις ο γιος της Ντόρας βγήκε δήμαρχος έχει προκαλέσει τις έντονες αντιδράσεις και τις κινητοποιήσεις, ανά τακτά διαστήματα, των κατοίκων της περιοχής που όμως «θάβονται» από τα ελεγχόμενα και πληρωμένα μέσα ενημέρωσης ενώ τόσο η κυβέρνηση του θείου Κούλη όσο και ο ίδιος ο Ντορογιός έχουν στείλει επανειλημμένα τα ΜΑΤ για να φοβίσουν, να χτυπήσουν και να συλλάβουν τους κατοίκους που διαμαρτύρονται ακόμη και την ώρα που είναι μπροστά τα ανήλικα παιδιά τους.

Και πριν από δύο εβδομάδες το δικαστήριο ύστερα από ασφαλιστικό μέτρα των κατοίκων  διέταξε  να σταματήσουν προσωρινά οι εργασίες στον λόφο του Στρέφη μέχρι τις 2 Μαρτίου του 2023 οπότε και θα εκδικαστεί η υπόθεση.

 

Οι κάτοικοι στρέφονται κατά της Prodea Investments (Ανώνυμη Εταιρεία Επενδύσεων Ακίνητης Περιουσίας), που όπως καταγγέλλουν έχει εγκατασταθεί παράνομα στο Λόφο του Στρέφη και «κατά των καταστρεπτικών ενεργειών που εκτελούνται εκεί καθημερινά, των ελλιπών μελετών (γεωτεχνικές, ομβρίων, αντιπλημμυρικών) που δε θα δώσουν λύση σε καμία από τις επιτακτικές ανάγκες συντήρησης των υποδομών του Λόφου, της καταστροφής του δασικού χαρακτήρα του Λόφου και της κοινωνικής μας ζωής εκεί».

tsapanidou_iatrou (7) tsapanidou_iatrou (4)

—————————— ——————-

Εκτός από τα οικιστικά και περιβαλλοντικά θέματα και παρανομίες που έχουν προκύψει, πολλές από τις καταγγελίες κάνουν λόγο και για οικονομικό σκάνδαλο λόγω των απευθείας αναθέσεων και των άλλων μεθοδεύσεων με τις οποίες στήθηκε και εξελίσσεται η μπίζνα.

Ένα πολύ σοβαρό θέμα που συζητείται επίσης έχει να κάνει με τις σχέσεις που συνδέουν την εταιρεία αυτή με την ευρύτερη οικογένεια Μητσοτάκη και ειδικότερα με το σκέλος Μπακογιάννη.

Ορισμένοι που γνωρίζουν καλά την πιάτσα αυτή αναφέρουν ότι τέτοιες δουλειές γίνονται συνήθως με «μπροστινές» εταιρείες πίσω από τις οποίες βρίσκεται -συχνά με ένα σημαντικό αλλά άδηλο- ποσοστό πολιτικές οικογένειες.

Συμβαίνει το ίδιο και εδώ στην περίπτωση του Στρέφη;

Πάντως όλα όσα γίνονται εκεί  είναι εξόφθαλμα ύποπτα και περίεργα κι αυτό μεγαλώνει τα ερωτηματικά.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε εξάλλου ότι υπάρχει και …οικογενειακή παράδοση στο μπακογιαννέικο.

Εκτός από το γενικό πλιάτσικο της «Αγίας Οικογένειας», όταν ήταν δήμαρχος Αθήνας μετά το 2002 η μαμά Ντόρα όργια ακούγονταν και γίνονταν για το real estate που παίχτηκε σε διάφορες «υποβαθμισμένες» τότε περιοχές στο κέντρο της Αθήνας.

Κάτι σαν αυτό που επιχειρείται τώρα στο Στρέφη.

—————————— ———-

Το θέμα λοιπόν είναι ότι μέχρι τώρα αντίθετος σε αυτά τα κόλπα της οικογένειας Μητσοτάκη – Μπακογιάννη σε μια από τις πιο όμορφες και παραδοσιακές γειτονιές της Αθήνας ήταν και ο ΣΥΡΙΖΑ μέσω και της δημοτικής του παράταξης στην Αθήνα.

Παράταση στην οποία –ω, τι ειρωνεία…- επικεφαλής είναι ο Νάσος Ηλιόπουλος, ο μέχρι τώρα εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος παραδίδει την σκυτάλη στην Τσαπανίδου.

Τι θα γίνει από εδώ και πέρα επομένως για το σκάνδαλο αυτό από την πλευρά της αξιωματικής αντιπολίτευσης;

Η ίδια η νέα εκπρόσωπος του τι γνώμη έχει;

Συμφωνεί με την έως τώρα τουλάχιστον θέση του κόμματος που ανέλαβε να «σώσει» ή συμφωνεί με τις θέσεις και τα μεγάλα συμφέροντα του συζύγου  της και της εταιρείας του;

Ή μήπως με την ευκαιρία αυτή το κόμμα του Τσίπρα κάνει άλλη μια …κωλοτούμπα και αρχίζει να υποστηρίζει κι αυτό τα σχέδια «ανάπλασης» -και μεγάλης κονόμας- στην περιοχή;

diadilosi Strefi 5693352-1296x864-620x350 strefi5 αρχείο λήψης (10) mat

—————————— ——–

Η Prodea αυτή τη στιγμή  έχει στη διάθεσή της περί τα 370 ακίνητα αξίας 2,2 δις. ευρώ, πολλά από τα οποία «φιλέτα» -όπως λένε οι κτηματομεσίτες- στο κέντρο της Αθήνας (Σταδίου, Καρ. Σερβίας κ.ά.), καθώς και σε Ιταλία και Ρουμανία. Και μια ματιά στο ΔΣ της εταιρείας μας επιτρέπει να δούμε ότι φιγουράρει ανάμεσα στα μέλη του και ο σύζυγος της νέας εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, ο Ν. Ιατρού.

Το Διοικητικό Συμβούλιο αποτελούν συγκεκριμένα οι:
Χριστόφορος Παπαχριστοφόρου , Πρόεδρος

Σπυρίδων Μακριδάκης, Αντιπρόεδρος Α’

Αριστοτέλης Καρυτινός του Δημητρίου, Αντιπρόεδρος Β’ & Διευθύνων Σύμβουλος

Θηρεσία Μεσσάρη

Αθανάσιος Καραγιάννης

Ιωάννης Κυριακόπουλος

Νικόλαος Ιατρού

Γεώργιος Κουντούρης

Πρόδρομος Βλάμης

Γαρυφαλλιά Σπυριούνη

 

Πηγή: εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ

 

Πηγή

Προβολές : 2,606


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα