Βρε βρε το... Σοφάκι...!!! Το Predator και το κυβερνητικό στέλεχος με τις βίζες μεταναστών! Ο δικηγόρος κανακάρης, η σύντροφος – αστυνομικός και τα έσοδα για τον προεκλογικό αγώνα.

Βρε βρε το... Σοφάκι...!!! Το Predator και το κυβερνητικό στέλεχος με τις βίζες μεταναστών! Ο δικηγόρος κανακάρης, η σύντροφος – αστυνομικός και τα έσοδα για τον προεκλογικό αγώνα.

29 Νοεμβρίου, 2022 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:580
Μοίρασέ το

 

Η ΜΚΟ στην Θεσσαλονίκη που στέλνει “πελάτες” και τα πάρε-δώσε με εφοπλιστές και “μεγάλα τζάκια” για να βγάλουν χαρτιά στους αλλοδαπούς που έχουν στην δούλεψη τους.

Α ρε ΜΑΛΑΚΑ νεοδημοκράτη, ποιά βοήθησες να βρίσκεται στη βουλή με την ψήφο σου…
Πόσες αποκαλύψεις θέλεις να φας στη μάπα, για να καταλάβεις πως ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ… ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΙΜΟΣ…;;;
Αρπαχτές και  μπίζνες εκατομμυρίων με τα λαθρομουσλίμια  και τις ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΜΙΚΟ, έχουν στήσει όλοι αυτοί…
Βρε το … Σοφάκι… πατέρας κουμμούνι… η ίδια δεξιά… και ο υιός “μπουμπούκι”…
ΡΕ, ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΝΑΣ ΑΠΕΡΑΝΤΟΣ ΒΟΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ…
ΔΕΞΙΟΙ – ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΑ – ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ – ΚΕΝΤΡΩΟΙ… ΙΔΙΟΣ ΒΟΘΡΟΣ.
Καλλιόπη Σουφλή

Του Άρη Σπίνου

Τελικά σιγά – σιγά θα μάθουμε όλες τις συνομιλίες που κατέγραφε το Predator για ίδιαν χρήση! Ας μείνουμε σε μια από αυτές.

Ένα κυβερνητικό στέλεχος (δεν έχει σημασία αν είναι άντρας ή γυναίκα) που έχει άμεση επιρροή εκ της θέσεως του στο μεταναστευτικό έχει έναν γιο δικηγόρο.

Αυτός είναι σύντροφος με γυναίκα αστυνομικό που είναι στην φρουρά του κυβερνητικού στελέχους.
Εδώ αρχίζουν και τελειώνουν όλα.
Έχουν στήσει φάμπρικα με την έκδοση χαρτιών για αλλοδαπούς.
Η βασική δεξαμενή που αντλούν πελάτες είναι οι ΜΚΟ με κυρίαρχη μια εξ αυτών που βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη.
Η πολυτελής  ζωή που κάνει το ζευγάρι δεν έχει προηγούμενο.
Η Porsche Cayenne που οδηγεί η νεαρή υπαστυνόμος μαρτυράει σε όλους ότι το φυσάει το χρήμα.
Είναι δε τόσο προκλητική με την συμπεριφορά της που οι υπόλοιποι αστυνομικοί της φρουράς του κυβερνητικού στελέχους ψιθυρίζουν πίσω από την πλάτη της τα έργα και τις ημέρες της.
Όπως μαθαίνω και προκύπτει από τις συνομιλίες το κυβερνητικό στέλεχος περιμένει μεγάλη οικονομική βοήθεια από αυτές τις δουλειές ενόψει των αναγκών που θα προκύψουν κατά την προεκλογική περίοδο.
Τα εύκολα λεφτά όμως προκύπτουν από εξυπηρετήσεις που κάνουν σε εφοπλιστές και “μεγάλα τζάκια” που έχουν στην δούλεψη τους αλλοδαπό προσωπικό προκειμένου να τον νομιμοποιήσουν.
Η ταρίφα είναι 3000 ευρώ το κεφάλι. 

 

Πηγή

Προβολές : 580


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα