Βρε βρε... το Τζερώνυμο, πήγε πριν την Εύα στο Κατάρ... αλλά γι αυτό ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ...

Βρε βρε... το Τζερώνυμο, πήγε πριν την Εύα στο Κατάρ... αλλά γι αυτό ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ...

26 Δεκεμβρίου, 2022 10 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:900
Μοίρασέ το

 

 

Παράδεισος Κατάρ: “Το 2011, Ιερώνυμος και Λαυρεντιάδης σε … “οικονομική Ιεραποστολή”…

[Η εκκλησιαστική φιλανθρωπία δεν γνωρίζει σύνορα και προκαταλήψεις]

 

Πες τε μου τώρα, τι δεν καταλαβαίνετε για τον σατανιασμένο Τζερώνυμο και τις διεφθαρμένες παρέες του…

Όταν η κορυφή της εκκλησίας (ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΚΑΙ ΟΥΧΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ), είναι χωμένη σε μπίζνες και διαστροφές, ούσα η ίδια διεστραμμένη και σκατόψυχη, τακιμιάσματα με υψηλοβαθμους Μασσόνους, που να βρει απάγγιο αυτός ο λαός;;;

Μπίζνες με λαμόγια και άραβες, υπέρμαχος της λαθροεισβολής, ΜΚΟ χωμένες στα σκατά…υπέρμαχος του ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ… 

Ρε, θα μας πάρει και θα μας σηκώσει…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ.1.  Στην παρακάτω φωτογραφία, ο Τζερωνυμο, ο Παπούλιας αξ αριστερών του, εκ δεξιών του Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ Λαυρεντιάδης, και αριστερά ο γενιοφόρος, είναι ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ…  ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΑΠΟ ΣΚΑΤΑ…

 

Υ.Γ.2. Αφού το Ισλάμ είναι πολιτικό κόμμα, τι στο διάολο ήθελες εκεί, ρε τραγόπαππα;;;

 

Υ.Γ.3. Ξέρετε τι σημαίνει SHERATON στο Κατάρ;;; Κάντε κλικ εδώ… και μετά πατήστε πάνω στις φωτογραφίες… 

Έμενε κι ο Χριστός ρε λαμόγια σε τέτοια ξενοδοχεία;

ΑΗ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΙΕΡΩΝΥΜΕ… αυτος είναι ο πραγματικός σου θεός…

 

Υ.Γ.4. Το φωτογραφικό υλικό, είναι από το αρχείο των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ…

του Αναγνώστη Λασκαράτου

Ενώ οι ξένοι εργάτες σκοτωνόντουσαναπό ένα χρόνο πριν («Βουτηγμένο» στο αίμα το Μουντιάλ».

«Περισσότεροι από 6.500 εργάτες έχουν χάσει τη ζωή τους στο Κατάραπό το 2010«) στον εργασιακό Παράδεισο της ευσεβέστατης Καϊλή, εγένετο ούτως: «Ο πτωχευμένος Λαυρεντιάδης παρέα με τον Ιερώνυμο στο Κατάρ» (iefimerida-31/10/2011  08:23).

Ερωτήματα έχει προκαλέσει η κοινή εμφάνιση που έκαναν στο Καταρ ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος και ο επιχειρηματίας Λαυρέντης Λαυρεντιάδης.

Ο κ. Ιερώνυμος επισκέφθηκε την Ντόχα προκειμένου να έχει συζητήσεις σε σχέση με την αξιοποίηση της εκκλησιαστικής περιουσίας και έμεινε στο ίδιο ξενοδοχείο με τον κ. Λαυρεντιάδη με τον οποίο μάλιστα έφαγε και συζήτησε.

Iδού πώς περιγράφει σήμερα η Ελευθεροτυπία το θέμα υπό τον τίτλο «Θρησκευόμενος»: «Τελικά, τι τρέχει με την παρουσία του επιχειρηματία Λ. Λαυρεντιάδη στη Ντοχα του Κατάρ στο πλάι του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου;

Ο επιχειρηματίας και ο Αρχιεπίσκοπος έφτασαν μαζί στο Κατάρ στις 23 Οκτωβρίου και διέμειναν στο ξενοδοχείο Σέρατον, εθεάθησαν να τρώνε μαζί τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου και αναχώρησαν την επόμενη.

Σύμφωνα με την εκδοχή της Αρχιεπισκοπής Αθηνών ο Λαυρεντιάδης πήγε στη Ντοχα για να παρευρεθεί στο διαθρησκειακό συνέδριο ως άρχων του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων.

Όμως στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων όταν διάβασαν ότι ο Λαυρεντιάδης τους εκπροσωπούσε σε διαθρησκειακό συνέδριο στο Καταρ κατελήφθησαν εξ απήνης. Απέφυγαν όμως να το διαψεύσουν για να μην προκληθεί ενδοεκκλησιαστική ταραχή. Δεν είναι καλύτερη στιγμή να αλληλοεξοντωθούν οι εκπρόσωποι δύο Εκκλησιών»”.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

Α: «Η ΜΚΟ «Ρωμιοσύνη»…». Να δούμε λίγο την οργάνωση «Ρωμιοσύνη» (ΜΚΟ του πατριαρχείου Ιεροσολύμων) με διαχειριστή τον επιχειρηματία κ. Πέτρο Κυριακίδη, στενό συνεργάτη του στενού συνεργάτη του κ.Ιερώνυμου Λαυρεντίου Λαυρεντιάδη (Proton bank, etc etc).

«Ο Κυριακίδης αναφέρεται και ως «μέγας ευεργέτης» της ΜΚΟ, ενώ μαζί με τον Λ. Λαυρεντιάδη είναι και «Ταξιάρχες του Τάγματος των Ιπποτών του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων».

 

 

Βου: «Προφυλακίστηκε ο Λ. Λαυρεντιάδης» (STAR.GR25.06.18, 01:08)

 

Γάμα: «Ο Κυριακίδης το’σκασε για τη Λατινική Αμερική ντυμένος… παπάς» (news247, 10 Μαρτίου 2013 10:05). «Με ιδιωτική πτήση και ντυμένος παπάς το έσκασε για τη Λατινική Αμερική (Ουρουγουάη ή Παραγουάη) ο καταζητούμενος Πέτρος Κυριακίδης, ο οποίος κατηγορείται για εμπλοκή στο σκάνδαλο του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη….ειδοποιούμενος για την επικείμενη σύλληψή του με τη συνοδεία άλλων δύο κληρικών (ή κάποιων που προσποιούνταν τους κληρικούς), ο Κυριακίδης είχε όλη την άνεση να επιβιβαστεί σε ιδιωτικό αεροπλάνο και να φύγει».

 

Πηγή

Προβολές : 900


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα