Βρε τι απάτη είν’ τούτος;;; Δεν ντραπήκατε μωρέ, να εκμεταλλευθείτε μια ηλικιωμένη γυναίκα που ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΙΔΕΑ ΟΤΙ ΠΟΛΙΤΕΥΕΤΑΙ;;;

Βρε τι απάτη είν’ τούτος;;; Δεν ντραπήκατε μωρέ, να εκμεταλλευθείτε μια ηλικιωμένη γυναίκα που ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΙΔΕΑ ΟΤΙ ΠΟΛΙΤΕΥΕΤΑΙ;;;

15 Ιουνίου, 2024 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,460
Μοίρασέ το

 

Ψέματα Βελόπουλου: Αυτή είναι η “μεγάλη μονάδα παραγωγής κρέατος” της 76χρονης Εβρίτισσας Ευρωβουλευτού Γαλάτως Αλεξανδράκη (ΒΙΝΤΕΟ)

Καλά ρε σεις… η γυναίκα ήταν άσχετη με την πολιτική… τι την μπερδέψατε μέσα στα σκατά;

Μια αμόρφωτη γυναικούλα, καθ’ όλα σεβάσμια, τι να κάνει στο βόθρο με τα σκατά και στην φωλιά με τα φίδια;

Απ’ ότι αντιλαμβάνομαι και παρακαλώ διορθώστε με, όλα τα έκανε η κόρη με τον Βελόπουλο…

Η μεν φαντάστηκε μεγαλεία για την πάρτη της και όχι για την μάνα της και ο άλλος εκμεταλλεύθηκε δυο γυναίκες εκ των οποίων η μια πέταγε στα σύννεφα και η άλλη δεν είχε ιδέα…

Εδώ, δεν ξέρει μωρέ να βάζει την υπογραφή της που λέει ο λόγος, στη φιδοφωλιά των ευρωΠΕΩΝ, την στείλατε;;;

Κανονικά, θα έπρεπε να παραιτηθεί, αν είχε τσίπα ο Βελό… αλλά τι ζητάμε τώρα…!!!

ΤΟ ΕΚΛΟΓΟΔΙΚΕΙΟ ΚΑΙ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ, ΩΣ ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΕΩΝ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Ρεπορτάζ: Κώστας Πιτιακούδης


Να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, πρώτα στους υπόλοιπους υποψήφιους Ευρωβουλευτές του κόμματος του, μετά στους χιλιάδες ψηφοφόρους του και να… κοροϊδέψει όλο τον κόσμο για την εκλογή της 76χρονης συνταξιούχου κρεοπώλισσας από την Αλεξανδρούπολη Γαλάτως Αλεξανδράκη, προσπάθησε ο Κυριάκος Βελόπουλος.

 

Ο Πρόεδρος της “Ελληνικής Λύσης” μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 και στους Γιώργο Παπαδάκη και Μαρία Αναστασοπούλου και αναφερόμενος στην επιλογή της κ.Αλεξανδράκη, της απόφοιτης Δημοτικού με καταγωγή από το Κουφόβουνο Διδυμοτείχου που ήταν “αόρατη” ως το βράδυ της Κυριακής, αλλά ήρθε δεύτερη σε ψήφους με 51.465 σταυρούς και εξελέγη Ευρωβουλευτής. είπε ψέματα που κάποιος μπορούσε να τα χαρακτηρίσει και πολύ χοντρά. Αρχικά απέκρυψε ότι σε συνεννόηση με κόρη της 76χρονης Ευρωβουλευτή πλέον, η οποία είναι νοσοκόμα στη Θεσσαλονίκη και βοηθάει τα τελευταία χρόνια στα κεντρικά γραφεία της “Ελληνικής Λύσης”, την είχε τοποθετήσει και πέρυσι τον Μάιο υποψήφια βουλευτή στην… Ανατολική Αττικήω(αν και ποτέ δεν εμφανίστηκε ούτε εκεί ήταν τρίτη σε ψήφους), ενώ στον Έβρο έφερε άλλη υποψήφια “φάντασμα”, κάποια κυρία Γιανναράκου από τον Πειραιά.

 

Επίσης είπε αρχικά ότι την υποψηφιότητα της Γαλάτως Αλεξανδράκη πρότεινε μια… Ομοσπονδία κτηνοτρόφων και μετά… Σύλλογος Κτηνοτρόφων. Χωρίς φυσικά να αναφέρει ποιοι ήταν αυτοί, γιατί πολύ απλά ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΙΣΗΓΗΣΗ. Άλλωστε και στον κτηνοτροφικό Σύλλογο Αλεξανδρούπολης για παράδειγμα κανένας δεν την ξέρει, τους είναι παντελώς άγνωστη, όπως ήταν και η υποψηφιότητα της ακόμα και για στενούς συγγενείς της αλλά και τους.., πελάτες του κρεοπωλείου της. Επίσης, ως γνωστόν στην περιοχή Διδυμοτείχου από όπου κατάγεται, δεν υπάρχει Κτηνοτροφικός Σύλλογος. Είπε συγκεκριμένα ο Κυριάκος Βελόπουλος για την 76χρονη συνταξιούχο κρεοπώλισσα:

“Έχουν μονάδα παραγωγής κρέατος. Να μας συγχωρέσουν οι φίλοι μας, που εμείς βάλαμε μια μάνα, κτηνοτρόφο, ακρίτα, στα ψηφοδέλτια μας με σταυρό, που εξελέγη. Συγνώμη που βάλαμε μια ακρίτισσα που δουλεύει και παράγει πλούτο. Που έχει μια μεγάλη μονάδα παραγωγής κρέατος. Που δουλεύει από μικρό παιδί, που επαναλαμβάνω είναι με σταυρό. Η εισήγηση ήταν μιας Ομοσπονδίας κτηνοτρόφων, συλλόγου κτηνοτρόφων. Βάλαμε και αγρότες. Είχαμε και έναν Πρόεδρο Αγροτικού Συλλόγου, αλιέων. Βάλαμε άτομα τέτοια”.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

 

Αυτή είναι η “μεγάλη μονάδα παραγωγής κρέατος” της Γαλάτως Αλεξανδράκη στο Κουφόβουνο Διδυμοτείχου

Το Evros-news.gr ακούγοντας τα ψέματα του Προέδρου της “Ελληνικής Λύσης” Κυριάκου Βελόπουλου, έκανε το αυτονόητο. Αφού συγκέντρωσε πληροφορίες από συγγενείς και συγχωριανούς της 76χρονης νέας Ευρωβουλευτού του κόμματος του, οι οποία γελούσαν ακούγοντας στην τηλεόραση τον κ.Βελόπουλο για την συνταξιούχο κρεοπώλισσα Γαλάτω Αλεξανδράκη, βρέθηκε στο Κουφόβουνο Διδυμοτείχου, Σας παρουσιάζει λοιπόν την “μεγάλη μονάδα παραγωγής κρέατος” κατά τον Κυριάκο Βελόπουλο, η οποία βρίσκεται στις παρυφές του χωριού, στον δρόμο προς τα στρατόπεδα που υπάρχουν εκεί.

Το ΒΙΝΤΕΟ είναι νομίζουμε χαρακτηριστικό.

Όπως είδατε, ο χώρος με την είσοδο κλειδωμένη, είναι ξεκάθαρα εγκαταλελειμμένος, τα τρία τελευταία χρόνια, όπως μας είπαν οι συγχωριανοί της. Δυο μικροί στάβλοι παρατημένοι και σε κακή κατάσταση, όπου παλαιότερα και κυρίως μέχρι πριν 10 χρόνια όταν ζούσε ο σύζυγος της (πέθανε μετά από χτύπημα αγελάδας) υπήρχαν κάποιες αγελάδες και μοσχάρια. Τα διατήρησε ο γιος της μέχρι πριν τρία χρόνια και είχαν έναν μουσουλμάνο της περιοχής ως υπάλληλο (φαίνεται και το καμαράκι που έμενε) να τα προσέχει.

Υπάρχουν επίσης δυο υπόστεγα, το ένα όπου το καλοκαίρι είχαν τις αγελάδες και το άλλο στο οποίο τοποθετούσαν τις ζωοοτροφές. Τώρα μόνο πλατφόρμες και ένα τρακτέρ είναι στον χώρο, τα οποία πιθανόν να ανήκουν σε συγχωριανό της κ.Αλεξανδράκη, που τον χρησιμοποιεί για να αποθηκεύει χόρτο ως ζωοοτροφές. Παρόμοιες κατασκευές υπάρχουν τόσο στο Κουφόβουνο, όσο και σε άλλα χωριά της περιοχής, αλλά αφορούν λίγα ζώα. Καμιά σχέση ασφαλώς με την “μεγάλη μονάδα παραγωγής κρέατος” που επικαλέστηκε λέγοντας ψέματα ο Κυριάκος Βελόπουλος. 

Το μικρό παρατημένο και σκουριασμένο φορτηγάκι-ψυγείο μέσα στα χόρτα που το έχουν περικυκλώσει, το οποίο έχει μάλιστα πάνω του την επιγραφή του οικογενειακού κρεοπωλείου και το όνομα της 76χρονης Ευρωβουλευτού Γαλάτως Αλεξανδράκη, είναι χαρακτηριστική εικόνα.

 

Όπως μας είπαν συγγενείς και συγχωριανοί, τα τελευταία χρόνια αναζητείται ενδιαφερόμενος να αγοράσει τα παρατημένα κτίρια ή να τα νοικιάσει, όπως έκανε η οικογένεια πριν δυο χρόνια και με τα χωράφια της, τα οποία νοίκιασε και καλλιεργεί άλλος κάτοικος του Κουφόβουνου.

 

ΠηγήΑγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 1,460


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα