Βρε, τι... “κελεπούρι” ειν’ τούτος;;; Νομοθετούσε υπέρ των funds, αλλά δούλευε για fund! Εκτέθηκε μόνος του ο Καππάτος

Βρε, τι... “κελεπούρι” ειν’ τούτος;;; Νομοθετούσε υπέρ των funds, αλλά δούλευε για fund! Εκτέθηκε μόνος του ο Καππάτος

29 Μαρτίου, 2023 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:331
Μοίρασέ το

 

Ο «γαλάζιος» βουλευτής Κεφαλλονιάς και Ιθάκης, δρούσε για τέσσερα χρόνια ως… κοράκι των δανειστών και των τραπεζών, έχει προκαλέσει «αναταράξεις» και μία αγωνιώδη προσπάθεια στο κυβερνητικό στρατόπεδο να… πετάξουν το θέμα «κάτω από το χαλί».

 

 

 

 

Καλά βρε παίδες… εσείς οι Κεφαλλονίτες και οι Ιθακιώτες, δεν ξέρατε τι “σκατά κουμάσι” ήταν;;;

Πώς διάολο εκλέγετε τους εκπροσώπους σας σε ένα οβραίικο ΚΥΝΟβούλιο;;;
Τελικά, είστε κι εσείς όπως και όλος ο λαός που ψηφίζει, ΑΝΤΑΞΙΟΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΤΕ…
Κι όπως είπε και 2500 χρόνια πρίν, ο Ισοκράτης:
ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΩΝ ΑΡΧΟΝΤΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΤΟΥ ΗΘΟΥΣ ΤΩΝ ΑΡΧΟΜΕΝΩΝ…
Να τον ξαναψηφίσετε, μην χάσετε το κελεπούρι… τα σπίτια σας ας τα χάσετε, αλλά τέτοιο “διαμάντι” που θα το ξαναβρείτε;;;
Καλλιόπη Σουφλή

Η αποκάλυψη-βόμβα της εφημερίδας «δημοκρατία» ότι ο Παναγής Καππάτος, ο «γαλάζιος» βουλευτής Κεφαλλονιάς και Ιθάκης, δρούσε για τέσσερα χρόνια ως… κοράκι των δανειστών και των τραπεζών, έχει προκαλέσει «αναταράξεις» και μία αγωνιώδη προσπάθεια στο κυβερνητικό στρατόπεδο να… πετάξουν το θέμα «κάτω από το χαλί».

Ο πολιτικός ο οποίος δεν διστάζει να διεκδικεί την ψήφο των πολιτών, αλλά να εκπροσωπεί τράπεζες που επιχειρούν να πλειστηριάσουν σπίτια, εκτέθηκε πάντως μόνος του χθες το βράδυ, καθώς παραδέχθηκε στο Kontra24 ότι όντως εκπροσωπούσε funds και συμμετείχε σε δίκες!

Συγκεκριμένα, όπως είπε ο κ.Καππάτος στην Αναστασία Γιάμαλη, εκπροσώπησε τράπεζες σε τέσσερις-πέντε δίκες (σ.σ. από τη στιγμή που εξελέγη βουλευτής και μετά), αλλά καμία από αυτές δεν κατέληξε σε πλειστηριασμό. Άρα, με τη δική του λογική, ουδέν μεμπτό αφού έχασε στο δικαστήριο!

 

Πηγή

Προβολές : 331


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα