Βρε, τι τουρλουμπούκι είν’ τουτο, με ΜΠΑΛΑΝΤΕΡ το κόμμα ενός πρ. εισαγγελέα;;; ΑΥΤΟ, ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ

Βρε, τι τουρλουμπούκι είν’ τουτο, με ΜΠΑΛΑΝΤΕΡ το κόμμα ενός πρ. εισαγγελέα;;; ΑΥΤΟ, ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ

9 Μαΐου, 2023 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:525
Μοίρασέ το

 

Ο «τηλεκατευθυνόμενος» από τον Καρατζαφέρη, Καννελόπουλος!

Το άγνωστο ραντεβού στο Χαλάνδρι και τα τραπέζια που «αναποδογύρισαν» τα «παιδιά» του Κασιδιάρη.

«Θα μας βοηθήσει χωρίς να φαίνεται ο Γιώργος με στελέχη του».

Ο π. διευθυντής στο ΛΑΟΣ που φτιάχνει τα ψηφοδέλτια και η κόρη του κουμπάρου που είναι «κολλητή» του Δένδια και υποψήφια με την ΝΔ.

Μα την αλήθεια, όσοι συμμετάσχουν σ’ αυτό το ΤΟΥΡΛΟΥΜΠΟΥΚΙ ΤΩΝ ΝΟΘΕΥΜΕΝΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ, με τα κόμματα και τα πιόνια ΜΑΪΜΟΥ, που μπήκαν στο παιχνίδι από το πουθενά, θα πρέπει να είναι πολύ… μα πάρα πολύ… όσο δεν φαντάζεστε πολύ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ…

 

Καλλιόπη Σουφλή


Έχοντας κατορθώσει να γίνει γνωστός σε όλη την Ελλάδα μέσω της σύμπραξής του με τον Ηλία Κασιδιάρη, αφού τους δούλεψε ψιλό γαζί έχοντας το Plan B στο μυαλό του από την αρχή, ο Αναστάσιος Κανελλόπουλος συγκροτεί όπως όπως μια μορφή κόμματος για να μπορέσει να πάρει μέρος στις εκλογές, με στελέχη του Καρατζαφέρη (όσα του έχουν απομείνει), προκειμένου να γίνει ανάχωμα στην φυγή ψήφων από την ΝΔ.

Ο ίδιος διαφημίζει τον εαυτό του ως «το νέο και άφθαρτο στα πολιτικά πράγματα», όμως η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική. Η αποκάλυψη των προσώπων-κλειδιών που έχουν αναλάβει να «τρέξουν» το κόμμα ΕΑΝ αποδεικνύει με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο πως πίσω από το κόμμα του Αναστάσιου Κανελλόπουλου υπάρχουν άνθρωποι του Γιώργου Καρατζαφέρη αλλά και της Νέας Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του edolio5 οι δύο «σωματοφύλακες» του Αναστάσιου Κανελλόπουλου είναι ο Νίκος Χριστοδουλόπουλος και ο Θεόδωρος Παναγιωτόπουλος. Ο πρώτος είναι απόστρατος αξιωματικός των Ενόπλων Δυνάμεων, ενώ στο παρελθόν είχε διατελέσει διευθυντής του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού. Οι πληροφορίες θέλουν τον Νίκο Χριστοδουλόπουλο να διατηρεί ακόμα και σήμερα άριστες σχέσεις με τον Γιώργο Καρατζαφέρη, τον οποίο αντιλαμβάνεται ως πολιτικό του μέντορα.

Το έτερο πρόσωπο-κλειδί στο κόμμα Κανελλόπουλου είναι ο κουμπάρος του Θεόδωρος Παναγιωτόπουλος.  Ο Παναγιωτόπουλος εμφανίζεται ως ο στενότερος συνεργάτης του Κανελλόπουλου και ως υπεύθυνος κατάρτισης των ψηφοδελτίων του κόμματος. Η κόρη του, μάλιστα, Πηνελόπη Παναγιωτοπούλου είναι στέλεχος της Ν.Δ. και υποψήφια στις εκλογές του 2023 στον Βόρειο Τομέα της Αθήνας και οι πληροφορίες λένε ότι είναι κολλητή του Δένδια.

Όπως πληροφορούμαστε, η ύπαρξη των δύο αυτών προσώπων στον κλειστό πυρήνα του Αναστάσιου Κανελλόπουλου, όπως άλλωστε και οι επιλογές που έκανε ο ίδιος με την υποψηφιότητα πρώην βουλευτών του ΛΑΟΣ  και μια σειρά ακόμη στελεχών έκανε τα «παιδιά» του Κασιδιάρη που ήταν έτοιμα να συνεργαστούν με το κόμμα να αποχωρήσουν σε μια επεισοδιακή συνάντηση που έγινε πριν λίγες μέρες στο Χαλάνδρι. «Θα μας βοηθήσει χωρίς να φαίνεται ο Γιώργος» αυτό προσπάθησε να ψελλίσει ο πρώην δικαστικός προκειμένου να συγκρατήσει την οργή των όσων ήταν εκεί αλλά από ότι φάνηκε δεν τα κατάφερε.


Σύμφωνα με πληροφορίες οι σχέσεις που αναπτύσσονταν μεταξύ ΛΑΟΣ, Ν.Δ. και ΕΑΝ ήταν πάρα πολλές για να θεωρηθούν ως τυχαία γεγονότα. «Ο Καρατζαφέρης εδώ και μήνες στηρίζει με κάθε τρόπο τον Κυριάκο Μητσοτάκη, και όλως τυχαίως το κόμμα Κανελλόπουλου, που πέρασε τον σκόπελο του Αρείου Πάγου παρά την ταύτιση με τον Κασιδιάρη, στελεχώνεται από ανθρώπους του ΛΑΟΣ και στελέχη της δεξιάς πολυκατοικίας» είπε χαρακτηριστικά στο edolio5 άνθρωπος που γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα για τις διεργασίες που συντελούνται στα δεξιά της Ν.Δ. «Κατάφερε να ξεγελάσει τα άπειρα πολιτικά στελέχη του Κασιδιάρη και να κερδίσει διαφήμιση που δεν την είχε φανταστεί ούτε στο όνειρο του».

 

Πηγή

Προβολές : 525


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα