Βρε τον απατεώνα!!! Δήλωνε “επισκέπτης καθηγητής σε πανεπιστήμιο”!!!

Βρε τον απατεώνα!!! Δήλωνε “επισκέπτης καθηγητής σε πανεπιστήμιο”!!!

27 Οκτωβρίου, 2022 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:437
Μοίρασέ το

 

«ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ…» ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ τον Πάτση και το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης!

Στην Ελλάδα των πολιτικών λαμόγιων και όχι μόνον, ότι δηλώσεις … είσαι, κι ας είν’ και ψέμα…
Βρε το λαμόγιο… δεν έχουν όριο οι λαμογιές του…
Καλλιόπη Σουφλή

Βρε τον απατεώνα!!! Δήλωνε “επισκέπτης καθηγητής σε πανεπιστήμιο”!!!
Ο Ανδρέας Πάτσης μεταξύ των άλλων δραστηριοτήτων του ισχυρίζεται ότι έκανε ακαδημαϊκή καριέρα στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο (Επισκέπτης καθηγητής στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών).

Στην ιστοσελίδα της εταιρείας του αναφέρει συγκεκριμένα:
«Το 2016 και για δύο χρόνια ήταν Επίτιμος Διδάκτωρ στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης της Σχολής Κοινωνικών, Πολιτικών και Οικονομικών Επιστημών στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών».

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες πηγές του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου διαψεύδουν τον συγκεκριμένο ισχυρισμό…

 

Πηγή

Προβολές : 437


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα